Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
en skrigende ung på armen.
Det lyder halvfarligt. Hvis du derimod mener "unge", er jeg mere rolig.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(221352190910)
Har Allegri meldt klart fra?
Skrevet af Magnifico
Han har tidligere proklameret et års sabbat. Og det holder han efter sigende fast i.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(221352190910)
Det er da også rigtigt, det havde jeg glemt. Tak :)
Skrevet af Rossoneri
Re: Allegri, så tænker jeg også at økonomien er en forhindring. Allegri koster, efter sigende, i Conte-klassen. Den slags penge kyler Milan ikke efter en træner. I hvert fald ikke på nuævrende tidspunkt.

Pioli kommer ikke til at bringe Milan til et nyt niveau. Omvendt kan han dog næppe andet end at imponere ift Giampaolo. Det har, i al sin enkelhed, været en skandale.

Hvis man, for en stund, skal antage at Maldini og Boban ikke er lallende idioter, må der findes en form for logik i netop Pioli.

Et bud kunne være at omklædningsrummet pt (som meldt flere steder) slet ikke fungerer. En masse nye spillere er kommet ind, men er på intet tidspunkt blevet præsenteret for et koncept at arbejde udfra. Giampaolos kommunikation og ageren, kan umuligt have skabt andet end kaos.
Her kan Piolis sindige og rolige gemyt, måskevære en modpol.

Men, der skal, som flere er inde på, næppe mange fejltrin til før curvaen og fans i helhed reagerer. Og det er bestemt ikke det ligaens yngste trup har brug for.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes egentlig ikke, at Pioli er en bedre træner end Giampaolo - men han har nogle ret klare egenskaber, som kunne gavne Milan lige nu. Som Rosso også er ind på, så er Pioli s´gu en rar mand, der skaber en del ro - det oplevede vi også i Inter, da han blev ansat (pudsigt nok også efter en skidt kamp i Genova, tidligt i sæsonen). Han startede egentlig også fint, hvor det kun blev til pointtab mod Milan, Juventus, Napoli og Roma i de første femten-seksten kampe. Så gik det så tits-up derefter.

Desuden er Pioli temmelig pragmatisk og vil nok gøre sit for at stille det bedste hold.

Hans store problem er dog, at han simpelthen ikke reagerer stærkt eller hurtigt nok, ej heller er særlig proaktiv. Det var fint da vi vandt og holdet havde tur i den, men da stimen vendte og vi ikke vandt én eneste kamp i april og starten af maj, lignede han ofte en hjort fanget i lygterne. Han vidste simpelthen ikke, hvordan han skulle vende et nederlag til en sejr.

Pilen skal nok pege en smule opad for Milan fra nu af på banen (hvis nu det, som forventet, også bliver Pioli der tager over), men de er langt fra ud af problemerne. Ikke mindst fordi kampprogrammet i resten af oktober og november byder på udekampe mod Roma og Juventus, samt hjemmekampe mod Lazio og Napoli.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Så er Giampaolo officielt ude, efter kun 7 kampe. Og Pioli annonceres i morgen. Imens vokser #PioliOut verden over.

Læste lige følgende italienske kommentar til dette:

Boban e Maldini non si dimettono? Hanno fatto più danni loro in 10 mesi che tutti gli altri in 100 anni, peggio anche di Mirabelli e Fassone. Gattuso mi spiegò che il problema erano gli ex-calciatori. Stanno facendo delle cose assurde, fare il dirigente non è come fare il giocatori. Pioli? Sarà un’altra vittima.

=

Boban og Maldini siger ikke selv op? De har lavet mere skade i 10 måneder end alle de andre i 100 år, også værre end Mirabelli og Fassone. Gattuso har forklaret mig, at problemet var ex-spillerne (læs: Boban og Maldini). De er i gang med at lave absurde ting, at være leder er ikke det samme som at være spiller. Pioli? Han bliver endnu et offer.

Som Stankovic er inde på i en anden tråd, burde nogen måske starte #BobanMaldiniOut...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Så blev Milans og Inters stadionprojekter præsenteret for beboere i San Siro-området ved et kommunalt møde:

https://www.calcioefinanza.it/2019/10/08/nuovo-stadio-milano-cittadini-sul-piede-di-guerra/

Der er langt hjem. Også i Milano.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Gustenv@rius
Fansenes vrede mod Pioli er vel ikke meget anderledes den Allegri i sin tid oplevede da han overtog i Juventus. Hans bil blev bl.a overdænget med æg på vej til præsentationen. Den slags vrede forsvinder hurtigt hvis han formår at skabe resultater, så ingen grund til ikke at skrive under hvis han er overbevist om at han kan gøre en forskel.

Vedr. Allegri, så tager han rigtigt nok et sabatår. Eller i hvert fald indtil det rigtige job tilbyder sig. Med tanke på han jævnligt bliver kædet sammen med de største trænerjobs i Europa, så vil et tomt sæde i Milan alligevel aldrig være interessant for ham.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Acheron 3
Skal man tro rygterne er Allegri ved at lære engelsk, så han sigter nok efter et job i enten PL eller i al fald uden for støvlelandets grænser.

Og ja, de første resultater bliver afgørende for om Pioli og holdet får arbejdsro hos Milan. Starter han med at få holdet bragt lidt tættere på top 4 / top 6 så vil de værste kritikere og deres følgere også forholde sig derefter. Pioli er forholdsvis hurtig til at finde og forme en stamformation og startellever. Problemerne kommer når resultaterne ikke indfinder sig. Så kan han godt blive en smule stædig og holde fast i sine favoritter, med de fordele og ulemper som det indebærer.

Men held og lykke til ham herfra.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Mjohnsen
Pioli er vel blot den seneste i rækken af middelmådige trænere, der er blevet hentet til Milan.
Det virker helt hovedløst hvad der foregår der og egentlig har foregået i mange år. Man har prøvet med alle mulige tidligere spillere og hovsa-løsninger i håbet om at de trods svingende træner-meritter kunne få styr på holdet.
Det er sørgeligt at se Milan i den forfatning, man har været i gennem årevis.
Forza Viola
Skrevet af Faberge
Så blev det officielt med Pioli. Sikke et galehus Milan efterhånden er blevet til. Man er tre point fra en femteplads, og så bliver træneren kylet på porten efter syv kampe, selvom afløseren ikke er et hak bedre. Hvad havde de egentlig forventet?

Men OK, Pioli er selvfølgelig heller ikke dårligere end de andre middelmådigheder

Tassotti
Seedorf
Pippo Inzaghi
Mihajlovic
Brocchi
Montella
Gattuso

som alle har været gennem møllen siden Allegri røg ud.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Martinovic
Det er et ledelsesproblem. Jeg håbede, at Maldini og Boban var dygtigere, men de har endnu ikke bevist, at de kan håndtere cirkus Milan. Et fornuftigt mercato ændrer ikke på dette.

Jeg spår, at Pioli sikrer Milan en 6.-plads, men alligevel er fortid til sommer.
Mojn do!
Skrevet af Faberge
Selvfølgelig er det et ledelsesproblem, men det har jo stået på mere eller mindre siden Ancelotti stoppede med en kortvarig succesperiode under Allegri.

Man har tydeligvis stadig en eller anden selvforståelse som topklub, men det er bare slet ikke der Milan er i dag, og så længe den selvforståelse hersker, tror jeg de tåbelige beslutninger vil fortsætte.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Duck
Pioli slog da Roma 7-1 for ikke så længe siden, og Roma-Milan står næsten for døren...
Skrevet af Rossoneri
At undre sig over en fyring af Giampaolo, må bero må manglende indsigt.

Han har kort og godt været en katastrofe og enhver anden ansvarlig ledelse ville gøre det samme.

Der har manglet et klart koncept. Der har ikke været generel spillemæssig fremgang. Hans mandskabshåndtering synes at være under al kritik. Hans kommunikation stak i alle retninger og var til tider direkte modstridende. Der var ingen rød tråd i hans udtagelse - altså udover at spillere der præsterede, kunne være mere eller mindre sikker på at starte ude næste gang.

Kaosset var større end under Montella (i sæsonen hvor han blev fyret) og Inzaghi, og det siger ikke så lidt.

Og inden man sidestiller Boban og Maldini med en flok lallende amatører, burde man kigge på at de har leveret en væsentlig forbedret trup til en markant lavere lønsum. Det kan jeg ikke se at der skulle være andre i ligaen der har præsteret.

Poli kan meget vel gå hen og blive et flop. Og man kan også stille spørgsmålstegn ved den deadline der var sat op for at finde en ny træner.
Men Spalletti kunne ikke komme overens med Inter om et settlement og så var det svært at se en meget oplagt afløser.

Men udganspunktet er at Giampaolo var en katastrofe og skulle ud nu.
Skrevet af Martinovic
Der er millioner af Milan-fans, der har en løsning. Ansæt for fanden en toptræner.

Vi har ikke en profileret trup, men vi har en trup, der bør og skal være bedre, end resultaterne har været de seks-syv sæsoner. Alligevel ansætter klubben gang på gang middelmådige træneren...

Brocchi, Mihajlovic, Pippo, Seedorf, Montella, Gattuso, Giampaolo og nu Pioli. Ikke én af dem har bevist noget som helst som træner og alligevel hyrer klubben den ene efter den anden.

Spalletti var ikke ønsketræneren, men han har trods alt bevist mere end ovenstående.

Milan kommer til at rode rundt, hvor klubben er nu, indtil den finder kompetente folk i den sportslige ledelse.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Man har tydeligvis stadig en eller anden selvforståelse som topklub

Hvad bygger du det på? Klubbens ledelse har været meget explicit i kommunikationen omkring forventninger, strategi m.m.
Her tales der ikke om at være en topklub, men en klub der skal genfinde sin position som topklub. Den ambition er understøttet af en strategi og alt sammen er egentlig godt afstemt.

Men først og fremmest har jeg på intet tidspunkt (under Elliotts ejerskab) oplevet en urealistisk selvforståelse.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Brocchi, Mihajlovic, Pippo, Seedorf, Montella, Gattuso, Giampaolo og nu Pioli. Ikke én af dem har bevist noget som helst som træner og alligevel hyrer klubben den ene efter den anden.

Her synes jeg faktisk du går galt i byen og samtidig mangler noget historie.

For det første mener jeg det er helt forkert at slå ovennævnte i hartkorn. Seedorf havde fx et glimrende pointsnit. Gattuso hentede 3. flest point af alle trænere i den tid han var ved roret. Man kan diskutere hans stil, men resultaterne mener jeg taler for sig selv.

Inzaghi og Giampaolo var derimod katastrofer. Det samme kan til dels siges om Montella, mens Miha var en blød mellemvare (måske som Pioli). Brocchi vare caretaker og kan derfor ikke rigtig vurderes.

Og når jeg taler om historie, så henviser jeg til at Milan jo "altid" har satset på relativt uprøvede trænere, eller trænere der kom fra mindre klubber.

Sacchi og Capello havde ingen trænererfaring.

Ancelotti havde godt nok været i både Parma og Juve, men uden stor succes. I hvert fald på ingen måde det man ville kalde en "toptræner".

Allegri kom godt nok til som "Årets træner" men efter et ophold i Cagliari.

Med andre ord, tyder det på at historien siger at et stort navn ikke nødvendigvis er løsningen. Det kan man jo også se i andre klubber - Man Utd er et godt eksempel, hvor hverken Mourinho eller van Gaal kunne få det til at fungere.

Jeg kan egentlig godt forstå analysen bag at hente Giampaolo. Han stod for attraktiv fodbold (indtil han kom til Milan) og han var kendt for at kunne udvikle spillere. Begge dele essentielt ift strategien.

Det er altid let at kritisere i bagklogskabens klare lys, men han er jo i virkeligheden den slags træner vi før har haft stor succes med.
At han så viste sig at være en total fuser, er en del af gamet.
Skrevet af Mjohnsen
Historien om de mange uprøvede trænere og deres manglende resultater vidner vel om, at man måske netop skulle prøve med et etableret trænernavn frem for en eller anden klublegende.
Det vi ser i Milan lige nu minder lidt om det kaos i midt- og slut 90´erne efter Capello stoppede.
Forza Viola
annonce
0