Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caroe
Jeg vil nu også mene det skulle være et straffe efter de gamle regler. Hænderne har simpelthen ikke noget at gøre der.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
Er Ancelotti mon efterhånden i fare? Nuvel, ikke på bænken idag, men hans Napoli hold er ikke kommet tættere på at være udfordrer - tværtimod.

Med ADLs lune, ved man sgu aldrig.
Skrevet af Magnifico
I dag er der jo chancer nok til at putte flere i kassen. Der bliver skabt rigeligt med chancer. Kynismen og effektiviteten mangler dog. Det er vel svært at klandre Ancelotti for dét. Men jo, ellers ser kun to points i de sidste tre kampe - samt nu 8 points efter Juve (- som endog har en kamp i hånden) efter kun 11 runder - ikke for godt ud for førsteudfordreren.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af TR1986

Med ADLs lune, ved man sgu aldrig.Selvom De Laurentiis er en kontroversiel figur, så er han efter italienske forhold tålmodig med sine trænere. Jeg kan faktisk ikke erindre at han overhovedet har decideret fyret en træner. Ancelotti får helt sikkert sæsonen færdig og så får vi at se derfra.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Interforlivet
Jeg tror nu heller ikke at Carlo er fyringstruet. Dét sagt så har jeg personligt ret svært ved at se Napoli udvikle sig i en positiv retning under hans vinger. De skaber meget, men de virker samtidig sjældent i kontrol i mere end 20 minutter af gangen i deres kampe.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tænker sådan set ikke isoleret på de seneste kampe.

Ancelotti har ikke formået at bringe Napoli et skridt op ift Sarri - hvilket ADL sagde at han forventede.

Personligt havde jeg faktisk ret stor fidus til at Napoli ville udfordre Juventus og måske endda vinde. Ikke mindst fordi Sarri ofrer har brug for tid til at implementere sine planer.

Jeg ser dog ingenlunde en titeludfordrer - langt fra endda.
Skrevet af Caroe
I dag er der jo chancer nok til at putte flere i kassen. Der bliver skabt rigeligt med chancer.


Det er jeg faktisk ikke enig i. De spiller selvfølgelig godt i anden halvdel af første halvleg, men udover målet skaber de nærmest ingenting i anden halvleg.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Den anførte “statistisk” er nok ikke så ukorrekt som du forsøger at gøre den til

Rolig nu, sømand.

Jeg forsøger ikke noget som helst. Jeg tror bare på en god dosis kildekritik.

Desuden er statistikken noget nær ubrugelig, når man vælger at tage en sæson med, hvor Juventus ikke var i samme liga som de andre hold.

Desuden går debatten ikke på, om Juventus får straffespark eller ej i forhold til andre hold - den går på om Juventus får flere eller færre fejldømte straffespark med sig.

Slutteligt medregner statistikken ikke spillestil, de enkelte dommere, situationer og så videre, hvorfor ´statistikken´ i bedste fald er marginalt brugbart, i forhold til den verserende debat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
FD: så forstår jeg simpelthen ikke grunden til at du beder om at få valideret en kilde, og selv finde statistik frem, når det er ubrugeligt. - det kunne du jo have skrevet i første indlæg istedet for selv at tjekke op og bede om kilde.
Som jeg også skrev i indlægget, var det omkring straffe, nu hvor debatten egentlig gik på, at alt falder ud til juves fordel, systematisk på alle parameter, selvmål fra modstanderen, straffe i overtiden, sponsorater mv.
- og altså ikke bare fejldønte straffespark.
Derfor anviser jeg at det er ikke tilfældet ved fx straffe. at det så nu er ubrugeligt fordi det ikke endte med at falde ud til din fordel, er jo selvfølgelig beklageligt.

Nu var det dét den statistik fortalte, men du fratrækker da bare et år.

Men du skal da være velkommen til selv at grave noget statistik frem, der validerer din pointe med at juve får langt flere fejbedømte straffespark end andre. De får ihvertfald Færre straffe end andre og den potion de så får, må jo så indeholde mange fejlbedømte.
la vecchia signora
Skrevet af Rossoneri
Hvis man mener Ronaldo smed sig....
Skrevet af Janus
Der var da klokkeklart straffe.
Skrevet af Rossoneri
Straffe - måske. Der er i hvert fald berøring. Pointen er at Lautaro kaster sig mindst lige så meget som Ronaldo i en tilsvarende situation.
Skrevet af Flying Dutchman
@ pogba

Med al mulig - og velment - respekt.

Hvis du forsøger at modbevise, at alt falder ud til juves fordel, systematisk på alle parameter, selvmål fra modstanderen, straffe i overtiden, sponsorater mv., ved at fremføre en statistik, at Juventus ikke har fået flest straffespark siden sommeren 2006, så rammer du slet og ret ved siden af. Det eneste den statistisk beviser, er at Milan har fået flest straffespark i det tidsrum.

Punktum.

Jeg kan godt se hvor du vil hen - men det er ikke måden at gøre det på.

I øvrigt rammer du også ved siden af, når du hævder at min pointe er, at Juventus får flere fejlagtige straffespark med sig. Den pointe er jeg aldrig kommet med.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Han får fjernet benet under sig, så intet at komme efter der. Problemet er langt mere at forsvarspillerne i serie A ikke giver dommeren andre muligheder fordi de ikke har gjort deres lektie, det skal ikke falde Martinez for last.
Skrevet af Rossoneri
Han får absolut ikke fjernet benet. Han mærker at Orsolini rammer hans ben og kaster sig derefter.

Men ja, tåbeligt at Orsolini giver chancen.

Pointen var bare at Ronaldo, efter min ydmyge mening, ikke er skyldig i noget Lautaro ikke samtidig også er. De overspiller begge situationen væsentligt.
Skrevet af Mr. Juve
Var det straffe blevet givet til Juventus, var tråden blevet fyldt med gråd som i sidste runde.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Det er en lige så stor joke som Ronaldos straffespark. Aldrig som i aldrig er det tjat på benet nok til, at Martinez falder.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
De spiller selvfølgelig godt i anden halvdel af første halvleg, men udover målet skaber de nærmest ingenting i anden halvleg.
Om det er i 1. eller 2. halvleg er vel ligegyldigt. De skaber chancer. Og i dag rammer de desuden både overligger og stolpe. Men jo, der var flere chancer i 1. halvleg.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af ilpolpopogba
FD:
Jeg læste tydeligvis forkert ift. hvad du skrev med ubrugelig data. Beklager
Jeg prøver ikke at modbevise noget, jeg siger bare at på straffe-området er juve ikke favoriseret. Hvad enten man fratrækker 06/07 sæsonen eller ej.

Jeg forholder mig lige til resten imorgen, da jeg drikker mig fuld i rødvin ny, og derfor bliver det ikke kønt hvad jeg fremadrettet få skrevet i aften, så det vil jeg skåne dig for :)
la vecchia signora
Skrevet af Ole K
I dag kan Inter-folkene næppe være sure. Straffe i overtiden. Tilmed nærmest en kopi af Ronaldos fald
annonce
0