Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Hvad mener du i øvrigt med "konspirationsteoretiske tilgang til tilværelsen"?

FIGC skulle træffe et valg mellem, at Juventus skulle tabe nogle penge og at Inter skulle spille fire kampe på 11 dage. Her valgte FIGC at favorisere Juventus - det er der vel ingen konspiration i..?
Skrevet af Indspark med bolden
@OC

Hvorfor er det så svært for dig, at forholde dig til emnet?
Skrevet af Indspark med bolden
@Rossoneri

Du mener, at vide hvorfor FIGC har taget en beslutning, til fordel for en specifik klub, uden at
præsentere den mindste form for bevis, det er IMO udtryk for en konspirations teoretisk tilgang
til besluningstagningen

"konspirationsteori, forestillingen om, at en begivenhed eller et fænomen sker som resultat
af en sammensværgelse mellem interesserede grupper,"


http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Samfund/Statsl%C3%A6re_og_politisk_videnskabsteori/konspirationsteori

Og du skal være så hjertelig velkommen til, at tro på det, hvis du har lyst til det.

Jeg kan bare konstatere, at uanset hvordan vi end vender og drejer det, og
om der er taget beslutninger bevidst eller ej, og hvad du ellers måtte kunne finde på,

så er det korte, af det lange, at Lazio, som inden weekenden var Juventus største konkurrent
ift. Serie A -de lå nr. 2 og nu ligger de nr. 1- har fået en sportslig fordel, af at kampen mellem
Juve & Inter blev aflyst, længere er den stadigvæk sådan set ikke...

(Personligt tror jeg ikke på nogen former "lukkede beslutninger/konspirationsteorier)
Det er sket, fordi, der er en reel sundhedsrisiko, og eftersom Juventus største konkurrent
-Lazio. sportslig har fået en fordel af den beslutning, så er det beviseligt ikke en beslutning,
der er taget for at hjælpe Juventus
(så havde det været bedre, at lade kampen blive spillet for lukkede døre)

Bevis, at det ikke er en sportslig fordel for Lazio, og så kan diskussionen jo sådan set lukkes

Det kan du jo, så ikke...
så skal vi ikke bare sige, at diskussionen er lukket

-det betyder ikke, at du ikke kan fortsætte med dine "teorier" om hvad der er taget af
beslutninger og hvorfor, uden antydningen af bevis, det står dig frit for :-)

Fortsat god aften
Skrevet af Rossoneri
@indspark
Er der mon noget med dine browserindstillinger der gør, at du ikke kan se mit spørgsmål? Eller måske er det min computer den er gal med...(?)

Har du mon allerede forklaret logikken bag, at Juventus - Inter død og pine må udskydes, mens Juventus - Milan kan spilles foran 30.000 tilskuere på onsdag?

Skrevet af Rossoneri
Du mener, at vide hvorfor FIGC har taget en beslutning, til fordel for en specifik klub, uden at præsentere den mindste form for bevis, det er IMO konspiratorisk.

Nej, der må sandelig være noget du har misforstået.

Jeg har ikke spekuleret i FIGCs motiver bag at favorisere Juventus. Jeg konstaterer blot at FIGC har valgt at favorisere Juventus og tilføje Inter en ulempe i et spørgsmål der vedrørte begge klubber (spørgsmålet vedrører IKKE Lazio).

Samtidig fremstiller jeg det åbenlyst tåbelige i et argument om, at det skulle have sundhedsmæssige årsager. At gennemføre kampen for tomme tribuner, er selvsagt 100% uproblematisk. Faktisk er det den sundhedsmæssigt absolut bedste løsning.

Og hvis man, som du, alligevel påberåber sig "sundhedshensyn" som årsagen, burde det vel samtidig være meget enkelt, at forklare hvorfor det er forsvarligt, at gennemføre en kamp på onsdag på samme stadion, mod en modstander fra samme by, med 30.000 på lægterne.

Jeg savner fortsat en forklaring fra dig...
Skrevet af Indspark med bolden
"Jeg konstaterer blot at FIGC har valgt at favorisere Juventus og tilføje Inter en ulempe i et spørgsmål der vedrørte begge klubber"

Må jeg endnu engang henvise til:

"konspirationsteori, forestillingen om, at en begivenhed eller et fænomen sker som resultat af en sammensværgelse mellem interesserede grupper,"

http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Samfund/Statsl%C3%A6re_og_politisk_videnskabsteori/konspirationsteori

Og som sagt, så har du stadigvæk ikke (og kan jo heller ikke) bevise, at beslutningenen ikke er en sportslig fordel for Lazio, så når du kan det, så kan vi fortsætte diskussionen.

Beklager, men min familie kræver min tid nu, og du har jo ingen bevis for dine postulater, ligesom du fortsat ikke kan bevise, at beslutningen ikke er en sportslig fordel for Lazio

Så det giver vidst ingen mening at fortsætte, så endnu engang god aften :-)
Skrevet af Rossoneri
HAHAHAHAHA!! Priceless!
Skrevet af Emil-LFC
Er der mon noget med dine browserindstillinger der gør, at du ikke kan se mit spørgsmål? Eller måske er det min computer den er gal med...(?)
Måske kan han bare ikke læse?
Skrevet af Acheron 3
@Indspark

Når man nu bruger smittefaren som påskud, ja så siger det sig selv at man ikke også kunne røre ved Lazios kamp, da området omkring hovedstaden pt. ikke er berørt af virussen.

Du mangler stadig at forklare, hvorfor Juve gerne vil spille på onsdag, og hvorfor man problemfrit har gennemført kampe i B i de områder, hvor der er blevet aflyst kampe i A.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Indspark med bolden
@Acheron 3

Jeg mangler ikke at belyse, eller forholde mig til noget som helst

Jeg påpeger bare, som det jo er,
At beslutningen óm helt at aflyse Juve-Inter
giver Lazio en sportslig fordel

Det er det jeg responderer på, hvad du og andre, så derudover, vil have, at man skal forholde sig til, det står helt for din (og andres) egen regning

Jeg forholder mig til, at Lazio er den klub, der sportsligt for en fordel af, at kampen mellem Juve & Inter bliver aflyst

Hvis, formålet har været at give Juve en fordel, så er det jo mildt sagt mærkeligt, at man tager en beslutning (helt at aflyse kampen), der gør netop det modsatte...
Skrevet af Rossoneri
Jo, du mangler at belyse en hel del.
Skrevet af Acheron 3
Hvis, formålet har været at give Juve en fordel, så er det jo mildt sagt mærkeligt, at man tager en beslutning (helt at aflyse kampen), der gør netop det modsatte...


@Indspark

Du glemmer vist den altafgørende årsag til aflysningen, nemlig at Juve ikke ville risikere at spille topkampen for tomme tribuner. Så det handler reelt ikke om at give Juve en fordel, men at undgå at de stod med en ulempe. At samme beslutning så betyder et ekstra stramt slutprogram for en direkte rival har man sikkert ikke været ked af i Torino. Lazio har man som nævnt ikke kunnet ramme da Rom ikke pt. er berørt af Corona-virussen.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har godt nok svært ved at spotte, hvor Lazio´s fordel ligger i, at man flytter Juventus - Inter til maj. Der er efter min mening kun én vinder i alt det her og det er Juventus.

Desuden giver det, som flere brugere har påpeget, ikke mening, at man ikke kan afvikle Juventus - Inter i morgen, men fint kan afvikle Juventus - Milan på onsdag.

Det lugter, det her.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Indspark med bolden
@Acheron 3

Du glemmer vist, at

Ved at lade Juventus spille mod Inter for tomme tribunder, får Juventus en økonomisk skade (manglende indtægt -match day revenue, men det var de nok kommet over)

Ved at aflyse kampen helt, får Juventus en sportslig skade, et ekstra stramt slutprogram for Juventus, og giver samtidig Juves største konkurrent -inden weekenden- Lazio en fordel

Hvis man skal gå med på den konspirationsteoretiske tankegang til beslutningstagningen, så rammer man Lazio mest, ved at lade Juventus spille mod Inter for tomme tribuner, for så har de sportsligt mere lige vilkår, men det gjorde man jo så ikke

Den beslutning, der blev taget mht. at aflyse kampen helt, det giver Lazio en fordel -som man kunne have fjernet (ramme) ved at beslutte at kampen skulle spilles

Mao. hvis, formålet har været at give Juve en fordel, så er det jo mildt sagt mærkeligt, at man tager en beslutning (helt at aflyse kampen), der gør netop det modsatte...
Skrevet af Flying Dutchman
Det giver da unægteligt Juventus en fordel, at de ikke skal spille foran tomme tribuner og at de skal møde Inter i en periode, hvor sidstnævnte skal møde Napoli, Atalanta i Bergamo, samt spille en eventuelt CI og/eller EL-finale. Endvidere giver det også Juventus mulighed for at komme ud af klubbens velsagtens værste sportslige form i otte sæsoner.

Det forstår jeg ikke helt, man ikke kan se.

Lazio får ingen fordele ud af, at kampen bliver flyttet, andet end at de har førstepladsen lige pt..

EDIT: Jeg forstår desuden stadigvæk ikke, at man flytter morgendagens kamp, men uden de helt store problemer kan afvikle en kamp på onsdag, foran et publikum. Forventer man at Corona er afviklet på fire dage?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
FD: Synes du ikke også, det er lidt spøjst, at der spilles Serie B i denne weekend, men ikke 5 Serie A-kampe?
Skrevet af Flying Dutchman
Det ved jeg nu ikke.

Hvis vi følger de steder, hvor kampene i Serie A er blevet aflyst, så er der ikke rigtigt blevet afviklet nogle Serie B kampe i nærheden. Der er ingen Serie B hold i Piemonte, mens Cremona, som har den eneste repræsentant fra Lombardiet, ligger temmelig langt væk fra Milano.

Af de tre andre byer, som er ramt af Serie A flytninger (Udine, Parma og Sassuolo), har de to sidstnævnte ligeledes ikke et Serie B hold i nærheden, mens Pordenone spillede på udebane og ikke på Dacia Arena.

Men jeg forstår heller ikke udvælgelsesprocessen af hvilke kampe bliver aflyst eller ej. Der bliver flere steder herinde skrevet, at Rom ikke er ramt - hvilket jo bare ikke passer. Så hvorfor fik Lazio lov til at spille, og det tilmed foran fyldte tribuner?

Var der egentlig Bologna fans tilstede på Olimpico i dag?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(071156212702)
Fair nok, FD.

Ja, det var der. Og der må også være Atalanta-fans på udebane mod Lecce.

Har du link til, at Rom ikke er blevet ramt? Måske er hovedstaden ikke lige så hårdt ramt som Piemonte og Milano?
Skrevet af Acheron 3
Men der er blevet spillet to kampe i Veneto regionen (Cittadella og Chievo), hvor der også har været konstateret Corona-virus.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Mao. hvis, formålet har været at give Juve en fordel, så er det jo mildt sagt mærkeligt, at man tager en beslutning (helt at aflyse kampen), der gør netop det modsatte...


@Indspark

Nej, hovedformålet har været at Juve ikke skulle stå med den ulempe at spille en måske afgørende topkamp uden tilskuere, ikke at give dem en fordel. Læs nu, hvad jeg skriver. At udsætte kampen har til gengæld betydet et svært og stramt slutprogram for Inter. Vil du benægte det?

Dernæst tror jeg at du overvurderer "fordelen" ved at Lazio bare spiller som planlagt, hvilket var svært at forhindre dem i. Nu har de blot spillet en kamp mere end rivalerne.

Igen, hvorfor ville Juve ikke spille i morgen, men gerne onsdag? Hvor er logikken i det? Det vil jeg gerne have forklaret. Og læg nu mærke til, at det er DEM SELV som pressede på for at få topkampen udsat - ikke fodboldforbundet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0