Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
@Gorilla

Du siger, at Lega’en jo ikke kan gøre så meget andet end at rette sig efter direktiverne, hvorefter jeg påpeger, at beslutningen direkte modstrider de foranledninger man har fået.
La prende Vecino.
Skrevet af Flying Dutchman
@ GP

Det ændrer ikke på at alt snak om en fordel ved at spille i Maj er ren spekulation.

Selvfølgelig. Men det har jeg heller aldrig nogensinde hævdet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Den artikel der, Rosso, den viser jo ingenting? De har læst i Gazzettaen, som har slået op i Juve´s regelsæt, hvori der står, at man ikke refunderer billetter. Det er for nemt, og da afgjort ikke det samme, som at konstatere, at Juventus i denne situation ikke har tænkt sig at refundere billetindtægterne. Hvis du ikke har andet må vi konstatere, at der er rent gætværk, hvad de i givet fald (kamp uden tilskuere) havde gjort.

Ikke at refundere billetter er det største arseholeri man foretage sig som klub, og her jeg nok i den helt modsatte grøft af dig; jeg forstår slet ikke, at man for et par millioner er villige til at handle decideret fanfjendsk. Det koster på den lange bane, særligt i en klub, hvor forholdet klub og fans imellem mildest talt er på frysepunktet pt. Det er absolut ækelt, og skal i den grad kritiseres igen og igen. Men der skal som sagt være bare lidt kød på det.
Skrevet af OC
@Duck

Hvor meget mere vil du have? Det kan vel kun være udgangspunktet, at Juventus ikke havde tænkt sig at refundere billetterne, når det står sort på hvidt, at det er praksis? Det samme står i øvrigt i Inters regelsæt, men der traf man beslutningen om gå imod det, og refunderede billetterne til Ludogorets-kampen.
Man kunne i øvrigt købe billetter til Juventus - Inter så sent som i lørdags via klubbens hjemmeside.
La prende Vecino.
Skrevet af Duck
Jeg vil helt klart have mere end noget opkog fra CM, som jeg selv kunne have skrevet, og hvor der intet andet end en reference til allerede kendte interne regler er.

Det er udgangspunktet, ja, ligesom det var det for Inter, selvom det altså så ikke blev sådan i praksis. Jeg kan selv med anti-Juve briller ikke tro, at de ikke havde refunderet billetterne. De blev selvfølgelig ved at sælge billetter, da der jo stadig var chancen for at den ville blive afviklet med tilskuere, den del synes jeg ikke er synderlig kontroversiel.
Skrevet af OC
I øvrigt så er Legaens udlæg om afviklingen af de aflyste kampe fra denne runde - som Marotta har sagt, at man fra Inters side ikke vil acceptere - således;

Saturday 7 March
Sampdoria-Verona (19:45)

Sunday 8 March
Udinese-Fiorentina (19:45)

Monday 9 March
Milan-Genoa (17:30)
Parma-SPAL (17:30)
Sassuolo-Brescia (17:30)
Juventus - Inter (19.30)

Dekretet der afholder klubberne fra at have fans på stadion - jeg mener der her hentydes til den interne aftale regionspræsidenterne (minus Piomentes) kom frem til, men hold mig ikke op på det - falder bort søndag midnat den ottende.
Lega´en hævder altså med dette forslag, at Udinese og Sampdorias billetindtægter er mindre vigtige end andre klubbers.
La prende Vecino.
Skrevet af OC
De blev selvfølgelig ved at sælge billetter, da der jo stadig var chancen for at den ville blive afviklet med tilskuere, den del synes jeg ikke er synderlig kontroversiel.


Men det blev jo officielt meldt ud torsdag, at kampen ville spilles bag lukkede døre?
La prende Vecino.
Skrevet af Duck
Jeg gider ikke forsvare Juventus, men hvem troede på, at den beslutning ville stå ved magt? Så længe Juventus alligevel refunderer folks billetter, kan det i praksis være ligegyldigt, hvor tæt på kampstart de er solgt, selvom man kan diskutere etikken i det.
Skrevet af OC
Jeg gider ikke forsvare Juventus, men hvem troede på, at den beslutning ville stå ved magt?


Og det ser du ikke det problematiske i?

Så længe Juventus alligevel refunderer folks billetter, kan det i praksis være ligegyldigt, hvor tæt på kampstart de er solgt, selvom man kan diskutere etikken i det.


Omvendt kan man sige, at der absolut intet empiri er for, at de skulle have tænkt sig at refundere billetterne. Alt det ville tage er en henvisning til klubbens eget regelsæt på området, og vupti, så er man dækket ind juridisk.
La prende Vecino.
Skrevet af Interforlivet
@Gorillapik:
Broadcasters, fans, sponsorer. Foretrækker de mon kampen med eller uden tilskuere?
Er der nogen, udover Inter, der foretrækker kampen afviklet uden tilskuere?
Du bliver ved med at spinne den over på at det handler om at man gerne vil afvikle kampen med tilskuere, og at dette er i alles interesse ud over Inters. Men igen, hvis den interesse er så stor som du siger, hvorfor så ikke organisere sig ud af det fra start af? Hvorfor er det først da Juventus stejler at man laver det om?

Jeg har stadig ikke tænkt mig at gå og ind forsvare Legas håndtering. Uanset hvor kaotisk det har været med forskellige regioners forskellige restriktioner har de håndteret det sløjt. Men med alt sandsynlighed ikke intentionelt for at favorisere ét hold i ligaen.
Men det er jo så her vi er uenige. Forbundet favoriserede klart Juventus da de pludselig traf beslutningen om at aflyse kampen og placere den i maj i stedet. Og de mange søforklaringer man så har søsat siden, tegner for mig et klart billede af at det primære formål med aflysningen netop var at please Juventus i.e. at det var Juventus der fik presset aflysningen igennem.
Skrevet af Rossoneri
@duck
Jeg har ikke set en officiel udmelding fra Juves side. Men det er vel også sagen uvedkommende (?)

Der er to scenarier; enten mister Juventus revenue eller også øger de den badwill der allerede i høj grad findes blandt fans (bl.a. på baggrund af opskruede billetpriser).
Begge er selvfølgelig situationer man som ledelse vil undgå.

Igen, jeg kritiserer på ingen måde Juventus´ ledelse. Ej heller giver jeg mig i kast med beskyldninger om korruption og bestikkelse.

Jeg konstaterer blot, at forbundet valgte at tage et meget stort hensyn til Juventus. Og det uden (tilsyneladende), at gjort sig tanker om de større konsekvenser.
Skrevet af Magnifico
@ OC

Tiderne er hhv. kl. 18.30 og kl. 20.45. Du må have kopieret engelske tider. Men det er en detalje.

Hvis restriktionerne bortfalder i samtlige påvirkede regioner mandag - og hvis man ikke vil forfordele nogen frem for andre - kunne man jo bare spille alle de 6 kampe for åbne døre mandag aften i de to tidsrum kl. 18.30 og kl. 20.45.

De gør det altså også unødvendigt svært for dem selv dernede i støvlelandet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
@Mag

Det var det også :)
La prende Vecino.
Skrevet af OC
@Mag
De gør det altså også unødvendigt svært for dem selv dernede i støvlelandet.


https://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-150755&menu=news-all

"If the League gives the go-ahead, we are there. But we can´t accept to play a game and the others don´t play. We must be treated the same and this is not the case for Serie A."
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Oc:
var Lega blevet beordret til at afvikle kampene uden tilskuere, eller hvordan mener du de handler i modstrid?

Fd:
Diskussionen udsprang jo af at jeg prøvede at få afklaret hvorfor du og andre mener at Juventus drager fordel af en udsættelse. Men hvis du ikke længere mener at det er en fordel med en udsættelse så er vi jo enige så langt.

Rosso:
Jamen øh, spejl så - ´Get your facts straight´, jeg har på intet tidspunkt givet udtryk for det du påstår i din lille tirade.

Ifl:
Hvis du stadig mener det er mere plausibelt at forbundet udelukkende forsøger at favorisere Juventus, selvom du medgiver at de og alle andre store interessenter har enslydende interesser så kommer vi nok ikke nærmere.
Skrevet af Rossoneri
@gorilla
Kl 12:03 i dag skrev du følgende: Ja, min pointe er at det må være op til de italienske myndigheder at beslutte hvilke præventive foranstaltninger man foretager sig.

De italienske myndigheder har fuldt ud accepteret, at kampene kunne afvikles uden publikum.

Ergo holder din pointe ikke.
Skrevet af Flying Dutchman
Men hvis du ikke længere mener at det er en fordel med en udsættelse så er vi jo enige så langt.

Det har jeg heller ikke skrevet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
@rosso
Prøv at læse de næste svar i tråden. Jeg adresserer samme pointe fra oc som du nu fremfører.

Fd:
Er det eller er det ikke en fordel for Juventus at få udsat kampen?
Skrevet af Indspark med bolden
@gorillapik

Du fremfører nogle ganske logiske pointer :-)
men det er en svær mission du er ude i
Skrevet af Interforlivet
@Gorillapik:
Hvis du stadig mener det er mere plausibelt at forbundet udelukkende forsøger at favorisere Juventus, selvom du medgiver at de og alle andre store interessenter har enslydende interesser så kommer vi nok ikke nærmere.
Grunden til at vi ikke kommer nærmere er nok snarere at du insisterer på ikke at forholde dig til det spørgsmål jeg nu har stillet dig tre gange: Hvis interessen for at afvikle kampen var stor for alle (undtagen Inter) som du forsøger at gøre den til, hvorfor valgte man så i første omgang at kampen skulle spilles uden tilskuere? Man havde da rig mulighed for allerede på det tidspunkt at finde en ny dato for kampen hvis det virkelig var vigtigt at få den afviklet med tilskuere som du forsøger at gøre det til.
annonce
0