Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(071156212702)
FD: Vil du uddybe, hvorfor du tror, Schøne og Lerager rykker ned? :-)
Skrevet af Martinovic
Tror ikke hverken Genoa eller Cagliari havner så langt nede. Dertil er deres trupper for stærke i mine øjne.

Lecce er en oplagt nedrykker. Verona får det også svært. Brescia bliver spændende at følge med Balotelli.

Parma får det også sværere end sidste sæson. De startede sæsonen godt, men gled ned i tabellen og skal være glade for, at der ikke var fem runder tilbage.

SPAL skal igen håbe, at Petagna kan finde målet.

Jeg tror, Lecce, Verona og Parma rykker ned.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Fordi jeg ikke er imponeret af Genoa´s transfervindue - det kombineret med at de overlevede med nød og næppe i sidste sæson.

Inden jeg skriver mine videre begrundelser, skal jeg lige nævne, at jeg er en relativ stor fan af Schöne, som jeg synes er svært undervurderet i Eriksens Danmark.

... men jeg har også lidt svært med at se, hvordan en spiller, som har brugt de sidste sytten (!!) sæsoner i 4-3-3, offensiv fodbold Holland, skal omstille til italiensk nedrykningsfodbold. Genoa skal kæmpe om overlevelse og når de møder deres direkte konkurrenter i den kamp, vil disse hold ingen kvaler have med at stå med otte mand foran eget felt - og der er Schöne simpelthen ikke løsningen.

Resten af deres transfervindue er s´gu lidt en pose blandet bolcher. Lerager er en okay midtbanespiller, men ikke meget mere end det; Ionut Radu et ret stort målmandstalent, men må forventes at komme arbejde i år; Pinamomti ligeledes et stort angrebstalent, men måske lige ung nok til at bære et Genoa-hold på skuldrene; Saponara er også en okay offensiv midt, men heller ikke just én der sætter Serie A i brand; og Zapata er en tikkende bombe. Når man så samtidigt mister fine spillere, der tilmed er vant til at kæmpe om overlevelse, som Lazovic og Veloso, så virker det lidt som om man i bedste fald har flyttet holdet sidelæns, rent kvalitetsmæssigt.

Det er opløftende for Genoa, at de har et okay forsvar, bestående af (formentlig) Romero, Biraschi og Zapata (hvis denne har en god dag), samt at deres centrale midtbane på papir har fået to forbedringer i form af Schöne og Sturaro (der dog er ud i cirka halvanden måned endnu og kun har spillet fem Serie A kampe i hele sidste sæson). De beholder ligeledes også Criscito og supersubben Pandev, hvilket er positivt.

Genoa´s helt overskyggende problem bliver dog målene - eller snarere, hvor de skal komme fra. Ved første øjekast var deres 39 mål i sidste sæson ikke helt dumt, men når man så tænker på at 13 af disse kom fra Piatek i efteråret, så er det straks mindre opløftende. De to næstmest "flittigst" scorende var Kouamé og Pandev, begge to med hele fire mål. Da Genoa solgte Piatek i januar i år, havde de scoret 25 af de førnævnte 39 mål. De hentede aldrig en fuldgod erstatning ind, scorede kun fjorten mål mere og overlevede med nød og næppe.

Og her er finten; de har reelt set stadigvæk ikke erstattet Piatek.

Så jeg forudser en hulens masse kampe mod på papir svagere modstandere, hvor Genoa har en del af bolden qua deres forsvar og midtbane - men ikke rigtigt nogle til at putte den i rusen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Dertil bør tilføjes, at Genoa har en lorte opstart. I første runde skal de en tur til Olimpico og spille mod Roma, så er der to hjemmebanekampe i streg mod hhv. Fiorentina og Atalanta. I sjette runde hedder det så endnu en tur til Rom, denne gang for at spille mod Lazio, mens man kampen efter skal møde Milan på hjemmebane. For lige at krydre retten, får man fornøjelsen af en tur til Torino, for at møde Juventus.

Det vil sige af seks af deres ti første kampe er mod kvalitativt væsentligt bedre modstandere, hvoraf man skal møde de tre sværeste af disse seks på deres respektive hjemmebaner. Et par hårde nederlag eller fire mod nogle af disse hold, og så avler man hurtig en stemning og en indstilling, som kan være svært at ryste fra sig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Sgu meget godt argumenteret og særligt pointen med Schøne havde jeg ikke ligefrem tænkt over. Der er ingen tvivl om, at der er stor forskel på Eredivisie og Serie A. Ja, vel til tider nærmest diametrale modsætninger spillestilsmæssigt?

Må håbe for Genoa, at Aurelio Andreazzoli kan implementere sin spillestil ret hurtigt. Af det, jeg så med Empoli sidste sæson, var det ret spændende. Sådan lidt Sarrisk. Måske derfor med Schøne?

PS og lidt off topic for tråden her, men jeg har ladet mig fortælle, at Schønes hollandsk er sådan der skræmmende godt. Taler som en indfødt uden accent. Skulle også være ret glad for Holland generelt.
Skrevet af Flying Dutchman
Der er ingen tvivl om, at der er stor forskel på Eredivisie og Serie A. Ja, vel til tider nærmest diametrale modsætninger spillestilsmæssigt?

På mange måder, ja - og især i den ende af tabellen. Forstå mig ret, Serie A og calcio generelt er langt fra det kedelige ry, de (i øvrigt fortjent) havde. Men hold som Bologna, Udinese, Cagliari, Spal og nok også Lecce og Hellas har ingen kvaler ved at lukke af og lukke ned - og da især mod hold som Genoa, der jo gerne vil spille bold. Schöne er uden tvivl en kvalitativ forbedring på midtbanen - men han er ikke nøglen til flere mål.

PS og lidt off topic for tråden her, men jeg har ladet mig fortælle, at Schønes hollandsk er sådan der skræmmende godt. Taler som en indfødt uden accent. Skulle også være ret glad for Holland generelt.

Schöne taler flydende og accentløst hollandsk, kan jeg godt afsløre. Han har et østhollandsk accent, hvor han endda formår at rulle med r´erne - noget mange danskere har svært ved (du ved, fordi jeres r´er ikke rigtigt eksisterer?).
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
1. Juventus
2. Napoli
3. Inter
4. Lazio
5. Milan
6. Roma
7. Atalanta
8. Torino
9. Fiorentina
10. Bologna
11. Sampdoria
12. Sassuolo
13. Genoa
14. Cagliari
15. Udinese
16. Brescia
17. SPAL
18. Parma
19. Verona
20. Lecce
Skrevet af Sule12
FD, jeg deler din bekymring omkring Genoas angreb, men du løber lidt hurtigt hen over Pinamonti, synes jeg. Piatek er selvsagt aldrig blevet erstattet, men jeg tror at især Kouame stepper op målmæssigt.

Som jeg har forstået det, så er meningen med Schøne at han kommer til at ligge som en 6´er og styre spillet. Genoa havde i sidste sæson en del lange afleveringer frem mod kanterne og det vil vi formentlig også se i denne sæson, når Schøne er der til at slå dem mere præcist. Når Sturaro er klar bliver det nok med ham og Lukas Lerager på de to 8´ere. Og så kan Schønes dødbolde nok også føre til et par mål i løbet af sæsonen.

Til gengæld forstår jeg ikke din bekymring omkring Veloso og Lazovic. Bevares, de var vant til at spille med i bunden, men det var også tydeligt gået i blodet på dem. Veloso spillede sjældent ret godt Lazovic havde alt for mange kampe, hvor han blot faldt ud.

I mine øjne er truppen overordnet set styrket med undtagelse af Piatek´s plads.

Angående kampprogrammet, så er det svært at fastlå om det hårde startprogram er en fordel eller ulempe. De store hold skal også lige finde sig selv i den nye sæson og med nogle hæderlige resultater kan det kickstarte sæsonen. Vi får at se hvad der sker, men spændende bliver det ihvertfald.
Skrevet af Flying Dutchman
Hmmja, måske kunne Pinamonti godt have brugt et par ord mere - især da han trods alt kommer fra "min" klub. Han er unægteligt et relativt stort talent, men jeg kan ikke se ham score de 15+ mål, som Genoa har manglet ved Piatek´s afgang. Det samme med Kouame, som selv i Serie B ikke var helt oppe at flyve, rent målscoringsmæssigt.

Faktisk vil jeg gå så langt som at lægge hovedet på blokken og skrive, at jeg har svært ved at se de to tilsammen score de 15+ mål, som Genoa unægteligt mangler.

Det er dog ikke kun deres skyld. Genoa skaber generelt ikke mange chancer og nu hvor Bessa og Lazovic (som i sidste sæson var blandt dem, der lavede flest assists) ikke længere er i klubben, har jeg også lidt svært ved at se hvor assistene og chancerne skal komme fra. Schöne kan og skal nok løfte en del af opgaven - men igen, hvor lang tid skal han bruge til at stille om fra hollandsk til italiensk fodbold, og ikke mindst fra en topklub til en nedrykningskandidat.

I mine øjne er truppen overordnet set styrket med undtagelse af Piatek´s plads.

Jeg er i og for sig ikke uenig - dog ser ikke jeg, at den er styrket markant. Du rammer dog hovedet på sømmet med sidste del af sætningen; der er endnu ikke fundet en erstatning for Piatek. Og man skal som bekendt score mål for at vinde...

Men lad os nu se! Det hele er jo teoretisk og jeg ved ikke hvad. Det kan jo være, at Pinamonti bare brager igennem og at Genoa ender komfortabelt midt i tabellen. Mine forudsigelser blev mere og mere besværlige, jo længere jeg kom ned i tabellen. Faktisk vil det ikke undre mig, at alt fra 11. til 19. plads ender helt anderledes, end hvad jeg tror.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg må indrømme at jeg er meget overrasket over den optimisme der er omkring Inter fra fans, hvor de ses som både udfordrer til titlen og oplagt førsteudfordrer til Juventus.

Først og fremmest fordi jeg synes det er ret indlysende at Napolis trup er bedre. Dertil kommer at jeg også ser dem (Napoli) som et bedre hold, med en bedre træner ved roret.

Samtidig ser jeg en del, relativt store, spørgsmålstegn.

Først og fremmest i angrebet hvor der er hentet to rigtigt dygtige spillere (på papiret). Conte synes at satse på en offensiv der skal centreres om en Lukaku der falder ned i banen som spilstation og skabe rum for både hans angrebsmakker (hvis det bliver en 3-5-2) og midtbanespillere der tager dybe løb.

Men nogen stor målsluger har han aldrig været. Egentlig har han jo kun haft én sæson i Everton hvor han virkelig har bombet.

Og så er spørgsmålet hvem der skal score målene. Er Lautaro eller Sanchez dem der skal score +20 mål, hvad der vel må forventes hvis man vil snakke om at være førsteudfordrer eller sågar mesterskabskandidat?

Og dernæst, hvad skal der ske når/hvis Lukaku er ude? Pt er der ingen i truppen med samme karakteristika. Faktisk ikke noget der ligner.

På midten synes jeg ligeledes at der er handlet fornuftigt ind (om det også er det fra et økonomisk aspekt, er så en anden diskussion).

Men der må vel per definition være et spørgsmålstegn udfor spillere som Sensi og Barella. Ikke fordi de ikke er dygtige spillere - det er de helt klart.
Men snarere fordi de for første gang skal spille for et stort hold.

Skulle midtbanen virkelig op og ringe, mangler der en spiller der lige er mindst én hylde over de eksisterende. Sergej var jo nævnt på rygteplan og det ville være præcis den type, jeg tror ville kunne gøre en forskel.

Jeg synes derudover det ser ret tyndt ud med bredden - i hvert fald hvis man sammenligner med rivalerne.

Forsvaret ser omvendt bomstærkt ud. Men igen, hvad hvis der kommer et par skader? Bastoni er spændende, men et godt stykke fra niveauet fra starteren. Ranocchia er også minimum en hylde under.

Som jeg ser det, mangler der en spiller på nogenlunde samme niveau som starteren. Ikke mindst fordi defensiven er Contes udgangspunkt.

Og apropos Conte, så er det jo også en ny træner med nye ideer. Conte kan klart noget, men jeg ser at han mangler et par nøglespillere for virkelig at kunne imponere.

Mit bud hedder en tredjeplads - dog med kig nedad i tabellen snarere end opad. Både Napoli og Juventus er, efter min ydmyge mening, mindst ét niveau over.

Dét sagt, så er Inter nok det hold der har taget det største kvalitetsspring (på papiret).
Jeg tror dog at man, som Inter-fan, skal holde lidt på entusiasmen indtil næste sæson, hvor jeg derimod ser dem være noget tættere på en absolut topstrid.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Når du i første linje skriver "fra fans", mener du så "Inter-fans" eller "Calcio-fans"?

For så vidt jeg ved og så vidt jeg kan se i denne tråd, er der kun to Inter-fans der har givet deres bud på Inters slutplacering. FD har Inter som nr. 2, jeg har dem som nr. 3. Så hvis du mener Inter-fans, synes jeg dit indlæg er lidt malplaceret.

Mener du Calcio-fans generelt har jeg ligeledes svært ved at forstå hvad du helt præcis skriver dig op imod. Men det kan selvfølgelig være at du har talt med andre fans end jeg har og danner dit indtryk om den generelle tendens du skriver om derfra.

Jeg er dog enig med dig i at Napoli på papiret stadig ser bedre ud end os. Jeg synes at tilgangen af Conte samt de mange dygtige nye spillere (og her tænker jeg især på Godin, Sensi, Barella og Lukaku) har styrket os. Samtidig synes jeg ikke at Napoli har styrket sig i lige så høj grad (Manolas er dog et scoop som jeg ser det). Derfor forventer jeg at afstanden mellem Napoli og Inter formindskes i denne sæson.

Din kritik af vores bredde synes jeg også er en smule forfejlet. For eksempel glemmer du at D´Ambrosio i høj grad også udgør en reserve i midterforsvaret (i.e. de tre bagerste i Contes system). Det giver os pt. ham, Bastoni og Rano som reserver. Det er i mine øjne det modsatte af "manglende bredde". En boblende landsholdsspiller, en U-21 landsholdsspiller og en tidligere landsholdsspiller. Det er absolut ikke skidt.

På midten har vi ligeledes en markant bredde med Valero, Vecino og Mario til de tre pladser som jeg antager Brozo, Barella og Sensi kommer til at spille mere eller mindre fast på.

Angrebet ser pt. tyndt ud. Det er i min optik et absolut must at vi henter minimum én spiller mere med erfaring fra øverste hylde. Og selv hvis vi gør det, vil jeg stadig kalde os "tyndt besat" medmindre det usandsynlige (i.e. at Icardi benådes) sker.

EDIT: Jeg ser nu at jeg havde overset LeleAdanis bud hvor vi ender som 1´er - omend han så også karakteriserer det som et "kækt" bud.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Rossoneri

Jeg syntes generelt ikke Inter fans er så optimistiske som du hentyder, mange ligger reelt på linje med din vurdering og mange har jo netop givet udtryk for at Juve og Napoli stadig er foran både kvantitativt og kvalitativt. Der er en mindre gruppe der snakker om at vi måske kan udfordre Juve, men langt de fleste ved jo godt at det er en smule optimistisk.

Hvorvidt Napoli har en bedre træner anno 2019 kan selvsagt diskuteres, Ancelotti var uomtvisteligt en af de bedste en 5år tilbage og han havde reelt sin prime i 03/04-13/14, men syntes tiden er ved at løbet en smule fra ham. Ancelotti har til dato aldrig præsteret at få sine hold til at vinde en liga mere end en gang og det er vel og mærket oftest sket med det stærkeste hold. Hvor han har skinnet mest har altid været i Cup turneringer, hvor han har vist en uhørt evne til at bringe sine hold langt, men selv det ligger efterhånden en del år tilbage. Jeg var heller ikke synderligt imponeret over det han leverede i sidste sæson og jeg tvivler stadig på han rent faktisk kan gøre Napoli til en reel trussel.

Reelt syntes jeg ikke forskellen mellem Conte og Ancelotti kvalitetsmæssigt anno 2019 er særlig stor, de har hver deres Filosofi og de har begge evnerne til at få deres hold til at vinde mesterskaber, men samtidigt er begge også lidt nogle hasbeen og jeg tror reelt ingen af dem kan slå Juve af pinden som tingene er i øjeblikket.

Intet hold i serie A har nogen synderlig ensartet bredde i den defensive departement. Inter har lige hvad det angår ikke en dårligere bredde lige hvad det angår. Problemet er i højere grad mangel på kvalitativ bredde på midten, angrebet har man Sanchez/Lautaro, Politano og Esposito hvilket er ganske udemærket omend det næppe er nok til man går hen og vinder så er det stadig fint nok til en top to tre stk og hvertfald bedre end den forgangne sæson. Midtbanen er derimod en anden historie, selv en blind høne kan se at bredden ikke er noget at råbe hurra for og det vil komme til at koste.
Skrevet af Flying Dutchman
@ I4L

Du glemte Gagliardini. Samt ved jeg ikke hvor tyndt vores angreb ser ud - især når Sanchez melder sin ankomst; Lautaro, Sanchez, Lukaku, Esposito og Politano er ikke dumt.

Som jeg ser det, har vi mindst én fuldgod reserve/erstatning på hver af de elleve pladser på banen - og i nogle tilfælde to.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@FD: Det gjorde jeg da også. Shame on me! Det styrker dog heldigvis bare mit argument.

Og ja, bliver Politano og indgår som angriber, så ser det ok ud oppe foran også - hvis vi altså vel at mærke lykkes med at hente Sanchez.
Skrevet af Rossoneri
Jeg syntes generelt ikke Inter fans er så optimistiske som du hentyder, mange ligger reelt på linje med din vurdering og mange har jo netop givet udtryk for at Juve og Napoli stadig er foran både kvantitativt og kvalitativt.

I know. Dette er også henvendt til dem der rent faktisk ser Inter som et bedre hold end Napoli og måske endda Juve.

Ancelotti har til dato aldrig præsteret at få sine hold til at vinde en liga mere end en gang og det er vel og mærket oftest sket med det stærkeste hold.

Det er naturligvis, isoleret set, korrekt. Der er dog lige behov for at se på hans karriere:

Milan: man kan argumentere for at han burde have vundet flere ligatitler i de 8 (hele) sæsoner han havde i Milan. Det blev dog til også til to CL titler i perioden, hvilket klart var klubbens store fokus.

Chelsea: mester i én af de to sæsoner han havde i PL. Det er vel mere end godkendt (?)

PSG: Ancelotti havde kun 1 1/2 sæson i Paris. I hans eneste hele sæson blev han mester.

Real: som i England, blev Ancelotti mester i den ene af de to sæsoner han havde i ligaen. Med Barcelonas styrke in mente, mener jeg ikke det er en skam.

Bayern: Ancelotti havde én sæson hos Bayern hvor han vandt.

Napoli: Henter en 2. plads helt efter forventningerne.

Skulle man vende den på hovedet, kan man også sige at Ancelotti har vundet fire ligatitler i syv hele sæsoner efter han forlod Milan.

Jeg var heller ikke synderligt imponeret over det han leverede i sidste sæson og jeg tvivler stadig på han rent faktisk kan gøre Napoli til en reel trussel.

Rent resultatmæssigt er det i hvert fald et faktum at Napoli var meget langt fra titlen sidste år.

Her synes jeg dog også lige man skal grave et spadestik dybere. Ancelotti spiller en meget anderledes type fodbold end Sarri (ret åbenlyst).
Det kræver selvsagt at en række spillere skal tilpasse sig, hvilket ofte tager tid. Og hvis man, som Napoli, skal udfordre et, på papiret, bedre hold, bliver det bare svært.

Nu har de dog haft en hel sæson sammen og ikke mindst er Napoli forstærket.
Personligt tror jeg det bliver et meget tæt parløb mellem dem og Juve og jeg ville ikke decideret falde ned af stolen, hvis scudetto´en skulle sydpå.

Reelt syntes jeg ikke forskellen mellem Conte og Ancelotti kvalitetsmæssigt anno 2019 er særlig stor...

Det er et personligt synspunkt som jeg har fuld respekt for. Mit synspunkt er selvfølgelig ikke mere rigtigt.

Intet hold i serie A har nogen synderlig ensartet bredde i den defensive departement.

Det vil jeg nu påstå at både Juve og Napoli har.

Problemet ift jeres forsvar, som jeg ser det, er at en skade til en af de tre startere, betyder et væsentlig drop i kvalitet. I skrivende stund er Godin skadet og har deraf ikke været fuldt med i pre season. Ser man på sidste sæson, missede han 10 kampe pga skade.

I Napoli er springet til nr. 2 til stede - omend jeg mener at springet er noget mindre. I Juve, vil jeg påstå at de, mere eller mindre, kan stille med to fire-back kæder der ikke er meget forskellig i kvalitet.

Skulle man se på et problem for Juve, ville det være at de mangler en offensivt stærk højre back. Her er tabet af Cancelo relativt stort.

Offensive backs er en central del i Sarris måde at spille fodbold og der halter deres højreside med MdS og Danilo.

...angrebet har man Sanchez/Lautaro, Politano og Esposito...

Ja, rent numerisk er I godt dækket ind. Samtidig har I også fleksibilitet til at skifte mellem flere systemer - navnlig to i front vs tridente.

Men, problemet er at der rent typemæssigt ikke er en backup for Lukaku - igen, efter min ydmyge mening.
Jeg tænker at det er ret åbenlyst at han får en meget central rolle - ikke mindst ift at gøre både en supportangriber og midtbanen bedre / farligere.

Med ham ude, skal Conte pludselig op med en væsentlig anderledes gameplan. Og her så tilbage til min vurdering af ham og Ancelotti.
Som jeg ser Conte, er han enormt dygtig til at implementere et koncept. Med de rigtige spillere, kan han helt sikkert også få succes. Men når det kommer til fleksibilitet, mener jeg ikke at han imponerer.

Det handler generelt nok om Icardi og mere specifikt at han stadig er at finde i klubben. Var han væk, er jeg ret sikker på at Conte havde bedt om (læs: krævet) at I gik efter en spiller som fx Zapata, så der var backup.

Men som skrevet, tror jeg at I kommer til at tage et skridt fremad og ikke mindst at I kan være med hvor det er rigtig sjovt fra næste sæson - forudsat at I får noget mere bredde ind.
Skrevet af Flying Dutchman
Den skulle være temmelig sikker.

Eneste ømme punkt, jeg umiddelbart kan sætte en finger på, er at vi ikke har en vice-Lukaku - altså, én der helt specifikt kan gå ind og dække hans rolle. Numerisk er vi dog fint på plads.

Jeg vil i øvrigt også gerne lige indskyde, at jeg heller ikke kan genkende Rosso´s påstand om, at der skulle herske ubegrundet optimisme blandt Interfansene. Jeg tror de fleste - både herinde men også de andre steder, jeg følger med - forventer enten en anden eller tredjeplads.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
...at jeg heller ikke kan genkende Rosso´s påstand om, at der skulle herske ubegrundet optimisme blandt Interfansene.

Kan se at jeg har formuleret mig lidt kluntet.
Mit indlæg var ikke ment som en generel betragtning af Inter-fans forventninger.

Det var at jeg var overrasket over den optimisme jeg har oplevet hos nogle Inter-fans.

My bad!

...forventer enten en anden eller tredjeplads.

Heri ligger der, for mig, en kæmpe forskel.

Mit personlige view, er at I er favoritter til en tredjeplads. Meget peger på at I skal have en bedre sæson end både Milan, Roma og Lazio (indsæt selv flere bejlere).

Men jeg ser det også som over-optimisme hvis man mener man kan måle sig med Napoli.
Det er dog naturligvis bare min analyse og vi bliver alle meget klogere som sæsonen skrider frem.
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, med lidt nøgtern afstand kunne man måske godt skrive, at Napoli stadigvæk lige er et par trin foran. Men det er jo her de velkendte farvede briller kommer ind, og vupti presto; en andenplads anskues ingenlunde for umuligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Der er absolut intet der er umuligt.

I skrivende stund vurderer vi alle udfra sandsynlighedens logik - og den enes logik er ikke nødvendigvis identisk med andres.

Og det ville ingenlunde være første gang at overraskelser opstår.

Skal man hæve sit et niveau yderligere op i perspektiv, er det enormt positivt at der er kommet så meget talent til ligaen i denne sæson. Både etablerede spillere og store talenter, synes igen at Serie A er en attraktiv destination.
Skrevet af Flying Dutchman
Jep. Og det kan vi blandt andet takke de nye skatteregler for. Der er et stykke veje endnu til fordummets styrker, men det begynder at hjælpe på det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0