Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RaZZ87
Måske er det tomme trusler, men det ville helt sikkert være på sin plads at kyle dem ud.
Skrevet af ilsemprelaziale
Det er så meget sell out af de klubber at jeg næsten brækker mig. Italiensk fodbold har været i knæ i 15 år ca pga klubberne ikke kan følge med England, Spanien osv mht økonomien. Det er så de tre største klubbers plan at køre Italiensk fodbold yderligere i sænk på den måde?

UEFA nævner mangel på solidaritet og det er spot on. Man kan så altid sige at det er ironisk at de nævner det da de om nogen er ansvarlige for mange af de problemer der er i Europæisk fodbold...f.eks at forskellen på de rige og "fattige" klubber bliver større hvert år.

Juve, Inter og Milan giver jo de andre Italienske en fuck finger ved at prøve at gøre det her. Jeg synes Lega Calcio skal gøre det samme og kyle dem ud.

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Caroe
Hey TV2, det er rimelig træls at høre to kommentator-spor samtidigt i Torino - Roma.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Janus
Synes den er ligetil mht Super League. Hvis Juve, Inter og Milan hellere vil en privatliga ala NBA så burde Lega vise en smule balls og omgående smide dem ud af ligaen.
Serie A og Champions League skal nok klare sig uden de hold.
Skrevet af Caroe
Og med virkning fra den dag det bliver offentliggjort...
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af La Mir!!
De er hjertens velkomne til at spille 72 kampe mod hinanden og dræbe al spændingen ved stor kampene.
Daje!
Skrevet af Janus
UEFA / FIFA vil også udelukke spillere fra Super League holdene at deltage i landskampe.
Det ser ud til at det hele spidser til inden en snarlig offentliggørelse.
Skrevet af Nickdkinter
Ville være hjernedødt at lave den liga. Det handler om penge ik en dyt andet! Og hvis det er så skal de hold bare smides ud. Længere er den sådan set ikke.
Og al de store kampe vil netop blive røv hammerne syge!
Skrevet af Flying Dutchman
Forstå mig ret, jeg er ikke en fan af Super League. I min verden er fodbold inkluderende og bør det være storklubbernes opgave at hive de mindre klubber op, fremfor at isolere sig. Det føles som endnu et søm i kisten på en sport, der reelt set har været døende i tyve-femogtyve år.

Men efter min mening er det bundnaivt at tro, at Serie A bare uden videre ekskluderer Inter, Milan og Juventus (og at de øvrige ligaer ekskluderer deres storklubber). Fodbold er et produkt der skal sælges og Lega Calcio ved ud-mærk-et godt, at et Serie A uden de tre historisk bedste, største og mest populære klubber (både i og udenfor Italien) betyder, at deres produkt mister ufatteligt meget værdi. Det betyder færre TV-seere, hvilket så igen betyder sponsorflugt, hvorefter man kan vinke farvel til de bedste spillere - hvilket så igen betyder færre TV-seere...

Rinse and repeat.

Det gælder jo også de øvrige ligaer. La Liga uden Real og Barcelona? Jeg må le. Premier League er lidt stærkere stillet, men igen? Ingen Liverpool? United? City?

Det samme med UEFA. De kan da sagtens sparke Inter, Milan, Juventus og de andre syndere ud - og en ikke ubetragtelig del af mig ville da synes, det var på sin plads! Men hvad så? Så har man en Champions League med Bayern, PSG og... ja... Samme mølle, samme produktforringelse. Desuden sparker man jo bare til en død hest, i og med det netop er det, klubberne tilsyneladende ønsker.

Jeg kan også se, forslaget rummer, at andre klubber kan kvalificere sig til turneringen - og hvis pengene er netop i Super League og ikke (længere) i CL, så er det jo ikke umuligt, at Serie A, Premier League og La Liga ikke kun skal smide de første seksten klubber ud, men også dem der siden byder sig på.

Og selvfølgelig kan FIFA da udelukke spillere fra landskampe, men i og med det for det første ikke er der, spillerne tjener deres hyre og for det andet FIFA blot følger pengene (som unægteligt ligger hos de bedste spillere i de største klubber), er jeg ikke sikker på, FIFA er villig til at tage den kamp.

Tilbage står hvad det reelt set handler om. Er her blot tale om en forhandlingsteknik fra de største klubber, der vil have en bedre aftale med UEFA? Eller er det her reelt nok? Jeg håber ikke på det sidste - det kan meget muligt være den sidste dråbe, der får bægeret hos denne fodboldfan, der ikke længere er forelsket i sporten, til at flyde over.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Tilbage står hvad det reelt set handler om. Er her blot tale om en forhandlingsteknik fra de største klubber, der vil have en bedre aftale med UEFA? Eller er det her reelt nok? Jeg håber ikke på det sidste - det kan meget muligt være den sidste dråbe, der får bægeret hos denne fodboldfan, der ikke længere er forelsket i sporten, til at flyde over.
Jeg er i hvert færdig med at følge fodbolden, hvis det ender sådan.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Gustenv@rius
Vi skider på top 4 i Serie A denne sæson. Super league, here we come....

https://www.youtube.com/watch?v=20bKkcHyUUw
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
Haha, Gusten!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Inters trøjer ligner viskestykker man kan købe på Bilka for 20 kroner..

De har godt nok ikke være heldige i kampen indtil videre 2 gange stolpe og en uheldig selvmål.
Skrevet af Slettet(341159221110)
står den kan ses på tv2play men der kører real madrid getafe?
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Der er play kanaler som kaldes livesport nedenfor kanalerne, hvis du har udvidet pakke på TV2 Play.
Skrevet af Janus
Flot at sende Getafe - R. Madrid i stedet for Napoli - Inter
Skrevet af Slettet(341159221110)
fandt den, tak. Den ar ikke synlig før.
Skrevet af OC
Jeg kan simpelthen ikke se, hvordan det skal lade kunne sige gøre. De 12 klubber er måske nok store, men de har UEFA, FIFA og de fem største ligaforbund imod sig. I så fald har de kun den liga at spille for.
Og hvad med spillerne. Vil de være tilfredse med udelukkelse fra international fodbold, fordi deres arbejdsgivere har truffet en katastrofal beslutning? Og spille, hvad - 10 kampe om sæsonen, hvis man altså ikke går videre?

Hvis det går igennem, så bliver det uden mig ombord. Jeg ved det er en ret hul trussel, men det ser også ud til at store dele af fangrupperingerne på internettet har fået nok.
La prende Vecino.
annonce
0