Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af not_a_chance
#sempreconte - skriver sampdoria på banderne... :)

Er selvfølgelig med på det er sempre con te - meeen, mod lige Inter? ;)
Primo non prenderne
Skrevet af Martinovic
Havde det været den Quag fra sidste sæson, havde han scoret to gange de sidste fem minutter. Først det frie hovedstød og nu et helt tomt mål.

Det bliver svært at se Sampdoria overleve, hvis dette er niveauet. Ikke sært de ligger og roder i bunden.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg tror bare jeg vil lade virkeligheden tale (sit tydelige sprog). Så er jeg sikker på vi i enden nok skal finde ud af hvem der har ret i sit besyv omkring Inters offensiv vs. Milans.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja Ros det er tydeligt du mener det, det var også tydeligt mod os at der ikke var kvalitetsforskel på midten og jeres angreb var bedre.

Piatek er et one season wonder for en midterklub, Rebic der aldrig har indfriet noget synderligt, Leao et talent som man af gode grunde intet ved hvor man har. Jeg kan godt se det er bedre end Lukaku, Martinez, Politano, man skal vist være Milan fan for at være af den overbevisning.

Midten blev kørt over både sidste sæson og i denne og Gagliardini/Vecino/Valero som jo er milevidt ringere smadrede jer sidste sæson I rest my case.

Jeg har aldrig set nogen overvurdere noget så komplet middelmådigt, jeres midt og angreb har den kvalitet vi havde mellem 11-17. Men det er selvfølgeligt lettere at leve med ved at bilde sig selv ind at det har potentiale.

Skrevet af Flying Dutchman
Tonen til side, så må jeg erklære mig enig med mine medfans her, Rosso. Du er s´gu en guttermand og én af de bedre og mest saglige debattører her på sitet - men her synes jeg, du rammer helt og holdent ved siden af her, og det bærer præg af mere end bare en lille smule misundelse, end jeg er vant til fra din side.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Det står dig selvsagt frit for. Men hold dig meget gerne fra stråmænd og motivtolkning på mine vegne.

Jeg synes jeg klart har gjort rede for hvilke spillere på Inter-holdet, jeg synes er bedre end Milans ditto - og vice versa.
Du mener at samtlige Inters spillere er bedre end Milans på tilsvarende pladser, og fred være med det. Jeg er selvfølgelig uenig.

Og generelt har jeg aldrig holdt mig for fin til at rose de Inter-spillere jeg synes fortjener det.

Men det holder simpelthen ikke at man skal skydes i skoene at man er misundelig, fordi man har et andet synspunkt end dig og andre.
Lad os holde os til egne holdninger og meninger. Det får vi alle en bedre debat ud af.

Jeg står selvsagt på mål for mine udtalelser og meninger og de har ikke ændret sig.

Diskussionen opstod som respons på et spørgsmål fra @mag omkring Milan og vores selvforståelse.

Det svarede jeg på og tilføjede at jeg i højeres grad mente at der var en større diskrepans mellem materiale og virkelighed, for de Inter-fans der begynder at tale om mesterskaber m.m.

Det er ikke første, og helt sikkert ikke sidste, gang vi er uenige.
Men lad mig forsikre om at jeg 100% mener det jeg siger og jeg gør det hverken fordi jeg er misundelig og/eller har et behov for at provokere.
Skrevet af Flying Dutchman
Okay, jeg tager tilbage, det skulle handle om at være misundelig. Du har ret; det er uklædeligt.

Jeg finder det dog lettere absurd at ville diskuttere, hvorvidt en midtbane bestående af Paqueta, Hakan, Bennacer og Bonaventura skulle være bedre end en ditto af Brozovic, Barella, Sensi og Gagliardini/Vecino. Jeg synes ikke engang, Milans midtbane er i samme skab som Inter, lad stå samme hylde. Jeg ser en kvalitetsforskel, som også kom til udtryk på banen forleden.

Jeg har også en fornemmelse af, at hvis Ausilio skulle komme anstigende i morgen og ville bytte, say, Paqueta med Sensi eller Hakan med Barella, at Milan og I fans ville tage imod med kyshånd.

Det samme oppe i angrebet. Jeg synes ikke engang, at Piatek og Leao befinder sig på samme niveau som Lukaku og Lautaro. Du forsøger altså at sammenligne en spiller, der har haft én god halv sæson på topniveau og et måske, måske ikke stort talent, med Belgiens topscorer igennem tiderne (og en spiller, som har spillet på det absolutte topplan siden han var atten) og Argentina´s pt. bedst scorende spiller. Det tåler efter min mening ikke en sammenligning.

Jeg er helt med på, at gode trænere kan gøre mere med gennemsnitlige spillere, end dårlige trænere kan gøre med gode - men spiller for spiller holder jeg fortsat fat i, at jeg ikke kan spotte én eneste spiller i Milan truppen, som kunne betyde en kvalitativ forbedring i Inters trup.

NB! Det handler ikke om rivalisering. Jeg kan sagtens pege på spillere hos Juventus, Napoli og sågar Roma og Lazio, som kunne betyde en forbedring hos os. Desuden synes jeg oprigtigt, at Romagnoli er en særdeles god spiller - men bare ikke en forbedring i forhold til det, Inter pt. har. Nærmere et skridt til side.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Okay, jeg tager tilbage, det skulle handle om at være misundelig. Du har ret; det er uklædeligt.

Cool - respekt for det.

Jeg har også en fornemmelse af, at hvis Ausilio skulle komme anstigende i morgen og ville bytte, say, Paqueta med Sensi eller Hakan med Barella, at Milan og I fans ville tage imod med kyshånd.

Nu er Milan-fans ikke en samlet størrelse og nogle ville sikkert.

Men jeg er ikke en af dem.

Vi er selvklart ikke uenige om at jeres midtbane har startet sæsonen bedre end vores.
Men det er bare ikke mit perspektiv. Det må ses i et større billede.

Du forsøger altså at sammenligne en spiller, der har haft én god halv sæson på topniveau og et måske, måske ikke stort talent, med Belgiens topscorer igennem tiderne (og en spiller, som har spillet på det absolutte topplan siden han var atten) og Argentina´s pt. bedst scorende spiller.

Nej, det er faktisk lige præcis det jeg ikke gør. Jeg sammenligner den samlede offensiv i de to klubber.

Den eneste sammenligning jeg reelt har lavet, er mellem Piatek og Lautaro (fordi de begge har 9er roller).
Dertil har jeg tilføjet at både Leao og Lautaro kan blive stjerner eller fodnoter i historien.

Og så har jeg argumteret for hvorfor jeg ikke mener at Lukaku er en "komplet" angriber eller for den sags skyld "absolut topklasse".
Men det er jo blot min vurdering.
Skrevet af Flying Dutchman
Vi er selvklart ikke uenige om at jeres midtbane har startet sæsonen bedre end vores.
Men det er bare ikke mit perspektiv. Det må ses i et større billede.

Selvfølgelig. Det handler jo ikke kun om hvordan spillerne præsterer på banen; her spiller langt mere ind end inherent niveau.

Men jeg taler nu om netop det; det niveau, jeg ser hos de enkelte spillere. Jeg ser mange af jeres kampe (dog ikke så meget som du) og jeg er ikke imponeret af nogen andre, end Bonaventura.

Af samme årsag synes jeg heller ikke, at jeres samlede offensiv ser bedre ud end vores ditto.

I øvrigt glemte jeg en note til denne:

Det svarede jeg på og tilføjede at jeg i højeres grad mente at der var en større diskrepans mellem materiale og virkelighed, for de Inter-fans der begynder at tale om mesterskaber m.m.

Jeg skal ikke udelukke, at jeg har læst forbi det - men jeg har ikke set nogen af de seriøse fans her på sitet (eller de fleste andre fora, jeg frekventerer) i ramme alvor tale om mesterskaber. Jeg tror, os Interfans er blevet kloge med årene - og vi ved at en formnedgang kan vente i næste kamp.

Selv jeg - den vel nok mest optimistiske Interfan her på sitet - holder stadigvæk fast i, at vi ender på enten en 2., 3. eller 4. plads. Juventus er stadigvæk klare favoritter til titlen - og selvom vi er startet godt, så er det alt, alt, alt for tidligt at se bort fra Napoli, Roma, Lazio og sågar jer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Apropos saglighed (igen); Er du ikke sød at udpege de Inter-fans som taler mesterskab? For jeg ved ærlig talt ikke hvem du snakker om.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Det handler egentlig ikke om navngivne personer (brugere) herinde. Og dem der taler i de retninger, skal selvsagt have lov til det.

Hvis du mener at en realistisk placering for Inter hedder 3.-4. pladsen, så handler min kommentar selvfølgelig ikke om dig.

Jeg kan sagtens sætte mig ind i glæden og optimismen over en kanon sæsonstart.
Fra mit perspektiv, står I bare stadig med et hold der med hiv og sving har hentet en 4. plads de to sidste sæsoner, og som ikke er nævneværdigt forbedret.

Præcis på samme måde havde jeg det da vi for et par sæsoner siden lå nr. 2 under Montella - jeg mente kort og godt ikke det var udtryk for vores styrke ift de andre hold.

Respekt hvis I kan kolde kadencen - det ville bare komme bag på mig (og også dig, hvis jeg forstår ret).
Skrevet af Lentini d.2.
Sad lige og gik lønningerne igennem i klubberne, fra Gazzetta dello Sports årlige rapport.

Det er ret vildt at Cristiano Ronaldos bruttoløn(ca. 54mio€) i Juventus svarer til knap 60% af hvad Inter bruger på det GDS oplister til være førsteholdet hos Inter.

Med en firkantet præmis om GDS’ oplistning vedrører førsteholdet i de respektive klubber og at lønninger er lig med kvalitet, skulle Juventus’ førsteudfordrer så være…. Roma!

Hvad jeg lige kan regne mig frem til (med de nye skatteregler in mente med tilbagevirkende kraft) så havner Roma på omtrent 104mio€, mens Inter fx rammer ca. 94mio€. Derefter kommer Milan med ca. 92mio€ og Napoli med ca. 85mio€.

Gns. Løn pr. førsteholdsspiller:

Roma 3,86mio€
Inter 3,79mio€
AC Milan 3,68mio€
Napoli 3,56mio€
Lazio 2,1mio€.

Umiddelbart vil jeg konkludere at Roma anvender deres penge tvivlsomt, mens Marotta cementerer sit ry som en snusfornuftig forretningsmand.

https://sport.virgilio.it/serie-a-2019-20-la-classifica-degli-stipendi-606855

Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er jo ikke realistisk at vi holder det her sæsonen ud, så ville vi jo vinde samtlige kampe i sæsonen, så gode er vi trods alt heller ikke (tilnærmelsesvis).

Det er fair nok du ikke mener vi er forbedret meget, deri er jeg uenig. Godin er alt andet lige en klar styrkning af det centrale forsvar. Man skal også være ualmindelig pessimistisk/negativ/på tværs hvis man ikke kan se at Sensi ikke også er en markant forbedring. knægten har altså hidtil løst et af Inters største problemer holdet har haft siden Sneijder forsvandt, nemlig kreativitet, pasningstærk spiller der samtidigt giver noget farlighed fra den centrale midtbane og distancen.

Oveni har vi fået en træner med et klart koncept, der er i stand til at definere spillernes rolle og så er vi sluppet af med alle de forstyrende elementer i omklædningsrummet begge dele gør at holdet i sit hele er et væsentligt bedre hold.

Er vi et top to hold nej, men jeg mener klart vi er det tredje bedste hold i ligaen og kan vi undgå den klassiske vinterdepression hvor vi ikke spilder bold i to mdr. kommer den plads heller ikke i fare. Hvilket er hvorfor Lazio, Roma og i overhovedet kom nær os i de sidste to sæsoner.

For i øvrigt ligner Atalanta igen det bedste bud på en fjerdeplads. Lazio, Roma og Torino ligner så deres første udfordre. Jeg tvivler pt. stærkt på at Milan kommer til at komme med i kampen, så skal de hvertfald vende bøtten på hovedet.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Men medmindre du ved at der er nogle Inter-fans der mener vi er mesterskabsfavoritter, så lad da venligst være med at bruge det som et argument.
Skrevet af Rossoneri
Nu er der en forskel på at være favorit og at det er et tænkeligt scenarie.

Jeg er stødt på flere der mener at det er relativt plausibelt at Inter er førsteudfordrer til Juventus. Ellers havde jeg selvfølgelig ikke bragt det på bane.
Skrevet af Martinovic
Det er sgu imponerende, som Atalanta buldrer løs, selv om de fik en lussing i deres CL-debut.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Fair nok. Det skal jeg selvfølgelig ikke betvivle. Men i og med at det er mig og de andre brugere af Inter-tråden du diskuterer med her, så virker det bare temmelig både irrelevant og søgt at bringe det på bane hele tiden når nu ingen af os ser Inter som en reel mesterskabskandidat.
Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Spændende læsning! Ja, Roma ligner umiddelbart et eksempel på dårlig administrering af midler. Samtidig må man nok engang konstatere at Napoli formår at få rigtig meget ud af deres.

Ellers kunne man også pege på Milan og sætte dem lidt i samme kategori som Roma. Men man skal så selvfølgelig huske på at både Milan og Roma er i en form for genopbygningsperiode. Så øjebliksbilledet fortæller ikke hele historien.

Og ja, Marotta har indtil videre gjort det fremragende i Inter. Det er imponerende hvad han (og Ausilio) har formået at bygge op inden for de rammer på forholdsvis kort tid.
Skrevet af Rossoneri
Det er jo ikke realistisk at vi holder det her sæsonen ud, så ville vi jo vinde samtlige kampe i sæsonen, så gode er vi trods alt heller ikke (tilnærmelsesvis).

Nej, jeg mente det nu heller ikke som at I gik igennem serien med 38 sejre. Jeg mente om I kunne holde et højt niveau hele sæsonen.

Godin er alt andet lige en klar styrkning af det centrale forsvar.

Absolut - jeg synes også han er imponerende dygtig. Jeg roste ham da også stort (godt nok i Milan-tråden) efter derbyet. Han var MoM i min bog.

Men, når I nu spiller med tre i bagkæden, så skulle der også en spiller til af hans kaliber for at niveauet ikke skulle falde.

Man skal også være ualmindelig pessimistisk/negativ/på tværs hvis man ikke kan se at Sensi ikke også er en markant forbedring. knægten har altså hidtil løst et af Inters største problemer holdet har haft siden Sneijder forsvandt, nemlig kreativitet, pasningstærk spiller der samtidigt giver noget farlighed fra den centrale midtbane og distancen.

Ja, han har været rigtig god - det tror jeg de færreste er uenige i.
Men at sammenligne ham med Sneijder, baseret på seks kampe, synes jeg er lige vel optimistisk. Sneijder kom med et langt højere niveau og ikke mindst erfaring fra både Ajax og Real Madrid. Det er trods alt noget væsentlig andet end Sassuolo.

Men, I har samtidig mistet jeres absolutte topscorer (og største profil) gennem adskillige sæsoner og jeres primære assistspiller.

Det kan naturligvis sagtens være at Lukaku fuldstændig sætter ligaen i brand - det er dog alt for tidligt at sige.

Ninja var også en klar forbedring af truppen sidste år, altså lige indtil han ikke var det mere.

Det er med det in mente at jeg anser at I ikke er markant forbedret.

Oveni har vi fået en træner med et klart koncept, der er i stand til at definere spillernes rolle...

Det er nu min oplevelse at Spalletti også var/er ganske dygtig til det. I mit univers fik han egentlig mere eller mindre det ud af materialet man kunne forvente.

...og så er vi sluppet af med alle de forstyrende elementer i omklædningsrummet begge dele gør at holdet i sit hele er et væsentligt bedre hold.

Ja, det skal man bestemt ikke underkende. Det var også en klar forudsætning for at have Conte som træner. Historikken viser at han ikke er god til at håndtere lidt "skæve" karakterer.

Er vi et top to hold nej, men jeg mener klart vi er det tredje bedste hold i ligaen...

Det mener jeg umiddelbart også I er - omend ikke "klart". Men jeg ser stadig en række ubekendte, som der (af naturlige årsager) ikke er givet svar på.

...og kan vi undgå den klassiske vinterdepression hvor vi ikke spilder bold i to mdr. kommer den plads heller ikke i fare.

Ja, hvis I spiller godt hele sæsonen, kommer det til at gå godt. Men det er jo netop det. Det er en præmis som ikke er regnet ind.
Og hvis vi ikke havde haft fire miserable kampe i marts/april. var vi blevet nr. 3.

Man kan jo ikke på den måde skære sekvenser ud af det samlede billede.

For i øvrigt ligner Atalanta igen det bedste bud på en fjerdeplads. Lazio, Roma og Torino ligner så deres første udfordre.

Må jeg minde om at I sluttede ét sølle point over os, og 10 minutter før tæppefald, var det os der var i CL.

Milans hold er markant forbedret siden sidste sæson:

Laxalt (reserve) -> Theo (starter)
Zapata (reserve) - > Duarte (reserve)
Bakayko (starter) -> Bennacer (starter) - dog passer Bennacer perfekt til Giampaolos måde at spille fodbold.
Mauri (reserve) -> Krunic (reserve) - dog en markant bedre spiller
Halilovic (reserve) -> Rebic (reserve/starter)
Cutrone (reserve) -> Leao (reserve/starter) - dog en spiller med et meget større repetoire ift Cutrone

Dertil kommer at vi har fået Bonaventura tilbage, som før sin skade var vores bedste midtbanespiller. Derudover har transfers gjort at vi har fået Hakan ned på en position hvor han har præsteret rigtig godt.

Vi har derudover kunne holde på alle vores profiler fra sidste sæson - inkl. topscorer og bedste assistspiller.

Heraf den egentlige pointe; Inter ender ét point over Milan sidste år. Vi er markant forbedrede - ikke mindst i bredden som var vores klare problem.
Men Inter er store favoritter til en 3. plads, mens Milan kandiderer til en 8. plads, forstås. Her ophører al logik og saglighed for mig.

Og det er ikke mindst baggrunden for at påstå at der i Inter-lejren mangler realisme. Det synes jeg (med al respekt) at du er eksponent for.
Skrevet af Rossoneri
Men i og med at det er mig og de andre brugere af Inter-tråden du diskuterer med her, så virker det bare temmelig både irrelevant og søgt at bringe det på bane hele tiden når nu ingen af os ser Inter som en reel mesterskabskandidat.

Det beror vist på en misforståelse fra din side.

Jeg responderede på et meget relevant oplæg fra @magnifico omkring potentielle problemer med en forskel mellem Milans selvopfattelse og forventninger og så det materiale der var at arbejde med.
Som en sidebemærkning til dette, nævnte jeg at jeg personligt mener at det er et større problem i Inter.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at joine den debat, men jeg har ikke peget en finger i din (eller andre specifikke brugeres) retning.
annonce
0