Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Acheron 3
@Mag

Det er lige præcis det rygte som jeg tænker på. Har også set en del af disse udsendelser.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Og kom så ikke og sig, at man ikke både bliver underholdt og klogere i denne tråd :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Tipzy
Interessant læsning. Så lærte jeg også noget nyt i dag
Skrevet af Janus
Ghotsbusters og zombier.. jo det er en underholdende tråd :)
Skrevet af Acheron 3
Umiddelbart lyder det, i mine ører, til at nogle lokale unge fik opsnuset tilstedeværelsen af amerikanerne, og besluttede sig for at skræmme dem. :-)
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(071156212702)
Tak for vildt spændende læsning, Mag.
Skrevet af Magnifico
Genoa advokerer nu for, at man burde suspendere hele Serie A på én gang pga virussen. Og ikke bare nogle kampe her og der.

Dette for ikke at risikere noget ifm en evt spredning, men også for ikke at skævvride turneringen, når nogle hold har spillet flere/færre kampe end andre og dermed kan få en fordel senere ved at kunne "spille på resultatet".

Det virker da også lidt risikabelt, at man i dag spiller i byen Genova, mens man aflyser 150 km nord og vest for, i hhv. Milano og Torino.

Dagens aflyste kamp Verona-Cagliari spilles måske allerede i morgen for lukkede døre, uden tilskuere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
Du er og bliver en knag, Mag. Det er en stor fornøjelse at blive oplyst og underholdt af dig på samme tid her i tråden.
Skrevet af Stankovic
Super læsning Mag.
Skrevet af Magnifico
Con piacere, signori...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Mens resten af Italien koncentrerer sig om corunavrius og fodboldverden står sammen om de foranstaltninger, som myndighederne sætter i værk, er der åbenbart en flok kæmpe idioter nede i syden, der lever i deres helt egen verden.

På vej til kampen mod Roma, blev flere Lecce-busser i hvert fald overfaldet ved et koordineret angreb fra hundreder af Bari ultras på en rasteplads nordvest for Bari. Det blev til voldsomme slagsmål og optøjer - og en af busserne blev endog sat i brand.

Lecce og Bari er historiske konkurrenter, men siden sidstnævnte i dag er at finde helt nede i Serie D pga tvangsnedrykning, har de åbenbart ikke andre "glæder" end at terrorisere lillebror, der fører sig frem i Serie A.

ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
På en måde sjovt når paven netop i dag er i Bari for at fortælle om kærlighed.
Skrevet af Magnifico
Bari ultras må i så fald have taget Matthæusevangeliet´s kirketugt - "den man tugter, elsker man" - helt bogstaveligt. Hvis idioterne ellers kan læse. Man kan godt have sin store tvivl.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Stankovic
Hehe :-)
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg syntes stadig det er en smule overilet at aflyse pga. en sygdom der ikke er væsentligt farligere end influenza, den er først og fremmest "farlig" for allerede svækkede individer.

Der er ærligt takt gået en smule hysteri i det og hvis man tror man kan afgrænse den på denne måde er man sku en smule naiv. Den skal nok sprede sig til samtlige europæiske lande og intet kan forhindre det, det er nu engang konsekvensen af en global verden.
Skrevet af Janus
Ikke farligere end almindelig influenza?
Influenza slår ca 500.000 ihjel pr år med ca 1% af befolkningen smittet hvert år.
Hvis CoronaVirus ikke bremses har den potientiale til at smitte 25% af verdens befolkning og med en dødelighed på 2% betyder det ca 35 mill døde.
Influenza og Coravirus kan ikke sammenlignes og derfor "hysteriet"...
Skrevet af Slettet(042125212608)
De officielle antal smittede er formentligt også en hel del lavere end de reelle antal smittede, hvilket stort set samtlige eksperter også har hentydet til. Lig venligste mærke til eksperternes udtalelser herhjemme, de tager det nu forholdsvis roligt. Men det er det samme hysteri hver gang, folk bliver rædselsslagende over det mindste, selvom der ligesom alt andet ikke er en rationel grund hertil. Sandsynligheden for man omkommer er stadig forsvindende lille, sådanne sygdomme er en del af biologisk liv og det er en risiko der altid er der, hvis det ikke bliver denne, ja så bliver det blot en anden. Men folk får det til at lyde som denne relativ ufarlige sygdom er den nye sorte død eller spanske syge. Der er mange som i mange ting der er mere rationelt at frygte, måske vi skulle fokusere og bruge vores krudt på al det lort vi selv forsager, når alt kommer til alt udgøre vi selv en væsentligt større risiko end en eller anden sygdom. Jeg er hvertfald langt mere "bange" for mennesker end denne sygdom!

2% er stadig ikke en synderlig høj dødelighed og med færre smittede end døde af Influenza, så er det alt for tidligt at udlede dødelighedsprocenten.

Det reelle tal ligger nu snare på 600-700.000 døde pr år for Influenza. Som ligesom denne hovedsageligt udgør en trussel mod allerede svækkede individer.
Skrevet af Stankovic
De officielle tal er baseret på optællinger fra et kommunistisk styre. Hvor troværdige er de tal lige?

Ville man som i Kina lukke 20 millioner indbyggere inde over flere uger hvis det bare var influenza? Med en kæmpe negativ påvirkning af deres økonomi.

Det giver jo ingen mening at sammenligne det med almindelig influenza. Kildekritik til de fremførte tal samt den måde de kinesiske myndigheder brutalt har reageret på bør gøre det klart for alle, at det ikke er for sjov det her.
Skrevet af Stankovic
Det er også kommet frem at de kinesiske myndigheder kun har haft kapacitet til at teste op imod 4000 om dagen for virussen. Måske derfor at antallet i en lang periode lå stabilt lige under 4000.

Adskillige videoer på nettet fra Kina viser, hvor kaotisk ringe det står til med deres sundhedsvæsen. Jeg var rent faktisk selv forbi et hospital i Kina for 6 år siden for at blive scannet, som var et privathospital som derfor fungerede. Jeg blev kraftigt frarådet de mere statslige grundet kaos.

I starten da det officielle kinesiske dødstal lå på nogen og tyve lå der samtidig et klip på nettet, hvor en optog indvendigt i en varevogn, hvor der lå 4 bodybags og 2 mere ind i hospitals lobbyen. Det var optaget fra et mindre hospital. Allerede der tænkte jeg at det reelle antal nok formodentlig var endnu højere.

Kina har gjort alt for ikke at tabe international anerkendelse, men reallife videoer fra sin egen befolkning viser hvor lidt man reelt har styr på det. Twitter er fremragende til dette.

Læg dertil hvor mange på Princess Diamond skibet som blev smittet. Så kan det godt være at kun 2% dør som følge af smitten, men som en anden skriver her, så er 2% ud af potentielt rigtig mange millioner alligevel en del i sidste ende.
Skrevet af Vincent Gigante
Det er også kommet frem at de kinesiske myndigheder kun har haft kapacitet til at teste op imod 4000 om dagen for virussen. Måske derfor at antallet i en lang periode lå stabilt lige under 4000.Bingo. Og for en eller to uger siden sendte WHO sundhedspersonale afsted for at hjælpe med at teste, så man nu kan teste op imod 15.000 om dagen (og det fik jo selvfølgelig smitteantallet til eksplodere, og skabte enorm hysteri).

Dertil er testmetoden også blevet ændret, så man nu langt hurtigere kan få svar på en test, hvilket også har givet antallet et spike.

Kina er et undertrykkende, kommunistisk regime og alt det jazz - men der også nogle logiske forklaringer på, hvorfor smitteantallet i løbet af februar steg i vejret.

Dødsantallet er ALTID ved sådanne sygedomme forbundet med enorm usikkerhed, fordi man aldrig med sikkerhed kan fastslå, hvorvidt en person er død af selve virussen, eller fordi man var gammel og svag. Det officielle dødstal for svineinfluenza-pandemien hedder da også 100.000-310.000 (husker ikke de præcise tal).


...og som en lille ´fun fact´ - viser det sig nu, at denne type corona virkus kan overleve i menneskelig afføring, hvilket gør at kloaksystemet spreder sygdommen hurtigt rundt og smitter bl.a., når der stigger gasser op fra kloakdæksler.

Det kan stikke helt af - og bliver især først farligt, hvis virussen muterer. Fint, at italienerne har taget deres forholdsregler.
.
annonce
0