Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Janus
Folk der ingen symptomer har bliver ikke testet. Sådan er det også herhjemme.
Imens bliver Inter spillet ud af mesterskampen
Skrevet af La Mir!!
La JoYa dog!!!
Daje!
Skrevet af DenRasende
Klassekasse. Der er få, der kan score smukke mål som Dybala.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Janus det var en tilnærmelse at sige Inter overhovedet var med i den kamp, Inter var 8p bagude, kun præsteret 12p på kontoen i 2020 og spillet kun fungeret i noget der minder om to halvlege. Inter er stadig Inter, fine om efteråret, piv elendige om foråret. Jeg har svært ved at være utilfreds hvis sæsonen blæses af.
Skrevet af Janus
Men med en sejr i kunne de stadig havet været helt med.
Skrevet af Flying Dutchman
Ifølge Z4E er vi aldrig med i mesterskabskampen - selv hvis vi skulle ligge nummer ét.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jo når vi rent faktisk formår at spille fodbold om vinteren og efteråret, indtil den dag oprinder, så bliver vi ikke en uagtet om vi så ligger nr. 1 halvvejs i sæsonen.

Ja ja det kontrafaktiske sludder kan vi ikke bruge til noget, vi er ikke der hvor det kan forventes vi henter 3p på Juve.
Skrevet af Rossoneri
Ser ikke kampen, men kan læse mig til at Padelli har fået rødt (fra bænken).

Kan nogen fortælle hvordan det er gået til?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Meget simpelt vores spillere på bænken kan ikke opføre sig ordentligt, det er hvad tredje gang det sker.
Skrevet af Janus
Juventus to bedste kampe i denne sæson har været de to kampe mod Inter.
Skrevet af Lentini17
Bentancur med en hel igennem fænomenal kamp. Hvis det er niveauet kan Juve spænde et "Til salg"-skilt rundt om Pjanic til sommer. Hvilket de burde have gjort allerede sidste forår. Så må vi se om Paratici kan finde ud af at afsætte endnu en dyr spiller. Det lykkedes ikke rigtigt i sommers.
Skrevet af Lentini17
Videre er jeg spændt/nervøs for Contes implementering af Eriksen. Hvis man skal have det bedste ud af Eriksen, skal han have en dirigent rolle. Meget af Inters opspil starter udfra enten Skriniar eller Bastoni. Hvis ikke deres første pasning går til Brozovic, så bliver det smidt op på Lukaku. Han ligner et fremmedelement pt., fordi hans kvaliteter ikke bliver iscenesat.

Så nytter det selvfølgelig heller ikke at han smider for mange bolde..
Skrevet af Acheron 3
Pescara-spillerne havde beskyttelsesmasker på i udekampen mod Benevento. De tabte med 0-4.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Stankovic
Kan på ingen måde være rart med maske.

Der er ikke noget at sige til at de tabte.

https://www.abruzzolive.tv/immagini_upload/upload/calciatori-pescara-benevento.jpg
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Det er alvorlig spekulationer om at stoppe sæsonen. Det leder til to spørgsmål, hvad bliver udfaldet af de europæiske kampe? og hvordan vil man afgøre serie A?

Jeg tror ikke mange ligaer kan spille færdig, både tyskland og frankrig har allerede over 1000 smittede og spainen er på 700.
Muligvis vil sæsonen blot slutte der hvor den afbrydes, uanset om man syntes det er retfærdigt eller ej, det er force majeure sjældent. Dette giver en mulighed for at fodbolden kan forsætte uden efterslæb fra den nye sæson, og de europæiske turneringer forsætter også som vanlig, jeg tror dette er det mest sandsynlige.
Alternativet er jo at sæsonen forsætter når det er muligt, men kan rykke alt derefter, og muligvis må europæiske turneringer så blive annulleret for næste sæson.

Il meglio di Allegri
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ifølge regelsættet så vil man i forbindelse med en afkortningen af sæsonen, gå tilbage til den runde hvor alle hold har spillet et lige antal kampe. Det vil i dette tilfælde betyde runde 24. Eftersom Inter har en runde 25 og 27 kamp til gode, så er det meget svært at se at nogle kommende kampe får en reel betydning, før de to flyttede kampe er afholdt.

I det tilfælde dette sker, giver det i min bog ikke mening at kåre en mester. Man skal også finde en nedrykningsløsning både nedrykker og oprykker kan leve med. Dem der var i fare zonen og dem der kunne spille sig op må acceptere der hvor de er ligesåvel må dem i kamp om europæisk turnering acceptere at de må undvære eller acceptere EL. Det er selvfølgeligt surt, men det må trods alt være den eneste rigtige løsning på det sportslige problem der opstår.

Igen må sikkerhed for både ansatte, trænerstab, spillere og generelle befolkning være det der vægtes. Ligesåvel som at man ikke køre med to modsatrettede linjer i en sådan situation. Det virker mildest talt absurd at lukke alt ned, forhindre folk i at forlade deres region for at sygdomsbegrænse både ud fra et sundhedsmæssigt og økonomisk standpunkt, men samtidigt tillade sportshold selvsamme rejse. Hvis man siger A må man også sige B, ellers er det blot hykleri, som ingen kan tage seriøst.

Så må man i det hele taget mene hvad man vil om Covid-19 og reaktionen herpå.
Skrevet af Janus
Hvordan kan det være sikkert at fortsætte Europæiske turneringer og ikke Serie A.?
Det er hykleri af værste skuffe. Hvis det ikke er sikkert at afvikle Serie A uden tilskuere kan de hellere ikke spille i CL og Europa League.
Skrevet af Caroe
Hvis man bliver nødt til at suspendere ligaen nu her, så kan det være, at man skulle overveje at spille færdig til efteråret og så køre en kort sæson med 19 runder i foråret 2021?

Europæisk kvalifikation til næste sæson må så være baseret på stillingen i runde 24.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Acheron 3
Hvis man bliver nødt til at suspendere ligaen nu her, så kan det være, at man skulle overveje at spille færdig til efteråret og så køre en kort sæson med 19 runder i foråret 2021?

Europæisk kvalifikation til næste sæson må så være baseret på stillingen i runde 24.Det kunne være et fornuftigt alternativ ja. Klubberne vil aldrig godtage at kåre en mester eller nedrykker efter 24 spillerunder, især ikke når intet er afgjort og det er så tæt som det er.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Gustenv@rius
Hvis reglerne siger man i tilfælde af suspendering kan kåre en mester efter 24 runder, så er det irrelevant om klubberne vil acceptere eller ej. Så kan man være uenig eller ej, men der er ikke så meget at komme efter så længe reglerne siger som de gør.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0