Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini d.2.
Det der kan undre mig mest, er den kluntede kommunikation som specielt Paolo Scaroni fik fumlet sig ud i. Det er lige en kende friskt nok at udtale, at man vil rive det nuværende San Siro ned og bygge nyt. Vel og mærke på en grund de ikke ejer. Det virker lidt som om bystyret skal se det som en tjeneste af Inter og Milan, men endnu har de ikke på nogen måde formuleret hvordan man har tænkt sig at kompensere kommunen for deres grund og nuværende stadion.

Jeg ved ikke om ledere i hhv. Inter og Milan har sat med et stift udtryk i ansigtet i går, da det blev bekendtgjort at Milano skal have Vinter-OL i 2026. Jeg tror i hvert fald der har været lang vej til smil, fordi det sætter unægtelig en større blokade ind i de planer som Inter & Milan har arbejdet sammen på, nu i mere end et halvt år.

Og hvor står processen så ? Ny lokation vil kræve yderligere arbejde i at finde en passende beliggenhed og nye beregninger og tegninger, ikke bare på stadion men infrastruktur også. Det koster endnu mere tid og penge, alt imens tidsplanen skrider ganske betragteligt.

Jeg deler dog forundringen omkring at Sala ikke engang overvejer perspektiverne i at bygge et nyt og forbedret San Siro 2. Det er lettere perspektivløst fra hans side, at være så dumstædig på det punkt. Rent forretningsmæssigt kan jeg ikke sætte mig ind i, hvorfor han ikke tænker på at have et flotte byggeprojekt klar til OL 2026 samtidig med at han forsøger at være behjælpelig overfor byens to fodboldhold.

Der er dog affektionsværdi omkring San Siro og den mytiske status det holder, som man skal passe på man ikke undervurderer. Det er relativt vildt den opstandelse der gennemgående har været, da man først fik nys om ideen om at rive San Siro ned. For mig selv personligt, må jeg også indrømme at være splittet i mine konservative værdier. Konsekvent mener jeg dog at følelser og feel-good stemninger skal holdes udenfor en kalkuleret forretningsmæssig beslutning. Den mentale tilstand virker dog ikke til at have bundfældet sig hos borgmester Sala.

Hans politiske følelsesporno kan dog meget vel falde ud til hans fordel i sidste ende, hvis Inter & Milan insisterer dog at forblive på samme lokation.
Skrevet af Lentini d.2.
Ift. stadiondiskussionen i Milano, har Richard Hall egentlig en valid pointe i hans tekst, når han (via kommentaren fra Paolo Scaroni) spørger hvornår havde det kommunale styre tænkt sig at gennemføre den enorme gennemgående renovering af San Siro ?

Der er trods alt 2 måneders pause fra kampe hver sommer, men det virker uhensigtsmæssigt at skulle gennemføre så massiv en renovering af San Siro over de næste 6 somre, både i byggeprocessen men sandelig også økonomisk, hvis man samtidig skal tage størst mulige hensyn til både Inter & Milan.

Specielt fordi jeg vil tro man fjerner den tredje ring, som allerede nu virker til at være godt slidt med de rystelser man har kunnet spore ifbm. koncerter. Og at fjerne den tredje ring tror jeg ikke man bare lige kan gøre sådan uden videre.

Men der venter nok en spændende (langvarigt) politisk spil forude, som ikke rigtig kan lade vente på sig fordi nu har Milano en bunden opgave i at blive klar til Vinter-OL i 2026.
Skrevet af FendeR
https://en.as.com/en/2019/06/27/football/1561665200_458007.html

Nogen der har hørt om det her? Vil virkelig være godt for ligaen. Det vil være med effekt fra Januar 20, og stadig være med effekt i den kontraktperiode, en spiller eller træner har tilbage, selvom de måtte skrive under nu. Klubberne skal selvfølgelig stadig stramme sig an, med at styre økonomien. Men det må alt andet lige, styrke konkurrence-evnen, og gøre det nemmere at overtale de store profiler, til at tage til støvlelandet :-)

Der er flere aspekter i det, som jeg ikke er kommet ind på, men de kan læses i artiklen. Der kan være langt mellem de positive historier fra Italien, men det her er da af en af de bedre.
Savner ikke Ståle.
Skrevet af Acheron 3
Minder det ikke lidt om den forskerordning som vi havde i DK for år tilbage?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Gustenv@rius
De nye regler er blevet nævnt flere gange i Juve-tråden i forbindelse med Pogba/De Ligt rygterne. Glimrende initiativ i øvrigt, for at øge konkurrence evnen for de italienske klubber.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Acheron 3
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Stankovic
Nej, men jeg bider mærke i at det er nogle unge herrer. Den ene 21 år. Sjovt når han så snakker om de glade 90´ere og de mange taktisk overvejelser han gjorde sig da Zlatan var i Inter. Et hurtigt regnestykke fortæller mig at han så højest har været 11-12 år dengang, hvorfor at det virker lidt plat når man hører hans forsøg på at fremstå, som at både vide en masse historisk og som at have oplevet både 90erne og 00erne. Det virker lidt søgt. Men respekt for at forsøge sig med en podcast.
Skrevet af Acheron 3
Så blev Palermo officielt smidt ud af Serie B og må starte forfra i D. Trist men bestemt ikke overraskende.

Venezia får lov at blive i rækken på deres bekostning.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Så bliver det endnu billigere for Ferrero at erhverve klubben, når/hvis han skiller sig af med Samp.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Det forlyder at Andreas Cornelius er på vej tilbage til Serie A, nærmere bestemt Parma. Forhåbentlig betyder det mere spilletid end han fik hos Atalanta.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af B4Ev.2
Jeg overvejer en tur til Italien for at se fodbold den kommende sæson, og som jeg kan finde lige nu, så er der fastsat datoer, men ikke de specifikke kampe. Nogle der ved hvornår der kan forventes at se de specifikke kampe for hver runde?
Skrevet af Acheron 3
Jeg mener at sæsonprogrammet offentliggøres i slutningen af denne måned, vistnok den 28. eller 29. juli.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5429147

Brugeren frederik.nielsen bliver udskammet i ovenstående tråd.

Men han har helt ret. Calciomercato lukker først d. 2. september kl 20.

http://www.legaseriea.it/it/sala-stampa/notizie/info/al-via-oggi-la-sessione-estiva-dei-trasferimenti

Jeg kommenterer ikke i artikeltråde. Ovenstående er et godt eksempel på hvorfor.

Så dokumentionen må ske her.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af S4lv4
Gennemsnitsdanskeren er tenderende idiot - og det er min klare overbevisning, at bold.dk afspejler befolkningen.

Du bør ikke tage det så tungt, Magnifico - og lad vær med at holde igen på den konto. Så vil idiotien først få frit løb.
Skrevet af Promo
Super Coppa´en mellem Juventus og Lazio vil blive afholdt i Saudi Arabien igen i denne sæson.

Ikke fan af det men i det mindste er det ikke en liga kamp.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Acheron 3
Ufatteligt at ingen stiller kritiske spørgsmål omkring valget af spillested. Det er simpelthen KUN pengene der taler.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Promo
Det er komplet latterligt.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Magnifico
Kampprogrammet for 2019/20 - med turneringsstart d. 24. august - offentliggøres i aften kl. 19.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af El Rifle
Spændende kampprogram, bl.a. med Rom derby og Napoli-Juve i anden runde. Hertil et spørgsmål: hvornår fastsættes datoer og tidspunkter? Det er ikke nemt, at arrangere en tur sydpå ift. til eks. Premier League.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Magnifico
Det er en evigt tilbagevendende frustration for alle fans, der planlægger ture til Serie A-kampe.

Typisk offentliggøres kampdage og tidspunkter en måneds tid før, gældende for en fremtidig pulje af runder (- antallet af runder varierer). Så det er altså ikke én kamp af gangen, der offentliggøres en måned før, det er flere runder på én gang.

Men det ér svært at gennemskue praksis fra Lega Serie A´s side, som bestemt ikke er tilskuervenlig set med en udenlandsk fans øjne.

Bold.dk´s tabeloversigt for Serie A er dog som regel ret hurtige til at opdatere kampdage og tidspunkter.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0