Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Kølig flugter af Sottil.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Nøj for en afbrænder. Lige før han skal lade den gå.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Tørt hug af Barella.

Det undrer mig, at Sensis skud gav hjørne. Lignede det var et spark forbi mål.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Lidt af en bombe fra Di Marzio i dag, omend der løbende har været rygter om uenighed mellem Papu og Gasp.

Det ville være en meget markant svækkelse af Atalanta omend der naturligvis er mange andre dygtige spillere på holdet.

Og gad vide om Papu kan finde samme form i en anden klub - altså hvis det går som Di Marzio siger?

Skrevet af Martinovic
Jeg skimtede det kun lige, men forklarer Gasperini ikke fravalget med, at Papu har spillet alle kampe i denne sæson?
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Nogle rygter på Twitter taler om, at Gomez skulle have slået Gasperini i pausen i FCM-kampen. Jeg aner ikke, om det er rigtigt eller om man kan tro på det. Det lyder jo utroligt. Man omvendt skal der vel være sket noget således meget dramatisk, før Gasperini tager et så drastisk skridt og afskriver sin bedste mand nu og (måske) fremadrettet.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Det lyder ganske rigtigt helt skørt, men med tanke på hvor stor en ting det er at udelukke ham, så er det da ikke helt umuligt at tro på.

Det kan godt ligne begyndelsen til enden på et par utrolig flotte Atalanta-år det her. Ligegyldig hvad der er sket er det en rigtig, rigtig skidt sag for dem.
Skrevet af Magnifico
Måske er der noget om snakken. Gomez har i hvert fald lagt følgende besked på Instagram, som ikke ligefrem tager dramatikken ud af situationen:

“Cari tifosi, vi scrivo qui perchè non ho altri mezzi per difendermi o parlare con voi. Voglio solo dirvi che, quando andrò via, saprete la verità riguardo a tutto. Mi conoscete bene, sapete che persona sono. Vi voglio bene, il vostro capitano”.

=

Kære tilhængere, jeg skriver til jer her, fordi jeg ikke har andre midler hvormed jeg kan forsvare mig selv eller tale med jer. Jeg vil bare fortælle jer, at når jeg rejser videre, vil I komme til at vide sandheden om alt. I kender mig godt, I ved hvilken person jeg er. Jeg elsker jer, jeres kaptajn.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
Det ligner i dén grad en skilsmisse. Det skal blive spændende at se hvor han ender. Hans alder taget i betragtning vil det overraske mig hvis han ikke fortsætter karrieren i Italien (alternativt tager "hjem" til Argentina).

Jeg tænker umiddelbart at Milan og Juventus udgør to forholdsvis oplagte destinationer.

I Juventus vil han løse et decideret problem for Pirlo ved at udgøre den trequartista som Pirlo (som jeg ser det) tørster efter i sin famlen efter den boldbessidende type fodbold han efter sigende gerne vil praktisere.

I Milan ser det lidt anderledes ud. Her har man allerede en yderst velfungerende trequartista i Hakan (det er nemmere end at stave efternavnet). Dog lader han ikke til at være 100% overbevist om at en forlængelse er en god ide (nu hvor Milan tilsyneladende ikke ønsker at betale ham som kongen af truppen) hvorfor Gomez sagtens kunne ses af Milan-ledelsen som et både oplagt og billigere alternativ.
Skrevet af Lentini17
(Lentini kom ud af dit skjul!)


Jeg kommer først ud af mit skjul, når du begynder at ytre dig ubegavet :)

Videre giver det jo altid et lidt kluntet indtryk, når man kommer væltende med sit besyv to uger senere omkring en given sag, der allerede har nået sin afslutning. Så tilgiv mig min uelegance.

Nu ved jeg naturligvis ikke hvad Mag præcist mener med ”mange”, som er vældig ukonkret fordi det formentlig variere ud fra den subjektive betragtning. Men jeg tror ikke disse mange personer, alle sidder inde med guldkorn der vil berige med et givent debatemne. Jeg tror snarere hoveddelen er ”læsere” som ynder at læse med fra sidelinjen, for at holde sig nogenlunde opdateret omkring tilstanden i det italienske. Såsom jeg selv gør en gang imellem.

Jeg tror snarere det er tilfældet, end at nogen skulle føle sig intimideret ved at indtræde i en tråd. Jeg tror aldrig jeg har oplevet en ny gæst, få hovedet revet af, hvis ikke pågældende starter ud med en hjernedød kommentar.

Samtidig så vil emnerne også afføde en interesse eller mangel på samme. Trådene har deres klimaks omkring kampene samt mercato. For egen regning, så er samme iver og lyst til at diskutere taktiske elementer, bare ikke tilstede mere.

Nu om dage finder jeg klubben som virksomhed mere interessant. Fordi det er alt andet lige der de vigtige strategiske beslutninger bliver taget, som i sidste ende giver negativ/positiv fortegn på banen. Balancegangene mellem den forretningsmæssige- og sportslige plan er interessant at følge. Fx at en Covid-pause gør alle til Inter-fans, og sådan andre spændende ting. Eller nørder underliggende parametre via stats.

Det er dog sjældent at sådanne emner medfører en dybere debat, fordi fodboldfans generelt interesserer sig langt størstedelen af tiden for det som foregår på banen, øjebliksbilledet, her og nu. It is what it is.
Skrevet af Old Bull Lee
Dog lader han ikke til at være 100% overbevist om at en forlængelse er en god ide (nu hvor Milan tilsyneladende ikke ønsker at betale ham som kongen af truppen) hvorfor Gomez sagtens kunne ses af Milan-ledelsen som et både oplagt og billigere alternativ.


Jeg tror ikke nødvendigvis at Papu vil være et billigere alternativ til Hakan på lønposten, pt ligger argentineren lidt over de 3M€ om året mens Hakan er på 2,5M€. Deres respektive meritter og rygte er noget nær ens - begge hypet og har fine stats. I Papus tilfælde skal man også indtænke en overgangssum og spørgmålet er vel hvad folkene i Bergamo mener han er værd efter den seneste tids optræden.

Som vi også har diskuteret i Milan tråden så er der rimelig konsensus (i tråden) om at tilgangen ikke ville give vanvittig meget mening i forhold til
A) den overordnede indkøbsstrategi - primært talenter med enkelte erfarne ledere
B) Spillestilen - højt pres og hårdtarbejdende spillere
C) Hierarkiet/harmonien i truppen, som må siges at være vores største force. Vil man eventuelt skubbe til det?

@Lentini

Det er helt fair. Så må jeg se at ytre mig noget dummere, for dine indlæg læser jeg altid med stor opmærksomhed; måske fordi dine interesser for fodbold også foregår på det ledelses- og virksomhedsmæssige snarere end diskussioner om taktik eller hvem der er god og hvem der ikke er, og hvorfor. Jeg forstår dog ikke at du synes det er mere interessant, men det har nok noget med præferencer at gøre.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Interforlivet
@Old Bull Lee: Jeg tror helt klart han vil være en billigere løsning. Det de to spillere får nu, er jo ikke det de nødvendigvis får i en ny kontrakt. Her spiller alderen naturligvis en central rolle, og den peger utvivlsomt på at Hakan kan kræve en del mere end Gomez.
Som vi også har diskuteret i Milan tråden så er der rimelig konsensus (i tråden) om at tilgangen ikke ville give vanvittig meget mening i forhold til
A) den overordnede indkøbsstrategi - primært talenter med enkelte erfarne ledere
B) Spillestilen - højt pres og hårdtarbejdende spillere
C) Hierarkiet/harmonien i truppen, som må siges at være vores største force. Vil man eventuelt skubbe til det?
Det har jeg faktisk lidt svært ved at følge jer i. Gomez er en lederfigur som dermed vil passe fint ind i indkøbsstrategien. Samtidig er jeg personligt ikke enig i karakteristikken af ham som en form for "luksusspiller". Jeg synes han har fine evner i presspillet.

Den sidste pointe kan jeg godt se lidt fornuft i. Dog kan man også vende den om og sige at det nemmeste tidspunkt at integrere nye spillere på er når truppen fungerer rigtig godt i forvejen.

Men altså, jeg nævnte ham som sagt også kun som et alternativ til Hakan hvis nu det viser sig at forlængelsen ikke kommer i hus. Lykkes I med at beholde Hakan, er der selvfølgelig ikke rigtig nogen særlig grund til at tilknytte Gomez.
Skrevet af Old Bull Lee
Det er klart at Hakan har alderen på sin side selvom han ikke er nogen vårhare, men det kommer vel an på hvor mange heste der deltager i løbet ifht. løn. Derudover har Hakan ret beset "kun" strålet i et enkelt år ud af 3 mens Papu har præsteret over længere tid og højst sandsynligt kan lave et impact fra dag 1.

Men en spiller er kun det værd som man bliver handlet for. Så den diskussion kommer hurtigt til at mangle substans.

Vores indkøbsstrategi er netop ikke kun købe lederfigurer men primært købe unge talenter og supplere med få centrale ledere på holdet. I øjeblikket har vi en fin balance med 2 ældre ledertyper og jeg mener ikke vi skal have flere +30 spillere end vi har i forvejen.

Hvorvidt Papu er en god presspiller eller om han passer ind i spillestilen er vel op til debat. Jeg mener at Hakan er en bedre presspiller hvilket hans defensive statistikker også indikerer (selvom det ikke udgør hele datagrundlaget for sådan en påstand). Tag ikke fejl af mit indlæg, jeg tror vist jeg med sindsro kan sige at der er lige så meget konsensus om at Papu er en ekstremt god spiller og personligt var han en ønskespiller i længere tid. Bare ikke længere.

Jeg er rimelig rolig omkring forlængelse af Hakan og tror heller ikke ledelsen ser Papu som et reelt alternativ (endnu), men som flere aviser reporterer så følger de situationen ligesom alle andre topklubber i Italien.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Interforlivet
@Old Bull Lee: Jeg er helt med på dine pointer. Jeg er bare ikke rigtig enig. For mig at se er der absolut ingen tvivl om at alder spiller en markant rolle i både transferpriser og kontraktforhandlinger. Samtidig mener jeg på ingen måde det vil skade balancen mellem talenter og rutinerede ræve at tilknytte Gomez - tværtimod. Den konkrete balance du fremhæver, lader i mine øjne til netop at mangle en eller to rutinerede skikkelser - i hvert fald hvis man satser på at vinde noget nu og ikke bare i fremtiden.

Jeg tror nu også nok at det skal lykkes jer at få forlænget med Hakan. Det ville ærlig talt også være besynderligt hvis han nægtede. Han trives tydeligvis i Milan og er ved at etablere sig som en grundpille på holdet (hvis ikke han allerede har gjort det) som i øvrigt gør det fremragende i denne sæson. What´s not to like?
Skrevet af Flying Dutchman
Og Oscarstatuetten går til...

Federico Chiesa!

Man ser ham bogstaveligt talt tænke: "hov, jeg blev ramt, jeg bør lægge mig".

Fedt at Ronaldo brænder.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Sule12
I mine øjne er det for slapt at VAR ikke skrider ind hvis bare der er den mindste kontakt. Chiesa smider sig jo helt åbenlyse på den der
Skrevet af Flying Dutchman
Ja, den havde VAR formentlig ikke pillet ved. Han bliver da også ramt, men tydeligvis ikke nok til at han faktisk vælter - det er noget han regner sig frem til.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(372020212703)
Papu på banen igen for Atalanta. Er der mon en forsoning på vej?
Skrevet af Flying Dutchman
Meget, meget hårdt dømt rødt kort til Torino.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Tænk, jeg synes den var fair :-D
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
annonce
0