Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
I hvert fald med 99,9% sikkerhed (i følge kommentatoren). Jeg har ikke tjekket indbyrdes med Cagliari, men han sagde at de skulle vinde de resterende samtidig med at Cagliari skulle tabe (naturligvis) OG samtidig skulle der hentes 25 mål på Cagliari, hvilket selvfølgelig ikke sker.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Flying Dutchman
Cagliari er bedre indbyrdes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
Endnu en kommentator, der ikke har styr på reglerne i Italien....
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Acheron 3
Der er fuldt program i B i dag og tredjesidste runde, med kampstart klokken 14. Her tager Monza hjemme imod Lecce, og med en sejr vil hjemmeholdet både indhente Lecce samt være bedre indbyrdes, da sæsonens første møde mellem de to klubber endte 0-0. Om det også er nok til at snuppe andenpladsen afhænger til gengæld af om Salernitana får noget med fra deres udekamp hos Pordenone.

I den anden ende af tabellen er der bundbrag mellem Pescara og Reggiana, i en kamp som hjemmeholdet reelt skal vinde for at undgå en faretruende nedrykning til C.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Slettet(501525220608)
Har haft et svagt punkt for Pescara siden Zeman-dagene. Og så har de et fedt delfin-logo. Håber de klarer skærerne.

Ærgerligt med Parma, som har været en shaky klub lige siden skandalerne og konkurserne begyndte at vælte ned over dem oven på de glade parmalat-dage. De hører til i den bedste række. Eller, det burde de, men de har spillet sig selv ud. Skrækkelig sæson af dem.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, som OC skrev for et par måneder siden, så ligger de som de har redt. De skulle jo aldrig have fyret succestræneren i sommers - og da især ikke på så tyndt et grundlag. D´Aversa gjorde jo et glimrende stykke arbejde i sidste sæson, hvor man var ét af de bedre midterhold.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(501525220608)
Enig. De mistede self Kulusevski og Cornelius har været småskadet/uskarp hele sæsonen, men de var på forhånd spået en midterplacering. Alt er åbenbart gået galt.
Skrevet af ilpolpopogba
Jeg har noteret mig pizzeriaet i Husum Old Bull.

FAF21: jeg har fået mad fra Da Basso, hvor lasagnen var udemærket, pastaretterne not so much, men vil da prøve deres pizzaer.

JuveFella: enomania er også på min liste, vildt jeg ikke har fået sat benene der endnu!

la vecchia signora
Skrevet af Faberge
Parma er selv skyld i deres misere. At skille sig af med D´Aversa var hovedløst, og det kom til at bide dem selv i røven.

Noget helt andet: Jose Mourinho i Roma, hvad siger vi til det? Han er god til at skabe et sammenhold, men han slider også på en trup, så han er næppe en langtidsholdbar løsning.

Jeg har også en fornemmelse af, at hans metoder er ved at være lidt bedagede, da fodbold i øjeblikket udvikler sig væk fra det, han står for.
En fisselatte, tak.
Skrevet af ilpolpopogba
Nå men hvis vi er i det kulinariske hjørne og deler ud af guldkornene, vil jeg med blandende følelser også byde ind. Nogle af stederne er i forvejen svære nok at få bord på, så prøv at lad være at overrend stederne :)
- Det er i hovedstadsområdet

Bedste pasta:

Fabro - Lille restaurant i Borgergade. Vanvittig lækker, vanvittig billigt. 10-12 siddepladser og tilberedt af italienere

Bedste italienske restaurant

Mangia - I kender den nok, hvis ikke.. så glæd jer!

God og billig take away:

Pasta La Pasta - italienske råvarer flyves ind og tilberedes af tidligere Michelinkokke. Plain and simple og en pastaret til imellem 90-120kr

God pizza i Nordsjælland:
Armando i Gentofte - solid pizza
la vecchia signora
Skrevet af Acheron 3
Dagens kampe i B endte med 1-0 sejre til både Pescara og Monza. For førstnævntes vedkommende betyder det, at delfinerne med to kampe igen kun har tre points op til nedryknings-play-off. Stadig et svært udgangspunkt men dog muligt. Sidstnævnte avancerede til tredjepladsen med to points op til automatisk oprykning. Foran dem ligger Salernitana, som ligeledes hentede tre points via en 2-1 sejr hos Pordenone. Lecce er nu nede som nummer fire, men bestemt ikke ude af kapløbet endnu. Venezia og Cittadella er reelt sikre på play-off kampe, men kan ikke nå højere op end det.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Stankovic
Mourinho i Rom. Det overrasker mig at han kan blive ved med at lande nogle af de lidt større jobs. Roma må være desperate.
Skrevet af Slettet(501525220608)
Jeg kan godt lide det. Har også været træt af Mourinho, men en tur til Italien kunne sagtens gavne både ham og Roma. Er indstillet på kedelig fodbold fra den front i et stykke tid, men resultaterne bliver næsten med garanti mere stabile. De har en god trup i Rom, som ikke skal krydres med meget, før det kunne blive spændende... dog nok kun for Roma fans ;)
Skrevet af Old Bull Lee
Ilpolp:
Så lidt. Og tak for tips. Kender Mangia, ikke så meget andet.

Mou til Roma:
Den er svær. Det kommer vel an på hvor godt hans visioner flugter med de nye ejere. Trænermæssigt forekommer han mig en smule arkæisk og jeg er ikke sikker på om Mou er antidoten til hvad der foregår i Rom. Man er vel stadig i gang med det enorme oprydningsarbejde efter især Monchi. Her tænker jeg primært på den økonomiske ravage. Mou kommer velsagtens med en forventning om at hente nye spillere.

Men det er da spændende at kunne hente så stor en kapacitet. Vi mangler nærmest kun Viola, så har vi 8 klubber der kan konkurrere om 4 pladser. Vi må håber at det kommer til at smitte af, rent koefficientmæssigt i Europa.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Slettet(501525220608)
Håber Sarri ryger til Fiorentina nu og giver den hele armen med sarrismo.
Skrevet af Martinovic
Mon ikke han tager retur til Napoli.
Mojn do!
Skrevet af JuveFella
ilpop@

Ja det er en skam, det skal du bestemt glæde dig til.

PastaLaPasta er jeg enig i, det er også rigtig godt.

Mangia synes jeg har hørt navnet før, det må undersøges nærmere - tak for tip :)
Skrevet af JuveFella
OldBull@

Du burde seriøst overveje Enomania, uden jeg skal fremstille en reklame for dem, så vil jeg blive meget overrasket hvis du bliver skuffet.
Skrevet af TR1986
Mourinho til Roma giver noget ekstra lir og opmærksomhed til Serie A. På den front er det positivt. Rent sportsligt tror jeg dog ikke han får det optimale ud af Roma. Mourinho er på trods af sin relativ unge alder, en dinosaur i moderne fodbold og tiden ser ud til at være løbet fra ham. Han passede rigtig godt til Inter i perioden 2008-2010, hvor han havde et fantastisk hold at arbejde med, men til det nuværende Roma hold, ser jeg ham ikke få succes. Men lad os se. Det baner tilgengæld vej for Maurizio Sarri retur til Napoli, hvilket jeg helt sikkert vil hilse velkommen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(501525220608)
Sarri tilbage til Napoli vil også please mig rigtig meget, men troede ikke, at det var en mulighed med forholdet mellem ham og De Laurentiis? Ikke at et grimt brud har forhindret trænere i at vende tilbage før, så der svarer jeg måske på mit eget spørgsmål...
annonce
0