Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ris til egen røv at fastholde Ventura som cheftræner. Han har tabt kvalifikationen for dem.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Florenzi kan ikke slå et indlæg, om det gjaldt hans liv.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Tillykke til Sverige. Pinligt Italien.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
Hold kæft noget lort.
Skrevet af jensriis
Puha hvor skidt
Forza Inter
Skrevet af Flying Dutchman
Ouch...

Sverige er godt nok meget lidt imponerende. Snøver sig igennem puljen og fedter 0-0 hjemme på Meazza.

Men altså, når man har bolden i noget der ligner 99% af tiden, så har man bare at score. Længere er den ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Italien formåede ikke at udnytte deres gode perioder, og statistikken taler for sig selv. 23 afslutninger og 75 procent boldbesiddelse. Elendigt. Heldigvis er det Venturas sidste landskamp. Kan ikke få det ind i mit hoved, at han blev udpeget som landstræner.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Taktikken var da også helt håbløst. Man spiller mod Sverige, hvis midterforsvar til sammen er lige så høj som elleve Insignes - og bliver ved med at øse bolde derinde. Jeg kan se, at Granqvist bliver fremhævet som Sveriges absolut bedste stjerne i kampen - det er da klart, da man intet gjort for at udstille hans mangler. Helt og aldeles håbløst, at man ikke forsøger at spille dem tynde.

Troede aldrig, jeg ville opleve et italiensk landshold blive slået ud af et hold, der spiller catenaccio.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Elendigt af støvlandet. Det bliver underligt at opleve et VM uden Italien. Jeg tror dog alligevel at Italien højst ville have nået en kvartfinale hvis de havde kvalificeret sig til VM. Spillermaterialet er ikke hvad det har været. Men jeg havde dog forventet at de ville kvalificere sig VM.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg er stadig hamrende skuffet. Nu mangler det bare, at Danmark ryger ud i morgen.

Positivt er det dog, at vores spillere får en længere sommerferie og mere tid til at restituere i. Samtidig er nederlaget grobund for en ny landstræner at spille næste generation ind.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Skuffende. Men set i bakspejlet har denne fadæse været længe undervejs. Ventura er kun en del af forklaringen. I samme sekund at et historisk ringe landshold ikke havde en kapacitet siddende på trænerbænken gik det naturligvis galt. Så i mine øjne er det lige så vel det italienske fodboldforbund der må tage dette på deres kappe, samt spillerne naturligvis. De havde chancerne til at få det ønskede resultat. Nu må man satse alt på at hente Ancelotti.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Gustenv@rius
Udlændingene i Serie A vil sikkert få skylden for at de italienske talenter ikke er bedre, og vi får yderligere restriktioner på køb af ikke-EU spillere fremover på baggrund af denne fadæse. Istedet burde man luge ud i de gamle uddaterede røvhuller der styrer FIGC og lade den yngre generation tage over med nye tanker og ideer. Men det er Italien, så det har nok lange udsigter.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Gustenv@rius
http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-112784&menu=news-all

Som sagt, udlændingene får skylden. Så forudsigeligt at man næsten må le.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Acheron 3
Jeg synes nu nok at Serie A klubberne generelt er gode til at bruge de italienske talenter. Måske på nær de største klubber, men det kan selvfølgelig også være afgørende.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er ikke enig i, Italien har et historisk ringe landshold. Jeg er helt med på, den måske ikke er på niveau med et par tidligere landshold - men det er altså stadigvæk en trup med Buffon, Chiellini, Bonucci, Insigne, Veratti og deslige.

Endvidere har Italien aldrig været helt så afhængig af at have den bedste trup, som så mange andre hold. Træneren og det taktiske har altid spillet en kæmpe rolle. Da de vandt VM2006, skulle man godt nok have de azurblå briller på for at påstå, at Italien havde den bedste trup til turneringen - eller sågar én af de bedste. Også i finalen vil jeg til enhver tid påstå, at Frankrig havde et bedre hold på papir - men Italien vandt den i høj grad på at være taktisk enormt dygtige, ligesom de var taktisk enormt dygtige i de andre kampe, de deltog i til turneringen.

Grunden til, så mange peger på Ventura, er jo netop, fordi han fejlede taktisk. Jeg har i min levetid aldrig set et så forvildet, forvirret og fortabt italiensk landshold - og det falder tilbage på Ventura, dennes taktiske uduelighed og stædighed. Man kan selvfølgelig ikke vide sig sikker, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Conte (eller Ancelotti, eller Lippi, eller Capello) havde fået det her italienske landshold til VM.

Jeg mener - bare det at han stillede i en 4-2-4 mod Spanien i Spanien, burde mindst have udløst et internt møde i Coverciano, for at høre Ventura, om han egentlig vidste, hvad han var blevet ansat til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Hele De Rossi episoden i går, indikerer også fint, hvor taktisk planløst det hele var.

Man skal score mindst et mål, der er et kvarter, tyve minutter igen - og så sender man en defensiv midtbanemand til opvarmning, fremfor én af de få tilbageværende offensive kort på bænken.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Ja - han har ikke just været skide imponeret af stabens valg og dispositioner. Han himlede også øjne da Insigne overtog Verrattis plads på Friends Arena.

I øvrigt enig i at det ikke er dårligste landshold Italien har haft.

De har dog et problem på den venstre back.

Men ja, nye tider når nu Gigi, Barzagli, Chiellini og De Rossi stopper.
Skrevet af Flying Dutchman
De har dog et problem på den venstre back.

Ja, i al den tid Darmian ikke spiller i Manchester United, vil det nok også fortsætte. Han bør komme hjemme til Serie A og få noget spilletid.

Indtil da, ved jeg ikke helt, hvem skulle kunne varetage pladsen andet end Darmian. Emerson har meldt sig klar til Gli Azzuri - men har været skadet. D´Ambrosio kan godt spille venstreback, men der er en grund til, han sjældent gør det. De Sciglio, måske? Men han spiller heller ikke hver weekend. Eneste øvrige bud er vel Udinese´s Pezzella - han har talent, men er også meget ung.

Det er lidt en hovedpine.

Derudover er jeg ikke så bekymret på vegne af det italienske landshold og dets fremtid. De mister et par profiler, hvoraf Chiellini og Buffon nok skal blive mest savnet - men alternativerne står klare i kulisserne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TR1986
Når Emerson Palmieri kommer op i form efter sin skade, så bliver han formentlig den foretrukne på venstreback en. Men det kommer selvfølgelig også an på hvem den nye italienske landstræner foretrækker. De Sciglio kan også sagtens spille venstreback pladsen, selvom hans foretrukne position er som højreback. Det samme med Darmian. Og så er der spillere som Zappacosta og Andrea Conti til at varetage højrebacken. Når de spillere er i form, så er det spillere der kan præstere på et højt niveau. Jeg er lidt mere bekymret for hvilke angribere Italien har lige nu. En spiller som Balotelli vil
i topform være klart at foretrække, men det er også en kæmpe chance at tage med ham, når man kigger på hans psyke samt hans attitude. Den skal ændres hvis han skal på landsholdet igen. Immobile præsterer flot for Lazio, men præsterer ikke på samme måde på landsholdet. Belotti så ud som om han skulle være Italiens næste angrebsstjerne, men han er desværre faldet i niveau. Gabbiadini føler jeg ikke har det der skal til for at være førsteangriber for Italien. En hæderlig reserve som han også var i Napoli, men ikke mere end det. Det er syndt at se det Italienske landsholds forfatning lige nu, men forhåbentlig kan de rejse sig igen inden længe.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Faberge
Jeg forstår heller ikke kritikken af spillermaterialet, for så dårligt er det da slet ikke. Det er kvalitetsspillere på samtlige pladser, og det burde altså række til at slå Sverige ud over to kampe. God målmand, solidt forsvar, masser af dygtige midtbanespillere at vælge imellem. Oppe foran er bomberkvaliteten hos Belotti, Immobile, Gabbiadini og Balotelli også bedre end på så mange andre landshold, men det er også spillere, som kræver at holdet bag dem fungerer. Og det har det bare på ingen måder gjort under Ventura. Insigne bliver sat ind på midtbanen og så vil han smide De Rossi ind i en kamp, hvor der pinedød skal scores... Det skriger bare til himlen.
En fisselatte, tak.
annonce
0