Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Janus
Selvom ideen er god bliver Serie A næppe afgjort efter 4 runder :)
Skrevet af Janus
Over 15.000 nye sager i dag i Italien. Indlæggelser stiger med 500-700 dagligt. Direkte kurs mod nye omfattende restriktioner.
Skrevet af Magnifico
Udover playoff kunne man forestille sig en Serie A 2020/21, hvor der kun spilles én indbyrdes kamp. 19 kampe i alt. Der trækkes lod om, hvem der får hjemmebane, men alle hold får lige mange hjemmekampe. Betyder alligevel ikke alverden, når der ikke er tilskuere på lægterne.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Kunne være en mulighed. Eller måske:

2 puljer á 10 hold. Det vil betyde 18 kampe.
De 4 bedste spiller et mesterskabsslutspil med 6 kampe.
5-8 om de resterende pladser i Europa. De 4 dårligste om nedrykning.
Det vil reducerer det resterende program med 10 kampe.
Og Coppa´en droppes.
Skrevet af Magnifico
Udfordringen er jo, at man ikke ved, hvornår turneringen evt må stoppes og man må tage en pause. Hvis holdene kun mødes én gang indbyrdes, er "én-kamps-konceptet" muligt et pænt stykke ind i turneringen. Et helt nyt koncept - som fx dét du foreslår - sparer ikke runder, hvis det først implementeres efter adskillige spillede runder.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Janus
Korrekt, det skulle have være implementeret i forbindelse med landskampspausen.
Men alle har været handlingslammet selvom det har tydeligt for enhver hvor vi er på vej hen.
Skrevet af Ole K
For folks mentale sundhed, så må showet sgu fortsætte. Så kan man i det mindste som fan følge holdet hjemme fra stuen. En lang vinter bag hjemmets fire vægge uden bold, vil medføre ragnarok i Italien.

Det er unge toptrænede atleter - ikke cancer-patienter. 5-10% af spillerne har allerede været smittet
Skrevet af JuveFella
Av Midtjylland. Atalanta rejste sig hurtigt efter Napoli kampen.
Skrevet af Janus
Ja, der er som ventet klasseforskel.
Skrevet af andib
Som det ser ud lige nu, så er det 4 italienske sejre i ChL. Det er alligevel ret imponerende.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Janus
Og dog.. men mon ikke Inter alligevel kan afgøre det. Det vil være så vigtigt at starte med 3 point.
Skrevet af Mr. Juve
Inter forsætter sidste års cl præstationer, tilgengæld smadre Atalanta FCM - solide basser.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
Inter forsætter sidste års cl præstationer
Indeed. Forskellen er så bare (hvis man fx sammenligner med Inter-Slavia Prag eller Dortmund-Inter sidste sæson) at Galdbach på ingen måde selv gjorde sig fortjent til pointene. De var virkelig middelmådige at best. Det var ren foræring, og det er virkelig bekymrende at bevidne som Interista.
Skrevet af Mr. Juve
Nu læste jeg godt inde i jeres tråd, men tænker ikke man er velkommen der, men generelt syntes jeg at det er en interessant diskussion med fortjent / ikke fortjent. Kan man overhovedet snakke om ufortjent? Eller er der spørgsmål som var i selv skarpe nok? Er i så uheldige, eller ikke dygtige nok? Er det ufortjent hvis modstanderholdet scorer på sine chancer? Eller var de dygtige? Var straffet godt lavet af Thuram, eller elendigt af Vidal?

I min verden når man begynder at give skylden på "ufortjent" så er det et dårligt tegn. Jeg mener ikke man skal give andre aspekter skylden for om man vinder eller ej, om det så er fortjent, banen, solen, sneen osv. Var det ufortjent Juve røg ud i Tyrkiet? Eller var det banens skyld? Eller var Juve ikke gode nok?

Men det er nemt at gøre det. Atalanta FCK, man burde mene det var kæmpe ufortjent at FCK gik videre der? Men var FCK bare dygtigere i de 2 kampe? Er det ufortjent at Atalanta ikke er dygtige nok til at putte den i kassen, eller er det godt målmandsspil og god defensiv? Eller jeres kamp imod Barca?
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@mr. juve
Synes bestemt det er en interessant og relevant diskussion.

Jeg har ikke set Inter - Gladbach i går, så jeg vil ikke kloge mig på den specifikke kamp.

Rent principielt, mener jeg dog godt, at der kan være tale om ufortjente resultater. Det kunne jo fx være ved kampafgørende dommerfejl.

Men jeg abonnerer ingenlunde på en holdning om at man fortjener at vinde, "blot" fordi man har flere skud på mål, flere store chancer, tillader få chancer imod sig osv. Det handler i sidste ende om skarphed, hvilket selvfølgelig er en væsentlig del af et kvalitetsbegreb.

Ej heller mener jeg, at de mindre hold skylder omverdenen, at spille seværdig (og hvad er det?) fodbold.
Derfor bliver jeg også dybt provokeret, når Per Friman-segmentet sidder og taler om "antifodbold". Det er simpelthen bare for dumt.

Fodbold handler ultimativt om at vinde og det gør man ud fra de præmisser man har.
Skrevet af Mr. Juve
Ja, fx. ved Lampards mål imod Tyskerne kan man snakke ufortjent og tyveri. Heldigvis er der kommet teknologi ind i fodbolden, så vi forhåbentlig undgår for mange situationer som den i fremtiden.

Men ja, Anti-fodbold er åndsvagt. Hvis alle trænere havde den samme filosofi og gik ind til kampene på den samme måde, så ville fodbold jo være røvsygt. En masse mennesker finder ´tika taka´ og spansk fodbold fantastisk, men personligt syntes jeg det var / er røvsygt med alle de afleveringer.

Især fordi fodbold spilles over 90 minutter, man skal virkelig være uheldig hvis man er væsentligt bedre end modstanderen for at tabe, måske man på dagen bare ikke var væsentligt bedre i alle fodboldens aspekter, og derfor ikke vandt. Her vil de store mestre (tænker jeg) kigge indad, og finde ud af hvorfor man tabte, hvorfor man ikke var skarp nok og derved finde svar og hvor man som spiller / hold vil udvikle sig og lære af sine fejl. Hvis man bare giver sneen eller uheld skylden, så tvivler jeg på man kommer helt til tops.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
@Mr. Juve: For det første: Selvfølgelig er du velkommen i Inter-tråden.

For det andet: Jeg har personligt intet problem med at tale om fortjent/ufortjent. Samtidig synes jeg ærlig talt det er lidt fjollet når folk principielt nægter at forholde sig til at der bliver spillet hundredevis af fodboldkampe hvert år hvor det bedste hold på dagen taber.

Nu nævner du selv Atalanta mod FCK for et par år siden. Det synes jeg, var et rigtig godt eksempel på at netop det bedste hold tabte. Det var i min verden ufortjent. Det er vel at mærke ikke ensbetydende med at jeg så ikke anerkender FCKs indsats ej heller at jeg ikke synes de var dygtige. Det var de skam. De var bare stadig Atalanta underlegne på alle parametre undtagen måltavlen.

Gladbach-kampen var lidt anderledes, for her var Inters forsvarsspil så ringe at det et eller andet sted er svært at kalde det decideret ufortjent at Gladbach fik det ene point. Målt på alle andre parametre (såsom individuel kvalitet, samspil, angrebsmønstre, fysisk tilstedeværelse etc.) var Inter dog Gladbach klart overlegen. Derfor mener jeg det havde været ufortjent hvis Glacbach havde vundet.
Skrevet af Mr. Juve
det bedste hold målt på hvilke parametre? Er det ikke subjektivt? Var Gladbach igår det bedre hold målt på defensiv? De klarede flere situationer. Var Gladbach det skarpeste hold? De scorede på færre chancer? Så her kan allerede argumenteres for at Gladbach igår mindst var bedst i 2 af fodboldens aspekter i gårsdagens kamp. Nu så jeg kun kampen med et halvt øje, men mon ikke der kan findes flere eksempler?

Kan Atalanta være det bedste hold, når de ikke kan præstere at vinde over HELE 180 minutter? Var man så det bedste hold? I min verden findes der modargumenter for at de IKKE var det bedste hold, når de ikke præstere at vinde over så mange antal minutter. Jeg falder selv i den, så sent som igår var et af mine argumenter at FCK var pis heldige med at gå videre mod Atalanta, da flere FCK fans mente Midtjydernes præstation var pinligt, men var de det? Kan der tales om held på 180 minutter?
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Interforlivet
@MR. Juve: Vi behøver ikke være enige, og jeg gider ikke en eller anden lang diskussion omkring parametrene som jo er utallige og som samtidig har utallige nuancer.

Jo, selvfølgelig er det subjektivt. At påstå andet vil være fjollet.

For mig kan det koges ned til dette: Jeg mener ikke at det altid er det hold der scorer flest mål der har fortjent at vinde.
Skrevet af Rossoneri
Samtidig synes jeg ærlig talt det er lidt fjollet når folk principielt nægter at forholde sig til at der bliver spillet hundredevis af fodboldkampe hvert år hvor det bedste hold på dagen taber.

Det må du lige forklare...

Hvordan definerer du, at det bedste hold har tabt?
annonce
0