Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Så er sæsonen færdigspillet - og for et par sæsoner siden, blev der lagt op til at brugerne kunne stille deres sæsonens hold. Jeg foreslår 11+7 og lægger gerne fra land. Husk, det må meget gerne være subjektivt - så jeg forventer klart og tydeligt, at Gusten igen disker op med Juventus´ trup.

Hvorom alt er, kommer hermed mit bud:

(4-3-3): Handanovic; Sandro, Skriniar, Chiellini, Hateboer; Ruiz, Brozovic, Allan; Papu Gomez, Quagliarella, (dyb indånding, for at sluge min stolthed) Cristiano Ronaldo

På bænken: Cragno, Koulibaly, Ansaldi, Bakayoko, Nainggolan, Ilicic, Zapata

Honourable mentions for Dragowski, Izzo, Criscito og Bruno Alves.

Kom endelig med jeres!

Eller ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Er stort set enig i hele din liste, selvom jeg ikke ville have Skriniar i forsvaret, men derimod Kouilibaly. Så byt rundt på slovakken og senegaleseren for mit vedkommende.

Har Nainggolan været så god? Synes, jeg husker, at han udtalte, at han havde underpræsteret i januar, men det kan være, han har oparbejdet sig siden.

Så mener jeg, at Chiesa, Acerbi og Correa fortjener en plads på enten bænken eller honourable mentions. Nu er det ikke, fordi Correa altid præsterede, men når han viste sit topniveau, var det imponerende godt, hvis du spørger mig. Sindssygt hurtig med bolden og godt drev med den.

Og selvom det er en hård pille at sluge for en Inter-fan, tænker jeg, at en mand som Cancelo nok også skal være på listen. Om det er på bænken eller i startelleveren, skal jeg ikke kunne sige.

Men én spiller, som du i hvert fald med statsgaranti mangler, hvis du spørger mig, er Zaniolo. Nuvel, hans niveau var ikke lige så godt under Ranieri, som det var under Difra, men sikke et niveau, han demonstrerede undervejs. Igen: Om det er bænken, honorable mentions eller startelleveren - det ved jeg ikke.

Hvis vi kigger på spillere, der har skuffet, kan jeg i hvert fald nævne to, der kommer til mig prompte: Sergej og Dybala. Sergej spillede sig en smule op, som sæsonen skred frem, men det var sgu ikke godt nok jævnført sidste år, hvis du spørger mig. 100 millioner euro for serberen? Mon dog. Hans topniveau kan sikkert godt berettige til det, men det har vi set alt for lidt til i denne sæson.

Dybala var noget nær en skændsel at se på, alle de gange, jeg har set Juventus spille. Hvor var det seriøst absurd at se, hvor pivelendig han var. Hovedrystende ringe...
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, "Er stort set enig i hele din liste" - hvorefter du nævner et hav af spillere, du ville have på i stedet for! Det er s´gu god humor :)

Med hensyn til midterforsvaret, så var det nok det sværeste sted at besætte. Chiellini, Skriniar og Koulibaly har alle været fantastiske, men jeg kunne også have nævnt Fazio, Romagnoli, Izzo, De Vrij, Acerbi, Toloi, N´Koulou... Ja, listen fortsætter. Jeg ved ikke, om standarden har været enormt høj i år eller om det bare er fordi jeg selv spiller pladsen - men der har været virkelig mange virkelig dygtige centerbacks i Serie A i den netop afsluttede sæson.

Jeg synes, Cancelo har skuffet - og det tror jeg også, de fleste Juventus-fans kan nikke genkendende til. Han startede egentlig hvor han slap i Inter, men det blev lidt blah-blah i løbet af foråret. Ham havde jeg ikke svært ved at vælge fra.

Chiesa har været enormt gennemsnitligt - og med hensyn til Correa, så er der for langt mellem snapsene. Jeg må ærligt indrømme, jeg ikke engang skænkede ham en tanke. Jeg er helt sikkert gået efter spillere, der har præsteret stabilt godt over hele sæsonen. Af samme årsag har jeg også valgt Zaniolo fra. Det startede godt, måske endda fremragende, men det har ikke just været fantastisk her i foråret.

Jeg er i øvrigt enig med hensyn til Dybala og SMS. Derudover synes jeg også, at Pjanic og Immobile har været på det jævne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Er egentligt også overordet set enig.

Icardi kan du fint proppe på listen over skuffelser og egentligt syntes jeg også Perisic kandidere dertil taget i betragtning af hvilken sæson han havde i sidste.

Jeg syntes ikke Zaniola har vist nok stabilitet, Zaniolo startede fint ud men dampen gik efterhånden af ballonen efterhånden som sæsonen skred frem og syntes også et eller andet sted der skal mere til hvis man skal på de to første lister hvorfor jeg også er en smule lunken vedrørende Nainggolan. Der skal ikke herske tvivl om Zaniola har talentet men syntes også der har været en tendens til en smule hypning også mere end jeg syntes præstationerne rent faktisk berettigere til men en honourable mentiones liste kan han godt ende på, men heller ikke mere end det og sådan har jeg det egentligt også med Nainggolan.
Skrevet af Flying Dutchman
Åh ja, for pokker! Icardi kandiderer klart til sæsonens absolut største skuffelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Haha! Skulle måske have omformuleret mig, men jeg mente bare, at jeg overordnet set var enig, men at jeg måske ville lave et par tilføjelser og slette en enkelt eller to.

Må også indrømme, jeg i denne sæson har set mindre Serie A end vanligt og mere har fulgt med i dagspressen, så når I skriver de ting, I skriver om fx Zaniolo, tror jeg på jer. Vil dog sige, de gange, jeg så ham, var han bestemt ikke ringe, men det var også primært i begyndelsen af sæsonen.
Skrevet af Flying Dutchman
Zaniolo har så absolut ikke været ringe - hell, når man tænker på, at det var hans første seniorsæson og at han skulle præstere for et hold med top fire aspirationer, er det ikke helt forkert at skrive, at han er sæsonens talent/overraskelse. Men måske kun målt på efteråret...

Han faldt i kadence med resten af Roma-holdet og selvom man ikke kan eller bør forvente, at en en 19-årig tager resten af holdet på slæb, har det selvfølgelig en indflydelse på helhedsbilledet.

Han kunne dog sagtens have fundet vej til bænken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Selvfølgelig skal Koulibaly i startopstillingen til årets hold. Resten kan diskuteres.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Så kom med din egen, TR! Det er jo en subjektiv størrelse.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bosse1983
Jeg kan ikke rigtig blive klog på Koulibaly. Når jeg ser ham i Serie A er han ofte dominerende. Når jeg så har set ham i Europa eller på landshold de seneste 3 sæsoner, er han decideret ordinær, tenderende liability. Mod Arsenal væltede han rundt i 2x90 minutter. Hvad er det der sker der?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Interforlivet
@Bosse1983: Jeg kan naturligvis ikke forklare hvorfor han så usikker/halvdårlig ud i begge kampe på Arsenal (hvilket hele Napoli-holdet jo egentlig gjorde i store dele af de to opgør). Men jeg kan sige så meget at det på ingen måde kendetegner hans generelle niveau. Følger man bare lidt med i serie a og ser en håndfuld Napoli-kampe hver sæson, så vil man vide at Koulibaly er en forsvarsspiller i verdensklasse. Han er stor, stærk, hurtig, klog, god med bolden og forholdsvis målfarlig (af en forsvarsspiller at være). Han har med andre ord hele pakken. Og det ændrer et par dårlige kampe mod Arsenal naturligvis ikke på (selvom jeg da sagtens kan forstå din forvirring over hans præstation i netop de kampe).

Så hvis jeg skulle komme med et bud på en forklaring ville jeg helt sikkert blot kalde det to offdays fra hans side.
Skrevet af Interforlivet
(4-3-3): Handanovic; Biraghi, Skriniar, Koulibaly, Hateboer; Brozovic, Barella, Papu Gomez; Quagliarella, Cristiano Ronaldo, Zapata

På bænken: Dragowski, Chiellini, De Vrij, Ilicic, Piatek, Correa og Di Lorenzo

Honourable mentions for Cragno, Lazzari, De Paul, Criscito og Pavoletti
Skrevet af Martinovic
Det er lidt spøjst, at Italiens fire største klubber Juve, Milan, Inter og Roma rent officielt står uden en cheftræner.

Er det sket før på samme tid?
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
2-0 til Cittadella i den første oprykningsfinale. Jeg har meget svært ved at se dem i Serie A, men når Carpi kunne gøre det kan Cittadella jo nok også. Der bor bare 20.000 mennesker i den lille by mellem Vicenza og Venedig.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Sørgeligt at se sådan en klub i Serie A. Når de nu rykker op, fortjener de det, men få nu indført 18 hold.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
@Foggy

Hvis Cittadella rykker op vil det jo være fordi at større klubber som f.eks. Hellas Verona, Pescara, Perugia m.fl. ikke har magtet det. Carpi rykkede i sin tid op via en førsteplads i Serie B, så selv med 18 klubber i Serie A vil du aldrig kunne udelukke, at små klubber kommer op.

Jeg er med på at der i de seneste sæsoner er kommet hold op, som ikke har tilført Serie A noget som helst men det kan lige så godt bare være en midlertidig trend eller tilfældigt. Man kan lige så godt argumentere for, at klubberne i Serie B burde styrkes økonomisk på en eller anden måde. Forhindrer man dem i at rykke op vil Serie A blive et lukket selskab, og det vil blive kedeligt i længden. Fra tid til anden vil i al fald jeg gerne se nye hold og bold fra stadions som jeg ikke har set før. I øvrigt, af de store ligaer er det udelukkende Bundesligaen der opererer med 18 hold. De andre (La Liga, PL og Ligue 1) har alle 20.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg synes ikke man kan anvende andre ligaer under forskellige og anderledes økonomier, som pejlemærke for, hvad der er bedst for italiensk fodbold. Hvis man vitterligt gerne vil skabe et økonomisk stærkere fundament for Serie B, så skal der reformeres, og reformeres i den henseende at man skærer antallet af deltagere ned, fordi Italien har ikke fundamentet til at have 42 hold i de to bedste rækker. Og det bliver ikke bedre, hvis vi hopper en række yderligere ned. Konkurs på konkurs, og elendige økonomier virker til at være en fællesnævner.

Sidste sommer var en perlesnor af skandaler, minuspoint, retssager etc. – og denne sommer er så indledet med Palermos pointstraf på grund af det ekstreme morads der finder sted i Palermo, som umiskendeligt ligner en omgang underslæb af Maurizio Zamparini.

Selv i Serie A havde man en sag omkring inflaterede markedspriser i Chievo Verona, som slap med en sølle pointstraf på 3 point. Hvis ikke de havde lavet disse kreative handler med Cesena på millionsalg af spillere med danmarksserieniveau, havde de ikke fået en licens til Serie A. Rettelig burde de have været kastet ud af rækken, men som sædvanligt er det lidt op af bakke med det fodslæbende italienske fodboldforbund, og de havde formentlig mere end rigeligt at se til med alle de appelsager som udartede sig i Serie B.

Derfor var det også en rodet indledning at starte sæsonen 18/19 med, når man fulgte det kaos som udspillede sig i Serie B samt anklagerens fodfejl til første retsmøde imod Chievo Verona, hvilket udsatte domsafsigelsen tilpas længe til at de allerede havde spillet kampe i Serie A, da de fik deres sølle dom. Sjovt nok fik Cesena -20 point, men de var jo sjovt nok også gået konkurs… Det virkede mest belejligt for FIGC at beholde dem i Serie A og ellers forholde sig i tavshed mens Crotone forsøgte at råbe op, uden held vel og mærke.

Og rodet er egentlig, i min optik, en god betegnelse for hele sæsonen i helhed. Kvalitativt synes jeg sæsonen var under middel, både nationalt men også for de italienske deltagere internationalt.

VAR trådte også et par skridt tilbage i sin udvikling, fordi man imo. snørklede det til, og fremadrettet burde man virkelig overveje om ikke dommeren skal udstyres med et headset for at lave et speak over højtaleanlægget så alle ved hvad der foregår. Eller at det i hvert fald kommer på storskærmen, så man undgår de ophedede tilskuermasser. Der har været en del bizarre episoder sæsonen igennem.

Men FIGC påmindede lige alle, hvis man skulle have glemt det en kort overgang, hvor langt bagud de er og hvilken stenaldermentalitet der stadigvæk hersker hos de gamle idioter. Gravina & Co. havde mere travlt med at straffe de sorte Milan-drenge for deres lettere barnagtige ”trophy-hunt” på Acerbi, end at gøre noget ved den rendyrkede racisme, man så sig udspille ved flere lejligheder, mest udtalt ved Moise Kean episoden og Mussolini-toget i Milans gader. Problemet er at de ikke anser problemet som særlig stort, fordi det er ikke noget større problem at udpege de pågældende ansvarlige og udstyre dem med et livstidsban fra de respektive stadions. De gider bare ikke.
Skrevet af Magnifico
Så er truppen udtaget til U21-EM i Italien, inkl de tre tilladte U23-spillere:

MÅLMÆND:
Emil Audero (Sampdoria), Alex Meret (Napoli), Lorenzo Montipò (Benevento)

FORSVAR:
Claud Adjapong (Sassuolo), Alessandro Bastoni (Parma), Kevin Bonifazi (Spal), Arturo Calabresi (Bologna), Federico Dimarco (Parma), Gianluca Mancini (Atalanta), Giuseppe Pezzella (Genoa), Filippo Romagna (Cagliari)

MIDTBANE:
Nicolò Barella (Cagliari), Manuel Locatelli (Sassuolo), Rolando Mandragora (Udinese), Alessandro Murgia (Spal), Lorenzo Pellegrini (Roma), Sandro Tonali (Brescia), Nicolò Zaniolo (Roma)

ANGREB:
Federico Chiesa (Fiorentina), Patrick Cutrone (Milan), Moise Bioty Kean (Juventus), Riccardo Orsolini (Bologna), Andrea Pinamonti (Frosinone).

Det kan der godt komme en slagkraftig start-11´er ud af. Mildest talt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanistar
Især midtbanen er jo klasse. Barella, Pellegrini samt Zaniolo, og så kan man smide Chiesa og Kean på flankerne, eller 4-4-2 med Kean og Cutrone på toppen, Chiesa og Zaniolo på kanterne. Spændende bliver det!
Sempre Milan.
Skrevet af Duck
Comeback til Lentini. Fornøjeligt.
annonce
0