Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Hæderligt indhop af Muriel.
Skrevet af Rossoneri
Omstillingsspil af virkelig høj klasse af Parma. Wow.
Skrevet af Martinovic
Gervinho er klasse med sine træk. Flot mål.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Så virker VAR åbenbart alligevel i Serie A. Der var ganske vist hånd på bolden i Parmas felt, men sekundet før var der offside. Godt set.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Rossoneri
Men det er ikke mange centimeter det handler om.

Glædeligt at man også lige bliver mindet om hvad VAR er der for.
Skrevet af Acheron 3
Det var Eriksen i 2019 versionen i dag. Helt anonym.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Så ikke Parma-Inter pga middag med naboen.

Kan se i andre tråde, at der er divergerende meninger om, hvem der fortjente sejren.

Er det mon muligt at få et nogenlunde ædrueligt og objektivt svar i denne tråd?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Indspark med bolden
Jeg kan da prøve at nuancere lidt?
Fortjent og fortjent, det er der sikkert mange meninger om,
men f.eks. Cornelius fik en kæmpechance hvor Gervinho spillede ham helt fri, desværre for ham (og heldigt for Inter) lå den til hans kolde højre, så den blev banket over mål,
og så havde han en chance -hvor han dog var presset- senere til sit venstreben, der røg lige udenom stolpen, men han burde nok havde scoret mindst 1 mål, og så havde den stået 2-0 (måske 3-0) til Parma, og hvordan var det så endt?
Skrevet af Gustenv@rius
Han sagde ædruelig.

Ellers er der jo altid Conte og hans stab. Mister de point har de altid fortjent bedre, og uanset hvordan de vinder, så er det fortjent.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Magnifico
Han sagde ædruelig.
Tak, Gusten. Jeg syntes også, at det lød lidt... hmm, unuanceret. Hvad er dit sobre referat?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
I mit univers var D´Aversa Conte (Stellini) taktisk overlegen.

Han fokuserer presset centralt i banen og får Inter til at slå indlæg til boksen, som Alves og Dermaku fuldstændig ejer - selv mod Lukaku.

Samtidig lukker de Eriksen ned i rummene foran forsvaret, hvilket så omvendt gav noget plads til Barella, som, i parentes bemærket, ikke var for heldig i sine aktioner generelt.

Jeg har flere steder set folk skrive, at Parma spillede en dårlig kamp. Det er jeg svært uenig i. Parma spillede fodbold præcis efter deres gameplan og gjorde det rigtig godt.

Deres kontrafase er veludviklet og med en lille smule mere skarphed, havde de straffet et Inter-hold med væsentlige defensive udfordringer ved flere lejligheder. Navnlig Godin så ret skidt ud. Det er lige før jeg vil påstå, at han slet ikke egner sig til et tre-mands forsvar, når han skal dække lidt større områder.

Men også på indlægget som Cornelius sender tæt forbi stolpen, misser han fuldstændig markering, hvilket overrasker mig, da Godin normalt har været enormt skarp i netop denne disciplin.

Biraghi og Candreva havde også deres udfordringer omkring placering ved omstillinger.

Mit helt eget gæt er, at mange lader sig lidt forblænde af, at Parma overlader alt intiativ til modstanderen og dermed lader sig presse. Det er helt klart også risky business et langt stykke henad vejen. Men jeg synes de holder Inter fra væsentlige chancer.

Parma mister koncentrationen i to afgørende situationer. Men det kendetegner jo også de dygtige hold og spillere, at de kan udnytte disse situationer.

Havde jeg været Inter-træner, ville jeg dog bekymre mig over, hvor lidt farlige holdet var over en hel kamp.

Parma fejlede i to afgørende situationer, som Inter omvendt var skarpe til at udnytte. Derfor mener jeg ikke man kan tale om et ufortjent resultat. Det er jo også en væsentlig del af fodbold.

Men jeg mener det er fair at sige, at Inter vinder på modstanderens fejl. Ikke fordi de selv skabte chancer.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg er langt hen ad vejen på linje med Rosso.

Målt på første halvleg alene, havde en Parma sejr været helt fortjent. Som Rosso skriver, ramte de deres gameplan helt korrekt. De lod Inter have bolden og komme ret dybt, hvorefter Parma´s forsvar og defensive midtbane tvang Inter til at spille bolden ud på kanterne og smække indlæg ind - hvilket var guf for Alves og Dermaku i midterforsvaret. Fordi Parma samtidigt stod meget dybt, kom Eriksen heller aldrig rigtigt i spil - alt i mens Inter var enormt sårbare på kontraen. Det kunne sagtens have været 2 eller sågar 3-0 ved pausen, hvis Cornelius havde været lige det skarpere.

Men hvis vi tager anden halvleg med, så synes jeg ingenlunde det er ufortjent*, Inter står med tre point. Parma´s gameplan fra første halvleg tog overhånd og de stod i længere perioder med fem eller seks mænd i eget felt - det var dømt til at gå galt (det skrev jeg også i Intertråden cirka midtvejs i anden halvleg). Det førte da også til et par relativt store Inter chancer inden målet (mest bemærkelsesværdigt en trippelchance), alt i mens Parma ikke rigtigt længere selv kunne stable noget på benene. Jeg er for så vidt enig i, at i hvert fald Inters andet mål kom på en Parma fejl (det første var nu regulær nok), men jeg vil også vove den påstand, at Inter tvang Parma ud i sådanne fejl, ved at øge presset betydeligt.

Måske havde uafgjort for en halvleg hver været mest fortjent - men jeg synes omvendt også, at Parma stoppede med at spille fodbold i de sidste 45 minutter, hvor Inter, trods alt, ville det mere. Så på baggrund af det - og med fare for, at mine Interbriller stadigvæk er lidt på - synes jeg, de tre point er fair.

*Bemærk at "ikke ufortjent" ikke er det samme som "fortjent".
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg er sgu da ikke ædruelig, Mag.

Altså, come on.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Magnifico
Tak, de herrer.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Dejligt med Gli Stregoni tilbage i A. De var et positivt bekendskab sidste gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
De skal være velkomne. Med i handlen følger to gange Inzaghi på sidelinjerne i næste sæson.

Det bliver.... hysterisk.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Det ender sikkert med, at Filippo, af uransagelige årsager, er offside i én af kampene, som ikke bliver dømt, hvorefter Simone råber komplot.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Ender nok med at Rizzoli i de to kampe selv må tage VAR-tjansen, hvor alle - alle - episoder ses igennem ti gange, fra alle mulige leder og kanter.

Alligevel går det sikkert galt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Jeg er sådan set enig med Ross.

Defensivt og taktisk spiller Parma efter omstændighederne en fornuftig kamp, i hvertfald den første times tid. Her formår Parma at presse Inters spil ud på fløjene og lukker i det grove hele vores centrale angreb ned, især var Eriksen helt indfanget og forsvandt nærmest ud af kampen.

Det er den helt rette strategi, fordi Inter beviseligt er svagest på fløjene, hvor vi bare ikke har helt samme kvalitet som inde centralt. Oveni betyder det som man også i kampen, at Inter bliver tvunget til at smække indlæg ind, som det ikke var en større sag for Alves og især Damaku at tage sig af, dette ikke mindst fordi det hverken er Martinez eller Lukakus spidskompetencer ikke ligger i hovedspillet og så kræver det lidt millimeter præcision for sådan noget bliver farligt. Martinez og Lukaku er begge spillere der skal have bolden for fødderne, hvilket Parma i det store hele lykkes med at eleminere.

Offensivt var der nogle dårlige valg og bolden ender også for Cornelius dårlige ben som han bare hamre over i stedet for at spille den videre. Hvilket var et generelt symptomatisk billede af deres kontrafase.

Efterhånden virker det til at luften går noget af Parma ballon og de ender som FD skriver med at stå dybere og dybere på egen bane, samtidigt får de svære ved at bryde og få en pause, så de kommer til at løbe for meget efter bolden og Inter kommer tætter og tætter på og får nemmere ved også at spille bolden for fødderne tæt under mål, men uden rigtigt at blive farlige før omk. det firsindstyvende minut, hvor det hele mere eller mindre kollapser for dem især pga. Dermaku kort inde bliver udskiftet.

Så Taktisk vandt Parma kampen, men Inters individuelle kvaliteter gjorde udslaget til sidst mod et Parma hold der løb tør fra kræfter, så på den baggrund var det fortjent nok, en kamp var trods alt 90min.
Skrevet af ilpolpopogba
Kan nogen fortælle mig, hvorfor Ankersen ikke figurerer på holdkortet hos Genoa? Hverken på bænk eller skadeslisten. Kan heller ikke umiddelbart finde noget omkring det i Bolds arkiv. Kun om hans bror
la vecchia signora
annonce
0