Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ilpolpopogba
OC:
Jeg synes især de to eksempler med Koulibaly selvmål og Bolognas 2 mål er flot indgroet dna


la vecchia signora
Skrevet af OC
Det er da fint.

Derfor kan det godt være skide irriterende at se på.
La prende Vecino.
Skrevet af JallaKongen
#flying Dutchman

At Juventus spiller dårligt og alligvel vinder, det er jo ikke lige noget som de burde være alt for bekymret over i Torino og omegn, for det er jo ligesom deres DNA, og de gør det samme hvert evig eneste år i mere eller mindre lange perioder.

Jeg siger ikke at de altid spiller dårligt da de vinder.
Men igennem deres historie helt tilbage til 90´erne, jeg husker ikke meget længere tilbage end det vedrørende Juventus, så har et været sådan.

En utrolig pragmatisk tilgang til spillet, uanset træner, og en gennemprøvet vinder mentalitet, som jeg som Milan supporter bare kan misunde dem. (dog ikke i Europa)
Holdet som de nu har sammensat har nøjagtig den samme karakteristik.

Typerne som de henter har typisk den samme mentalitet, og sådan fortsætter det i åresvis, og derfor da alt går ad helvedes til vedrørende spillet, så vinder de sgu alligevel 2 ud af 3 kampe, og i den tredje får de som regel et poeng ud af anstrengelserne.
Det sammenlagt gør dem til mestre år efter år.

Selvfølgelig har Milan´s groteske meltdown de sidste 10 år hjulpet Juventus, og Inter´s kroniske galehus gjort det samme, og så selvfølgelig Napoli´s taber mentalitet, som er lige modsat Juventus´s vinder mentalitet, har ikke på nogen måde været nogen speciel udfordring for Juventus.

For en 3-4 år siden vandt Napoli endda i Torino sidst på sesongen, som gjorde at de havde mseterskabet indenfor rækkevidde, men de klarede så selvfølgelig alligevel at smide det på gulvet til sidst.
Juventus er 99,89% sikre på at vinde mesterskabet igen denne her sesong.
Skrevet af Indspark med bolden
"At Juventus spiller dårligt og alligvel vinder, det er jo ikke lige noget som de burde være alt for bekymret over i Torino og omegn, for det er jo ligesom deres DNA, og de gør det samme hvert evig eneste år i mere eller mindre lange perioder."

Nå, ja, for man kan gå igennem en sæson ubesejret (11-12), ved at "spiller dårligt og alligvel vinder" og opnå 8 mesterskaber i træk på den konto osv. osv. ...

At man indimellem kan hente sejre på en "dårlig" dag er et tegn på kvalitet -Fino Alla Fine-, men det er ikke ensbetydende med, at det kan lade sig gøre over en hel sæson -for ikke at tale om 8- i en af Europas 4 store ligaer...

Hvis man virkelig synes det, så er det jo ikke Juventus man kritiserer, men Serie A -inkl. ens eget hold-

Og mht. Europa, så har Juve om nogen sørget for at Serie A, stadigvæk er en af de 4 store ligaer, med hhv. 43.000 og 44.000 point mere end hhv. Roma og Napoli i UEFAs 5 årige koefficient regnskab før denne sæson...

https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/#/yr/2019

"og de gør det samme hvert evig eneste år i mere eller mindre lange perioder."

Selvfølgelige er alle kampe ikke lige smukke, og IMO er jeg også ved at være lidt bekymret ifm. denne sæsons Sarri bold pt. ift. antal scorede mål, men det er et Juventus hold, der forsøger, at angribe -bare i denne kamp (Juventus-Genoa) 27 skud, heraf 11 på mål...

men, der er vist lidt sure rønnebær her? -bare en lille smule...
Skrevet af La Mir!!
Jøsses mand, Lega Serie A kan ligeså godt fjerne VAR, hvis de da alligevel ikke vil gøre brug af det.
Daje!
Skrevet af Acheron 3
Jeg vil lige vente lidt med at vurdere om det er tid til at aflytte telefoner igen, men det er klart at snakken kører når Juve vinder på et så tyndt grundlag. Det som skal til for at konspirationsteoretikerne forstummer er at Juve får en tilsvarende kendelse imod sig i en kamps sidste sekunder, men jeg tror at det er de færreste dommere der tør gøre det af frygt for ikke at få tildelt de store topopgør. Hvad enten der er fusk med i spillet eller ej så tror jeg at fortidens skygger stadig dominerer dommernes tankegang.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Interforlivet
Hvad enten der er fusk med i spillet eller ej så tror jeg at fortidens skygger stadig dominerer dommernes tankegang.
Om der er tale om urent trav eller blot en frygt hos de individuelle dommere er naturligvis svært (og umuligt for lige netop os bold.dk-brugere) at afgøre. Men at Juventus´ kontinuerligt bliver tilgodeset af dommerstanden i Serie A er indiskutabelt.
Skrevet af Rossoneri
@indspark
Jeg tror at "spille dårligt" kan dække over flere ting (jeg skal selvfølgelig ikke gøre mig klog på hvad andre brugere tænker og synes).

Pointen er nok (for mit vedkommende) at Juventus i mange år har vundet uden nødvendigvis at underholde - omend jeg er sikker på at de fleste Juve-fans er godt underholdt af otte mesterskaber på stribe.

Men det var vel i høj grad det Allegri fik på puklen for - altså at han ikke spillede underholdende nok. Og det er givetvis i det lys at man skal se jeres jagt på først Pep og dernæst Sarri.
Og i virkeligheden også andre ting, såsom Marottas afsked.

Agnelli og co. er enormt dygtige og de har også til fulde forstået at der findes et niveau over "blot" at vinde. Det er at vinde og underholde på samme tid.

Det har Milan velsagtens været eneste fanebærer for i Italien i mange år, hvis man ser på den seneste italienske guldalder. Men klubberne i primært Spanien, har vidst det længe. Og navnlig Man City har også haft det fokus med ansættelsen af Pep.

Man kan se det på de spillere Barcelona og Real Madrid køber. De har altid haft entertainere på holdet.
Atletico Madrid er spillemæssigt på højde med de to, men de bliver bare ikke elskelige på samme måde, så længe Simeone sidder ved roret.
I hvert fald ikke i et bredere perspektiv.

Jeg tror det kommer til at tage tid for Juventus at nå det stadie - det er jo en væsentlig ændring i klubbens DNA. Og spørgsmålet er hvor lang snor Sarri får - fx hvis det bliver til skuffende resultater i CL (med Napolis deroute, ligner det ikke at scudettoen er i fare).
Skrevet af pinturicchio
Det er i hvert fald let at have den holdning, når hver eneste tvivlsomme kendelse der går Juventus´ vej bliver blæst ude af proportioner.
Det er muligt, kendelsen i går var meget tvivlsom, men en decideret fejlkendelse var det altså ikke. Og det er nu en gang det der skal til for at omstøde dommen gennem VAR.

Når man taler om decideret fejlkendelser, kunne man jo passende kigge på jeres kamp for mindre end en uge siden, hvor I fik foræret et tydeligt offside-mål, selvom det blev tjekket igennem via VAR. Men det er vel ikke lige så interessant at tale om.

Skrevet af Interforlivet
Det er i hvert fald let at have den holdning, når hver eneste tvivlsomme kendelse der går Juventus´ vej bliver blæst ude af proportioner.
Med de historiske briller på er det sgu da ikke særlig mærkeligt at de kendelser får en del opmærksomhed. Det burde enhver kunne forstå.
Det er muligt, kendelsen i går var meget tvivlsom, men en decideret fejlkendelse var det altså ikke. Og det er nu en gang det der skal til for at omstøde dommen gennem VAR.
Jeg har set andre Juventus-fans end dig forsøge sig med denne "sandhed". Det er på alle mulige måder meget sigende for en fanbase som af nød agerer blinde når bølgerne skvulper for højt. Det er patetisk og klassisk. Der er selvfølgelig tale om klokkeklart skuespil fra Ronaldos side. Det er fuldstændig indiskutabelt.

Når man taler om decideret fejlkendelser, kunne man jo passende kigge på jeres kamp for mindre end en uge siden, hvor I fik foræret et tydeligt offside-mål, selvom det blev tjekket igennem via VAR. Men det er vel ikke lige så interessant at tale om.
Den kan vi da sagtens tale om. Der er jo efterfølgende blevet fremlagt videobeviser for at Candreva ikke var offside. Se fx. her:

https://calcio.fanpage.it/inter-parma-candreva-e-lukaku-erano-in-fuorigioco-cosa-ha-visto-il-var-e-il-caso-ronaldo/

Så der er sådan set ikke så meget at komme efter som Juventus-fan. Men vi kan da sagtens tale mere om at Candreva var onside hvis du synes.

PS: Inden jeg så de detaljerede billeder et par dage efter kampen, var jeg i øvrigt på ingen måde bleg for at kalde det tyveri. Tjek selv i Inter-klubtråden.
Skrevet af Martinovic
Hvordan kan du mene, at Candreva ikke er offside?

Du kan da se, at Candrevas bryst, hoved og højre skulder er foran Parma-spilleren.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Kig på det andet billede, Foggy. Det viser at Candrevas fod flugter med hans højre skulder. Så at hans overkrop skulle være offside er ikke rigtigt, det er bare vinklen der får det til at se sådan ud.
Skrevet af Ole K
Vinklen er håbløs, da Parma-spilleren er skjult bag en holdkammerat. De har så lavet stregen efter hans skulder. Jeg antager at han står nogenlunde ret op. Så er det ellers bare at trække en streg (som på billede 2 med Candreva.)

Billedet viser ikke en klar fejl. Ergo burde dommerens vudering, i henhold til reglerne, have fået lov at stå
Skrevet af Slettet(042125212608)
Foggy

Det er en optisk illusion, hvorfor man skal være påpasselig med udslukkende at dømme ud fra et fladt billede, især hvis man ikke forstår sig på det rent kamera tekniske aspekt.
Skrevet af Martinovic
Om man så trækker den streg lige op, tvivler jeg på, at det fratager Candreva fra at være offside.
Mojn do!
Skrevet af pinturicchio
Med de historiske briller på er det sgu da ikke særlig mærkeligt at de kendelser får en del opmærksomhed. Det burde enhver kunne forstå.

Jeg finder det ikke mærkeligt, at kendelserne får opmærksomhed, men jeg påpeger en skævhed i, at det bliver blæst ekstra op, når det sker for Juventus. Og som sædvanligt uden data til at underbygge, at Juventus skulle få flere tvivlsomme kendelser med sig end de øvrige hold.

Jeg har set andre Juventus-fans end dig forsøge sig med denne "sandhed". Det er på alle mulige måder meget sigende for en fanbase som af nød agerer blinde når bølgerne skvulper for højt. Det er patetisk og klassisk. Der er selvfølgelig tale om klokkeklart skuespil fra Ronaldos side. Det er fuldstændig indiskutabelt.

Det er jo det rene nonsens, og på samme niveau som hvis jeg skrev, at Inter-fans´ tuderi over at dommerne skulle favorisere Juventus er patetisk, klassisk og meget sigende for jer som fangruppe. Er vi nede på det niveau, er der ingen grund til at fortsætte.

Den kan vi da sagtens tale om. Der er jo efterfølgende blevet fremlagt videobeviser for at Candreva ikke var offside. Se fx. her:

Det er første gang, jeg ser det billede, og her er den eventuelle offside klart mindre, end jeg først så den som. Det er dog at stramme den, at kalde et så sløret billede for et bevis. Medmindre Candreva bruger str. 30 i sko, så ser man jo ikke hele hans fod bag stregen.
Jeg ved ikke, om de har haft andre billeder i VAR-rummet, men at omstøde den oprindelige dommerkendelse på baggrund af det billede. du henviser til, vil simpelthen være en fejl.
Skrevet af Magnifico
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Gustenv@rius
"Inter-fans´ tuderi over at dommerne skulle favorisere Juventus er patetisk, klassisk og meget sigende for jer som fangruppe."

.....
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Acheron 3 og La Mir; typiske Inter-fans.
La prende Vecino.
Skrevet af pinturicchio
Det tror jeg, de vil være kede af at blive beskyldt for at være.
annonce
0