Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Janus
Og ingen løsning i sigte. Den italienske sundhedsminister er ude og sige at Napoli har gjort det rigtige. De har været i kontakt med smittede og bør isoleres hjemme.
Dermed synes det umuligt at gennemføre Serie A.
Skrevet af Gustenv@rius
Var det ikke den samme klovn der i foråret var imod en genopstart af Serie A?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Janus
Jo, og samme klovn kan ikke forklare hvorfor det er forsvarligt at køre Giroen tværs gennem Italien når nu Napoli ikke bør flyve til Torino selvom hele truppen er testet.
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Jamen så kan vi ligeså godt aflyse sæsonen, hvis Napoli har gjort det rigtige, det giver så ingen mening at fortsætte.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Magnifico
Sidste forlydender fra Italien går nu på, at Napoli ikke har overholdt den protokol, som fodboldforbundet og de nationale sundhedsmyndigheder har indgået - og som alle klubber har accepteret - for at kunne gennemføre en sundhedsmæssig forsvarlig afvikling af Serie A..

Protokollen påbyder, at når der er flere smittede i en trup skal hele truppen gå i isolation, både mht træning og ophold. Og denne isolation skal ske straks i en ritiro - en bobbel - hvor man ikke er i kontakt med omverden. Dette gjorde Napoli ikke i selvsamme øjeblik, at klubben fik konstaterede smitte. Spillerne var kun i isolation i deres egne hjem lørdag og det er et brud på protokollen.

Og efter sigende var det derfor, at de lokale sundhedsmyndigheder ASL skred ind søndag. Hvis Napoli havde overholdt protokollen og var gået i ritiro med det samme, ville ASL ikke have skredet ind og nedlagt forbud mod afrejse til Torino.

Det lugter derfor af, at Napoli formentlig officelt taberdømmes ved afgørelse på tirsdag. Med mindre at der fremkommer nye og anderledes oplysninger i løbet af de næste 48 timer. Og det kan såmænd ikke udelukkes i denne spegede sag.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af andib
Se dette giver også langt mere mening, og så er de jo bare idioter i Napoli, hvis protokollerne er klare på området.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ilpolpopogba
Noget nyt ift Napoli - Juve kampen?
la vecchia signora
Skrevet af Rossoneri
Der spekuleres i at kampen afvikles, men at Napoli kan trækkes ét point for at bryde retningslinjerne.

Intet er dog bekræftet.
Skrevet af andib
Hvem kan forklare hvorfor Schöne ikke er en del af de registrerede spillere for Genoa?

Jeg troede, at han var en essentiel del af deres hold i sidste sæson. Det overraskede mig i hvert fald, at han ikke blev registreret.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Malresi
@andib

Jeg synes at det lå i kortene at Schöne skulle væk allerede tidligt i transfervinduet, hvorfor det også undrer mig at situationen er endt som den er. Genoa har været vildt aktive på transfermarkedet - der formentlig er et forsøg på at undgå en nedrykning, der potentielt er vigtigere end nogensinde pga Coronakrisen og efterdønningerne af den. Det kan handle om klubbers eksistens.

I sidste sæson blev Schöne rigtig nok hentet ind som en form for stjerne, men han spillede sjældent en afgørende rolle for klubben, der havde en svær sæson og som måske tyede til hårdere fightende spillere i kampen om tiltrænkte point i bundstriden.

Ligner at Schöne får ophævet sin kontrakt.


Skrevet af Janus
Rekord antal Corona tilfælde i Italien og rygter om flere nye positive prøver hos blandt andet Inter. En ny afbrydelse kan ikke udelukkes.
Skrevet af Sule12
andib

Han startede fint i sidste sæson, men faldt i niveau sammen med holdet. Til sidst var han ikke fast mand længere. Han sidder på en høj hyre, så det kan undre, at han ikke blev sendt afsted
Skrevet af Magnifico
Nej, det ser ikke for godt ud.

Stigningen de sidste tre dage er markant: Tirsdag 2.677 - onsdag 3.678 - og i dag 4.458 smittede.

Det skal så også med, at der bliver testet langt mere i Italien end tidligere. 128.098 tests i dag, det højeste nogensinde.

Og jo flere tests, jo større afdækning af smittede.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Ja, det er klart at flere tests finder flere sager.
Stigningen er dog markant og det er svært at se hvordan udviklingen kan bremses. Stigningen sker overalt i Europa pt.
Skrevet af andib
Tak for opdatering på Schöne.

Det ser sgu ikke for godt ud med hele corona situationen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Magnifico
Stigningen er dog markant og det er svært at se hvordan udviklingen kan bremses.
Italien er fortsat langt fra spanske, franske og engelske tal. Men den kraftige stigning i de senere dage er dybt bekymrende. Første akutte tiltag er, at regeringen fra i dag har påbudt, at alle italienere skal bære mundbind overalt uden for deres eget hjem. Forhåbentligt kan det opbremse den negative udvikling. De næste dages tal bliver interessante.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Også bekymrende mht til at få afviklet Serie A på en sportslig måde. De hold der når langt i Europa skal spille 45 kampe mere i alt i denne sæson.
Efter landskampspausen er det kampe hver 3 dag.
Hvis et hold får 6-8 spillere smittet kan de misse 4 kampe og ødelægge hele sæsonen.

Skrevet af Magnifico
Antallet af smittede spillere i Milano-klubberne stiger og stiger. Nu 8 styks samlet.

Men så længe klubberne kan stille med 12 markspillere og 1 målmand, gennemføres kampen. Hvis en - eller begge - klubber oplever 10+ smittede spillere inden for en uge, kan de bede om at få udsat kampen. Dette kan man dog kun gøre én gang i hele sæsonen. Derefter taber man med 0-3, hvis man ikke kan stille med 13 mand og har opbrugt sin udsættelsekvote (- på bare én kamp).

Hvis tendensen med kraftigt stigende smitte i Italien fortsætter, bliver det en kaotisk sæson, hvor playoff kan komme i spil, hvis sæsonen ellers overhovedet kan fuldføres.

Kl. 17 kommer dagens smittetal. Krydser edderbankme fingre for stagnation. Men frygter helt ærligt det værste.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Det er allerede kaos.

Man burde kigge på en løsning med et slutspil og få nedbragt antallet af kampe.
Det er på ingen måde realistisk at gennemføre det resterende planlagte program med ca 45 kampe (liga, europa, coppa)
Skrevet af Magnifico
Potentielt 45 kampe er/bliver selvsagt et kæmpe problem, hvs tendensen fortsætter.

Og det skal FIGC og Lega Serie A selvsagt forholde sig til - hurtigt og resolut. Men skytset burde også rettes mod UEFA.

Hvorfor pokker har man ikke indset, at med en kort sæson og en varslet anden corona-bølge, skulle antallet af europæiske kampe bringes væsentligt ned?

UEFA kunne f.eks. allerede nu have:

- annulleret de indledende kval-kampe til både CL og EL, ladet de højest seedede klubber gå direkte i slutspil og kompenseret de mindre hold økonomisk.

- arrangeret slutspilskampe i CL og EL over én kamp, hvor de fire hold i hver pulje fik to hjemmekampe og to udekampe hver. Derefter playoff som cupturnering over én kamp og i ét land som sidst.

- annulleret Nations League, som alligevel er en totalt overflødig turnering og endnu mere overflødig i denne tid.

En ting er nemlig, at spillere kan smittes inden for trup/by og det lokale land. Det kan til en vis grad reguleres og kontrolleres. Men en anden ting er, at alle mulige spillere fiser og farer på tværs af et igen corona-hærget Europa med forøget risiko for at pådrage sig smitte, som man så slæber med sig hjem til hjemland. Det er ukontrollérbart og uansvarligt - og totalt ude af trit med at almindelige borgere netop ikke må rejse ud i Europa og hjem, men skal blive hjemme pga stramme rejserestriktioner.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0