Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Det er i hvert fald ikke det Juve hold vi kender, efter en 3 måneders corona pause og et et absurd sammenpresset kamp program....
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Helt ulig alle de andre hold i ligaen...fx Roma der heller ikke havde noget at spille for og som skal spille EL på torsdag (dagen før Juve møder Lyon). I see your point.

Anyways. Fint nok hvis du mener corona bærer skylden. Det kan være du har ret. Vi kan jo ikke rigtig afgøre det.

I min bog handler det blot om noget andet.
Skrevet af pinturicchio
@Rossoneri
Jeg synes blot ikke det ligner det Juve-hold man kender.

Det er jeg ikke specielt uenig i, men jeg tror mere, det skyldes den mærkelige sæson.
Derudover er dagens startopstilling også væsentlig ift. indstilling/mangel på samme.

Agnelli (vist nok) udtalte i øvrigt i dag, at Sarri ikke ville blive fyret hvis man tabte samlet til Lyon.

Det er uvant snak fra ledelsen i Torino, at man allerede italesætter fyringer og fiaskoer inden de er indtruffet.

Jeg vil påstå, at meldingen for to år siden havde været, at man havde fuld tiltro til træneren og man forventede at gå videre.


Her tror jeg igen, at man skal have den aktuelle situation in mente.
Derudover mindes jeg også Agnelli gjorde noget lignende i Allegris anden sæson, som startede rædselsfuldt set med Juventus-briller.

Nu skal jeg ikke kloge mig på, hvordan det ser ud udefra, men Jeg synes umiddelbart ikke, der på nuværende tidspunkt er tegn på nogle større uoverensstemmelser under opsejling i Juves ledelse. Hvis der er, så finder vi nok ud af det snart.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror nu heller ikke der er de store uoverenstemmelser.

Mit personlige take (hvilket jeg også sagde sidste år) er, at Juves ledelse har mistet retningssansen.

Juve har altid været den fornuftige og veldrevne klub i italiensk fodbold. Den strategi har bragt stor succes.

Men det er ikke længere nok og man skal pludselig være et underholdningsbrand.
Den transition mener jeg ikke man er lykkedes med og fraværet af en skarp og tydelig strategi kan ofte smitte af på resten af organisationen.

Det er altid svært at prøve at være/blive noget man ikke er.
Det er naturligvis en mulighed, at Juve står om tre sæsoner og rent faktisk er lykkedes med missionen. Lige nu ser det dog "lidt" vaklende ud.
Skrevet af Gustenv@rius
"Den transition mener jeg ikke man er lykkedes med"

Tror du der var nogen der havde forventet at lykkedes med det efter én sæson?

Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Nej, ikke fuldt ud. Det har du helt ret i.

Jeg synes dog ikke man overhovedet er kommet videre i denne sæson. Måske snarere tværtimod.

Og det må velsagtens være det der skræmmer.

Til syvende og sidst synes det, at hele transitionen er dårligt orkestreret. Det ligner at der mangler en plan.

Og ultimativt set er niveauet faldet.

Det kan meget vel være, at Allegri ikke fik folk til at springe op af sædet af begejstring. Men han kunne vinde fodboldkampe - ikke mindst fordi han havde en trup til rådighed, der var designet til hans type fodbold.

Pt har jeg svært ved at se, at der tages skridt imod at designe en trup til Sarri.
Ikke mindst fordi holdets altoverskyggende stjerne, vel er, mere eller mindre, inkompatibel med Sarris måde at spille fodbold.

Synes du Juventus er på rette vej ift ønsket om i højere grad at underholde?
Skrevet af pinturicchio
@Rossoneri
Det er selvfølgelig en mulighed.
Jeg tror nu, der primært er tale om, at det er en stor omvæltning, som kræver lidt tid. Og at det er helt naturligt med lidt vanskeligheder i starten.
Men det bliver vi jo nok klogere på måske allerede i næste sæson - ellers tror jeg, Sarri kommer under et gevaldigt pres.

@gusten
Jeg synes et hurtigt blik i Juventus-tråden indikerer, at nogle havde forventet det allerede var sket i denne sæson.
Skrevet af Promo
Problemet er i høj grad at en stor flok af de spillere man har på kontrakt i Juventus i øjeblikket ikke er skabt til at kunne være del af den overbæring/transition, men nærmere at spillere der er bygget til at vinde kampe, og så er resten sekundært - og det har de også gjort, og i guder hvor har det været grimt i langt størstedelen af kampene.

Du skriver det egentlig selv, Rossoneri, men nuhamrer jeg lige pointen hjem med 7-tommersøm, så alle er helt med:
Nu har ledelsen så gået ud og sagt (ord i øvrigt meningsløse i fodboldens verden) at Sarri tihvertifald bliver siddende skulle man ryge ud til Lyon. Det ved jeg ikke selv om jeg tror på, med tanke på at der går en Pochettino løs, men man ved jo aldrig.
Og hvis så at Sarri stadig er Juventus træner til næste sæson, så forventer jeg den ondelynme også at man bakker manden op og giver ham en stamme af spillere, som kan levere den form for fodbold som man fra toppen har signaleret er det man vil hen imod, for guderne skal vide at det må være tæt på aldeles umuligt at realisere hurtig og flydende angrebsfodbold med spillere som Rugani, Danilo, De Sciglio, Alex Sandro (i nuværende forfatning) Khedira, Matuidi, Bernardeschi (Se Sandro situationen) Pjanic (se Sandro situationen), Cuadrado (desuagtet at han har været hæderlig som back), Costa som er konstant skadet, en Higuain der er demotiveret...
Point being, der skal ryddes gevaldigt ud i truppen hvis man skal realisere den "vision" som de udadtil gerne vil sætte i søen.

Til dit spørgsmål: Nej, det synes jeg overhovedet ikke, og jeg tror ærligt talt heller ikke på at vi får det at se - i al fald ikke med den nuværende trup. Der skal noget sort Zidane magi til, hvis dette hold skal nå "bare" semi-finalerne i CL.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Indspark med bolden
@Promo

Du glemte lige at pointere ;-)
at et Sarri ball system (eller lignede for den sags skyld), aldrig vil fungere med en spiller som Ronaldo,
så hvem af dem skal ud?

Nå men fuck nu det, uanset hvordan vi vender og drejer det, så er Juventus mester for 9. år i træk
Hvilket er noget af en bedrift i sig selv

#STRON9ER
Skrevet af Rossoneri
@promo
Problemet er vel, at man med Poch får det samme som med Allegri.

Er Agnelli & co. allerede parat til at opgive visionen om Sarri-ball efter bare én sæson?

Og hvis ikke, er det godt nok noget af en udrensning der skal til.

Reelt mener jeg dog også det er en praktisk umulighed med Den Falske Ronaldo på holdet.

Forsvarskæden synes jeg egentlig er fint castet til Sarri. Man kan så diskutere niveauet på back-pladserne.

Men fra midtbanen og frem, vil jeg påstå, at det nærmest kun er Bentancur og Dybala (i en Mertens-rolle) der er godt castet.

Det er egentlig også her min kritik af ledelsens arbejde opstår. Hvordan havde man tænkt sig at henrykke fodboldverdenen med smukt spil, når holdet slet ikke er designet til det?
Skrevet af Gustenv@rius
"Det er egentlig også her min kritik af ledelsens arbejde opstår. Hvordan havde man tænkt sig at henrykke fodboldverdenen med smukt spil, når holdet slet ikke er designet til det?"

Kritikken virker bare ikke særligt gennemtænkt. For hvad var alternativet? At skifte det halve, eller 2/3 af truppen ud i løbet af en sommer for at kunne spille mere underholdende fodbold? Det er selvsagt umuligt.

Eller beholde en træner ala. Allegri og langsomt udskifte spillere til at spille en anden type fodbold end det Allegri praktisere? Nej vel.

Sidste sommer sikrede man sig på begge CB positioner for de næste 10-15 år. Midtbanen fik et par nye spillere, hvor især Rabiot har strålet sidst på sæsonen.

Nu har man så yderligere opgraderet midtbanen med Arthur, og ligeledes opgraderet på HW med Kulusevski.

Vi mangler vel 4 spillere mere for at være i mål. Nye backs i begge sider, en midtbanespiller mere og en angriber. Jeg forventer ikke alt sammen bliver løst denne sommer, men kommer vi i hus med 2-3 spillere er jeg tilfreds.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Promo
@IMB & Rossoneri

Kald mig bare naiv, men jeg tror stadig på at Sarri-ball system kan virke med Ronaldo i startopstillingen, det kræver dog justeringer fra både spiller og systemet i sig selv, men desuagtet så tror jeg på det. Og hvis ikke, så vinker jeg gerne farvel til Ronaldo, da jeg hellere vil se holdet vokse og blive bedre, end at danse efter en enkelt spillers fløjte.

Mht. Poch så kan jeg godt se hvad du (RN) mener når du siger at man bare får en ny Allegri, men jeg er dog uenig i at det ville være en 1:1 kopi, da jeg synes at hans stil er noget mere åben og sætter større vægt på at holdet spiller fremadrettet og med tempo, end Allegri har gjort det siden hans første sæson i Juve.

Og ja, der skal en enorm udrensning til. En udrensning som kommer for sent, og som man har syltet pga. nogle "tvivlsomme" beslutninger, bl.a. med Khedira´s forlængelse og at man har ignoreret både midtbanen og backernes styrke og niveau i efterhånden meget lang tid.

Du (RN) mener at der fra midten og frem kun er Bentancur og Dybala der er godt castet til det, hvortil jeg vil sige at jeg er uenig. Jeg vil mene at både Ramsey og Rabiot også sagtens kan spille stilen. Ramsey fordi han allerede har haft den inde på livet, omend i anden version, i Arsenals pass-n-move system under Wenger, og Rabiot fordi han unægteligt har så meget talent at det burde han kunne lære. Vi har også set at han i al fald som minimum forstår det at bryde kæderne og føre bolden frem, som også er en del af "Sarri-ball" pakken.

Slutteligt, RN, så er vi helt enige i at truppen langt hen ad vejen er fejlcastet i stor stil til sådan et stilskifte, og det er også her det meste af min kritik vil lande, skulle jeg være så heldig at snakke med de høje herrer personligt.
Og ja, det kan lyde pattebarnsagtigt at man sidder og nævner professionelle spillere, som inkluderer verdensmestre og folk med en masse titler i deres karrierer, og så alligevel sige "kæft hvor er de ringe, dem kan vi ikke bruge" men sådan ser jeg på det, i grove træk. Der er bare for mange spillere i truppen der er skræddersyet til "scor det første mål, og dræb derefter kampen" -stilen, og klubben kommer ingen vegne spillemæssigt, hvis ikke der bliver ryddet ud i det materiale.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Rossoneri
Eller beholde en træner ala. Allegri og langsomt udskifte spillere til at spille en anden type fodbold end det Allegri praktisere? Nej vel.

Hvorfor dog ikke...?

Det ville vel netop være en fornuftig og farbar vej.

Hvad der ikke er gennemtænkt, er vel i høj grad at man tror det kan lykkes at spille Sarri-ball med en trup der ikke er designet (bare nogenlunde) til det.
Skrevet af Gustenv@rius
"Hvad der ikke er gennemtænkt, er vel i høj grad at man tror det kan lykkes at spille Sarri-ball med en trup der ikke er designet (bare nogenlunde) til det."

Men det er derimod gennemtænkt, at beholde Allegri (eller samme type træner) og hente spillere der ikke passer til den måde at spille på?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@promo
Sarris fodbold går først og fremmest ud på meget hurtigt pasningsspil med få berøringer, så man bringer modstanderen ud af balance.

De offensive spille skal også bevæge sig enormt meget og helt tiden skifte position.

Problemet med Den Falske Ronaldo (i den sammenhæng) er at han har enormt mange touches på bolden og det er direkte destruerende for filosofien.

Når han spiller SKAL alt spil gå igennem ham.
Skrevet af Rossoneri
Men det er derimod gennemtænkt, at beholde Allegri (eller samme type træner) og hente spillere der ikke passer til den måde at spille på?

Har jeg advokeret for at beholde Allegri eller hente en træner med samme filosofi?

Jeg konkluderer blot, at man næppe finde større forskel end mellem Allegri og Sarri. Springet i filosofi er enormt.

Og når holdets altoverskyggende stjerne tilmed åbenlyst ikke fungerer ift filosofien, må man jo undre sig over hvad rationalet er.
Skrevet af Indspark med bolden
@Promo

Tænker bestemt ikke, at du er naiv, jeg ser bare 2 ret modsat rettede størrelser i bla. Sarri ball konceptet og Ronaldo

Da Sarri havde succes i Napoli, var det vel også fordi, at han fik alle til at arbejde helhjertet for projektet?

Hvilket han åbenbart har haft lidt svært med siden, i Chelsea fik han da endda lov til at headhunte Jorginho til sin playmaker rolle, og alligevel lykkes det (så vidt jeg forstår Chelsea fans) ikke med det flydende spil
(Man kunne så argumentere for om resultaterne ikke var ok? Men det må Chelseas fans vurdere)

Og helt generelt er det min oplevelse, at (IMO meget en dimensionelle) koncept trænere, efter en indledende succes (hvor modstanderne ikke rigtigt kender taktikken endnu), ofte får det svært efter måske et par succesfulde år (hvorefter taktikken er blevet kigget ud) uanset hvem de senere har til rådighed af evt. kvalitets spillere

Men man har jo lov at håbe
Skrevet af Gustenv@rius
"Har jeg advokeret for at beholde Allegri eller hente en træner med samme filosofi?"

Ja? Du skriver direkte i dit tidligere svar til mig: "Det ville vel netop være en fornuftig og farbar vej."
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Du skrev om man langsomt skulle udskifte spillerne, hvilket jeg mener ville være mere fornuftigt.

Navnlig når man ikke er parat til at designe holdet efter træneren.
Skrevet af Gustenv@rius
"Du skrev om man langsomt skulle udskifte spillerne, hvilket jeg mener ville være mere fornuftigt."

Med en træner, hvis filosofi ikke passer til disse spillere, ja. Hvordan giver det mere mening, end at man langsomt udskifter spillerne med en træner, hvis filosofi rent faktisk passer til de nye spillere?

"Navnlig når man ikke er parat til at designe holdet efter træneren."

Det er alligevel noget af en konklusion at nå frem til efter én sæson.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0