Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Det er spild af tid @foggy. Den slags kommer aldrig med noget fornuftigt.
Skrevet af Ole K
Nu får vi syn for sagen. Lautaro og Sanchez fra start
Skrevet af Magnifico
Kan selvforståelsen ikke også være et problem?
@ Lentini + Rosso

Bemærk at jeg havde formuleret ovenstående som et spørgsmål. Det var fordi, at jeg ikke var sikker på, om selvforståelsen kunne være et problem og/eller om der eksisterede en realisme i Milan. Jeg er jo ikke rossoneri-ekspert. Derfor tak for jeres svar. Så blev jeg det klogere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini d.2.
Så lidt, Mag.

Kort formuleret.

Jeg håber det fremgår af mit skriv at selvforståelsen fra fansene kan være problematisk, men at man ikke kan diktere hvordan fodboldfans skal føle fordi det som oftest er irrationelt. Det gør jo også fodboldbranchen meget speciel at leve i, fordi intressenterne er så følelsesladet.

Derimod vigtigt at dem som sætter kursen for klubben har en rationel og realistisk tilgang for de forestående problemstillinger. Og det mener jeg Gazidis & Co. har.

Skrevet af Acheron 3
Sampdoria - Inter 0-1.

Det er sådan et mål der går ind når man er bundhold, og sådan et man scorer når man er tophold.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Jeg håber det fremgår af mit skriv at selvforståelsen fra fansene kan være problematisk,
Jo, jeg bemærkede mig denne del. Og jeg kan bestemt nikke genkendende til, at fans - også her på bold.dk - til tider kan have lidt svært med selvforståelsen på deres klubs vegne. Ingen nævnt, ingen glemt :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Og 0-2 efter godkendelse fra VAR. Det er vel lige før, at det er afgørelsen allerede.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Lige præcis sådanne to mål man får, når man er tophold. Et afrettet skud og et mål på kanten af offside.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Havde det været en Sampdoria-forsvarer, der havde rettet den af, havde Sensi i min optik fået målet, da bolden som sådan ikke ændrer retning. Når det er Sanchez, der retter den af - hvorfor får Sensi så målet? Sanchez burde være dobbelt målscorer.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Barella, Sensi og Paqueta må alle fortsat anses for værende talenter. Her anser jeg at Paqueta er en mere komplet spiller end de to italienere. Dels fordi han har den samme dynamik som Barella (som Sensi ikke på samme måde har), mens hans teknik og pasningsspil til fulde matcher Sensis.


Jeg er ikke enig, jeg syntes ikke Parquetta har samme dynamik som Barella i de kampe jeg har set ham i, her mener jeg Barella er hvertfald et niveau over. Jeg har heller ikke set den samme fodboldinteligens og den samme høje præcision som Sensi præstere, teknisk er han måske på niveau med Sensi men han har mangler i at tage de rette beslutninger og læse spillet.

Hakan skal først og fremmest sammenlignes med Sensi - her anser jeg at hans teknik er bedre og hans kombinationsspil er også et niveau over Sensis.


Kunne næste ikke være mere uenig, jeg betragter Hakan som særdeles middelmådig, han blev kørt rundt i manegen af Barella og fik i endnu en kamp ikke et ben til jorden. Hans fodboldinteligens og evne til at tage de rigtige beslutninger ligger ofte et forsvindende lille sted og hans bundniveau er ikke eksisterende. Jeg syntes han er voldsomt overvurderet i den rød sorte lejr og tvivler på han overhovedet ville komme nær spilletid hos os.

Her har Milan, i højere grad, mulighed for at sætte kvalitet ind fra bænken.


Hvilken kvalitet? Jeg kan ikke få øje på den.

Hidtil har det vist sig at det netop er Lukaku der er link-spilleren der falder ned i banen. Dermed er Lautaro 9eren - og hermed også min vurdering af at I har et problem med en primær målscorer der ikke (endnu) har niveauet til et tophold.


En linkbuilder der har scoret tre mål i 5 kampe, må siges at være en al for simpel forståelse af Lukakus rolle. Lautaro er ikke 9´er kig på hvor meget han bevæger sig over hele banen som Lukaku gør, vi spiller slet ikke med en traditionel 9´er, det er slet ikke en del af spilkonceptet.

Umiddelbart mener jeg ikke at Lautaro er en bedre spiller end Rebic
må stå for egen regning!

Lautaro er fast i Inter og har fået sit landsholds gennembrud der er vist ikke være tvivl om hvorvidt han bliver fugl eller fisk. Jeg er dog enig i at han er en anden type en Rebic.
Skrevet af Martinovic
Det er netop problemet med Hakan. Vi har ikke en mere svingende spiller end ham. Han rummer noget potentiale, men det er endnu ikke blevet indfriet. I hvert fald ikke i Milan.
Mojn do!
Skrevet af Stankovic
Det er spild af tid @foggy. Den slags kommer aldrig med noget fornuftigt.


Det er din slags vi tænker på?

Det er jo stupidt at mene, at to af de fire kæder er bedre hos Milan end hvad det er hos Inter, når man ser på sidste sæsons resultater og hvordan det ser ud hidtil.

Lukaku kan vi bedømme over flere sæsoner, hvor han har gjort det ganske acceptabelt. Piatek var et one season wonder for Genoa. Så må vi se om han bliver den nye Inzaghi som du heiler ham op til at være eller om det går hen og bliver endnu en Ricardo Oliveira eller Andre Silva, som på papiret så fine ud.
Skrevet af Stankovic
Det er i øvrigt pisse ærgerligt at se hvordan Hakan Calhanoglu er gået helt i stå. Han var rigtig spændende da han kom frem i HSV, selvom den måde han forlod klubben på var ret arrogant. I Leverkusen var han efterfølgende ganske glimrende og jeg havde da også forventet mere da han kom til Milan.

Det samme kan tildels siges om Ricardo Rodriguez da han huserede for Wolfsburg.
Skrevet af Martinovic
Det er ikke marginaler, de mangler de sortblusede.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er da bare flot opspil, en fin afslutning og redning, men godt fulgt op af Gagliardini? Synes ikke, det har meget med marginaler at gøre.

EDIT: Medmindre du selvfølgelig mener noget andet med marginaler.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det er da en kæmpe fejl af Audero. Slipper en løs bold lige ud til Gagliardini.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Hmm, jeg synes nu, det er en god redning på klods hold. Jo, ideelt set havde han skubbet den til side, men jeg tror ikke, han kan gøre så meget andet ved det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er din slags vi tænker på?

A hva?

Det er jo stupidt at mene, at to af de fire kæder er bedre hos Milan end hvad det er hos Inter, når man ser på sidste sæsons resultater og hvordan det ser ud hidtil.

Igen - a hva? Sidste sæsons resulater (hvor I endte ét point højere end os)? Hvad I al verden skulle det kunne sige?

Jeg har desuden sagt at jeg mener at Milans midtbane er på niveau med Inters og at offensiven er bedre. Det er lidt trist at der er behov for at skrive det igen og igen - men det handler i høj grad om bredden.

At du mener man skal drage konklusioner efter fem runder, er helt fint. Jeg mener det er ubrugeligt til andet end at konkludere at Inter pt er et stykke foran Milan i tilpasningen til en ny træners koncept.

Lukaku kan vi bedømme over flere sæsoner, hvor han har gjort det ganske acceptabelt.

Fuldstændig enig. Jeg har da heller ikke på noget tidspunkt påstået andet.
Jeg har derimod opponeret mod beskrivelsen af Lukaku som en "komplet spiller" og ikke mindst at han skulle være "absolut topklasse". Sidstnævne antager jeg også vi er enige i (qua din betegnelse som "acceptabel").

Og for at gentage mig selv (igen) - det handler ikke om Lukaku vs Piatek. Det handler om den samlede offensiv.

Piatek var et one season wonder for Genoa.

Hvordan skal han være andet når han kun har spillet én sæson...? Det svarer jo til at sige at han har været fantastisk i alle sine sæsoner i ligaen.

Så må vi se om han bliver den nye Inzaghi som du heiler ham op til...

Say what?! Det er jo en decideret løgn. Det er simpelthen uklædeligt.
Skrevet af Martinovic
Gagliardini kikser sin tæmning, som Audero halvklarer, så den igen ryger ud til Gagliardini. Det er ikke godt målmandsspil.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Okay, jeg ser den anderledes, Foggy - men jeg skal også indrømme, at min puls er op lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0