Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pete2
Varulv og caroe Grazi
Skrevet af Slettet(042125212608)
Enomania og Mangia er vist rimeligt veletableret at det er de bedste steder i kbh hvad angår det italienske køkken. Resten er så godt som en blandet landhandel hvor de kan gøre noget specifik godt/udemærket og resten not so much. Men har man først spist tilstrækkeligt godt & Billigt i Italien så bliver det hele lidt en lunken affære til overpriser.

Især på vinsiden er det rævepis de ofte servere jo både dyre og dårligere end standardvaren i Italien, ellers skal du af med en nyre.
Skrevet af TR1986
https://www.google.com/amp/s/www.ilveggente.it/2021/05/04/calciomercato-napoli-spalletti-giuntoli-gattuso/amp/

Luciano Spalletti rygtes stærkt til Napoli. Aurelio De Laurentiis har efter sigende været i kontakt med ham i længere tid og han kan meget vel være Napoli træner fra den kommende sæson. Det bliver interessant at følge.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Magnifico
Især på vinsiden er det rævepis de ofte servere jo både dyre og dårligere end standardvaren i Italien, ellers skal du af med en nyre.
Uden for turistområderne i Italien er der ofte den uskrevne regel, at man højest lægger 10-20% oven på vinens detailpris. "Ellers køber de lokale bare ikke vin", som en restauratør fortalte mig.

Dét betyder, at man for 300 kroner - som vel er standardprisen for den billigste vin på habile italienske restauranter i Danmark, hvor man ganger detailpris med en uhyrlig faktor - kan få en udsøgt kongevin på lokalrestauranten i Italien.

Yderst sympatisk - og apropos mit tidligere indlæg om mit miljøskadede forhold til kvalitet vs. pris.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af ilpolpopogba
Zanetti: godt at høre, at endnu en melder sig i koret ang. de 2. Prøv Fabro i Borgergade. Fabelagtig pomodoro.

Den I taler om i Vanløse, ser til gengæld tarvelig ud på Google. De billeder folk har taget retfærdiggøre nok ikke helt maden, men ser turistet og 80’er agtig ud
la vecchia signora
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpo: Det er faktisk lidt pudsigt med La Buca. Målt på udseendet er den ikke meget værd. Men køkkenet er rigtig godt, og det er vinen også.

Når det er sagt, så er La Buca ret langt fra et hipsters´ paradise. Det er mere good ol´ fashioned.

Jeg har fået min bedste risotto der.
Skrevet af ilpolpopogba
Interforlivet:
Jeg bryder mig på ingen måde om hipstere, så passer mig glimrende :).

Hmm, jeg vil lade det komme an på en prøve, men billederne ser altså umådelig triste ud. Jeg håber på at det er amatørfotografer :)
la vecchia signora
Skrevet af Interforlivet
@ilpolpo: Giv det et skud:) Det er som sagt en glimrende restaurant (på trods af de triste billeder).
Skrevet af Slettet(042125212608)
@Magnifico

Det er desværre ikke engang løgn... jeg køber altid nogle af de lidt bedre dernede, når jeg spiser ude (lokale restauranter, holder mig alen væk fra steder med turister, hvis jeg kan), har fået seriøse kongevine for menneskepenge og hvor jeg endte med at drikke mig en lille skid på, fordi det var så billigt.
Skrevet af Fox@Mulder
Spændende om det overhovedet bliver Inter, Juventus, Milan der spiller europæisk fodbold næste sæson.......

Hvad hulen laver vi (Milan) og Juventus iøvrigt? Kryb dog til korset ligesom de andre klubber.

Efter ESPN´s oplysninger er der allerede truffet en aftale med syv klubber, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea og Atlético Madrid, mens Christian Eriksens Inter efter sigende også er på nippet til at indgå en aftale.

Flere af klubberne indså meget tidligt, at de bevægede sig ud på gyngende grund og trak sig derfor undskyldende

Derimod er der ingen aftale med Barcelona, Real Madrid, Milan og Juventus, der altså dermed kan straffes for brud på UEFA´s Artikel 51, der omhandler et forbud for klubberne mod at indgå i alliancer med andre klubber uden UEFA´s tilladelse.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg tror ikke, at Inter er i fare. Klubben har bekendt fejl og er meldt ud af ESL igen. Det vil overraske mig endog rigtigt meget, hvis UEFA disker op med bare en større bøde til, lad stå ekskludering af, de klubber, der oprindelig var med, men som er meldt ud igen. Det er trods alt ikke imod reglerne at tale om en anden turnering - og for otte af de tolv klubber forblev det trods alt ved ord. Endvidere er UEFA intet tjent ved, at straffe klubber, der har meldt sig ud af egen vilje, ekstra hårdt - det giver ikke just incitament til at lade være en anden gang.

Desuden har Infantino udtalt, at man skal huske, at straffe de skyldige, og ikke spillerne, trænerne, stabene og ikke mindst fansene...

Mit bud er, at direktørerne af de otte der trådte ud igen får en klækkelig bøde, måske sågar lidt mere end det, mens klubberne går fri. Hvis Real, Barcelona, Milan og Juventus så insisterer på at forblive i ESL, så skal det nok føre til ekskludering og så videre.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Nej, jeg har også svært ved at se klubber blive straffet for at planlægge noget - som de så har droppet igen.

Der er dog et kæmpe pres fra omverdenen og UEFA kan også føle de er nødt til at sætte et eksempel, så idéen ikke popper op igen indenfor en overskuelig fremtid.

Giver slet ingen mening at vi og Juvevikke forlængst har taget samme sti som Inter - der er jo ingen ESL at holde liv i......
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Der er dog et kæmpe pres fra omverdenen

Er der det? Hvordan? Og fra hvem helt præcis?

UEFA kan også føle de er nødt til at sætte et eksempel, så idéen ikke popper op igen indenfor en overskuelig fremtid.

Tja, omvendt popper idéen også op igen, hvis UEFA straffer de tolv klubber så hårdt, at de ikke har et valg, end netop at bryde ud. Endvidere straffer man så stadigvæk mange spillere og ansatte, samt millioner af fans for noget, et fåtal havde sat sig for.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Duck
Lad endelig tosserne "bryde ud". Der er ingen folkelig opbakning til så ækelt et projekt som Super League er/var.

Det er helt skandaløst, hvis ikke Super League-klubberne bliver straffet for deres idioti. De prøvede trods alt lige at underløbe UEFA og hele den europæiske fodboldverden. Mindst én sæsons udelukkelse fra europæiske turneringer bør være det absolut mindste plus klækkelige bøder.
Skrevet af Mr. Juve
Tror og håber der kommer et nyt og mere "spiseligt" udspil og det derfor klubberne ikke er ude endnu.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Flying Dutchman
@ Duck

Straffet for... hvad? Hvad har "tosserne" sådan helt konkret gjort for at blive straffet? Og hvorfor skal den straf i så fald gå ud over spillere, trænere, stabe og fans?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Tror også det er alt for risikabelt for UEFA at straffe esl klubberne og dermed optrappe konflikten. Den opbakning de oplever lige nu er jo udelukkende modvilje mod esl og ikke en validering af det shit-show som UEFA er.
Skrevet af gorillapik
Skrevet af Magnifico
Champions League uden fx Real Madrid, Barcelona og Juventus? Glem det, det er jo en ren devaluering af eget produkt med massiv protest fra TV og sponsorer (= penge). Sker aldrig. Sagen ender med store bøder. Og dermed endnu flere monetter i UEFA´s amoralske kasse.

ESL og UEFA. To sider af den samme lort.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Interforlivet
@Mag: Jeg er ikke decideret uenig, og jeg er på ingen måde fan af ESL-udspillet. Men jeg er tilbøjelig til at mene at UEFA er værre end ESL-holdet idet ESL-holdet i det mindste toner nogenlunde rent flag.

Så jeg er nok mere ude i to lorte hvor en er lidt større end den anden og hvor begge lugter fælt.
annonce
0