Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja vi er ekstremt godt besat bagi og vi kigger allerede efter flere store talenter til fremtiden, det lover godt.
De Vrij er i denne sæson bare den bedste, han har virkeligt fundet et enormt højt niveau under Conte og i tremands kæden og læser spillet helt ekseptionel godt og gør nærmest alt rigtigt.

Midten er dog ikke synderligt godt kørende for tiden. Sensi laver egentligt et fint indhop men eller er det mest af alt godt løbearbejde fra de tre startere. Barella var en ren katastrofe og det er et under han ikke trækker et rødt kort, han skal nok sidde over næste runde for det her er ikke godt nok mod et godt kørende hold som Atalanta der straffer de fejl som han begår pt. Brozovic spiller fint især i de første 40min og løber igen solen sort. Men afleveringerne og holde på bolden gør vi ikke synderligt godt i noget nær 50min, det skal blive bedre i næste kamp.

Lukaku og Martinez er der ikke meget at sætte fingre på, score, løber godt, står hvor de skal og arbejder benhårdt over hele banen.
Skrevet af Flying Dutchman
Barella en ren katastrofe? Bop bop... Fint indhop, lidt sløv i starten, men derefter mere end bare godt med. Mindst på niveau med Sensi. Det røde kort ville i øvrigt have været helt ud i hampen - uanfægtet hvor meget Kalle John forsøgte at overbevise dommeren.

han skal nok sidde over næste runde for det her er ikke godt nok mod et godt kørende hold som Atalanta

Så er det godt, han har karantæne.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hvilket så passer mig fint. Skriniar er derimod mindre begejstret for men så må Godin steppe op.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvilket så passer mig fint.


Det er altså lidt fjollet, at lade et enkelt indhop, i øvrigt efter en længere skadespause, definere en spillers præstationer i sæsonen hidtil - og da især når indhoppet ikke var nær så slemt som du ellers forsøger at få det til at lyde som.

Faktum er at Barella a) har været en kanonspiller for os i efteråret og b) har været hårdt savnet (hvilket, medmindre jeg tager fejl, du også har givet udtryk for). Så at det pludselig "passer dig fint" han ikke er med, alene på baggrund af 35 gennemsnitlige minutter i aftes, er rent ud sagt dumt.

Jeg vil tusinde gange hellere have Barella med på banen, end Vecino, Borja eller sågar Gagliardini.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu digter du igen lige lovligt meget. Jeg har rost Barella til skyerne inden skaden og det burde du også vide. Men det han leverede i dag er ikke nok mod Atalanta. Han var alt for overgearet, løb en del forkert, stod forkert, gik forkert eller for hårdt ind i tacklingerne/markeringerne, hans afleveringer var heller ikke fantastiske. Ingen tvivl om at ca. 6 uger klart spiller en afgørende rolle, hvilket måske heller ikke gør det oplagt at smide ham for løverne, når han af naturlige årsager ikke er der hvor han bør være.

Så hvertfald intet der gør at det skulle være et problem i forhold til Vecino, Gagliardini og Valero, de viste han ikke i de 35min. Men han skal nok vende tilbage, men det skal nok sker over lidt lettere kampe hvor vi er mere på bolden. Han er en ung knægt vi bør ikke stille vores lid til en spiller i den alder, han er fremtiden.
Skrevet af Flying Dutchman
Digter?

Du bekræfter bare, hvad jeg anfægter dig for:

Jeg har rost Barella til skyerne inden skaden og det burde du også vide. Men det han leverede i dag er ikke nok mod Atalanta.


Og:

Faktum er at Barella a) har været en kanonspiller for os i efteråret og b) har været hårdt savnet (hvilket, medmindre jeg tager fejl, du også har givet udtryk for). Så at det pludselig "passer dig fint" han ikke er med, alene på baggrund af 35 gennemsnitlige minutter i aftes, er rent ud sagt dumt.


Potato.

Potato.

Først og fremmest er det slet og ret forkert, at beskrive Barella´s indsats i dag som "en katastrofe". Det er meget muligt, han var lidt sløv i starten og desuden fik et fjollet gult kort - men en katastrofe? Han leverede sin normale arbejdsindsats. Desuden bliver han også skiftet ind i en periode, hvor Inter er under maksimal pres. Endvidere har manden lige været ud i seks uger, så hvad er det egentlig du forventer? At han går ind på et presset hold, mod Napoli på udebane, og med det samme shiner? Han lykkedes, trods alt, med klart det meste.

Derudover har Barella været intet mindre end kanon for os i efteråret, så hvorfor du kun fokuserer på de 35 jævne minutter, han fik i aftes, og ikke de 871 minutter, hvor han var god til fantastisk i foråret, er et udtryk for unødvendig pessimisme.

Det er i bedste fald unuanceret ikke at savne Barella mod Atalanta, og i værste fald fjollet. Personligt tror jeg, vi kommer til at savne ham noget mere, end Skriniar - der også har været fantastisk, men hvor vi har en fuldgod Godín klar i kulisserne. Barella´s evige pres, arbejdsraseri, løbearbejde og ihærdige arbejde i begge faser kommer vi til at mangle. Jeg får allerede nu halsbrand ved tanken om Vecino eller ikke vildt hurtige Gagliardini mod Freuler, De Roon og især Papu Gomez.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Det har for mit vedkommende været en positiv første runde med TV2 som udbyder.

Altså, resultaterne var noget lort, men den tekniske kvalitet er milevidt over, hvad Strive nogensinde formåede at præsentere, det må være noget med opløsningen måske, og der var ingen udfald overhovedet.
Skrevet af Interforlivet
Samme oplevelse hos mig. Der har ikke været noget at sætte en finger på.
Skrevet af Flying Dutchman
Stort set enig. Kunne godt tænke mig, det er muligt at vælge engelske kommentatorer. Ellers fint debut.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
De havde et overraskende godt studie på ca. 40 minutter inden Roma - Torino. Det er også lækkert at man kan se det via TV-pakken i stedet for at skulle streame.

TV2 Play bliver også en del af YouSee´s bland-selv-pakke i løbet af foråret. https://mustsee.yousee.dk/tv2020-bland-selv
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Slettet(071156212702)
Var det ikke noget med, pengene fra Strive ville komme tilbage 4/1? Har endnu ikke fået dem.
Skrevet af Martinovic
Heller ikke fået dem.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Heller ikke her. Nogen mente at det først var den 7. men det var i går så de burde være ført tilbage nu ligegyldigt hvad.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Duck
Pengene fra Lorte-Strive skulle tikke ind d. 7. januar.

Helt, helt enormt overraskende, og meget, meget ukarakteristisk for så veldrevet en forretning som Strive, er det ikke sket endnu.
Skrevet af Interforlivet
Haha. Ja, jeg var sgu nok også blevet mere overrasket hvis jeg rent faktisk havde modtaget pengene.
Skrevet af gf-af-og-til
Ja, Strive har da trukket 79 kr fra mig her d 7/1... Så noget "virker" ;-(
Skrevet af Slettet(071156212702)
Helt sikkert. Tak for svar. Regner ikke med at få dem. :-)

Lidt øv at synge om de, der døde, da broen i Genova braste sammen. Skete i mandags under Milan-Samp.
(https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Sampdoria/08-01-2020/milan-sampdoria-cori-ponte-morandi-toti-vergognosi-comitato-segatura-cervello-3502516055682.shtml)

Forstår det ikke? Det er jo ikke engang banter/sfotto? Ganske vist kun få, men stadig... som når visse Juve-fans synger sange om Superga...

Edit: Eller enkelte ikke-Juventinoer om Heysel.
Skrevet af not_a_chance
Hej,

Ja, det betyder, at alle abonnementer automatisk annulleres den 7. januar.
Indholdet vil være tilgængeligt indtil den 7. februar.

Vi er i øjeblikket i færd med at udstede refusioner, som du ikke modtager senest den 05.02.2020.

Med venlig hilsen.

image
Bobby Phillips
Strive Customer Service


Elsker customer support med machine translations.. <3

No later than, håber jeg :D
Primo non prenderne
Skrevet af Slettet(071156212702)
What? Så nu er indholdet tilgængeligt indtil 7/2?

Besynderligt svar.

Fedt, du skrev til dem.
annonce
0