Snak

Mere indhold efter annoncen
https://www.football-italia.net/139580/milan-close-el-forfeit

FFP spiller endnu engang fallit, og den værst-drevne fodboldklub i Europa slipper gennem nåleøjet igen igen.

Mon ikke der falder nogle protester fra Roma og Inter?
La prende Vecino.
Slipper igennem nåleøjet ? Igennem nåleøjet hvordan ?
moderator
Øh. Står der ikke netop de udelukkes fra europæiske turneringer i en sæson?
https://kortlink.dk/sudv
Milan får det præcist som de vil have det - man slipper for en ligegyldig sekundær turnering, (som hvad, indbringer 8-10 mio. euro el.lign?) mens de pr. artiklen får længere tid til at få deres forfærdelige økonomi i orden. Sandsynligvis uden yderligere repressalier for det der må siges at være den mest hasarderede omgang med penge en europæisk topklub har bevæget sig ud i i moderne tid.
Når man kigger på hvad alternativet burde være (transferkarantæne eller andre begrænsninger på transfermarkedet - som man jo eksempelvis har set hos bysbørnene igennem 4 sæsoner nu), så ligner det her ikke engang et mindre rap over nallerne.
La prende Vecino.
Og hvad burde så være den rettelig dom over Milan ?

Det ved jeg ikke, jeg er ikke jurist. Noget ala. det man eksempelvis har udsat Inter for de sidste sæsoner, dvs. spillersalg for minimum 50 mio. euro hver sommer for ikke at skulle sanktioneres kunne da være en form for - men stadig letsluppet - start.
Alternativt er der nogle østeuropæiske klubber der er blevet sanktioneret for langt mindre med væsentlig hårdere straffe.
Der er en grund til blandt andet Fogh i jeres egen tråd har krydset alle lemmer han ejer, over at netop dette skulle blive udfaldet. Fordi det reelt set ikke er en straf. Så kan man desuden udelukkende fokusere på ligaen næste sæson, hvilket man nok også er glad for.

Nu hvor vi er ved spørgsmålene, synes du så selv, at det der reelt set svarer til en ottendedel af det man brugte alene i vintertransfervinduet på Piatek og Paqueta gennem den her udelukkelse fra EL og dermed den mistede "indtjening", er straf nok for det deciderede overlagte overforbrug klubben AC Milan har præsenteret for fodboldverdenen igennem de sidste to ejerskabet?
La prende Vecino.
En rød tråd virker mildest talt ikke til at være tilstede, nej. Det må være fedt for Milan - men efter at have skulle betale 50 mio. € ved Kasse 1 i de sidste par sæsoner, samt skulle overholde diverse andre sanktioner, sidder man som Inter-fan med en bitter smag i munden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
James Rodriguez er ifølge ESPN ny spiller i Napoli. En 1-årig låneaftale med en købsoption. Det bliver interessant at se om han kan genfinde sit topniveau.
Forza Napoli Sempre!
Jeg kan heller ikke se straffen i det her for Milan ligesom OC. Hvordan kan det være en straf at slippe for EL, for derefter at måtte handle ind igen selvom man har så store økonomiske problemer?

Jeg har måske misset noget her?
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Det er ulækkert med Milan og FFP.
annonce