Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af pinturicchio
0-7 og nu to røde kort.
Skrevet af Acheron 3
Og Torino nede på ni spillere.

Kan det blive værre? Der mangler stadig dommerens tillægstid.

Edit: Dommeren vælger simpelthen at fløjte af efter 90 minutter. Måske fornuftigt nok.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Klart Torino er frustreret, men alligevel dumt af Lukic. Heldigvis blev Gomez ikke skadet.
Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Du har tre instanser; holdkammerater, en træner og en sportslig ledelse. For at dit argument om, at Zlatan ikke bringer et væsentligt løft i kulturen skal holde, kræver det at alle tre være sendt i byen på spin-mission...
Lad mig uddybe, for du har tydeligvis ikke forstået hvad det er for en påstand jeg kommer med. Jeg har ikke på noget tidspunkt sagt at jeg kender sandheden her. Jeg stiller mig blot kritisk over historien om at Zlatan med sin ankomst har ændret på truppens mentalitet. Det er altså ikke det samme som at sige at det ikke er tilfældet.

Anyway, når jeg siger at historien er forankret i spin, så skal det ikke forstås som mig der påstår at de tre instanser som nævnt i ovenstående har mødtes for at koordinere deres udtalelser. Det skal forstås således at historien stammer fra klubben. Klubben er selvsagt meget interesseret i at begrunde deres tilføjelse af en dyr herre som Zlatan over for omverdenen. En begrundelse bliver så at han forventes at tilføje det som mangler, nemlig noget vindermentalitet. Det er en både fornuftig og plausibel forklaring når man ser på Zlatans CV. Så selvfølgelig køber både presse og fans den begrundelse.

Efter den er købt, så reproduceres den en masse blandt netop pressen (i deres spørgsmål til spillerne og trænerne eksempelvis) ligesom det bliver en yndet ting at tale om blandt klubbens fans (illustreret fint i Milan-tråden her på bold.dk).

Men gør det det troværdigt? Lad os fx sige at en enkelt spiller egentlig ikke er så imponeret over Zlatans mentalitet. Skulle han så gå ud og sige dette til pressen? Nej, det gør han selvfølgelig ikke, for han er interesseret i at have så kort vej til holdkortet som muligt.

Derfor: At historien florerer blandt de tre instanser er ikke ensbetydende med at den er sand. Det kan den selvfølgelig sagtens være, men at det modsatte er tilfældet er altså stadig en mulighed.

Altsammen begrundet med at du ikke kan få øje på det.
Det er så endnu en misforståelse fra din side.

Jeg kender ikke den endelige sandhed. Jeg vil dog påstå at det mest plausible scenarie er, at det faktisk forholdet sig som der bliver sagt.
Og det kan jeg sagtens forstå at du gør. Jeg siger som sagt heller ikke at det ikke forholder sig sådan. Jeg tillader mig bare at stille mig kritisk over for den til tider lidt lemfældige brug af netop dette som et argument for at Zlatan bidrager. Det var derfor jeg reagerede på Martinovic´ indlæg til at starte med.

Ikke mindst fordi, at det jo er velkendt at Zlatan kommer med netop dét. Det overraskende ville være hvis han ikke bragte en meget markant kultur med sig, som smittede af på hans holdkammerater.

Det er jo netop det der er sket i en lang række af de klubber han har været i - det beretter en stor del af de spillere der har spillet sammen med ham.

Men de er måske også sendt i byen på spin-mission - 5-10 år på bagkant?
Men at han gennem sin karriere har bidraget med netop dette er jo ikke ensbetydende med at han fortsat er i stand til at bidrage med det som 38-årig. En af de ting som har kendetegnet Zlatans karriere, er at han nærmest altid har udgjort "den bedste spiller" i klubben hvor end han har været. Derfor var hans skifte til USA i mine øjne også rigtig smart - fordi det netop tillod ham at fortsætte med at være det. For det er alt andet lige nemmere at indgyde vindermentalitet i sine holdkammerater når man også kan følge op på det på banen ved fx at vinde kampe på egen hånd.

Det er nu tydeligvis ikke tilfældet mere. Og det forestiller jeg mig godt kan have/få indflydelse på Zlatans evne til at påvirke sine medspillere med sin vindermentalitet.

Derfor mener jeg at historien om at Zlatans indflydelse på omklædningsrummet godt kan være mere funderet i ønsketænkning end det ellers fremstår.

Og igen, jeg siger ikke at det er det. Jeg mener bare at den ukritiske tilgang til hans indflydelse kan problematiseres.
Skrevet af Flying Dutchman
Set på spillet, fortjener Atalanta at blive mestre. Det er godt nok imponerende, det de har gang i.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Indspark med bolden
"En af de ting som har kendetegnet Zlatans karriere, er at han nærmest altid har udgjort "den bedste spiller" i klubben hvor end han har været."

Med et par undtagelser måske?

I juve var Zlatan ikke i en Top 5 han var samtidig med f.eks
Nedved, Buffon, Cannavaro, Del Piero, Trezeguet
(ja det var efterfølgende en Calciopoli skandale, men det ændrer ikke hans status i truppen)

I Barcelona var han slet ikke i nærheden af en Top 5, her var han samtidig med f.eks.
Messi, Alves, Pique, Xavi, Iniesta, Henry osv.

Det er muligt, at han var(er) en stjernen i nogle klubber, men når Zlatan har været i nærheden af en status som "den bedste spiller" i klubben, så har det været klubber(trupper), der ikke kunne begå sig i CL
(og det er jo heller aldrig blevet til det helt store med Sverige)

Der er nok en grund til, at han aldrig har været med på et hold, der har været i finalen i Champions League eller har været i en Top 3 i enten FIFA World Player of The Year/FIFA The Best eller Ballon d´Or...
Eller UEFAs Men´s Player of the Year Award...

Og ja det er også popularitets konkurrencer, men det er også en meget god indikation på at nok er han en stor angriber/spiller (og populær), men så er det heller ikke vildere...

Back OT: Så er der også nogle "eksperter" der mener noget andet end

"Derfor mener jeg at historien om at Zlatans indflydelse på omklædningsrummet godt kan være mere funderet i ønsketænkning end det ellers fremstår."

i sektionen videos -espn fc tv- under overskriften -Zlatan `demanding better´ from Milan teammates
(EDIT: Ups her er linket
https://www.espn.com/soccer/)

Vurdere de, at "Zlatan" effekten" er ægte

Men selvfølgelig kan deres vurderinger også bare være "mere funderet i ønsketænkning end det ellers fremstår." De er dog ikke AC Milan fans...
Skrevet af Martinovic
Jeg vil påstå, at da Zlatan var i sin prime for ca. 10 år siden, var han den tredjebedste efter Ronaldo og Messi.

Det er næppe Zlatans skyld, at han ikke har været i en CL-finale. I begge sæsoner i Milan fra 2010-12 løftede han holdet helt enormt.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Inter blev et bedre hold, da han smuttede til Barcelona.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Indspark med bolden
@Martinovic

Det er en fair nok betragtning
Jeg er ikke enig (EDIT. kun mht. det at være den 3. bedste. Mht. Milan det vil jeg ikke gøre mig klog på, det har Milan fans nok en bedre fornemmelse af)

for ca. 10 år siden var spillere som Messi & Ronaldo (selvfølgelig, men også), Xavi, Iniesta, Sneijder, Forlan, Kaka, Eto´o osv. på toppen

Ser ham personligt ikke som værende i nærheden af en Top 3, og heller ikke rigtig i Top 5, men ok, en Top 10 kunne han sagtens være i IMO -i sin prime time-, men ja det er altid svært, for hvad skal man basere det på?

Men er nødt til at sige, hvis han har været en Top 3 spiller (og det mener jeg som sagt ikke), så er det bemærkelsesværdigt, at han aldrig har kunnet hjælpe sine klub hold i en CL finale...
(og LA Galaxy kom heller ikke i MLS finalen, og al ære og respekt, men MLS er ikke verdens sværeste liga)

Det er jo ikke små klubber han har været i
Skrevet af Milanistar
Hvis man ikke kan se Zlatans effekt på Milans spil og på resultaterne, så er det fordi at man ikke vil se det - selektivt syn på verden i højeste grad.

Udover at Zlatan er på en anden hylde end resten af vores trup, så ved han også hvad der skal til for at vinde - bevist ved hans mange trofæer igennem karrieren. Jeg siger ikke at det er en vedvarende effekt, men hans impact har hidtil været til at mærke, hvilket især kan ses på Theo, Conti, Rebic, Castillejo og til dels også Leao. Det er alligevel en halv startopstilling der er begyndt at performe langt bedre bare fordi Zlatan er på banen.

Det ses tydeligt på vores offensive spil at der nu er en faktisk gameplan, hvilket ikke rigtigt har været til at se siden under vores bedste periode under Gattuso.

Inter blev et bedre hold fordi man med salget af Zlatan kunne bringe hurtige folk som Eto´o og Milito ind til kontramaskinen, hvilket var meget effektivt. Zlatan er stadig overall en bedre spiller end de to.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Og i forhold til det med CL... hvor mange mesterskaber var det Zlatan vandt i træk med sine respektive klubber? Var det 8 eller 9? Ajax, Juve, Inter, Barcelona, og til sidst Milan. Fra 2003-2011 så vidt jeg husker. Det vidner da alligevel om en spiller med en vis klasse. Og Sverige-argumentet... selv med Messi og Ronaldo på holdet vil Sverige ikke vinde noget som helst.
Sempre Milan.
Skrevet af Interforlivet
@Indspark: Du citerer mig for at skrive at han "nærmest altid" har været den bedste spiller og indikerer så efterfølgende med dit spørgsmål at jeg har glemt et par undtagelser. Det giver ikke rigtig nogen mening. Hvis jeg mente at det var uden undtagelse, havde jeg jo ikke skrevet "nærmest".

Og hvis du tror at jeg mener at pressen reproducerer historien pga ønsketænkning, så har du også i denne henseende ikke læst mit indlæg ordentligt.
Skrevet af Martinovic
Svært at vurdere om det skub er nok til at frispark.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Jeg havde sendt Lukaku i tidligt bad på den der Pellegrini tackling. Hensynsløst = ud.
Skrevet af Martinovic
Ja. Han burde have set rødt med to strakte fodsåler. Vist også det Nianggolan prøver forklare dommeren.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Han har et godt spark, Sensi. Nu skal han bare lige lære at ramme målet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
1-1 Nianggolan. Ikke ufortjent.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Mere end fortjent, vil jeg vove at påstå.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Det har været meget jævnbyrdigt, men begge hold burde have lavet mere end det ene.
Mojn do!
Skrevet af OC
-
La prende Vecino.
annonce
0