Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Den må du jo så tage med Gusten, som jo naturligvis og med største selvfølge rammer fuldstændig forbi bolden.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
Offermentaliteten lever i bedste velgående i nævnte gruppe.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Selvfølgelig. Den er gal hos de andre 19 klubber. Eller dem det i hvert fald lige passer at pege på efter forgodtbefindende.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
Sikke en gang vrøvl. Jeg taler om Inter-fans generelt, ikke enkelte fans fra andre klubber.

Der findes næppe en fan gruppe i italiensk fodbold der svælger i offerrollen mere end Inter-fans. Med enkelte undtagelser føler I jer konstant forfulgt og fejlbehandlet ved selv den mindste tvivlkendelse.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Det er ret ligegyldigt og omsonst at diskutere.
Hvad er forklaringen, i dette tilfælde, på hvad eksempelvis Acheron skriver?

Prøv at svare uden brug af følgende el.lign: "Koldt på toppen", "Fino alle fine", "taber/offermentalitet" "37 sul campo".
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@pinturrichio: Du forholder dig ikke til Ronaldos dive? Hvorfor? Hvordan argumenterer du for at det ikke var en fejlkendelse? Og hvordan forklarer du at alle undtagen Juventus´ egne fans mener der var tale om tyveri ved højlys dag (for nej, det er nemlig slet ikke blot os Inter-fans der mener det)?
Skrevet af JuveFella
Interforlivet@

Hold nu kæft. Det er sgu da ikke alle udover Juventus fans der indrømmer det så tyndt ud. Prøv og følg lidt med i stedet for og følge dig forfulgt konstant.

Gusten får sgu mere og mere ret i sin pointe at Inter fans konstant ser spøgelser over det hele.
Skrevet af gorillapik
Tillad mig lige at fremføre pintus argumentation så den står mål med dit pragteksemplar:
Der er simpelthen tale om et klokkeklart straffespark. Det er indiskutabelt.

Skrevet af pinturicchio
Du forholder dig ikke til Ronaldos dive? Hvorfor? Hvordan argumenterer du for at det ikke var en fejlkendelse?

Jeg synes, der er klar kontakt på Ronaldo, og derfor mener jeg ikke, at han diver. Jeg mener derimod han overspiller situationen, og jeg bryder mig hverken om det eller om spillere der diver, som i min optik forekommer, når spillere der ikke bliver ramt alligevel lader sig falde.

Jeg synes ikke, det er en fejlkendelse, da Sanabria spænder ben for Ronaldo. Det ser dommeren, og han vælger derfor at dømme straffesparket.
I VAR-rummet kan de efterfølgende se, at Ronaldo falder lige lovlig let, men hverken du, jeg eller dommeren kan svare på, om Ronaldo kunne have fortsat sit løb uhindret efter berøringen. Det vil derfor kræve et skøn fra dommeren/VAR-dommerne at vurdere dette, og er de i tvivl, så mener jeg ikke, de skal omstøde den oprindelige kendelse.

På samme måde mener jeg ikke, at dommeren skulle have dømt straffe gennem VAR, hvis han i første omgang ikke havde dømt det. VAR kan ikke bruges i denne situation, da VAR-billederne ikke kan vurdere, hvor stor kontakten er.

Og hvordan forklarer du at alle undtagen Juventus´ egne fans mener der var tale om tyveri ved højlys dag (for nej, det er nemlig slet ikke blot os Inter-fans der mener det)?

Jeg kan af gode grunde ikke forklare, hvad alle andre mener. Jeg kan kun tale for mig selv, ligesom jeg heller ikke udtaler mig på andre Juventus-fans vegne.

Jeg så blot det vanlige kor af Juventus-kritikere synge den samme gamle sang, som sker hver gang en tvivlsom kendelse går Juventus´ vej, og det var det, jeg kommenterede på i min oprindelige kommentar. At lignende episoder bliver negligeret, når det er andre hold end Juventus, der er tale om.

Angående hvilke fans, der mener hvad, så har jeg aldrig påstået, at det kun er Inter-fans, som mener der var tale om tyveri. Hvor er det lige, du ser, jeg skriver det?

Jeg er sådan set enig i, at Cassatas andet gule kort er ikke-eksisterende, og det synes jeg, var en klar fejldom. Til gengæld synes jeg, Cassata kunne være blevet smidt ud allerede efter 4 minutter, da han 1 minut inde i kampen tager halsgreb på Dybala og med rette kunne have fået en advarsel. Men vi ser desværre ofte, at dommeren ikke tør stikke kort ud tidligt i kampene.
Skrevet af JuveFella
Der er simpelthen tale om et klokkeklart straffespark. Det er indiskutabelt.


Hvad vrøvler du om? Selvfølgelig var det papirs tyndt og det vises tydeligt.
Skrevet af Martinovic
Jeg har lige set den, men come on. 30 sekunder forinden får Ronaldo et mål annulleret for offside. Dette er 100% en kompensationsdom. Ronaldo er bundrutineret og ved, hvornår han skal smide sig.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Der er ikke noget mere urkomisk end når netop Juve fans trækker offer kortet for andre, nævnte gruppe har ikke andet end klynket over en hvis episode i italiensk fodbold i over et årti.

Når alt kommer til alt, så er juves fans de største pattebørn. Men det kræves vel næsten også for at holde med det hold.
Skrevet af Indspark med bolden
@Rossoneri

Jeg tror ikke vi er så uenige om, at Allegri ikke ligefrem spillede underholdenede fodbold, men JallaKongen taler om:

"Men igennem deres historie helt tilbage til 90´erne, jeg husker ikke meget længere tilbage end det vedrørende Juventus, så har et været sådan."

Og så har man en meget selektiv (klub) hukommelse
i 90´erne og 00´erne blev der spillet meget god fodbold med bla. en Baggio i storform og senere en Del Piero, Zidane & Nedved -der var kreativitet og der var mål

eller om du vil, de var verdensklasse spillere og for nu at bruge dit ord "entertainere"

og så var der jo også makkerskaberne oppe foran som i 90´erne bestod af spillere som f.eks. = Baggio, Ravanelli, Vialli, Del Piero, Zidane & Inzaghi
= kreativitet + effektive aflsuttere = underholdning og mål

i 00´erne var der f.eks. også underholdende og målfarlige spillere som f.eks. Zidane, Nedved, Del Piero, Inzaghi & Trezeguet, igen =
= kreativitet + effektive aflsuttere = underholdning og mål

men spørgsmålet er om det bliver en omsonst diskussion, for enøjede kritikere vil altid benægte det smukke, som alle eller i hvert fald de fleste kunne se...
-ellers kunne en del af de her spillere jo heller ikke får popularitets prisen Ballon d´Or, som Juventus spillere-

Og så kan man jo altid fyre, du er jo også Juve fan kommentaren af, og ja jeg er Juve fan, men hvis Baggio, Zidane & Nedved kunne vinde popularitets konkurrencen Ballon d´Or, så må det jo være fordi de globalt set blev anset for at være underholdende (og gode)

Så er der den seneste periode, der startede med Conte som cheftræner, og siden videreført med Allegri, og her kan man diskutere hvor underholdende det har været, men at påstå, at det er Juves DNA, er i bedste tilfælde et tegn på (klub) ignorance og i værste tilfælde bare dumt...

og så har vi ikke engang talt om 80´erne med f.eks. Platini & Laudrup, men JallaKongen er åbenbart ikke så "gammel"

"Det har Milan velsagtens været eneste fanebærer for i Italien i mange år, hvis man ser på den seneste italienske guldalder. Men klubberne i primært Spanien, har vidst det længe. Og navnlig Man City har også haft det fokus med ansættelsen af Pep."

= øh nej,
Milan var også meget underholdende i 80´erne og 90´erne, det medgiver jeg (for jeg har ikke et problem med at anerkende andres storhed), men at påstå, at Milan var eneste fanebære, er jo nok også et tegn på, at dette er en omsonst diskussion?

Og, hvad er det lige Man City har vundet af Europæiske titler med Peps underholdende stil? (jeg er stor fan af Pep Guardiola), og hvor mange Man City spillere, er det lige, der har kunnet gøre sig gældende i en Top 3 i Ballon d´Or? Så helt globalt set, er Man City spillerne åbenbart ikke set, som så fantastisk underholdende (eller gode)

Selvfølgelig er det noget at vinde PL, og the treble især, men det er vist ingen hemmelighed, at Man City vil vinde CL (det er så lettere sagt end gjort, men det er en anden diskussion), det er det Pep er ansat til, så i den kontekst -Europæisk topniveau-, kan man vist godt diskutere om Man City/Pep vinder og underholder...

Så det er måske nok et spørgsmål, om Juve kan finde tilbage til sit klub DNA før Conte startede som træner -men ja, dejligt at han fik sat gang i denne utrolige pt. 8 dobbelte mesterskab run,

men det er ikke Juves DNA, der er Conte (som træners) DNA,

der også kan argumenteres for at være til dels videreført under Allegri, omend der var et par sæsoner -før Ronaldo kom- hvor der også var en del kreative og underholdende momenter med en Dybala, som det offensive omdrejningspunkt...

(og tænker også, at det at Allegri satsede alt på Ronaldo, og dermed var stærkt medvirkende til en relativ dårlig sæson for Dybala ved f.eks. som oftest at spille ham som h.wing, hvor hans kreative evner -og målfarlighed- ikke kunne udfoldes, og i øvrigt endte med det dårligst resultat i 5 år for Juve, også var stærkt medvirkende årsager til, at han endte med at blive fyret
-havde han vundet CL, så var han nok ikke blevet fyret, uanset hvor underholdende man så synes spillet var...)
Skrevet af Rossoneri
@indspark
Du læser da også mit indlæg som fanden læser biblen.

Desuden tænker jeg det er bedst hvis vi holder os til hvad jeg har skrevet - andre brugeres bidrag, må stå for deres regning. Det må I tage indbyrdes.

Men kort fortalt, så siger jeg naturligvis ikke at ingen andre end Milan har spillet underholdende fodbold de sidste 30 år.

Jeg postulerer blot at Milan er den eneste topklub, der har haft et decideret strategisk fokus på dette. Berlusconis motiv for at have en fodboldklub, har altid været selvpromovering.
Han ville være ham der bragte folket underholdning. Selvfølgelig også sejre, men begge dele skulle følges ad.

Her er min påstand at klubber som Juventus, Inter, Napoli, Fiorentina, Parma, Lazio og Roma, i højere grad har fokuseret mere ensidigt på resultater.

Der er selvfølgelig heller ikke et modsætningsforhold i at underholde og vinde - måske snarere tværtiod. Men fokus har dog stadig, først og fremmest, været på at vinde fodboldkampe.

Det er selvsagt sat på spidsen og jeg er sikker på at det ikke kun er Milans ledelse der har haft fokus på at underholde - det har nok bare været mere udtalt.

Og derudover er underholdning selvfølgelig også en meget subjektiv størrelse. Som tidligere skrevet, er jeg sikker på at Juves fans er mere end underholdt af otte scudetti på stribe.

Jeg ser dog et nybrud i Juventus´ strategi. Først og fremmest med købet af Ronaldo og dernæst ansættelsen af Sarri (Pep var åbenlyst førstevalg). Der er fokus på underholding.

Dette tror jeg i høj grad er møntet på det asiatiske marked, hvor måden at se fodbold på er meget anderledes.

Den ultimative pointe er, at man i Juventus (i hvert fald tidligere) sagtens kunne leve med ikke at underholde, så længe man fik resultater. Det var ikke nok i Milan.
Skrevet af Interforlivet
@Juvefella:
Hold nu kæft. Det er sgu da ikke alle udover Juventus fans der indrømmer det så tyndt ud. Prøv og følg lidt med i stedet for og følge dig forfulgt konstant.
Jeg har været medlem på bold.dk i omkring 3 år vil jeg gætte på. Jeg har i den periode brokket mig over pro-Juventus-domme ca. 3 gange (tjek gerne selv). Tag og følg lidt med før du smider om dig med beskyldninger der ikke engang kommer i nærheden af at være rigtige. Eller måske endnu bedre: Flet næbet, klovn.

Gusten får sgu mere og mere ret i sin pointe at Inter fans konstant ser spøgelser over det hele.
Hehe. Ja, altså hvis man bare lige ser bort fra hvad "konstant" betyder.

Gusten bruger dette narrativ som skalkeskjul så han ikke behøver at forholde sig til virkeligheden (læs: At Juventus kun vandt over Genoa fordi Ronaldo fik foræret et ikke-eksisterende straffespark). Det er meget fint illustreret gennem hans manglende svar på OCs spørgsmål.
Skrevet af Interforlivet
Jeg synes, der er klar kontakt på Ronaldo, og derfor mener jeg ikke, at han diver. Jeg mener derimod han overspiller situationen, og jeg bryder mig hverken om det eller om spillere der diver, som i min optik forekommer, når spillere der ikke bliver ramt alligevel lader sig falde.

Jeg synes ikke, det er en fejlkendelse, da Sanabria spænder ben for Ronaldo. Det ser dommeren, og han vælger derfor at dømme straffesparket.
I VAR-rummet kan de efterfølgende se, at Ronaldo falder lige lovlig let, men hverken du, jeg eller dommeren kan svare på, om Ronaldo kunne have fortsat sit løb uhindret efter berøringen. Det vil derfor kræve et skøn fra dommeren/VAR-dommerne at vurdere dette, og er de i tvivl, så mener jeg ikke, de skal omstøde den oprindelige kendelse.

På samme måde mener jeg ikke, at dommeren skulle have dømt straffe gennem VAR, hvis han i første omgang ikke havde dømt det. VAR kan ikke bruges i denne situation, da VAR-billederne ikke kan vurdere, hvor stor kontakten er.
Come on. Medmindre du har video- eller billedemateriale som endnu ikke er blevet fremvist for offentligheden, så kan du da ikke i ramme alvor påstå at der er klar kontakt. For mit at se er det tæt på umuligt at afgøre hvorvidt der overhovedet er kontakt. Og med det in mente er det naturligvis utopisk at forestille sig at kontakten skulle have være så "hård" at det kommer bare i nærheden af at være en forseelse. Ben må jo altså gerne røre ben i fodbold skal vi lige huske på.

Det der derimod er tydeligt at se, er (som du jo også selv erkender) at Ronaldo lader sig falde i.e. at han udøver skuespil i situationen. Det burde han naturligvis have fået et gult kort for.

Jeg kan af gode grunde ikke forklare, hvad alle andre mener. Jeg kan kun tale for mig selv, ligesom jeg heller ikke udtaler mig på andre Juventus-fans vegne.
Men du kan vel forholde dig til at en utrolig stor del af fodboldverdenen efterfølgende mener at Ronaldo og Juventus fik sejren foræret af dommeren?

Jeg så blot det vanlige kor af Juventus-kritikere synge den samme gamle sang, som sker hver gang en tvivlsom kendelse går Juventus´ vej, og det var det, jeg kommenterede på i min oprindelige kommentar. At lignende episoder bliver negligeret, når det er andre hold end Juventus, der er tale om.
Der tager du fejl. Det er et meget større kor der synger. Det skal der blot en helt almindelig google-søgning til at afsløre.

Angående hvilke fans, der mener hvad, så har jeg aldrig påstået, at det kun er Inter-fans, som mener der var tale om tyveri. Hvor er det lige, du ser, jeg skriver det?

Jeg er sådan set enig i, at Cassatas andet gule kort er ikke-eksisterende, og det synes jeg, var en klar fejldom. Til gengæld synes jeg, Cassata kunne være blevet smidt ud allerede efter 4 minutter, da han 1 minut inde i kampen tager halsgreb på Dybala og med rette kunne have fået en advarsel. Men vi ser desværre ofte, at dommeren ikke tør stikke kort ud tidligt i kampene.
Nu skriver du selv "det vanlige kor af Juventus-kritikere". Du hiver dermed den velkendte diskurs nedover diskussionen, og det svarer jo mere eller mindre til det samme som jeg insinuerede. Det virker ærlig talt som et skalkeskjul.
Skrevet af Interforlivet
Tillad mig lige at fremføre pintus argumentation så den står mål med dit pragteksemplar:
Der er simpelthen tale om et klokkeklart straffespark. Det er indiskutabelt.
Øh, okay, gorillapik.
Skrevet af gorillapik
Der er ikke noget mere urkomisk end når netop Juve fans trækker offer kortet for andre, nævnte gruppe har ikke andet end klynket over en hvis episode i italiensk fodbold i over et årti.

Når alt kommer til alt, så er juves fans de største pattebørn. Men det kræves vel næsten også for at holde med det hold.

Selv med OC´s tårevædede kapitulation efter utallige års undertrykkelse af de store onde Juventus og IFL m.fl´s insinuationer omkring systematisk dommerhjælp så er den her altså den bedste.
"Vi trækker ikke offerkortet - i gør(!!!!). Pattebørn. Ja! - man skal være et pattebarn for at holde med Juventus.
TAG DEN"
Skrevet af gorillapik
Beklager IFL jeg var træt igår. For at komme op på dit niveau skulle formuleringen selvfølgelig have været:
Der er selvfølgelig tale om et klokkeklart straffespark. Det er fuldstændig indiskutabelt.
Skrevet af Interforlivet
@gorillapik:
Beklager IFL jeg var træt igår. For at komme op på dit niveau skulle formuleringen selvfølgelig have været:
Der er selvfølgelig tale om et klokkeklart straffespark. Det er fuldstændig indiskutabelt.
Du skal ikke beklage. Din arrogance er sej - virkelig sej - og berigende for debatten ikke mindst.
annonce
0