Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ingen steder læst at det skulle være et specifikt sæsonmål (krav) for indeværende sæson. Som sidste år var det det man stilede efter, men succesen var ikke udelukkende målt efter det.

Desuden er det jo også rent gætværk fra din side at Spalletti skulle have fået denne specifikke opgave.

Tilbage står at landets mest pålidelige fodboldjournalister, samstemmigt siger at Spalletti har accepteret det kontraktoplæg han har modtaget. Samtidig siger de at sammenbruddet skyldes at det ikke var muligt at nå til enighed med Inters ledelse om betingelserne for ophævelse af kontrakten.

Mine penge er på at det er den historie der holder.
Skrevet af Flying Dutchman
Ja ja, jeg forstået du har læst nogle artikler - ingen grund til at nævne det i hvert indlæg.

Så må vi da håbe, du ikke mister de penge.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Ja ja, jeg forstået du har læst nogle artikler - ingen grund til at nævne det i hvert indlæg.

"Læst nogle artikler"...? Hold nu op! Nej, jeg har holdt mig ajour med de mest pålidelige fodboldjournalister i Italien - som alle har en anden udlægning end den du stædigt holder fast i.

Du angreb påstanden om at det skulle handle om et økonomisk udestående mellem Spalletti og Inter. Det er umiddelbart en smule op ad bakke for dig, men respekt for vedholdenheden, om ikke andet.
Skrevet af Caroe
Top trend på Twitter i Italien:

@PioliOut.


Og nr. 4 i verden med over 38.000 tweets.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
"Stædigt holder fast i"? Hold nu op! Jeg har for længst vedkendt, jeg ikke havde læst artiklerne, samt gjort tydeligt at alt er spekulativt fra min side. Det burde også give sig selv, når nu jeg ikke sidder med til forhandlinger, ej heller er Spslletti´s fætter.

Jeg har heller ikke angrebet nogen påstand. Jeg kom med mit besyv - igen, før jeg havde set at du og Lent var kommet med henvisninger.

Kom nu lige, Rosso. Ikke alt skal partout køres op i en spids hele tiden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Kom nu lige, Rosso. Ikke alt skal partout køres op i en spids hele tiden.

Sjovt du siger det - tænkte præcis det samme om din gøren og laden.
Skrevet af Flying Dutchman
EDIT: det er også bare lige meget.

Igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini d.2.
@ Caroe

Ja, jeg så det lige. Det er ret vildt. Skal love for at inkompetence kan materialisere vreden fra Milan fans fra alle verdensdele.

Lidt synd for Pioli. Men essensen af vreden er rettet imod Beavis & Butthead.
Skrevet af Magnifico
Og nr. 4 i verden med over 38.000 tweets.
Jeg ved ikke, hvordan Twitter opgør det tal.

Alene i Indonesien, hvor Milan åbenbart har en kæmpe fanbase, er tallet pt. 36.700.

https://twitter.com/Muchile2/status/1181582383969005569

Og i Nigeria alene er man oppe på 38.900 tweets.

https://twitter.com/IaMaNtOniODk/status/1181591777037422593

Så på verdensplan må det akkumulerede tal være uhyggeligt højt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Det er det, jeg mener. Du bliver lynhurtig personlig. Det klæder dig ikke.

Hvis det er at "blive personlig" at henvende mig direkte til det du har skrevet (med citation af mit indlæg), så ved jeg sgu ikke helt hvordan jeg skal undgå at træde dig over tæerne. Jeg har vel næppe gjort mig "skyldig i noget du ikke selv har, eller?

Jeg har på intet tidspunkt anfægtet den "officielle udmelding", siden jeg læste den.

Altså, nej det har du muligvis ikke direkte. Men du har både antydet at det kunne være forkert (hvilket det naturligvis objektivt set kan) og du har fortsat argumentet. Jeg tillader mig naturligvis at gøre det samme.

Jeg har ikke angrebet dig eller dine holdninger, ej heller har jeg ved diverse perfide bemærkninger forsøgt at latterliggøre dem. Jeg forventer det samme fra dig. Det burde faktisk ikke været nødvendigt at skrive det her - but here we are.

Ej hellere er du blevet beskyldt for at gøre netop det, så det må jo være all good(?)

Jeg er ikke helt med på om du mener at jeg har forsøgt at latterliggøre dig ved diverse perfide bemærkninger(?). Det har i hvert fald ikke været hensigten. Men jeg forbeholder mig dog retten til at synes, og formulere at jeg synes din stædighed er fjollet.
Og det er vel, i al sandfærdighed, vel næppe noget der går udover din normale modus her i dette forum.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvilken fucking stædighed? Læs nu hvad jeg skriver! Jeg har gjort det endog meget tydeligt, at der er tale om "mit besyv", samt for længst vedkendt at jeg skrev selvsamme før jeg havde set meldingerne. Siden da har jeg ikke lavet andet end at forsøge at gøre netop det klart for dig - hvori ligger det stædige?

Uanset hvor meget du gerne vil, så kan du altså ikke debattere ud fra noget, der ikke er sket. Jeg skærer det gerne ud i pap for dig igen;

Hvis Di Marzio et. al. melder noget, så skal det nok passe (selvom det virker en kende ulogisk og ukarakteristisk af Spalletti i det her tilfælde). Det vil dog ikke undre mig hvis Spslletti eller en anden træner i den klasse eller højere takker nej til Milan lige nu.

Jeg håber, det er forstået nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Siden da har jeg ikke lavet andet end at forsøge at gøre netop det klart for dig - hvori ligger det stædige?

Efter du var blevet gjort bekendt med meldingerne fra Di Marzio og co., kom følgende udsagn fra dig; Og selv de tager altså fejl en gang i mellem... og Nu skriver I, at Spslletti siger nej fordi han er sur på Inter (hvilket fordet første er ulogisk og desuden også er ukarakteristisk), men hvis nu det bare viser at han har sagt nej, fordi det er en lose-lose tjans, så vil det ikke undre mig.
Det kan vel næppe tolkes som andet end en fastholdelse af din tese, og det jeg anser som "stædighed".

Jeg forholder mig sådan set bare til det du skriver.

Uanset hvor meget du gerne vil, så kan du altså ikke debattere ud fra noget, der ikke er sket.

Som du ser ovenfor, er det jo netop sket. Jeg ved ikke hvorfor du prøver at dramatisere tingene. Du vil gerne gøre det til et personspørgsmål. Jeg har sådan set ikke gjort andet end at argumentere mod din tese.

Hvis du gerne vil fortsætte et argument, må du narturligvis forvente at kunne blive udsat for respons. Jeg har svært ved at se at der er sket andet her.

Tag det med ro. Du skal selvfølgelig have lov til din holdning - jeg oplever heller ikke at nogen prøver at fratage dig retten til dette.
Skrevet af Magnifico
Puha. Hvis jeg var Pioli, ville jeg nok lige overveje en ekstra gang, om jeg skulle sætte pennen på den stiplede linje.

Med så meget modvilje fra så mange fans på så kort tid er det dømt til at gå galt, lige meget hvad pokker han ellers gør.

Han har - og får heller ikke - ikke en chance.

Det tangerer masochisme at skrive under på kontrakten.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Eller han bruger simpelthen modstanden som ekstra motivation.

Jeg kunne godt unde ham at få succes hos Milan. Sandsynligheden taler bare imod. Men hey, Montella er måske ved at udvikle sig til et taktisk geni, så hvad ved alle vi mandagstrænere?
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af L'Imperatore
Jeg tør ihvertfald ikke at se med den første kamp en middel klub henter point på san Siro mod Milan eller de taber en lignede udekamp.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Magnifico
Du er en uforbederlig optimist, Acheron :-)

Jeg under ham bestemt også succes i Milan. Han virker som en reel og ordentlig person, der stikker dybere end de fleste, hvad angår empatiske evner.

Men hvis du fra dag 1 har hele fanskaren så bastant imod dig, så er dine odds edderbankme dårlige. De venter bare på de første tegn på fiasko.

Og med Pioli´s historik in mente - først højt at flyve, derefter dybt at falde - kan det blive en selvforstærkende faktor.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Pioli kan vælge at lade være med at underskrive kontrakten. Det er en god sum penge at sige nej til, men han er virkelig uønsket. Det er måske unfair overfor ham. Han er ikke problemet - det er de herrer, der mener, at han er løsningen. Det har han ikke været i nogen af de klubber, han blev fyret i.

Hvis Milan fortsætter derouten, peger skylden ikke mod Pioli, men mod vores inkompetente ledelse.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
I mellemtiden har Preziosi - som ellers er kendt for en kort lunte - efter et langt møde givet Andreazzoli en sidste chance for at vende skuden i Genoa. Måske fordi den ønskede afløser Pioli er på vej til Milan?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Det gør det heller ikke lettere, at der nu dukker citater op fra Pioli´s tid i Inter:

“My family are all Interista. My profession took me elsewhere, but my faith was Inter".

Sådanne konfliktfyldte udtalelser fra historiens gemmer er set mange gange før, og de har det med at gå i sig selv. Men i den nuværende, opskruede situation kan det bære mere ved på bålet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Ja. De magiske ord her er "Men hvis nu" - i.e. jeg accepterer jeres udlægning som sandhed, men færdiggør/uddyber mit besyv. Det er ikke stædighed.

Jeg kan som bekendt sagtens tage, at der bliver argumenteret mod mine indlæg - men så skal det også bunde i noget, jeg har skrevet. Jeg har ikke holdt stædigt fast i én eller anden tese, så dine forsøg på at holde den op imod hvad diverse sportsjournalister skriver, rammer ved siden af.

Tag det med ro

Fair nok. Skal også lade være med at debattere med en skrigende ung på armen.

Nå, nok om det her kedelige noget og tilbage til den verserende debat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0