Snak

Mere indhold efter annoncen
For satan. Serie A er vild i år. Lecce vinder i SPAL. Cagliari vinder i Napoli. Der er kun 5 points mellem sidstepladsen og Europa. Godt nok kun efter 5 runder, men alligevel. Tegner godt for spændingen.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Det er selvfølgelig sjovt med overraskelser som Cagliaris sejr, men man ved bare, at det også er sådan et resultat som gør, at Napoli heller ikke i år kommer i nærheden af et mesterskab. Man ser ganske enkelt ikke Juve dumme sig på den måde.

Så skal man tro på, at Inter kan holde dampen oppe, men hvem gør for alvor det? Jeg synes, den ligger til Juventus, og det er med kun fem runder spillet.
En fisselatte, tak.
Af netop samme grund tror jeg heller ikke på Napoli. De mangler simpelthen stabiliteten, taber når man mindst venter det. Derfor er Inter i mine øjne også førsteudfordrer. Så må vi se, hvor tæt de kommer på. Meget afhænger også af Juve selv, og til dels af Sarri, der modsat spillerne ikke har positive erfaringer at trække på i mesterskabsræset. Hvad kommer det til at betyde, og hvad sker der hvis Juve igen nærmer sig de afgørende runder i CL? Vil klubben efter otte scudettoer i træk gå benhårdt efter CL trofæet, som man til den tid ikke har vundet i 24 år?

Jeg tror at vi får et meget tættere kapløb at se i denne sæson end sidst. Indtil videre må favoritten dog være den sædvanlige.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
@faberge
Den ligger vel til Juventus ud fra deres favoritværdighed inden sæsonstart.

Inter har indtil maksimumpoint, så de gør da, hvad de kan, for at ændre på det.
Men du kan have ret i, at det er ærgerligt, at Napoli allerede har smidt point i flere kampe, hvis man håber på Juve vippes af pinden.
Helt enig i, at Juventus også var favoritter inden sæsonen. Min pointe var måske i virkeligheden mere, at jeg allerede efter fem runder ser det hele mere eller mindre afgjort.

Napoli er for ustabile, og på trods af maksimumpoint, så tror jeg bare ikke på, at Inter kan holde gennem en hel sæson, fordi Inter.
En fisselatte, tak.
Inter og Milan har i dag præsenteret de to forslag - fra to tegnestuer, Populous og Manica - til nyt fælles stadion og tilhørende villaggio, der efter planen skal afløse San Siro/Meazza, som rives ned:

A. Projekt fra Populous:
https://sport.sky.it/calcio/serie-a/fotogallery/2019/09/26/nuovo-stadio-san-siro-progetto-populous-foto-video.html

B. Projekt fra Manica:
https://sport.sky.it/calcio/serie-a/fotogallery/2019/09/26/nuovo-stadio-san-siro-progetto-cmr-sportium-foto-video.html

Hvad synes I?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Hælder mest til Manica. Jeg synes, det er fedt, at det stadion kan skifte farve ligesom Allianz Arena i München. Generelt er det design pænest, selv om den anden henviser til Duomoen, som er det mest kulturelle i Milano.

I øvrigt fint med kapaciteter på 60.000 på begge stadions.

Mojn do!
Enig. Manica´s ser fedest ud.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
På nettet florerer snakken, og den går på, at mange hælder til Popoulus, fordi den henvender sig mest til Milanos historie, mens Manica ligner mange andre nymoderne stadions.

Det vigtigste er, at vi får et hurtigst muligt. Ingen af de to stadions er dårlige valg, så se at få det bygget!
Mojn do!
Hallo, så er jeg for en gangs skyld enig med "nettet".

Det er to topprofessionelle og velrenommerede tegnestuer. Så det er gennemtænkt.

Men Populous idé med at lave et stadion a la katedralen og tilføre det et gennemsigtig yderareal a la Galleria er umiskendeligt milanesisk:

https://media.gettyimages.com/photos/duomo-di-milano-against-clear-blue-sky-in-city-picture-id617917193?s=612x612

https://www.wantedinmilan.com/i/preview/storage/uploads/2017/10/Galleria_Vittoria.jpg

Manicas idé med de to ringe (= de to klubber), der fletter sig sammen er også god, men kunne ligge i enhver by med to klubber og fælles stadion, fx Genova.

Hvad man så synes er “flottest”, er en smagssag.

Jeg forholder mig primært til forslagene ud fra en konceptuel betragtning, hvor unik DNA, identitet og symbolik er vigtig. Bliver vigtigere og vigtigere i en fodboldverden, som indtil nu ellers har tænkt meget traditionelt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce