Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(071156212702)
Ja, tænkte også, det ikke ville give mening, hvis ikke du vidste, hvad der var sket.

Så ikke kampen - beklager. Men ja - det er vel logisk nok, at der sker underlige ting i ellers herlige Napoli, når man tænker på, at der var tale om "borgerkrigslignende tilstande" (måske lige lovlig overdrevet udtryk, jeg læste et sted, men hey) i omklædningsrummet.

Noget værre noget. Man kunne frygte, de kollapser fuldstændig og dummer sig mod Genk i sidste kamp og dermed skal spille EL. En sejr mod Liverpool er en illusion. Jeg kalder den allerede nu: sejr på mere end 2 mål til Liverpool. 100 %.
Skrevet af La Mir!!
ADL havde angiveligt fingeren på triggeren, men blev frarådet (fornuftig nok) af juristerne. Jeg tænker Carlo har en chance mere, hvis der ikke sker forbedringer med formen, så kunne Spaletti måske komme ind i billedet.
Daje!
Skrevet af Slettet(071156212702)
Hvor har du læst det, Lamir? For jeg læste en advokat sige, at på grund af en lov fra 1981 havde spillerne intet at komme efter. De skulle bare betale. (Tuttonapoli)

Men vi må håbe, der kan komme ro på.

Vil sige, ritiroen virkede overdrevet af ADL. Det sagt, så respekterer man, hvad klubben siger, der skal ske. Det er farligt, når spillerne har magten, som du har hørt historier om i Chelsea flere gange (Conte, Mou), Real (Benitez), Arsenal (mobning af “good ebening”) og nu Napoli, hvor spillerne ikke magter at adlyde en ordre fra ADL. Mange fodboldspillere fremstår umodne, egocentrerede, narcissistiske, arrogante, tager sig selv for højtidligt og har stadig ikke forstået, at var det ikke for fodbold, var de fleste nok ikke særlig rige. Det er ok - no problem. Men så skal du ikke spille smart, bare fordi aviserne skriver om dig hver dag...

Det er heller ikke, fordi spillerkonerne er meget bedre... tag eksempelvis Mertens kone, der var træt af, at Napoli-fansene hele tiden ville snakke med Dries, fordi det gjorde, de aldrig havde “alenetid”, når de var sammen i byen. Journalisten spurgte, om hun var jaloux. Hendes svar var noget i retning af “nej, hvorfor skulle jeg være det - de fleste af dem er alligevel grimme.” Sådan lidt båtnakkefladpande-agtigt... Kan prøve at se, om jeg kan finde artiklen.

Og helt ærligt... hvad er problemet? Det er ikke, fordi de skal sove på gulvet på træningsanlægget. De får værelser på Golden Tulip lige ved træningsanlægget. 35 km fra centrum, ja, men ikke vær primadonna. Skulle hilse at sige, at Napolis fans virkelig ikke bryder sig om, at spillerne har vendt klubben ryggen på den måde.


Skrevet af Slettet(071156212702)
Her har vi Mertens’ kone in action.

Huskede forkert i forhold til, om journalisten spurgte ind til det med, om hun var jaloux. Hun bragte det selv op. Gør mig kun endnu mere mistænksom.

https://youtube.com/watch?v=bnE4_mBufk0

With all due respect, så er det sgu heller ikke, fordi hun er Emily Ratajkowski eller Margot Robbie.

Edit husk engelske undertekster, medmindre du hedder FD. Kort klip (44 sekunder).
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hun siger det for fuck sake for sjovt, det kan man seriøst ikke blive stødt over.

Hun fremhæver blot at de bliver mere konfronteret i italien end hjemlandet hvor man bliver ladt mere i fred. Hvor herre bevares.
Skrevet af Janus
Cagliari begynder at ligne en seriøst bejler til top 4 i år.
Skrevet af Martinovic
De har hentet nogle gode spillere og spiller god fodbold.

Jeg havde spået dem til top10 inden sæsonen, og de ser ud til at være kommet i gang efter en dårlig start.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Det er imponerende. Mener de havde 0 point efter 3 kampe.
Skrevet af Magnifico
Ja, Cagliari ser godt ud. Men det er også på en billig baggrund. Viola giver dem rigelig med tid og plads til at brillere.

Sørgeligt at glo på.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Acheron 3
Cagliari har kun tabt to kampe, så de kan ikke have stået med nul points efter tre.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Janus
Jo måske i dag, men de har også slået Atalanta og Napoli ude og fået uafgjort ude mod Roma.
Skrevet af Janus
Du har ret Acheron. De tabte kun de to første :)
Skrevet af Martinovic
Sikke en kamp af Nainggolan. Tre oplæg og et mål.
Mojn do!
Skrevet af Caroe
Cagliari havde et fabelagtigt mercato hvor man fik forvaltet pengene fra Barella-salget rigtigt godt og samtidig hentet nogle relativt store profiler ind på lejeaftaler.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er bare glad for, vi har mødt dem på deres hjemmebane. Det er godt nok imponerende, det der foregår på Sardinien lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Z4E:

Det er din fortolking, og den respekterer jeg 100 %. Men er tonen ikke lidt overdrevet? Har respekt for dig og kan godt lide at læse dine indlæg, så jeg synes, det er lidt øv med sådan en måde at tale(/skrive) på.
Skrevet af La Mir!!
Daje!
Skrevet af Janus
Lecce får verdens tyndeste straffe mod Lazio. Brænder men scorer på riposten. Herefter annulleres målet fordi en Lecce spiller er nået ind i feltet. Men det samme er 4 Lazio spillere som løber ind først. Jeg forstå ingenting.
Skrevet af Faberge
Og lige efter straffe til Lazio i en bold-til-hånd-situation. Den er god nok efter de nuværende regler, men Lecce-spilleren skal lade sig falde med ansigtet ned i græsset, hvis han skal holde sin arm væk.

Lazio har vist ingen grund til at brokke sig over dommeren i dag.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Janus
4-1 men slet ikke så overbevisende som det lyder. Uden enmandshæren Sergej Milinkovic Savic var den ikke gået.
annonce
0