Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Galliani kommer i øvrigt med en yderst valid pointe ift snakken om nostalgi.
Mange (inkl. undertegnede) har det lidt svært ved tanken om at San Siro skal rives ned.
Men, indskyder Galliani, det nuværende stadion er jo det tredje San Siro og et nyt vil blive det fjerde.

Det er naturligvis ikke 100% korrekt i en teknisk forstand, men har har ret derhen at det er et stadion der har gennemgået markante ændringer i både 50erne og 90erne.

Dermed kan man godt vælge at se det nye stadion som endnu en (meget) omfattende renovering. Ikke mindst fordi placeringen forbliver den samme (i træskolængder).

I øvrigt er både jeg og Galliani enig med dig @mag i hvilket forslag der er at foretrække.
Skrevet af Magnifico
Når man ser billederne på Calcio e Finanza´s hjemmeside, hvor man kan se Populous-projektet fra den spidse "katedrale" side, hvor Milans og Inters logo/farve også optræder - alt efter hvem der spiller - så er det altså et imponerende værk.

https://www.calcioefinanza.it/2019/09/26/populous-progetto-stadio-milano/

Mi piace.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Nerazzurri
En kapacitet på 60.000 er for lidt ift. Inters tilskuergennemsnit.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Magnifico
I øvrigt kan jeg se, at der forskellige steder hersker den misforståelse, at "La Cattedrale" er et firkantet stadion.

Det er det ikke.

Det ser kun sådan ud, når man ser det udefra pga den firkantede glaskonstruktion omkring selve inder-stadion, som er ovalt ligesom det andet projekts stadion.

Nå, så har jeg vist også advokeret nok for et par rivalers stadion. Men jeg synes, at "La Cattedrale" er misundelsesværdigt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
En kapacitet på 60.000 er for lidt ift. Inters tilskuergennemsnit.

La Cattedrale har en kapacitet på 65.000.

Case closed.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Jeg begynder også læne mig op ad katedral-modellen. Jeg er begejstret for det andet, men mange har en pointe i, at det er et flot stadion, som ligner mange andre nyere stadions.

Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
The ring ligner meget de stadions der blev bygget tidligere og hvor man ikke tager højde for det kulturelle og arkitektoniske elementer i det område de ligger i.

Cathedral bygger derimod på en anden linje hvor man kigger på en unik kultur og arkitektur. Dette ses også med Romas stadion projekt. Hvorfor jeg også er fortaler for dette projekt, der er et par stadions projekter der ligner det bla. Najaf og et i bordeaux.
Skrevet af Caroe
https://twitter.com/ASRomaEN/status/1177300664034254848

Sådan kan man også bekæmpe racisme.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Donnarumma viser nok en gang, at han (endnu) ikke er deroppe, hvor diverse kommentatorer vil tale ham op til at være. 1-1 er hans fejl og så skal han simpelthen skubbe 2-1 til hjørnespark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Den første skal han have. Nummer to mener jeg ikke, han kan nå at reagere anderledes så tæt på mål.
Mojn do!
Skrevet af L'Imperatore
Hvad er der sket med piatek? Var han et one season wonder
Pazza Inter Amala
Skrevet af Martinovic
Måske. Han virker ramt på selvtilliden. Træffer ofte de forkerte beslutninger.

Burde have lavet tre-fire mål i dag.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Sådan kan man også bekæmpe racisme.

I det hele taget er Romas indsats på social media området en klasse over resten.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Magnifico
I det hele taget er Romas indsats på social media området en klasse over resten.
Og derfor har Fiorentina netop headhuntet Romas chef for social media og gjort ham til Head of Digital:

https://www.firenzeviola.it/notizie-di-fv/nasuti-e-il-nuovo-social-media-manager-viola-298867
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
@ FD

Du har et udmærket indlæg i Intertråden om Giampaolo.

Jeg blev dog lidt forvirret af de to følgende udsagn:

Giampaolo viste i Sampdoria at han kan mere end de fleste trænere. Han fik det bedste ud af en okay trup

Som jeg ser det, så er Milan´s trup slet og ret ikke særligt god eller bred.... En træner er kun så god som sit værktøj - og lige pt. er Giampaolo´s værktøj af substandard kvalitet.
Som jeg læser det... skriver du i det første udsagn, at Giampaolo fik mere end forventet ud af en okay trup. Og i det andet skriver du, at man ikke kan forvente, at Giampaolo får mere end forventet ud af en middelmådig trup.

Er disse to udsagn ikke modstridende?

Med mindre at du mener, at Sampdorias trup i sidste sæson var bedre end Milans nuværende - og at Giampaolo altså havde bedre “værktøj” i Samp end han har i Milan?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Jeg synes nu, Milan har en trup, der bør kæmpe med om top4. Det kan også være, truppen ikke er god nok, og det er årsagen til de mange udfald.

Tingene er blot nemmere, hvis man har en træner med et bestemt koncept, som til dette koncept også ved, hvilke spillere han ønsker.

Vi mangler kvalitet og rutine. Den slags koster penge. Vi har mange unge spillere, som mangler erfaring fra eksempelvis Champions League, der kan give dem det sidste løft.

Spillere bliver dygtigere af at spille med bedre spillere og mod bedre spillere.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan godt se, at det kan virke som to modstridende udsagn. Det er min fejl - jeg har nemlig tænkt men ikke nedskrevet en "mellemregning", så at sige.

Jeg uddyber gerne:

Sampdoria endte i sidste sæson på en niende plads i ligaen - hvilket må siges at være udmærket for dem, set på de sæsoner de har haft i Serie A, siden de rykkede op i 2012. Et hold som Sampdoria skal normativt set heller ikke gå efter at ende i top seks, når nu Lazio, Roma, Juventus, Milan, Inter og Napoli alle har væsentlige bedre forudsætninger (og budgetter) til det. Overpræsterede Giampaolo med Sampdoria? Joeh... Lang tid ad gangen. Sampdoria lå trods alt seks´er i en evighed.

Milan skal helst i top fire og i al fald i top seks. Så forventningerne er større end i Sampdoria. Jeg synes dog, at der er et problem hertil (og jeg har på fornemmelse Rossoneri lugter blod nu); jeg synes ikke, at Milans trup i indeværende sæson er markant bedre end Sampdoria´s sidste år. Bedre? Jo. Markant... Well...

Så problemet for Giampaolo - og grunden til mit indlæg og sonderen i Milans trup - ligger i, at han skal præstere væsentlig bedre end i Sampdoria, dog med en trup der ikke er væsentlig bedre, end Sampdoria´s trup i sidste sæson (efter min ydmyge mening).

Læg dertil at Milans hold lige pt. har en identitetskrise, som manden også lige skal løse, og så synes jeg egentlig ikke, det er så ligetil som bare at pege fingre af Giampaolo, der efter min ydmyge mening gjorde et glimrende stykke arbejde i både Sampdoria og Empoli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Tak for uddybningen, FD. "Mellemregningen" var vigtig. Nu giver din analyse bedre mening. Og jeg kan tilslutte mig, at situationen i Milan ikke er så lige til - og alene Giampaolo´s skyld. Det er mere komplekst end som så.

Jeg kan bl.a. godt følge Foggy i, at man ikke skal undervurdere betydningen af, at Milans trup er meget ung - den yngste i Serie A i denne sæson (24,2 år) - hvilket giver svingende præstationer og flere udfald - og gør Giampaolos opgave sværere. Fra Fiorentinas sidste sæson med seriens yngste trup (24 år) kan jeg nikke genkendende til udfordringerne hermed.

I denne sæson har viola "kun" den næstyngste trup (24,9 år) og har fået tilført erfarne kvalitetsspillere, så holdet trods en svær start begynder at vise bedre præstationer på banen. F.eks. har en gammel franskmand på 36 år vist sig at have langt større betydning end forventet - både på og uden for banen.

Søndagskampen mellem de to yngste trupper bliver derfor også interessant. La Battaglia dei Giovani :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Alder er selvfølgelig ikke en uvæsentlig faktor - men jeg synes omvendt også, der en gang i mellem lægges for meget vægt på, om de enkelte spillere enten er for unge eller for gamle.

Dermed ikke hentydet til, at nogen herinde gør det overdrevet meget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Lige det med identitetskrise er meget rammende for Milan. Vi har ikke en eneste, som jeg for alvor vil kalde ´indfødt´. Det skulle lige være Bonaventura, som har været i klubben mange år efterhånden og været med gennem tykt og tyndt. Han var meget savnet i sidste sæson.

Vi mangler de der rutinerede spillere på 27-30 år, som vil gå gennem tykt og tyndt for klubben. Inter har typer som Handanovic og D´Ambrosio, som jeg vil kalde kulturbærere. Dem har vi ingen af med undtagelse af Bonaventura.

Jeg savner typer som Ambrosini, Gattuso, Seedorf etc. De var måske ikke mere talentfulde, men det var bare en tid, hvor logoet på trøjen betød mere for spillerne.

Hvis vi har Calabria, Donnarumma og Rmangnoli de næste 10 år, så kommer vi til at opleve en god tid igen.

Det er sværere, når en klub som Milan har været vant til at købe spillere på en bestemt hylde og nu i stedet skal købe unge spillere med henblik på videreudvikling og evt. salg.

Vi leder dog efter den identitet og de spillere, der har en sådan rygrad, at de går forrest i modgang. Kort sagt mangler vi et par spillere fra øverste hylde. En Godin kunne have gjort underværker ved siden af Romagnoli.
Mojn do!
annonce
0