Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caroe
Med en firkantet præmis om GDS’ oplistning vedrører førsteholdet i de respektive klubber og at lønninger er lig med kvalitet, skulle Juventus’ førsteudfordrer så være…. Roma!

Hvad jeg lige kan regne mig frem til (med de nye skatteregler in mente med tilbagevirkende kraft) så havner Roma på omtrent 104mio€, mens Inter fx rammer ca. 94mio€. Derefter kommer Milan med ca. 92mio€ og Napoli med ca. 85mio€.


Hvad mener du med "førsteholdet"? Hvis jeg kigger start-11´er så ligger Roma umiddelbart noget lavere end Inter? Det er bredden Roma betaler for.

Det hører også med til historien at 4 af Romas højeste lønninger er lejesvende. Så det er ikke nødvendigvis en permanent ting.

Men der er godt nok mange spillere der lige for 500.000 for meget.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Heraf den egentlige pointe; Inter ender ét point over Milan sidste år. Vi er markant forbedrede - ikke mindst i bredden som var vores klare problem.
Men Inter er store favoritter til en 3. plads, mens Milan kandiderer til en 8. plads, forstås. Her ophører al logik og saglighed for mig.

Og det er ikke mindst baggrunden for at påstå at der i Inter-lejren mangler realisme. Det synes jeg (med al respekt) at du er eksponent for.

Men den påstand bygger jo også på, at du samtidigt ikke synes, Inter også er blevet forbedret markant - hvilket vi jo uomtvisteligt er:

Sensi, Barella og Godin har alle været kvalitetsmæssige klare forbedringer, mens Biraghi er bedre end Dalber og Bastoni og Sanchez giver kvalitet i bredden. Tilføj dertil at Candreva har gang i en opblomstring ingen havde forventet, og så har Inter også fået en markant forbedring der.

Eneste tvistpunkt kunne være oppe i angrebet. Er Lukaku bedre end Icardi? Eller snarere, konstituerer udlejningen af Icardi og indkøbet af Lukaku en kvalitativ forbedring. Man kan argumentere for begge dele, for at være helt ærlig.

På den ene side har Inter mistet vores topscorer igennem de sidste par sæsoner og en notorisk goalgetter. De mål kunne godt have manglet (det har de dog ikke indtil videre, men nu taler vi lige på papir, forstås).

På den anden side er der markant mindre bøvl i Inter med Icardi i Paris. Jeg er stadigvæk abonnent på, at vores formdyk i vinters i høj grad bundede i, at Icardi glemte at score mål fordi han havde travlt med alt muligt udenfor banen. Det slipper vi jo for den her gang - Lukaku er ikke nær så skarp som Icardi, men han har til gengæld en hel anden indstilling til tingene. Desuden skal vi altså heller ikke glemme, at Icardi ikke har scoret et mål i åbent spil siden den 11. december sidste år - så helt så godt var det alligevel ikke.

Så jeg mener klart, at vi også i angrebet er kommet bedre ud af det - trods alt. Icardi er en bedre målscorer end Lukaku, men Lukaku er en hel anden spiller, både fodboldteknisk, taktisk og personligt, der indtil videre har vist sig at være en styrkelse på banen. At han så samtidigt har scorer tre basser i seks kampe, klager man heller ikke over.

Summa summarum; hvis man operer ud fra den antagelse, at Milan er blevet klart forbedret, alt i mens man ikke synes, Inter er, så kan jeg da godt se, det er lige lovligt optimistisk, det er kommer fra Inter-lejren lige nu.

Men hvis man - som jeg - operer ud fra den antagelse, at Inter er blevet styrket ligeledes markant, så synes jeg egentlig ikke, det er så tosset igen. Som skrevet, tror jeg stadigvæk ikke på et mesterskab - men jeg ser os ende ganske komfortabelt i top fire. Milan? Tja... Jeg synes stadigvæk ikke, at jeres trup er bedre end Lazio´s og Roma´s (hvor førstnævntes træner har implementeret et system, som spillerne forstår). Tilføj dertil at Atalanta ikke ser ud til at have mistet deres mojo og så kunne jeg godt frygte (oprigtigt, fordi jeg synes Milan hører hjemme i toppen og i CL), at det bliver endnu en lang og hård sæson for jer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Desuden synes jeg også, at forbedringen af Milans trup bliver overdrevet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nej, jeg mente det nu heller ikke som at I gik igennem serien med 38 sejre. Jeg mente om I kunne holde et højt niveau hele sæsonen.


Nu er pointhøsten det eneste vi har holdt højt niveau af , det spillemæssige niveauet har som forventet været svingende og flere af kampene har båret præg af vi er tidligt på sæsonen og spiller et nyt system.

Jeg tror det imponerende element snare ligger i, hvor hurtigt det her hold har fundet sig selv under en ny træner, nyt system og nye spillere. For så højt har det spillemæssig niveau altså heller ikke været.


Men at sammenligne ham med Sneijder, baseret på seks kampe, synes jeg er lige vel optimistisk. Sneijder kom med et langt højere niveau og ikke mindst erfaring fra både Ajax og Real Madrid. Det er trods alt noget væsentlig andet end Sassuolo.


Jeg sammenligner ham ikke med Sneijder, jeg skriver han løser et problem på holdets midtbane vi har været ude af stand til at finde en løsning på i noget nær et årti.

Men, I har samtidig mistet jeres absolutte topscorer (og største profil) gennem adskillige sæsoner og jeres primære assistspiller.


Muligvis, men samtidigt også den største problemskaber og uromager, det er heller ikke første gang vi skiber en stjerne ud for at skabe et bedre hold. Fodbold er trods alt stadig en holdsport. Indtil videre har Lukaku været en langt bedre holdspiller og det er i sidste ende langt vigtigere end at have en verdensklasse angriber der teer sig og skaber uro i klubben.

Ninja var også en klar forbedring af truppen sidste år, altså lige indtil han ikke var det mere.


Kun på et yderst teoretisk plan han spillede ikke godt i noget nær de første 6mdr.

Det er nu min oplevelse at Spalletti også var/er ganske dygtig til det. I mit univers fik han egentlig mere eller mindre det ud af materialet man kunne forvente.


Måske på nogle planer, men taktisk var han ingen Messias, hans "taktiske" smække høje bolde ind på Icardi taktik var dømt til at fejle. Vi har i denne sæson set hvad forskel det gør at have folk der bevæger sig og kommer ind i boksen noget vi aldrig så under Spalletti. Igen gik holdet i stå spillemæssigt i måneder i streg, så jeg mener godt det kunne være blevet til mere end en marginal fjerdeplads to sæsoner i streg. Han skal selvfølgelig have stor tak for at have sat ro på skibet, men det ændre stadig ikke på det burde have været mindre dramatisk med den CL plads.

Må jeg minde om at I sluttede ét sølle point over os, og 10 minutter før tæppefald, var det os der var i CL.


Kun fordi vi var så venlige at lukke jer ind i kampen, vi spiller altså ikke bold i noget nær 2-2,5mdr. det er ligesom hele præmissen for at i overhovedet kom i spil havde vi bare spillet som i mdr. efter var i aldrig kommet os nær.


Milans hold er markant forbedret siden sidste sæson:


Det kan man ikke se på banen og jeg har umådeligt svært ved at se i er markant styrket. Det er bedere, det tror jeg alle kan blive enig herom, men dertil og være markant styrket der er alt andet lige langt.

Inter var også favorit til tredjepladsen sidste sæson, sådan var det også blevet hvis ikke holdet havde holdt en vinterpause og Icardi ikke havde teet sig.
Skrevet af Rossoneri
Men den påstand bygger jo også på, at du samtidigt ikke synes, Inter også er blevet forbedret markant - hvilket vi jo uomtvisteligt er:

Tjo - både og.

I første omgang handler det om at jeg mener det er skudt HELT ved siden af, når man vurderer Inter til en klar favorit til en 3. plads og samtidig mener at Milan kandiderer til en 8. plads.

Milan spillede med om CL-plads indtil sidste fløjt i turneringen, har styrket truppen og er nu vurderet til en placering som nr. 8. Kan nogen ikke lige forklare mig logikken i det...?

Så har man, i mine øjne, ekstremt svært ved at komme med en objektiv vurdering.

En diskussion om den ene klub har forstærket sig lidt mere end den anden, mener jeg heller ikke er så relevant. For det første er det "på papir", som du også selv er inde på. For det andet mener jeg at det er i nogenlunde samme leje.

Og så længe det er det, så anser jeg det som regulært useriøst at påstå at to klubber der sluttede forrige sæson med ét points forskel, pludselig skulle kandidere til hhv en mere eller mindre sikker 3. plads og en 8. plads.

Men, for the record, så mener jeg også at I er favoritter til en 3. plads. Det synes jeg ikke der er noget urealistisk i.

Sensi, Barella og Godin har alle været kvalitetsmæssige klare forbedringer...

Jeg synes der er væsentlige forskelle mellem de tre. Godin kan man forvente giver nogle "garantier". Han er en klassespiller og har været det over mange år. Måske blandt de fem til syv bedste på sin plads gennem de seneste fem sæsoner.

De to andre har klart været meget positive overraskelser, og jeg mener bestemt også at Sensi må anses som sæsonens bedste køb indtil videre.
Men det er begge unge spillere, der ikke før har spillet for et tophold med alt hvad det indebærer. Man må indkalkulere en risiko for at der kommer nogle svingende præstationer.
Og hvad hvis Sensi bliver skadet? Der mangler så den kreativitet på midtbanen, hvilket bringer mig retur til min betragtning om manglende bredde.

Eneste tvistpunkt kunne være oppe i angrebet. Er Lukaku bedre end Icardi? Eller snarere, konstituerer udlejningen af Icardi og indkøbet af Lukaku en kvalitativ forbedring. Man kan argumentere for begge dele, for at være helt ærlig.

Altså, hvis Icardi (og dennes mål) er udgangspunktet, mener jeg at man må se det som en svækkelse. Lukaku er, efter min ydmyge mening, ikke en lige så stærk målscorer som argentineren.

Men, som jeg ser det, har Lukaku også en anden, og mindst lige så vigtig, opgave i at skabe plads til sine medspillere. Her kommer meget så antageligvis til at afhænge at Lautaro. Der ser jeg en potentiel akilleshæl i form af manglende skarphed. Det synes jeg også han viste mod Sampdoria igår.

På den anden side er der markant mindre bøvl i Inter med Icardi i Paris.

Indiskutabelt.

Jeg er stadigvæk abonnent på, at vores formdyk i vinters i høj grad bundede i, at Icardi glemte at score mål fordi han havde travlt med alt muligt udenfor banen.

Nuvel, men Inter har jo nærmest gjort det til et registreret varemærke at være på forlænget juleferie (no offense). Og så synes jeg bestemt heller ikke man skal glemme at Lukaku på samme måde (omend måske af andre årsager) har haft for vane at tage nogle streaks, hvor han slet ikke præsterer.

Summa summarum; hvis man operer ud fra den antagelse, at Milan er blevet klart forbedret, alt i mens man ikke synes, Inter er, så kan jeg da godt se, det er lige lovligt optimistisk, det er kommer fra Inter-lejren lige nu.

Altså, det kommer an på hvad der sættes i stedet for "det der kommer fra Inter-lejren lige nu".

Hvis det er at man relativt komfortabelt spiller sig i CL og er favorit til en 3. plads, så mener jeg ikke det er optimistisk. Og da slet ikke med den (resultatmæssige) imponerende start.

Min primære anke omkring realisme (eller mangel på samme) gik på en ide om en absolut topplacering (1. eller 2. plads). Det mener jeg stadig.
Sekundært, synes jeg at nogle vurderinger af styrkeforholdet (forventeligt set over en sæson) mellem Milan og Inter, er helt på månen - i hvert fald hvis man mener at det måtte hedde hhv en 3. og og 8. plads.

...og så kunne jeg godt frygte (oprigtigt, fordi jeg synes Milan hører hjemme i toppen og i CL), at det bliver endnu en lang og hård sæson for jer.

Jeg udelukker bestemt ikke muligheden for at du får ret. Det første svar får vi i aften. Hvis der bliver bygget ovenpå spil og præstation fra Torino-kampen, er jeg bestemt optimistisk. Hvis vi derimod skal se på en præstation a la mod Udinese, er det selvfølgelig et step baglæns. Og herunder må man overveje om Giampaolo er den rette mand på bænken.

Personligt tror jeg dog på at det går den rette vej. Giampaolo har (endelig) accepteret at Suso ikke skal være 10er og at hans filosofi sagtens kan udføres i andre formationer end en 4-3-1-2.
Skrevet af Magnifico
@ Lentini

Det bliver faktisk endnu mere interessant, hvis man tager Atalanta med i ligningen. Selvom de på ingen måde er big spenders, får de meget kvalitet for pengene: Sidste sæsons nr. 3, CL-deltager og ligaens nuværende 3´er.

Hvad jeg lige kan regne mig frem til, koster Atalantas start-11´er ca. 17,5 mio euro i bruttoløn = 1,58 mio i snit.

Det er 42% af gennemsnitslønnen i Roma, Inter, Milan og Napoli.

Så hvis "Marotta cementerer sit ry som en snusfornuftig forretningsmand", må den sportslige ledelse i Bergamo være rene alkymister.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror det imponerende element snare ligger i, hvor hurtigt det her hold har fundet sig selv under en ny træner, nyt system og nye spillere.

Og det er netop det Conte er så imponerende dygtig til.

Jeg sammenligner ham ikke med Sneijder, jeg skriver han løser et problem på holdets midtbane vi har været ude af stand til at finde en løsning på i noget nær et årti.

Ja, sorry. Sådan læste jeg det egentlig heller ikke. Men det stiller også spørgsmålet, hvad hvis/når Sensi bliver skadet? Og kan man ikke også nærmest forvente nogle udfald hos en ung spiller der aldrig har spillet for et tophold før?

Muligvis, men samtidigt også den største problemskaber og uromager, det er heller ikke første gang vi skiber en stjerne ud for at skabe et bedre hold.

Uden at det skal blive en diskussion om Icardi, så anser jeg også at Marotta har en væsentlig aktie i den ballade. Uden at være Icardi-ekspert, så anser jeg ikke at han er blevet hverken mere eller mindre "problemskaber og uromager" over den seneste sæson.
Han har i flere år, været jeres altoverskyggende stjerne og det må, alt andet lige, repræsentere en usikkerhed at han er væk.

Kun på et yderst teoretisk plan han spillede ikke godt i noget nær de første 6mdr.

Kan se at jeg har formuleret mig dårligt her. Pointen var at Ninja, på papiret, var en kæmpe gevinst. Det viste han sig ikke at være. På samme måde mener jeg det er for tidligt at kaste dom over de nye spillere.

Måske på nogle planer, men taktisk var han ingen Messias...

Det samme mener jeg i den grad kan siges om Conte.

Som jeg ser det, er begge trænere meget systematiske. Conte har også en helt klar plan for hvordan angreb skal opbygges - deraf "kravet" om at hente en spiller som Lukaku der kan udføre en meget specifik opgave.

Problemet opstår når der skal reageres - her har Conte aldrig imponeret mig synderligt. Men, jeg mener selvfølgelig at Conte er en dygtig træner.

Kun fordi vi var så venlige at lukke jer ind i kampen, vi spiller altså ikke bold i noget nær 2-2,5mdr. det er ligesom hele præmissen for at i overhovedet kom i spil havde vi bare spillet som i mdr. efter var i aldrig kommet os nær.

Det er, undskyld mig, en tåbelig præmis. "Hvis bare...". En sæson løber over 38 runder og det er den samlede stilling der tæller. Heri må forventes op- og nedture. Spørgsmålet er så om I kan forvente at disse blackout perioder skulle udeblive denne gang.

Ikke mindst når I, som du selv skriver, ikke har imponeret spillemæssigt so far.

Det er sjældent at enkelte spillere præsterer på højeste niveau over en hel sæson. Heri mener jeg at forklaringen til Juves dominans findes - deres bænk er bare markant bedre end alle andres (i ligaen, forstås). Har nogen et formdyk, smider de et mere eller mindre sidestillet alternativ ind.

Min personlige holdning er at jeres bænk mangler både alternativer og kvalitet på visse nøglepositioner. Eksempelvis findes der ingen der kan udføre Lukakus opgave.
Det samme med Sensi. Og i forsvaret er der også et væsentligt spring ned til de næste i rækken (omend Bastoni ser rigtig spændende ud).

Forstå mig ret, det samme kan selvfølgelig siges om Milan på væsentlige pladser.

Det kan man ikke se på banen...

Nej, men så er spørgsmålet om man har en forventning om at Milan kommer til at præstere på det niveau resten af sæsonen (?) Personligt forventer jeg en markant forbedring (som vi også så i Torino) snarest. Alternativt kommer der en anden træner til.

Jeg synes det er evident at Milan er kommet styrket ud af vinduet. Om det er "markant", "lidt" eller noget helt tredje, må man naturligvis selv vurdere.
I mit univers står vi med et stærkere fundament end sidste år - også selvom Giampaolos aftryk lader vente på sig. Det gør jo ikke den enkelte spiller dårligere og de fleste er (på papiret) rigtig godt castet til den slags fodbold træneren vil praktisere.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Rosso

Beklager det sene svar.

I første omgang handler det om at jeg mener det er skudt HELT ved siden af, når man vurderer Inter til en klar favorit til en 3. plads og samtidig mener at Milan kandiderer til en 8. plads.

Milan spillede med om CL-plads indtil sidste fløjt i turneringen, har styrket truppen og er nu vurderet til en placering som nr. 8. Kan nogen ikke lige forklare mig logikken i det...?

Vi skal lige huske at skille skæg fra snot her. Den oprindelige debat - og den debat, jeg i al fald stadigvæk skriver ud fra - handlede om truppen.

Jeg mener og mente i sidste sæson nemlig heller ikke, at Milan havde en bedre trup end Roma og Lazio, som man dog som bekendt endte rimelig komfortabelt over. Det er jo også et resultat af alt det andet, der gør fodbold fedt; form(dyk), trænere, tur og utur, de enkelte præstationer og om disse er over- eller underpræstationer, og så videre, og så videre.

Debatten for mit vedkommende startede med og bunder derfor i, om Giampaolo skal hente en fjerdeplads med en trup, som jeg ikke mener på papir er bedre end den sjetteplads (som resultat af at jeg synes, Juventus´, Napoli´s, Lazio´s, Roma´s og vores er bedre). En debat om hvorvidt Milan så også ender på en sjetteplads kan reelt set først tages når sæsonen er afviklet, og praktisk set først tages når der er spillet lidt mere end en håndfuld kampe.

Det er for mig en hel anden debat.

Og så længe det er det, så anser jeg det som regulært useriøst at påstå at to klubber der sluttede forrige sæson med ét points forskel, pludselig skulle kandidere til hhv en mere eller mindre sikker 3. plads og en 8. plads.

Medmindre jeg har lavet en bommert, så synes jeg, jeg ikke har skrevet, I ender på en 8. plads. Som skrevet ovenover, så spiller der jo alt muligt andet ind end bare truppen. Desuden anser jeg kun fem hold som havende en bedre trup end jer, hvorfor det logiske resultat må være en sjetteplads - på papir.

Men det er begge unge spillere, der ikke før har spillet for et tophold med alt hvad det indebærer. Man må indkalkulere en risiko for at der kommer nogle svingende præstationer.

Jo, men det er - med al ære og respekt - noget af et non-argument. I har (vist nok) den yngste trup i Serie A i år, så det trækker vel hele jeres trup ned i lige så høj grad?

Og hvad hvis Sensi bliver skadet? Der mangler så den kreativitet på midtbanen, hvilket bringer mig retur til min betragtning om manglende bredde.

Hvad-nu-hvis´er og måske´er er heller ikke super interessante. Hvis Paqueta går itu hos jer, er I lige så meget på røven.

Altså, hvis Icardi (og dennes mål) er udgangspunktet, mener jeg at man må se det som en svækkelse. Lukaku er, efter min ydmyge mening, ikke en lige så stærk målscorer som argentineren.

Hmmja, men det er vel smag og behag.

Selv hvis vi leger med tanken om, at vi havde mistet Icardi 2018 og ikke Icardi 2019, så er det stadigvæk en gylden regel i fodbold, at det er lige meget hvem scorer målene, bare de kommer. Icardi skal have meget ros for at have banket et hav af mål ind, men ligesom dengang vi solgte Zlatan, er målscoringsbyrden blevet fordelt over resten af holdet - med det resultat, at vi i stedet for én primær målscorer, har et par stykker af dem. Det er også en ønskværdig situation, især fordi man ikke længere "bare" kan lukke ned for os, ved at mandsopdække Icardi.

Jeg føler, sådan helt oprigtigt, at tilgangen af Lukaku (der ikke kommer til at score så meget som Icardi) har tilføjet flere dimensioner til vores spil, end vi havde med Icardi - hvorfor jeg også føler, vi er kommet styrket ud af det her.

Her kommer meget så antageligvis til at afhænge at Lautaro. Der ser jeg en potentiel akilleshæl i form af manglende skarphed. Det synes jeg også han viste mod Sampdoria igår.

Enig. Det er lige pt. lidt en plet på vores ellers ret gode start. Lautaro burde og kunne have været på mindst fire mål i de første par kampe. Han har brændt for mange store chancer.

Nuvel, men Inter har jo nærmest gjort det til et registreret varemærke at være på forlænget juleferie (no offense).

Non-taken, men det er vel kun i de sidste par sæsoner. Under Mou var det slet ikke så udtalt. Der spiller en træner også en vigtig rolle.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Vi skal lige huske at skille skæg fra snot her. Den oprindelige debat - og den debat, jeg i al fald stadigvæk skriver ud fra - handlede om truppen.

Er ikke helt med på hvad du mener her.

Men altså, mit oprindelige indlæg, var et svar på @mags oplæg ift Milans selvforståelse og forventninger. Som forlængelse af dette, bragte jeg op at jeg ikke mener at der er væsentlig forskel på den samlede kvalitet i hhv Milans og Inters respektive trupper.

Det er selvfølgelig en fuldstændig subjektiv vurdering og jeg forsøger ingenlunde at tage patent på sandheden (som jeg også har skrevet flere gange). Jeg har derimod argumenteret for hvorfor jeg mener det forholder sig sådan, og tænker ikke jeg kan bidrage med yderligere hvad det angår.

...(som resultat af at jeg synes, Juventus´, Napoli´s, Lazio´s, Roma´s og vores er bedre)

Juves og Napolis trupper mener jeg giver sig selv i den sammehæng, så yderligere kommentarer er overflødige.

Jeg anser også jer som bedre rustet til at ende på en 3./4. plads. Ikke fordi jeg mener I har væsentlig mere kvalitet, men snarere fordi I har nogle klare ledere i truppen, der kan træde til når der er modgang (man kan så diskutere om det også hører under kategorien "kvalitet"). Men, det giver selvfølgelig det samme i sidste ende.

Jeg mener at vores trup er helt på omgangshøjde med Romas - Personligt mener jeg at vi har en lille fordel. Derudover skal vi udelukkende fokusere på ligaen, hvilket jeg tror kan vise sig udslagsgivende efter et relativt pakket program (grundet EM).
Samtidig har de (som os), en ny træner der skal sætte sit præg. De er kommet pointmæssigt bedre fra start end os, men spillemæssigt mener jeg faktisk ikke de er længere fremme.

Lazios hold mener jeg ikke er på højde med vores (eller Romas). Men de har et sammentømret koncept og en kontinuitet, som man bestemt ikke skal glemme vigtigheden af.

Jeg anser at Inzaghi har nået det niveau han kan med den trup og jeg spår dem at være relativt store "favoritter" til at ende sidst i det forfølgerfelt. Og så kan det bestemt ikke udelukkes at SMS får løbepas til vinter. Hvis jeg ikke tager fejl, er der nu en frikøbsklausul i hans kontrakt.

Medmindre jeg har lavet en bommert, så synes jeg, jeg ikke har skrevet, I ender på en 8. plads.

Det var bestemt heller ikke møntet på dig. Jeg brugte eksemplet fra en anden bruger, til at påpege et område hvor jeg mener der mangler realisme i sammenligningen af de to trupper.
Men nok snak om det!

Jo, men det er - med al ære og respekt - noget af et non-argument. I har (vist nok) den yngste trup i Serie A i år, så det trækker vel hele jeres trup ned i lige så høj grad?

Altså, du har selvsagt ret i at det er lige så gældende for os som for andre. Og så måske ikke helt alligevel. Når man ser på vores unge spillere, så har de mere eller mindre allesammen spillet på større hold og kender dermed det pres der følger med. Egentlig er det kun Bennacer (i starteren) der ikke har den erfaring.

Men, unge spillere har selvfølgelig tendens til svingende niveau uanfægtet.

Hvad-nu-hvis´er og måske´er er heller ikke super interessante. Hvis Paqueta går itu hos jer, er I lige så meget på røven.

Hmmm, jeg ser det egentlig som kalkulerede risici. Og jeg vil påstå at Milan ikke er på røven med en skade til Paqueta. Vi har både Hakan og ikke mindst Bonaventura til at tage over. Dermed også mit argument om at Milan har mere kvalitet i andet geled end Inter, når det kommer til midtbanen.

Jeg føler, sådan helt oprigtigt, at tilgangen af Lukaku (der ikke kommer til at score så meget som Icardi) har tilføjet flere dimensioner til vores spil, end vi havde med Icardi - hvorfor jeg også føler, vi er kommet styrket ud af det her.

Jeg følger sådan set pointen og jeg er ikke nødvendigvis uenig. Men, problemet som jeg ser det, er stadig den der goalgetter, som Lautaro stadig mangler at overbevise om er ham.

Non-taken, men det er vel kun i de sidste par sæsoner. Under Mou var det slet ikke så udtalt. Der spiller en træner også en vigtig rolle.

Klart - og ledere på banen spiller også en væsentlig rolle. Her er Godin et stort plus. Omvendt er Conte kendt for at køre sine spillere meget hårdt, hvilket kan være argument for at det faktisk gentager sig.

Men, det er selvfølgelig spekulation / antagelser.

Som jeg ser det, er vi blot uenige om hvordan trupperne er på det famøse papir. Det ser jeg intet galt i - måske snarere tværtimod.
Lad os lade være ved det.
Skrevet af Flying Dutchman
Men altså, mit oprindelige indlæg, var et svar på @mags oplæg ift Milans selvforståelse og forventninger. Som forlængelse af dette, bragte jeg op at jeg ikke mener at der er væsentlig forskel på den samlede kvalitet i hhv Milans og Inters respektive trupper.

Mags oplæg kommer som resultat af, at jeg, efter hans efterspørgsel, uddybede en kommentar, jeg kom med i Intertråden for et par dage siden. Det forklarer så også hvorfor det - til tider - godt kan virke, som om vi skriver forbi hinanden.

Altså, du har selvsagt ret i at det er lige så gældende for os som for andre. Og så måske ikke helt alligevel. Når man ser på vores unge spillere, så har de mere eller mindre allesammen spillet på større hold og kender dermed det pres der følger med. Egentlig er det kun Bennacer (i starteren) der ikke har den erfaring.

Ahr... Du kan vel ikke oprigtigt mene, at Castillejo, Piatek, Leao, Paqueta, Duarte og Kessié har spillet på større hold? Det er vel kun Hernandez og Caldara kan prale af den ære.

Og jeg vil påstå at Milan ikke er på røven med en skade til Paqueta. Vi har både Hakan og ikke mindst Bonaventura til at tage over. Dermed også mit argument om at Milan har mere kvalitet i andet geled end Inter, når det kommer til midtbanen.

Ja, og Inter har Gagliardini, Vecino og ikke mindst Barella (der kan meget af det samme) til at gøre det samme. Jeg synes ikke, jeres bredde er mere imponerende end vores, for at være ærlig.

Jeg følger sådan set pointen og jeg er ikke nødvendigvis uenig. Men, problemet som jeg ser det, er stadig den der goalgetter, som Lautaro stadig mangler at overbevise om er ham.

Det er dog underordnet, så længe hele holdet bærer byrden. Som jeg skrev da Lukaku skrev under; firkantet stillet op, men hvis han ender med 0 mål, men samtidigt har iscenesat resten af holdet langt mere end Icardi gjorde, hvilket så resulterer i flere scorede mål i slutningen af sæsonen, så har han været en forbedring. Det er jo en holdsport.

Som jeg ser det, er vi blot uenige om hvordan trupperne er på det famøse papir. Det ser jeg intet galt i - måske snarere tværtimod.

Enig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Uden at det skal blive en diskussion om Icardi, så anser jeg også at Marotta har en væsentlig aktie i den ballade. Uden at være Icardi-ekspert, så anser jeg ikke at han er blevet hverken mere eller mindre "problemskaber og uromager" over den seneste sæson.
Han har i flere år, været jeres altoverskyggende stjerne og det må, alt andet lige, repræsentere en usikkerhed at han er væk.


Nu var det ikke første gang Icardi agerede ude af tangent det gjorde han løbende i sin karriere og oftest i forlængelse af kontraktforhandling, forskel denne gang var at Marotta er langt hårdere i sin stil og ikke finder sig i hvad som helst, jeg tror de to som personer var et uendeligt dårligt mix, prop Wanda ind i mixet og hendes korrespondancer med Marottas arvefjende i Juve og udfaldet giver sig selv.

Det samme mener jeg i den grad kan siges om Conte.

Som jeg ser det, er begge trænere meget systematiske. Conte har også en helt klar plan for hvordan angreb skal opbygges - deraf "kravet" om at hente en spiller som Lukaku der kan udføre en meget specifik opgave.

Det samme mener jeg i den grad kan siges om Conte.

Som jeg ser det, er begge trænere meget systematiske. Conte har også en helt klar plan for hvordan angreb skal opbygges - deraf "kravet" om at hente en spiller som Lukaku der kan udføre en meget specifik opgave.


Ja det er de, forskellen er bare at Spallettis offensive organisering er langt mere endimensionel og lettere at dække op for (inter). Fordi den bygger på at en spiller skal bære en stor del af målene. Conte har man godtnok en mand at spille op på men der er meget mere variation om hvem den ryger videre til, der er langt mere bevægelighed hos de offensive midtbanefolk og angribere.

Det er, undskyld mig, en tåbelig præmis. "Hvis bare...". En sæson løber over 38 runder og det er den samlede stilling der tæller. Heri må forventes op- og nedture. Spørgsmålet er så om I kan forvente at disse blackout perioder skulle udeblive denne gang.


Ja selvfølgelig må man forvente op og nedture, men ikke nedture der vare et ca. 1/4-1/3 af sæsonen i streg, dette er mere end hvad bør forventes og kan forklares på manglende bredde.


Det er sjældent at enkelte spillere præsterer på højeste niveau over en hel sæson. Heri mener jeg at forklaringen til Juves dominans findes - deres bænk er bare markant bedre end alle andres (i ligaen, forstås). Har nogen et formdyk, smider de et mere eller mindre sidestillet alternativ ind.


Såfølgelig gør de ikke det og selvfølgelig spiller bredde en rolle til en hvis grænse, men manglende bredde bør aldrig resultere i at man ikke kan skabe resultater i 2-3mdr. det er simpelthen ikke en fyldestgørende nok forklaring.

Min personlige holdning er at jeres bænk mangler både alternativer og kvalitet på visse nøglepositioner. Eksempelvis findes der ingen der kan udføre Lukakus opgave.
Det samme med Sensi. Og i forsvaret er der også et væsentligt spring ned til de næste i rækken (omend Bastoni ser rigtig spændende ud).


Det gælder alle hold, Barca har heller ikke et reelt alternativ til Messi, City ikke et alternativ til Aguero og PSG Neymar. Ikke at det er nogen sammenligning men mere for at pointere at det er normalt man ikke blot har en der bare lige kan tage over eller en der vil være en 1 til 1 i type, nøglespiller uanset hold kan mærkes, det er ikke anderledes hos os. Nuvel deres bredde er selvfølgelig væsentligt højere kvalitet, det ændre bare heller ikke på præmissen om at det kan massivt mærkes.

Forstå mig ret, det samme kan selvfølgelig siges om Milan på væsentlige pladser.


I er på ingen måder bedre stillet.
Skrevet af Rossoneri
...godt kan virke, som om vi skriver forbi hinanden.

Jeg har ikke indtryk af at vi skriver forbi hinanden - jeg anser bare at vi er uenige i nogle præmisser og antagelser. Intet odiøst i det.

Ahr... Du kan vel ikke oprigtigt mene, at Castillejo, Piatek, Leao, Paqueta, Duarte og Kessié har spillet på større hold?

Castillejo har en hel sæson i Milan. Piatek en halvsæson. Kessíe har to sæsoner. Duarte og Paqueta har hhv 60 og 65 førsteholdskampe for Flamengo - dertil har sidstnævnte en halvsæson i Milan. Leao har 26 kampe for sidste års nr. 2 i den franske liga.
Nu er alting jo relativt, men jeg vil påstå at det er noget mere prominente adresser end Sassuolo og Cagliari.

Ja, og Inter har Gagliardini, Vecino og ikke mindst Barella (der kan meget af det samme) til at gøre det samme. Jeg synes ikke, jeres bredde er mere imponerende end vores, for at være ærlig.

Og det er så her subjektiviteten kommer ind i billedet (for os begge). Det er jeg meget uenig i.

Det er dog underordnet, så længe hele holdet bærer byrden. Som jeg skrev da Lukaku skrev under; firkantet stillet op, men hvis han ender med 0 mål, men samtidigt har iscenesat resten af holdet langt mere end Icardi gjorde, hvilket så resulterer i flere scorede mål i slutningen af sæsonen, så har han været en forbedring. Det er jo en holdsport.

Ja, men der skal stadig nogen til at score målene.

Lukaku kan jo iscenesætte nok så meget, men hvis hans medspillere ikke kan levere slutproduktet, er man jo lige vidt (for at sætte det på spidsen).
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er alting jo relativt, men jeg vil påstå at det er noget mere prominente adresser end Sassuolo og Cagliari.

Selvfølgelig. Men der er jo ikke tale om større klubber.

Lukaku kan jo iscenesætte nok så meget, men hvis hans medspillere ikke kan levere slutproduktet, er man jo lige vidt (for at sætte det på spidsen).

Korrekt. Men indtil videre er der også nogen til at levere slutproduktet, må man sige.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Selvfølgelig. Men der er jo ikke tale om større klubber.

Milan og Flamengo er helt klart større klubber i mit univers. Lille er selvfølgelig ikke i samme omfang - men dog stadig meget større end Cagliari og Sassuolo.
Skrevet af Flying Dutchman
Milan er selvfølgelig en storklub - men, og jeg forsøger at træde varsomt her, vel ikke i den tid, de benævnte spillere har været der. Større end Cagliari og Sassuolo, bevares, men ikke noget hvor jeg tænker, det har haft en mærkbar positiv indflydelse på det, du benævnte før.

Vi er slet og ret uenig i Flamengo. De brasilianske hold kan ikke måle sig med de europæiske ditto.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Stankovic
Hvis Flamengo er en storklub, så har Inter i Gabigol jo en verdensstjerne.
Skrevet af Rossoneri
Du behøver nu ikke træde varsomt.
Men det at træde på banen for Milan (eller Inter for den sags skyld) er selvfølgelig forbundet med et helt andet pres.

Og pointen er at det er et step op for spillere som Barella og Sensi at komme til Inter. Det er deres første sæson og det kan potentielt kræve noget tilvænning (eksempelvis når/hvis resultaterne ikke lige flasker sig).

Det step op, har Milans unge spillere allerede taget og derfor er det ikke noget nyt.

Vi er slet og ret uenig i Flamengo. De brasilianske hold kan ikke måle sig med de europæiske ditto.

Det handler, for mig, ikke om det relative styrkeforhold. Det handler om at spillerne har erfaring fra at spille på et tophold, med de forhold det nu medfører.

Men som sagt, alle unge spillere må forventes at svinge i deres præstationer. Det er selvfølgelig en præmis der er gældende i Milan, såvel som i Inter.

Skrevet af Rossoneri
@stankovic
Aha (?)
Skrevet af Flying Dutchman
Men det at træde på banen for Milan (eller Inter for den sags skyld) er selvfølgelig forbundet med et helt andet pres.

Og pointen er at det er et step op for spillere som Barella og Sensi at komme til Inter. Det er deres første sæson og det kan potentielt kræve noget tilvænning (eksempelvis når/hvis resultaterne ikke lige flasker sig).

Det step op, har Milans unge spillere allerede taget og derfor er det ikke noget nyt.


På den led har du en pointe. Men Barella og Sensi ser nu ud til at have det okay.

Det handler, for mig, ikke om det relative styrkeforhold. Det handler om at spillerne har erfaring fra at spille på et tophold, med de forhold det nu medfører.

Argh... Lidt firkantet stillet op, ville det betyde, at spillere fra de luxemburgske eller andorranske mestre ville have det lettere, end spillere fra SPAL eller Bologna. Sådan forholder det sig heller ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
På den led har du en pointe. Men Barella og Sensi ser nu ud til at have det okay.

Det gør de bestemt. Og det er også en hypotese, men ikke desto mindre en man må tage med i sin vurdering.

Argh... Lidt firkantet stillet op, ville det betyde, at spillere fra de luxemburgske eller andorranske mestre ville have det lettere, end spillere fra SPAL eller Bologna. Sådan forholder det sig heller ikke.

Det er vist også lidt søgt at lave den sammenligning. Flamengo er en af de største klubber i Brasilien og så stor er forskellen altså ikke til hold som Milan og Inter.
annonce
0