Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Nope.

FIFA´s chefdommer Collina understregede, at VAR ikke kan benyttes i et "ter Stegen-tilfælde", da han satte FIFA´s VAR-regler på plads ved PL-sæsonstarten:

https://talksport.com/football/564619/fifa-referee-chief-pierluigi-collina-penalty-rules-premier-league/

... decisions on goalkeepers’ movements before penalties will be left to the on-field officials.

Video replays will only be used during penalties if the taker double-kicks the ball or feigns to shoot at the point of contact, or if there is encroachment by other players which has a direct impact on the outcome of the penalty – for example, if the goalkeeper saves the initial shot and the rebound is either cleared or scored.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Caroe
Ok, det vil jeg så mene er en afvigelse fra tidligere.

Men dommer + linjedommer burde også være rigeligt til at se at målmanden ikke overholder reglerne. Der er i øvrigt også flere Barca-spillere i feltet da straffet tages.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Magnifico
Ok, det vil jeg så mene er en afvigelse fra tidligere.
I og med at reglen om målmandens placering og bevægelse på stregen er ny, er det jo en afvigelse fra tidligere.

Der er i øvrigt også flere Barca-spillere i feltet da straffet tages.
Hvis disse spillere havde haft en indflydelse på returbolden fra ter Stegen - f.eks. ved at sparke den væk fra en Dortmund-spiller, der kunne sparke returbolden ind - havde VAR jvfr. reglerne kunnet intervenere, ellers ikke.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Atalanta bliver kastet for løverne. Nede 2-0 i Zagreb. Det er ikke godt, når det er dem, de skal kæmpe med om en anden- eller tredjeplads.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Nu 0-3. Velkommen til CL - og Balkanhelvedet.

Til gengæld mønsterkontra af Juve med genialt tværpas af den fede, hvorefter Bambi glemmer at smide sig og scorer fornemt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
hvorefter Bambi glemmer at smide sig og scorer fornemt.

<3
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
0-2 til Juve efter fornem 2. halvleg. Men typisk Atletico ikke at give op. 1-2.

Game on.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Bambi får gult for at brokke sig over, at en spanier spiller skuespil.

Takes one to know one.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Atalanta nu nede med 0-4. Hattrick af Orsic.

Av. Av. Av. Av.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Bare ikke godt nok.

Det var dog kun kamp et og en udekamp, så alt håb er ikke ude, men de skal stramme sig gevaldigt an.

Set fra deres synspunkt havde det måske også være bedre at starte CL med en hjemmekamp i vante rammer.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Erfaring betyder bare rigtig meget i CL. Atalanta bliver nødt til at lære meget hurtigt, ellers venter fjerdepladsen i gruppen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Rossoneri
Der er, i mine øjne, altid noget smukt når de "små" hold overrasker (underforstået at Atalanta er med i CL). Det giver helt klart noget charme.
Jeg kan bl.a. huske kampe mod IFK Göteborg, Casino Salzburg og andre, som var rigtig interessante.

Men, gårsdagens kamp fortæller også noget om hvad det vil sige at have erfaring på det niveau. Nuvel, Zagreb har mange interessante spillere, men det er (på papiret) ikke et bedre hold end Atalanta.

Det bliver interessant at se hvordan Atalanta klarer hele situationen - ikke mindst i ligaen. Mit eget bud er, at de bliver tromlet i CL og får en blød mellemplacering i ligaen.
Holder det stik, har det været enormt dyrt for dem at nå det forjættede land.
Skrevet af JuveFella
Lazio bagud. Den italienske derout fortsætter.
Skrevet af La Mir!!
Roma klarer den ;)
Daje!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lazio laver en Lazio det er komplet som forventet, de tager overhovedet ikke EL seriøst man vidste Italien ville miste point da de blev en af holdende, ligesom det var åbenlyst i Atalantas tilfælde, uagtet hvor fodbold romantisk det er at de er kommet med til CL.
Skrevet af Slettet(071156212702)
Z4E: Synes ikke helt, du skriver noget, der har med sandheden at gøre. Ikke lige her. I hvert fald ikke med hensyn til Lazio. Og egentlig heller ikke med Atalanta.

I sidste sæson røg Lazio ganske vist ud i 1/16-finalen, men det var til Sevilla. Og det var med marginalerne imod sig.

For to sæsoner siden røg de ud til Salzburg i kvartfinalen, fordi deres fokus lå på derbyet mod Roma, efter Immobile bragte dem foran 1-0. I retrospekt var det faktisk det værste, der kunne ske for dem, at han scorede. Derudover brændte selvsamme Immobile et forsøg kort efter, som han skød på stolpen, hvis ikke jeg husker forkert.

De var ikke med for tre sæsoner siden, men for fire sæsoner siden var de. Her røg de ud til Sparta Prag i 1/8-finalen. Det skal dog ses i lyset af, at der på daværende tidspunkt var krise med Pioli på trænerbænken.

Fem sæsoner siden var de ikke med, men det var de for seks sæsoner. Røg ud til Ludogorets. For dårligt, ja, men igen må du se på konteksten: Der var krise med protester mod Lotito, og Reja var blevet ansat. Gjorde det ikke særlig godt.

For syv sæsoner siden røg de ud til Fenerbahce i kvartfinalen, fordi Onazi fik rødt kort. Ellers var de formentlig gået videre, tror jeg.

I 2011/2012 røg de ud i 1/16-finalen. Her mødte de så også de senere vindere fra Atletico.

Jeg mener faktisk, at Lazio har leveret det, de skulle. Det er bestemt ikke dem, der irriterer mig, når det kommer til europæiske hold i Europa.

I forhold til Atalanta er jeg også uenig. Da de var med i EL for første gang, tog de i den grad turneringen seriøst og endte som 1´er i en svær pulje med Lyon, Everton og et cypriotisk hold, som altid er svære at møde på udebane. De røg efterfølgende ud til Dortmund, hvilket jeg ikke anså som fuldt fortjent, men lad os bare sige, at det var.

Da de røg ud til FCK, var det noget, der virkelig gik spillere og fans på. Og lad mig i øvrigt lige minde dig om, at det ikke ligefrem var, fordi det var super fortjent, de røg ud til københavnerne. Med al respekt...

At de til gengæld taber så stort til Zagreb er for mig at se en katastrofe. Men de kan stadig nå at vende den. Om de gør det, ved jeg ikke, men det var et pinligt resultat, ja.

For mig at se er det mere Inter og Udinese, der har været fuldstændig til grin i Europa League. Hapoel Beer Sheva... seriøst???? Men ikke kun dem.

Jeg er ved at blive lettere irriteret over Mazzarri og hans Europa League-arrogance. Det er efterhånden ret tydeligt. 0-3 hjemme mod Plzen som Napoli-træner - det glemmer jeg ikke lige foreløbig. Én ting var, at Toro røg ud til Wolves. Men måden, det skete på, det var ikke acceptabelt...

Så har vi også en Conte, der for mig at se har det med at undervurdere sine modstandere i Europa. Det er kritisk.

Jeg regner med, at det kun er Juve, Napoli og de to romerske hold, der kan noget i Europa i år. Der kommer dog ikke til at være nogen italienske vindere. Igen igen.
Skrevet af Slettet(071156212702)
I øvrigt er det også på sin plads at give et "shout out" til Fiorentina, som så vidt jeg husker altid har æret EL. Husker dengang, de mødte Sevilla i semifinalen, hvor de bare ikke var gode nok, men ellers har de generelt gjort det fint og haft rigtig spændende opgør mod Tottenham.

Derudover var Milan også lidt af en fadæse sidste sæson med latterlige resultater hjemme mod Betis og ude mod Olympiakos. Ikke godt nok.
Skrevet af Magnifico
Ladies and Gentlemen... Lele.

Klæbehjerne eller Google?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(071156212702)
Kunne huske det meste, men jeg googlede også lidt i forhold til Lazio fra lidt længere siden. Og da jeg så nogle af deres resultater, kom der "flashbacks." Så... måske en blanding? :-)

Savner Fiore i Europa, Mag!
Skrevet af Magnifico
Uanset hvad, du fortsætter bare ned af Viale dei Ricordi. Jeg nyder det - bliver lidt klogere hver gang.

Og ja, forhåbentligt varer det ikke (for) mange år, før viola igen er i Europa.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0