Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@nera
Helt enig.
Skrevet af Flying Dutchman
De italienske klubtråde er i dag hovedsagligt til A) FOR klubtilhængerne.

Men bunder det i klubtrådene eller ren logik? Altså, stammer det fra at folk ikke føler sig velkomne i de enkelte klubtråde, eller fra at ikke-fans simpelthen hverken har tid, lyst eller kendskab nok, til at gå ind og diskutere/skrive om en klub, de ikke har nogen form for forhold til. Det er jo heller ikke fordi jeg frekventer Manchester United, Real Madrid eller Dortmund trådene...

Dertil bør i øvrigt også tilføjes, at jeg nok ikke fornærmer nogen, når jeg skriver, at ikke-italienske fans af Serie A også har en vis alder - de fleste af os blev vel senest fan i slut-90´erne. Så de der interesserer sig for calcio har oftest arbejde, kone, børn og haven at se til, hvorefter man ikke nødvendigvis har tid eller overskud til at forholde sig til en anden klub end sin egen - og den lidt yngre generation holder oftest med hold fra Spanien eller England.

Det skal da nok passe, der er nogle enkelte fans eller ikke-fans derude, som føler det er lidt overvældende eller sågar "skræmmende", hvad der sker i de enkelte tråde - men min klare fornemmelse er, at der simpelthen ingen interesse er blandt de brede fodboldfans, mens fans af calcio først og fremmest kigger mod deres eget hold og først derefter hvad der sker i de andre tråde.

Jeg ser ikke et problem - og hvis der er ét, så er det ikke ét, der kan løses.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af La Mir!!
Synes hellere ikke, der i samme grad bliver hoveret i de italienske tråde, heldigvis har vi hellere ikke så mange trolls, som de øvrige ligaer døjer med.

Alle er hjertens velkomne i Roma tråden, den kunne godt få brug for mere liv.

I øvrigt, har I set Calafioris vanvidsmål i går? Det var næsten Kolarovsk madness.
Daje!
Skrevet af andib
I øvrigt, har I set Calafioris vanvidsmål i går? Det var næsten Kolarovsk madness.
Det var et vildt dommedagshug.

I øvrigt en ganske fin runde for de italienske hold i Europa.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Hvordan hænger den principielle holdning du giver udtryk for her sammen med at du indtil flere gange har kylet folk ud af Milan-tråden? Det fremstår ærlig talt temmelig hyklerisk.

OT: Jeg er 100% enig med FD og Martinovic m.fl. Jeg mener det er helt ok som fast bruger af klubtrådene at føle et vist ejerskab. Jeg mener derfor også det er helt i orden at forvente at "gæster" opfører sig ordentligt og respektfuldt. Endelig har jeg ligesom FD svært ved at forestille mig at denne forventning skulle betyde at mange brugere undlader at deltage. Dem der har interessen i at debattere fodbold i dybden, har som regel også fanmæssig pli nok til at forstå og respektere disse principper. Vi har løbende masser af gæster i Inter-tråden uden at det resulterer i andet end gode debatter. Vi har også det modsatte, men det mener jeg absolut ikke er princippernes skyld.

@Mag: Jeg kan derfor slet ikke følge dig i at vi skulle gå glip af noget med denne norm for anvendelsen af klubtrådene. Tværtimod så tror jeg faktisk netop at det er en efterlevelse af disse principper der sikrer en saglig debat. Artikeltrådene afspejler på mange måder det modsatte.
Skrevet af Rossoneri
Hvordan hænger den principielle holdning du giver udtryk for her sammen med at du indtil flere gange har kylet folk ud af Milan-tråden? Det fremstår ærlig talt temmelig hyklerisk.

Hvad i al verden taler du om?! Det er jo decideret løgn. Hold kæft hvor er det sølle af dig!

Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Nej, det er det absolut ikke. Hvorfor skulle jeg dog lyve om sådan noget?

Dengang vi debatterede Gattuso i Milan-tråden fx, sendte du mig "væk" med et "arrivederci".
Skrevet af Interforlivet
Og d. 8. april 2019 skriver du sådan her til Gusten fordi han er uenig med dig (og de andre Milanfans) omkring en dom:

Ssssshhhhh trold. Du skal gå hjem nu!
Skrevet af Rossoneri
@inter
Dit niveau forbliver bare uendeligt og pinligt lavt.
Det er helt seriøst trist. @mag kommer med et interessant generelt oplæg om et relevant emne.
Og så benytter du (igen igen igen igen) lejligheden til at smide om dig med stråmænd.

Når jeg beder folk fise af, handler det om mangel på anstændighed.

Hvor er det bare hovedrystende trist, at folk som dig skal forpeste det her forum. Men, for en god ordens skyld, så er det naturligvis din ret.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Når jeg beder folk fise af, handler det om mangel på anstændighed.
...skriver brugeren som ingen problemer har med at kalde andre brugere for "luderdreng". Javel ja.

Hvor er det bare hovedrystende trist, at folk som dig skal forpeste det her forum. Men, for en god ordens skyld, så er det naturligvis din ret.
Jeg har ærlig talt mere end svært ved at forestille mig at du kan finde andre brugere som mener at jeg "forpester" forummet.

At jeg kalder hykleri når jeg ser det (og får dit temperament til at koge over) er selvsagt ikke det samme som at forpeste forummet.

I øvrigt glemmer du i al dit raseri at jeg synes du er helt i din ret til at "smide folk ud" af Milan-tråden. At du så ofte gør det på en måde jeg ikke kan forene mig med, er en anden sag.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Hvad siger du til at vi to bare ignorerer hinanden fra nu af.

Du repræsenterer alt jeg afskyr og har på fornemmelsen at følelsen er gengældt.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Du er velkommen til at ignorere mig. Jeg har ikke tænkt mig at ignorere dig. Jeg ignorerer kun trolls herinde - ikke brugere der irriterer mig eller er grundlæggende ideologisk indstillet anderledes end mig.
Skrevet af Old Bull Lee
Kære Magnifico. Gode spørgsmål og jeg vil lige give min personlige holdning omkring hvorfor jeg egentlig kun er aktiv på milan-forummet her på bold.dk (og en gang imellem i andre tråde).

Det handler ikke om ejerskab eller om hvorvidt det skal være om eller for en klub. Det handler om at bold.dk af uransagelige årsager har, og det synes jeg generelt man kan sige om samtlige Calcio-tråde her på siden, en population af brugere som diskuterer fodbold på et fagligt dybere plan.

På bold.dks calcio-sider har jeg kunne få indsigter og holdninger som man som Milan-fan i hvert fald, ikke kan få ret mange andre steder. I hvert fald på danske sites. Facebook, reddit besidder i højere grad et format der ikke tillader dybere betragtninger og analyser men mere udsagn som "han er god" eller "godt mål". Samtidig virker hjemmesiden for det danske milanforum, for mig, men jeg vil dertil gerne indrømme at det er lang tid siden jeg har besøgt det, i højere grad flere eksklusionsmekanismer som tonen, soloejerskab etc.

Jeg føler i højere grad at styrken ved bold.dk er at alle tråde er samlet her, så man ikke skal gå ind på en bestemt hjemmesides forum for at dyrke et fællesskab der, hvilket befordrer at fans fra andre klubber har et større incitament til at debattere og stille spørgsmål i andre klubtråde. Bold.dk skaber større bro mellem de forskellige klubbers fans. Jeg har fx aldrig besøgt et viola-roma-interforum udover her på bold.dk, og omvendt føler jeg ikke jeg har noget at gøre i jeres fora medmindre der virkelig er et presserende spørgsmål. Hvis det er tilfældet har jeg aldrig været bange for at skrive dem.

Jeg ved ikke om det giver nogen mening. Men det er vel, som andre siger en blanding af A og B, hvor særligt bold.dks format gør det muligt.

Alright, det kan være der er små-skænderier og perfide holdninger her og der (som det støj der foregår omkring mit indlæg), men det hører med.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Flying Dutchman
Meget fint indspark, OBL.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Jeg frekventerer en del klubtråde herinde. Det er faktisk stort set kun de danske tråde, som jeg ikke gider at læse.

Jeg vil give OBL helt ret i, at de italienske tråde er dem, hvor der bliver diskuteret fodbold på det dybeste faglige niveau (Arsenal-tråden er undtagelsen der bekræfter reglen).

Jeg er bestemt også til en blanding af A og B. De faste brugere i trådene er med til at skabe "stemningen" og jargonen i tråden. Igen kan jeg tage Arsenal-tråden som eksempel. Der har mange brugere i tidens løb følt sig forurettet, men efter lidt tid i tråden falder de ind i jargonen. Jeg kan også forestille mig, at det har været med til at holde på mange af de faste brugere. Det er nemlig en af de tråde, hvor de samme faste brugere har diskuteret på et faglig højt niveau i årevis. I mange af de andre tråde er der blevet skiftet godt ud i brugerne i de år, hvor jeg har været herinde.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Old Bull Lee
Tak for de opbakning Flying.

Og hvis jeg lige skal "forsvare" Rosso (ikke han behøver det), så kommer de respektive udsagn på baggrund af lange debatter og en særlig historik mellem parterne. Der er altså ingen "frygt" for at Rosso "overfalder" eller smider folk ud af trådene.

Tværtimod mener jeg at Rosso tilstedeværelse både er med til at skabe god stemning, men (han? formoder jeg?) er også klar på en diskussioner som til tider kan ende surt. Men sådan er det -det hører med! Ligesom man skal have pauser fra bold.dk en gang imellem.

Jeg hylder diversitet både OC, Rosso, I4L, FD, Mag, Andib, Lehrer, Wise (som tipstrådsmester), Nick, Bishop, Zanetti4evah, Pirlo, Malresi, Fox, Gusten, Martinovic (RIP Foggy), Lentini (kom ud af dit skjul!), Acheron, La Mir, GM, ACMACM, TR1986, Nerrazurri, IlPolpo, Promo, Caroe, Urban, Chino (tak for lige at sætte ild til Inter-tråden, nu troede vi andre at der var en eller anden form for overensstemmelse. Intertråden må siges at tage karakter som et 4052 siders langt skænderi, hvilket er en præstation i sig selv. Måske bold.dks svar på en dækbrand), Janus, KM2014, (Ham der holdte/holder med Parma) og alle jer andre.

Jeg er ikke enig med jer på mange planer - personlige, faglige, fan-mæssige osv., dog er jeg begejstret for mangfoldigheden.
"Old Lull Bee"
Skrevet af jalokin
Jeg vil da gerne stå frem som én af dem som aldrig debatterer på bold.dk, men blot "råber af fjernsynet" i ny og næ.
Jeg ser mindre end tre Serie A kampe om året men det afholder mig ikke fra, at følge alle jeres klubtråde. De indeholder, som OBL også nævner, et niveau som ellers imo kun ses i Arsenal, FCK, Ajax trådene. I min egen hverdag, som ombefatter betydeligt meget snak om fodbold med flere forskellige nationaliteter, bruger (læs tyvstjæler) jeg jeres viden og fremstår derved vidende og reflekterende. Så klap jer selv på skulderen, i har én værdi i mit liv på flere planer.
De dertilhørende vendettaer (tilgiv mig Magnifico, for at bruge udtrykket i den populære forstand og ikke i den eksakte italienske) er hvad det er og vel egentligt kun passende, når der omhandler calcio.
Så måden i driver trådene på, er ikke noget der afholder mig fra at deltage men nærmere faktummet, at jeg intet har at byde ind med.
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Skrevet af Flying Dutchman
Fuck, så skal vi alligevel oppe niveauet, hvis folk faktisk læser med!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg læser også alle de italienske tråde. Nogen gange er det sjovere at deltage end andre gange. Det er også mit indtryk, at der hersker en vis respekt blandt de ‘italienske’ brugere.

Bold.dk er især fedt, fordi det blander fans af alle klubber, og niveauet oftest er højt og anstændigt.
Mojn do!
annonce
0