Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Hans 17 redninger er rekord i Serien siden 2004/2005, hvor Opta begyndte at indsamle sådanne data for første gang, og er ligeledes europæisk rekord for indeværende sæson.
La prende Vecino.
Skrevet af JuveFella
Det så ret klodset lavet ud af Lulic.
Skrevet af OC
La prende Vecino.
Skrevet af ilsemprelaziale
Giv dem allesammen udelukkelse for resten af deres liv..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Magnifico
Napoli følger i Juves fodspor indtil videre.

For øvrigt fedt at se de 4 EL-kampe hernede, hvor de skifter mellem kampene, når de sker noget - med Napoli-Arsenal som hovedkampen.

Giver speciel stemning, når alle kampe spilles samtidigt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Slapt af Napoli. Ligesom Juve igår.

Hvad fanden er det med italienske hold og Europa?

Ikke imponerende indsats af nogen denne sæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Det lå vel lidt i luften. Napoli har været under niveau i denne sæson, og indtil har i al fald jeg haft svært ved at få øje på fremgangen under Ancelotti, og hvad det egentlig er at han vil med holdet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af TR1986

Det lå vel lidt i luften. Napoli har været under niveau i denne sæson, og indtil har i al fald jeg haft svært ved at få øje på fremgangen under Ancelotti, og hvad det egentlig er at han vil med holdet.


Europæisk virkede det til at Napoli var på vej frem efter 1-0 sejren hjemme over Liverpool, samt kampene imod PSG. Og vi levede også i mesterskabskampen et stykke inde i sæsonen. Men rent spillemæssigt virkede det offensivt mere velsmurt i den bedste tid under Sarri. Men jeg synes Ancelotti fortjener at sætte sit præg på det her hold. Jeg tror først det er i næste sæson vi rigtig kommer til at se potentialet udfolde sig i Ancelottis filosofi og spillestil.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Acheron 3
Men jeg synes Ancelotti fortjener at sætte sit præg på det her hold.

@TR1986

Jeg er helt enig. Blot har jeg svært ved at se tegningerne til det lige nu.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg tvivler godtnok på at han får den ære, selv en blind høne kunne få det her napoli hold i top tre i serie a, så det skal han næppe have stor credit for, han formår ikke engang at spille op mof juve ej heller at få dem til at levere på europæisk jord, ikke engang i EL hvor de burde have kunne slå et middelmådigt arsenal hold ude.

Endnu et dårligt resultat i en magre sæson for serie a i europa, godt denne sæson snart er overstået. Italien har seriøst brug for at de to Milano hold kommer til hægterne, de andre hold magter hvertfald ikke opgaven.
Skrevet af Gustenv@rius
Hvis du med magter opgaven mener at vinde CL, så kan hverken Inter eller Milan gøre fra eller til. Der bliver større og større spring mellem de aller bedste og dem lige under, hvilket kun gør det sværere at vinde.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Inter og Milan har brug for to ting - et nyt stadion og kvalifikation til Champions League i hver sæson. Først der kan klubberne få bugt med økonomien og skabe hold, der kan være konkurrencedygtige i Italien og Europa.

Det har været svært for Ancelotti at følge op på Sarris præstationer. Juve har været endnu mere suveræne i år og flere af de Napoli-profiler, som har gjort det godt i en årrække, bl.a. Mertens og Callejon, bliver heller ikke yngre.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
De to Milano hold er de hold med mest potentiale til at byde de store op til dans ikke mindst pga. ders uforløste økonomiske potentiale, jeg har stadig ingen tiltro til juve nogen sinde kommer til at udgøre nogeb reel trussel, de gør hvad man kunne forvente men der er bare ikke mere i det hold, skulle de have vundet skulle det være sket i den periode hvor de engelske hold led, nu ser jeg det bare ikke ske i nogen nær fremtid, deres succes og dominans i serie a skyldtes først og fremmest to vingeskudte milano klubber, uden dem er det ren tag selv bord, ingen af de andre udgøre nogen reel trussel og har aldrig gjort det.

Milano holdende kan grundlæggende kun takke sig selv for at der er et stykke til det og at de ikke er der længere, over er årtis dårlig ledelse hvor man ikke gjorde noget som helst for at styrke det økonomiske fundament men blot levede af gale rigmænd indtil UEFA sagde stop og rigmændende selv kastede håndklædet i ringen med vingeskudte klubber som følge i økonomisk ragnarok. Trist for serie a, for uden de to så er serie a bare for svag.
Skrevet af OC
Gusten har dog stadig ret i, at UEFA har skabt en magtelite bestående af de samme 6-7 hold, som kan betale de højeste lønninger, har de bedste spillere og som (sandsynligvis) for evigt og altid resten af vores tid vil vinde CHL år efter år. Det er sandsynligvis også en udvikling som de ikke er utilfredse med, så længe Champions League sæson efter sæson bryder nye indtægtsrekorder, og næppe noget de aktivt vil forsøge at ændre på.
Noget ala. Real, Barca, PSG, Juventus, Bayern, City - og så skiftevis en eller to af de engelske tophold alt efter form, disse netop kun pga. de abnorme tv-summer.

Hver gang der er nogen der har stukket næsen frem, så har det været yderst midlertidigt (Monaco, Dortmund, Ajax efter den her sæson).
Milano-klubberne har måske navnene og historikken med os, men forspringet er abnormt.
La prende Vecino.
Skrevet af Acheron 3
Juve har været endnu mere suveræne i år og flere af de Napoli-profiler, som har gjort det godt i en årrække, bl.a. Mertens og Callejon, bliver heller ikke yngre.


@Foggy

Sandheden er vel i lige så høj grad, at klubberne lige bag Juve - Napoli og Roma - ikke har holdt samme niveau som i sæsonen før. Det kan du jo også se på deres pointhøst. Juves CL-sæson vidner heller ikke om, at de har øget niveauet. Spørger du deres fans tror jeg umiddelbart, at de vil sige det samme.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Det er også derfor, at Milan har en chance for top4. Havde Roma holdt sidste sæsons niveau, var vi igen uden chance for top4.

Det må også være svært at træne Napoli, da Juve bare er for stærke, og Napoli reelt skal forsøge at holde niveauet fra de forrige sæsoner og sikre en andenplads.

Napoli bliver aldrig en trussel for Juventus, da de ikke har mulighed for at lægge det ekstra lag på økonomisk og sikre større profiler.

Mojn do!
Skrevet af Forza nedved
Zanetti@ øhhh hvad har inter præsteret i cl ud over sejren i 10? En semifinale i 03 og kvartfinaler i 99 og et par andre år?? Har da på ingen måde været prangende. Faktisk har det været decideret ringe hvis man ser bort fra sejren i 10.
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af Forza nedved
Og hvad er det for et uforløst potentiale du mener Inter har?
Allegri efter 0-0 kampen imod Monaco i cl 2015: “If you want to have fun, you should go to the circus. I'm only interested in reaching the semi-finals.
Skrevet af OC
@Forza Nedved

Av en signatur.
La prende Vecino.
annonce
0