Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af La Mir!!
Det takker vi Tyrkiet for.
Daje!
Skrevet af pinturicchio
Tja, sådan er vi åbenbart så forskellige. På mig virkede det som om, at han lige havde scoret selveste Den Hellige Madonna på Tinder. Helligbrøde. Mindre kunne godt have gjort det. Glæder mig til din reaktion, når/hvis Bonucci laver samme nummer på Juve Stadium.

@Magnifico

Fiorentinas fans jublede, da Bernardeschi blev sablet ned i starten af anden halvleg.
Hvorfor skulle han udvise den mindste respekt over for nogen, der på ingen måder gør det over for ham?
Skrevet af Magnifico
Jeg synes - med al respekt - at dit indlæg bærer præg af manglende indsigt i forholdene, når du skriver "Hvorfor skulle han udvise den mindste respekt over for nogen, der på ingen måder gør det over for ham?".

Det hele bunder i, at tilhængerne ikke mener, at Bernardeschi har vist respekt for dem tidligere. I deres verden er det hele startet med hans disrespekt, som de så svarer igen på med jublen ved det første frispark mod ham i søndags.

Det kræver lige en kort forklaring.

For det første er hademodstanderen for Fiorentina altså Juve. Det er der forskellige historiske grunde til, som jeg ikke skal belemre dig med det fulde omfang af her. Men et manglende mesterskab på sidste spilledag grundet tvivlsomme dommerkendelser, Baggios konfliktfyldte overgang til Juve samt forskellige situationer, hvor Fiorentina har følt at Juve har obstrueret Fiorentinas muligheder, på bl.a. transfermarkedet, er blot nogle eksempler.

For det andet skal man huske, at Bernardeschi startede i viola i 2003 i en alder af 9 år. Han er dermed et produkt af klubbens berømmede fodboldskole. Og man så ham som den næste Antognoni. I foråret - inden skiftet til Juve - nægtede Bernardeschi da også pure at modtage et Juve-halstørklæde fra borgmesteren i Carrera (Juve-fan), hvor Bernardeschi er født. Senere fulgte så en mystisk lægererklæring, hvor Bernardeschi nægtede at træne i viola, fordi der åbenbart var Juve-forhandlinger under opsejling. Efter overgangen til Juve var der så nogle posts på sociale medier, hvor Bernardeschi optrådte lettere uelegant ift især viola-tilhængerne.

Alt i alt har det hele båret ved til det bål, som tilhængerne kalder disrespekt fra Bernardeschis side. Og derfor jublede de. De svarede igen på hans disrespekt med tilsvarende disrespekt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Slettet(042125212608)
Italienske hold i EL! De lære åbenbart aldrig, hvornår begynder de at få det ind i deres tykke knold at Serie A har brug for de Koefficient point og at man derfor ikke stiller med reservespækket hold.

Det er jo ligepræcis sådan noget der gør vi kan ende med at miste den CL givende 4 plads. Heldigvis i denne gør det mindre fordi landende under ikke har præsteret, men det ødelægger en ellers indtil videre fornuft pointmæssig sæson.
Skrevet af Lentini
De kan jo gøre Napoli den tjeneste at trække dem fra samtlige europæiske turneringer til næste sæson. De gider ikke hverken CL eller EL, og samtidig får Sarri fri fra at jamre over kampprogrammet som dog er ganske fordelagtigt ift europæiske konkurrenter.
Skrevet af Acheron 3
Det er svært at have forståelse for Napolis nedprioritering af EL ja. Men hvis de i sidste ende står med scudettoen, har Sarri trods alt gjort alt rigtigt.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af MessIniestaXavi
præcis ^^ håber virkelig i år er året vi slår juve af tronen
Barca Napoli AaB FCM
Skrevet af Lentini
@ Acheron

EL er en ting. At Sarri allerede klagede da man var i CL er en anden ting. Ligeså meget jeg har respekt for Sarris meget systematiske tilgang til selve spillet og udførelse af dette, ligeså meget irriterer hans evige provinsielle piben over kampprogram mig.

Tidligere har han snakket om at prøve sig af i England. Så skal vi virkelig til at proppe lommeuld i ørerne for ikke at høre på det evindelige tuderi fra hans side, fordi der kan man da snakke om et presset program.

Jeg håber de smider den, alene af den grund. Hvis du vil være en topklub, som kæmper med om titler så agér som fucking en.
Skrevet af KasparNissen
Helt enig Lentini.

Napoli skal stramme op.
Grande Inter!
Skrevet af gorillapik
Men exit fra Europa er vel noget nær det bedste der kan ske for Napolis titel ambitioner. De foregående sæsoner har de jo i særdeleshed smidt point i kampene op til og efter de europæiske optrædener. Problemet kommer først for alvor næste sæson hvis man ikke får styrket bredden gevaldigt. Man kan vel dårligt som eventuelle italienske mestre sjofle de europæiske kampe på samme måde.
Skrevet af TR1986
Scudettoen er det klare mål i denne sæson. Jeg er sådan set ligeglad med hvad andre mener om vores Europa League indsats. Vi ligger nummer 1 i Serie A og det er kun Juventus der ser ud til at true os. Det var en jammerlig indsats, det er rigtigt. Men jeg græder ikke hvis vi ryger ud af Europa League, hvis det betyder at vi så har større chancer for at vinde Scudettoen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Lentini
@ gorillapik

Men hvor smal er Napolis trup egentlig? Jeg har set det argument anført flere steder, af diverse eksperter. Jeg synes det er noget forkvaklet sludder. Det er helt og holdent, imo, Sarri der er et langt større problem end bredden i Napoli, fordi han helt enkelt ikke anvender den bredde han nu engang har.

De Laurentiis har jo ret i sin tidligere kritik, udover at han skulle have holdt den internt. Hvorfor køber vi spillere som træneren alligevel ikke benytter ?

Det er så provinsielt at ville vinde mesterskaber, men ikke forholde sig til de forpligtelserne der kommer af at være et tophold. Milan må meget gerne stikke en ordentlig kæp i hjulet på dem, når de stikker næsen forbi San Siro. Og gerne efter Milan har spillet en midtuge-kamp.
Skrevet af Duck
Jeg synes, du er lidt hård ved Napoli og deres prioriteringer, Lentini. I deres tilfælde giver det fin mening, at man sælger deltagelsen i den, desværre, lettere ligegyldige Europa League. Dybt inde i sæsonen er det stadig en reel mulighed for dem at vinde det italienske mesterskab. Jeg kan ikke fortænke dem i at gå all in på det.

Ja, man kan mene, at Sarri ikke roterer sin trup nok (jeg gør ikke), men han er jo stadig grøn på den europæiske scene, og han har jo i det hele taget også meget at lære endnu - også hvad angår hans kommunikation udadtil, som ganske rigtigt nogle gange er lidt tudeagtig. Omvendt ER det en tynd trup, han har at arbejde med, der er ikke lønkroner nok til at have kvalitetsspillere i samme mængde som fx Juventus har det. Der er ingen dækning på de forreste pladser fx., og så nytter det jo heller ikke noget, at man køber dyre spillere, som så alligevel ikke er brugbare efter Sarris mening (Pavoletti og Maksimovic). Derudover er hans stærkeste 11 i stand til at opføre noget nær fodboldkunst, som tilmed giver resultater, og så er det svært at argumentere for, at man skal stille med tydeligt dårligere reserver, for at kunne levere torsdag aften i den lille europæiske turnering.

Napoli er ikke Juventus. Eller Milan for den sags skyld. De har ingen, absolut ingen erfaringer med at spille med om det nationale mesterskab og en europæisk titel på samme tid. Det tager årevis at opbygge sådan en kultur i hele organistationen, og hvis Napoli løfter Scudettoen til maj, vil der ingen ærgrelser være hos nogen i og omkring klubben over, at man ikke gjorde noget ud af Europa League. Snarere tværtimod.
Skrevet af Magnifico
Napoli´s Ounas kommer efter Leipzig-kampen med et perspektiv ifm. overvejelserne om at rotere (spillere):

"Per chi gioca poco è difficile dare il massimo quando si viene chiamati in causa. Anche fisicamente è dura."

Oversat:

For den, der spiller lidt, er det svært at give det maksimale, når man blive kaldt i kamp. Også fysisk er det hårdt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af gorillapik
Lentini:
Ja det er jo svært at sige når han ikke benytter bredden. Men de foregående sæsoner husker jeg det som om de har smidt point når de har roteret på mere end et par pladser af gangen. Det vidner for mig om at kvaliteten i bredden ikke har været der.
Skrevet af Lentini
@ Duck

Som jeg skriver til Acheron, så er EL en ting idet det prestigiøse ved turneringen er til at overse samt at Napoli allerede (stort set) er kvalificeret til næste års CL. Men CL er en anden ting, og han jamrede allerede i efteråret over kampprogrammet. Og hvis det er så pokkers hårdt, så kunne han eventuelt vælge at rotere lidt. Men det gør han ikke, hvorfor kritikken klinger hult idet sådan er det for alle topklubber. FIGC gør endda en indsats ved at flytte kampene for de europæisk deltagende klubber.

Så vil jeg i øvrigt påstå at det er en mental kamp ligeså vel som formmæsigtt at deltage på flere fronter. Og når man ikke viser tillid til andet end 12-13 spillere så er det svært at få bedre output.

Jeg hylder ikke den kværulerende stil som Sarri fører. Det er Conte om igen da han var i Juve, og vrælede løs om den unfair konkurrence Juventus var ude for i europæisk sammenhæng. Det er taber mentalitet som fordrer nederlag.

Milan kan desuden ikke bruges som sammenligning. Klubben har, ja, stolte traditioner. Men det er sparsomt med erfaring i den nuværende trup på et europæisk niveau.
Skrevet af TR1986
Jeg elsker virkelig Sarris vindermentalitet. Selvfølgelig var det under niveau i kampen imod Leipzig, men som alle der følger italiensk fodbold ved, så er det klare mål Scudettoen for Napoli. Det ville være så fantastisk at bryde Juventus dominans.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af La Mir!!
Lige i Napoli’s tilfælde kan jeg sagtens forstå, de ned prioriterer EL. Det er længe siden, titelræset har været så close. Men Sarri’s eller generelt trænernes piveri er lidt trættende efterhånden. Conte kunne selv med en “sløj” sæson 2 fået sig en forlængelse i Chelsea, hvis han havde håndteret medierne anderledes. Men jeg kan forstå, hvis Chelsea ledelsen er træt af hans evige belastende udtalelser i pressen. Hvis kampprogrammet er så stramt for Sarri i Serie A, så har jeg svært ved at se ham i EPL. Måske, Superligaen vil være et bedre bud for ham.

Desuden, 3-4 dages pause mellem kampene er sku da ikke unormalt.
Daje!
Skrevet af Duck
Så du er utilfreds med, hvad du betragter som jamren fra Sarri? Ellers forstår jeg ikke helt. Det er jo ikke som om, at Napoli røg ud af CL med vilje. Napoli har ingen forpligtelser over for nogen udenfor klubben. Overhovedet. De satser benhårdt på mesterskabet i år, og velvidende at de ikke kan satse på to heste, har de så brugt de europæiske kampe til at give reserverne spilletid.

Jamren eller ej, indtil videre har Sarri løst sæsonens opgave til topkarakter, i det at de stadig er med i mesterskabskampen.
Skrevet af gorillapik
Lentinis kritik går vel også på at de netop ikke engang har forsøgt at spille på to heste. Måske kunne de. Det er i hvert fald ikke urimeligt at forvente mere af dem i chl gruppespillet end de leverede.

Og i øvrigt helt enig i at hans klynk har taget Conte + farsopoliske dimensioner. Den med at det ligger pres på Napoli at Juventus spiller før dem og at det derfor er uretfærdigt at de har så mange kampe før Napoli må tage prisen. Det er også bare helt enormt uintelligent - så må i sgu spille jer videre i chl så i ikke skal spille torsdag.
annonce
0