Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Hvorfor kan kampen spilles med tilskuere mandag, men ikke søndag? Hvad er logikken?

Jeg kan ikke helt forstå hvis Marotta & co. har nægtet at spille mandag, men det lugter lidt af Lega forsøger at flytte fokuset fra deres elendige beslutning.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Janus
Det er desværre intet i det Lega har meldt der giver mening længere.

At se mange tilrejsende Bologna fans på Olimpico i går var dråben for mig. Der er ingen logik i noget og konsekvenserne er ikke gennemtænkt.

Hverken hvis man se på mulighederne for at begrænse spredningen af smitte eller hvis de er interesseret i at afvikle Serie A på en sportslig forsvarlig måde.
Skrevet af Acheron 3
Jep, desværre skriger inkompetencen til himlen. Der er hverken hoved eller hale i deres beslutninger. Intet under at både klubber og supportere er utilfredse, og blot kan se måbende på.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Hvorfor skulle Inter nægte at spille i morgen? Napoli returkampen ligger tilpas langt nok væk. Og hvad sker der i natten fra i dag til i morgen der gør, at smittefaren er drevet over?

Det lugter langt væk af at Lega forsøger at finde på undskyldninger for deres svært bøvede måde, at håndtere alt det her på.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gasbarroni
Der kan spilles med tilskuere i morgen, fordi restriktionerne i Piemonte lettes fra midnat.

Min fornemmelse er, at der hersker lidt forvirring omkring, hvem der egentlig træffer beslutning om hvad.

Når der i Piemonte fra i morgen kan afvikles kampe med tilskuere fra alle regioner undtagen 3, er det hverken fordi Juventus, fodboldforbundet eller Lega Serie A har stillet krav om netop det. Det er fordi man fra politisk side, finder det forsvarligt.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Janus
Det giver jo ingen mening at det er forsvarligt fra midnat men ikke kl 20:45. Uanset hvem der har taget den beslutning.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Gas

Ja, jeg kunne også snøvle mig frem til, at det bunder i anbefalinger fra statslige institutioner.

Hvorfor fanden meldte man ikke bare det ud med det samme, i stedet for at lade fans - og tilsyneladende klubber - gætte sig frem?

Jeg er temmelig sikker på, at hvis man havde meldte noget ud á la: "Hey, vi er frygtelig kede af, at rækkens største affiche og salgsemne skal spilles uden tilskuere, så hvad siger I til, at vi flytter kampen en gang til når karantænesanktionerne ophæves?", at der ikke havde været nær så stor et drama, som der er nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af ilpolpopogba
Ja, så venter vi en spænding på næste bølge af konspirationsteorier om korruption, statslige institutioner er i lommen på Juve osv.

Cry me a river
la vecchia signora
Skrevet af Duck
Hvad er tl;dr her så, hvem er skyld i campionato falsato, er det Agnelli eller Lotitio? At prøve at tørre den af myndighederne holder ikke. Ikke når vi taler Serie A.
Skrevet af Gustenv@rius
Agnelli, altid Agnelli.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af gorillapik
Er det virkelig sådan helt utænkeligt at Inter har forsøgt at påvirke en beslutning, der kunne give dem en sportslig fordel samt ramme Juve økonomisk?
Skrevet af Gustenv@rius
Lad os kort opsummere:

• Juventus ville ikke spille uden tilskuere, da det i så fald ville fjerne hjemmebane fordelen.
• Inter ville for alt i verden spille søndag, da det ville fjerne hjemmebane fordelen.
• Lega foreslog at spille mandag.
• Inter nægtede, og gik all in på at den skulle spilles søndag.
• Kampen bliver udsat til maj.
• Inter: Maj måneds program er ikke fair.

LO fucking L.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Din opsummering forudsætter, at Dal Pino taler sandt og ikke forsøger at dække sin egen røv.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Janus
Tror alle er enige om Inter´s slutkampprogram ikke er sportsligt fair. Men om det i virkeligheden skyldes at Inter overspillede deres kort er vel stadig ubesvaret.
Skrevet af Gustenv@rius
Med de nye oplysninger vi har om at restriktionerne hæves fra midnat, så giver det ellers ret god mening. Ligesom det giver ret god mening hvorfor Inter for alt i verden ønskede at kampen skulle spilles søndag, og ikke mandag.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Acheron 3
Til gengæld, hvis Inter fik valget mellem at spille mandag eller til maj, giver det slet ingen mening. Spørgsmålet er så også om de havde den mulighed, og om andre klubber også blev spurgt i samme forbindelse.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Flying Dutchman
For alt i verden? Næppe - selvom en kamp søndag unægteligt havde været at foretrække, end at spille den i morgen. Jeg tror dog også samtidigt, at Inter, der er i live i tre turnerninger, helst vil holde sig til skemaet. Glem ikke, at Marotta inden Dal Pino´s udtalelser, var ud og sige, at beslutningen blev truffet over hovedet af Inter - så indtil videre er det, i min verden, ord mod ord.

Hele forløbet lugter langt væk af inkompetence og manglende kommunikation. Tidslinjen er i al fald ikke for køn.

- Lega beslutter, at visse kampe skal afvikles bag lukkede døre.
- Lega rasler med sabler om, at der alligevel må komme tilskuere ind til Juventus - Inter - dette bliver dog ændret kort efter.
- Ud af det blå, beslutter Lega sig for at flytte de kampe, der skulle spilles bag lukkede døre. Udadtil begrunder man det med Coronavirus, men alle med bare to hjerneceller kan se, at den begrundelse ikke giver mening. Ikke kun får Serie B kampe lov til at blive afviklet, men man har fra Lega´s side åbenbart en forventning om, at Coronavirus ikke længere smitter på onsdag, hvor Juventus fint må tage imod Milan. I mellemtiden får fans fra smittede områder lov til at rejse frit omkring til områder, der ikke er i karantæne.
- Så forklarer regeringen i dag, at man ophæver karantænen, natten i dag til i morgen, hvilket åbenbart lå til grunde for Lega´s beslutning om at flytte kampene, fremfor at lade dem blive afviklet uden tilskuere. Dette faktum blev dog tilsyneladende ikke kommunikeret ud til klubberne.

Hvad jeg ser her, er en form for inkompetence, der bør resultere i fyresedler. Hvis Lega Calcio fra start af havde været klare og åbne i deres beslutningsproces, havde der formentlig intet været.

Endvidere giver deres beslutningsproces stadigvæk ikke mening. Hvad var kriterierne bag hvilke kampe måtte blive afviklet og hvilke skulle flyttes? Hvorfor måtte fans fra berørte områder godt rejse ud? Hvorfor flyttede man ikke bare hele runden, fremfor enkelte kampe? Tilbød man de øvrige otte klubber, at deres kampe kunne blive afviklet i morgen, eller var det kun Juventus og Inter?

Det lugter stadigvæk. Og medmindre der kommer nogle konkrete beviser på bordet, at Inter blev tilbudt en mandagskamp og takkede nej, tror jeg ikke en tøddel på det, Lega´s øvrige håndtering af sagen in mente.

PS: En anden ting; det undrer mig, at Juventus skulle have sagt ja til at spille om mandagen, når man har en kamp om onsdagen igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@Sir C

Come on. Du kan se - sort på hvidt - hvor det kommer fra. Brugeren har en snemand historik med at fucke alle diskussioner han deltager i op, fordi han er en kæmpe åndsbolle, og har verdens mest frustrerende måde at diskutere på. Sproget bliver jo ikke anvendt mod andre.

On-topic, så fik man så sent som i torsdags at vide, at kampen skulle afvikles søndag som planlagt. Du flytter ikke bare fodboldkampe efter (et holds) velbefindende.
Desuden spiller Juventus mod Milan onsdag, og havde aldrig gået med til kampe så tæt imellem - det er en pseudo-diskussion.
La prende Vecino.
Skrevet af Acheron 3
Midt i denne diskussion kører Atalantas angrebsmaskine igen. Nu fører de med 5-2 hos Lecce.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af tue69
Det er simpelthen en fryd at følge Atalanta. Man keder sig aldrig nogensinde med dem.
annonce
0