Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Andetsteds skulle Roma há lagt første bud på Belotti.....15M skulle det lyde på, hvilket vist i så fald mest af alt må betegnes som "Hej Urbano Cairo, vi er interesserede, har du lyst til at forhandle?"-bud
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
For et par år siden, kom Magnificio med en forrygende idé. Vores respektive, svært subjektive, komplet ubrugelige bud på årets hold - gerne med et par ord knyttet til. Jeg lægger gerne fra land - og håber, I andre er med!

Jeg stiller op i en god, gammeldags 4-3-3.

På målmandsposten er der flere bud - ikke i lidt grad fordi niveauet ikke har været alt for prangende. Szczesny, Cragno, Musso, Silvestri, Handanovic og Audero har alle været gode, men jeg går faktisk med Consigli, som jeg synes, har været god i alle de kampe, jeg har set med ham.

I midterforsvaret er der reelt set kun de tre faste Interstartere, Kjær og Koulibaly, jeg kan komme i tanke om. Jeg går med De Vrij og Skriniar, men der er virkelig ikke langt ned til hhv. Bastoni og Koulibaly.

Højreback er et valg mellem Hakimi, Di Lorenzo og Cuadrado - men jeg går med Hakimi.

Venstreback et kapløb mellem Hernandez og Gosens, hvor tyskeren vinder - snævert.

Inde midt på er der, som altid, flere gode bud: De Paul, Milinkovic-Savic, Locatelli, Ruiz, Alberto, Pellegrini har alle haft gode sæsoner, men jeg går med Kessié, Brozovic og Barella. Jeg har aldrig været ivorianens største fan, men han har virkelig steppet up en gang eller to i indeværende sæson og render efter min ydmyge mening rundt, som Milans pt. bedste spiller. Som jeg ser det, er Barella lige pt. Italiens bedste midtbanespiller, mens Brozovic er uundværlig. Af de øvrige nævnte, var Milinkovic-Savic tættest på.

På venstrekant, er der reelt set kun Ronaldo. Smørhår er irriterende, men man kan ikke holde sæsonens topscorer ud. Insigne kom vel nok tættest på.

På højrekant er der heller ikke rigtig en konkurrence. Berardi har haft endnu en god sæson, med sytten mål og otte assists som resultat. Lozano og Chiesa kom tættest på.

Oppe på toppen er Muriel et godt bud, men jeg går med Lukaku. 24 mål og 10 assists fra en komplet angriber, der kan det meste. I øvrigt en shout out til Simy, der scorede 20 mål for et nedrykker hold.

Så til træneren... Der er faktisk flere gode bud. Pioli, Simone Inzaghi og Gasperini bør selvfølgelig nævnes, mens De Zerbi, Italiano og go´e, gamle Tinkerman også overpræsterede. Jeg er dog nødt til at gå med Conte - der har været stort set fejlfrit (i Serie A...).

Så jeg ender altså på:

Consigli; Gosens, De Vrij, Skriniar, Hakimi; Kessié, Brozovic, Barella; Ronaldo, Lukaku, Berardi

Bænk: Szczesny, Silvestri, Hernandez, Bastoni, Koulibaly, Cuadrado, Milinkovic-Savic, De Paul, Locatelli, Insigne, Muriel, Chiesa

All.: Conte.

Er jeg farvet? Gu er jeg da så...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Tror jeg vil vælge noget nær det samme. Dog synes jeg ikke, man kan komme uden om Simon Kjær til minimum bænken. Han har nærmest ene mand bundet en tidligere noget så vaklende Milan-defensiv sammen. Vigtigste Milan-spiller sammen med Kessie.

Berardi har lavet mange mål på et offensivt Sassuolo-hold, men jeg vil fremhæve Chiesa, som løftede sit niveau for Juve, da det gjaldt. Uden ham var de ikke kommet i top4 til trods for, at han ´kun´ lavede ni mål.

Målmandsposten er svær. Ingen har for alvor brændt ligaen af i år på den position.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Martin

Kjær har så absolut gjort en forskel og jeg nævner ham, trods alt, også.

Jeg har lyst til lige at knytte en kommentar til de "manglende" Milan spillere, på trods af en fornem andenplads. Der har nemlig været et par Milanspillere, som har præsteret på et højt niveau set over hele sæsonen - deriblandt Kessié, som altså sniger sig på holdet. Nogle af dem spiller dog netop på pladser, hvor konkurrencen er stor; Kjær har været forrygende, men bedre end De Vrij, Bastoni, Skriniar og Koulibaly? Det synes jeg ikke helt - men det er jo bare min holdning. Hernandez endnu en gang fænomenal, men i mine øjne har Gosens lige været det bedre og det mere stabilt. De mange skader gjorde det også svært for for eksempel Bennacer, der har været god i de kampe han har spillet, men som er svært at tage med efter en halv sæson ud i lazarettet.

Jeg er i øvrigt enig angående Chiesa og Berardi. De to var, sammen med Hernandez og Gosens, samt Kessié og Milinkovic-Savic, den sværeste plads. Jeg synes dog, at Berardi har været bedre til det, jeg gerne se en kant gøre - så det blev en smagssag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes umiddelbart ikke Theo har noget at gøre i det selskab. Han har haft en skuffende sæson.
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Enig, meget hen ad vejen.

Dog mener jeg Kjær fortjener en plads i startopstillingen - han har været helt afgørende for et Milan hold som mod forventning slutter som nummer to. Han har faktisk også bedre rating end alle 3 Inter folk, hvis man kigger på whoscored - det er selvfølgelig bare stats, men de måler trods alt på en række nøgleparametere.

Jeg er også farvet, men mener faktisk også du glemmer Calabria - han er nok den højre back som har løftet sit niveau mest og målt på de defensive nøgletal (tackles won osv) er han bedst i ligaen - Hakimi er selvsagt bedre offensivt, så det er vel et spørgsmål om hvad man vælger - i en 4-3-3 ville jeg gå med Calabria. I en formation med wingbacks ville jeg selvsagt gå med Hakimi.

Theo har været svingende og Goosens har lavet flere mål/assists. Selvom Theo har haft en dårligere sæson end sæsonen før har han faktisk markant bedre score på whoscored end Gosens, jeg er dog enig i tyskeren

Midtbanen giver sig selv. Savic, De Paul hvis det skal være mere offensivt. Malinovsky synes jeg også man er nødt til at nævne - måske blandt de 3 bedste spillere i 2021?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af TR1986
Interessante hold i stiller:-) Jeg undlader at sætte et hold, men vil blot sige at jeg synes Luis Muriel har været den mest spektakulære spiller i denne sæson. Han har virkelig imponeret mig. Selvfølgelig har Inter en række spillere der sagtens kan forsvares at have på holdet, idet de har været relativt suveræne og fortjent vundet Scudettoen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af ilpolpopogba
Jeg har ikke set nok af de andre hold til at kunne stille et kvalificeret hold, og jeres hold bærer også præg af subjektivt og tilhørsforhold, muligvis også fordi at I nok har set langt flere kampe med jeres respektive hold end de andres og derfor mener at en spiller har hold højere niveau fordi I måske har set 30 + kampe med jeres spillere og kun 3-4 kampe med konkurrenterne på positionerne.


Anyways jeg undrer mig over at Hakimi bliver fremhævet efter de seneste måneders skriv om ham i intertråden. han startede som ild og torden og var helt fantastisk (indrømmet) men jeg synes at der var en laaang periode i foråret hvor interfans i nærmest hver anden kamp sagde at han havde et frygteligt bundniveau og bare tonsede afsted uden nogle adresse..
- Nåede han at spille sig op til at være ÅRETS højreback, i de sidste runder?


Dog vil jeg også fremhæve Chiesa der vel har været skaber af 80 % af AL det offensive spil juve har haft i år. (Ronaldo afslutter stortset kun og skaber reelt set ikke meget)

la vecchia signora
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Tja, i mine øjne når Kjær, uanset dennes vigtighed for Milan, ikke helt De Vrij, Skriniar, Bastoni og Koulibaly (i øvrigt i prioriteret rækkefølge).

Whoscored er i øvrigt skod at bruge til at sammenligne spillere med. Jo jo, de ser nøgternt på statistik og yadi-yadi, men deres ratingssystem er helt skæv, efter min mening. Det er nok heller for sjovt, at ni ud af deres ti bedst ratede spillere i Serie A er angribere. De glemmer også at medtage kontekst og jeg klukgriner hver gang, en given spiller kommer med, fordi han scorede to mål mod et bundhold, mens en anden spiller, som ikke scorede, men gjorde det fremragende i et topopgør ikke gør.

Som eksempel kan man tage, at Chririches, Günter, Magnani og Tomori alle scorer højere end De Vrij, Bastoni, Skriniar og Koulibaly - og alle med to øjne kan da godt se, at de fire førstnævnte ikke har været i nærheden af de fire sidstnævnte, trods alt.

Malinovsky er okay, men falder lidt ud mod de større modstandere. Han var tandløs mod Juventus i CI, samt begge Milano hold i 2021.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Ilpolpo

Hakimi kommer i høj grad med, fordi konkurrencen egentlig ikke er prangende. Det er umiddelbart kun Cuadrado og Di Lorenzo, som jeg kan nævne - og der mener jeg, trods alt, at Hakimi har været bedre end dem, set over det hele.

Du har dog helt ret i, at Hakimi havde en periode, hvor han faldt ud af kampene (eller sågar ikke mødte op). Når han dog endelig rammer topniveauet, så er han også skræmmende.

Men jo, mit hold bærer selvfølgelig præg af subjektivitet, delvist fordi jeg foretrækker Interspillere, men også fordi jeg, som du korrekt nævner, har set 36 af sæsonens 38 Interkampe i Serie A.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Det er altid en meget sjov øvelse, som selvfølgelig bliver både subjektiv og ikke mindst præget af, at man naturligt ser ét hold mere end andre.
Og så kommer det også an på hvilke kvaliteter man lægger vægt på til den enkelte rolle.

Min 4-3-3 hedder; Donnarumma; Gosens, De Vrij, Romero, Calabria; Kessíe, Barella, SMS; Muriel, Lukaku, Chiesa.
Skrevet af Ole K
Er jeg farvet? Gu er jeg da så...


Godt du selv siger det. Seks mand af 11 er måske lige i overkanten, trods alt:-)

Mit hurtige bud (i Inter-opstilling):

Consigli - Romero, De Vrij, Skriniar - Chiesa, Kessie, De Paul, Barella, Goosens - Lukaku, Ronaldo.

Jeg er naturligvis også farvet. Ronaldo er dog kun med pga. de 29 mål. Han har faktisk virket slidt og gammel i store dele af sæsonen.

PS. Vi ved alle at det ender med en mindre bøde. UEFA udelukker jo ikke Juve, Barca og Real$$$
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Donnarumma til Juve - hvad siger juve fans til den?
Skrevet af ilpolpopogba
FD: og helt fair. Bare så vi lige fik de underliggende parametere på plads :). Fint du melder Hakimi, skulle vare høre om du fortsat synes det, netop på trods af store udfald i foråret.

Ift Donnarumma til juve siger jeg ja tak. (Afhængig af løn), MEN en italiensk spiller der har + 10år igen.
En ny Gianluigi, som jeg tror kan udvikle sig til et yderligere niveau og blive en ny superkeeper. Og sådan en vil jeg gerne have
la vecchia signora
Skrevet af Fox@Mulder
Flere af de troværdige kilder er sikre på Donnarummas fremtid ligger udenfor Serie A, men lad os nu se.

Faldt over dette - No wonder PL klubberne dominerer de europæiske turneringer:

Inter pocket €65m from TV rights this season, followed by Juventus on €62.7m and Milan on €57.8m, highlighting the incredible difference between Serie A and Premier League revenue.

The Scudetto winners are the top earners from TV rights and Antonio Conte´s Inter get approximately €65m for the 2020-21 season, according to Calcio e Finanza.

This is missing circa 20 per cent of the revenue that will be divided up based on viewing figures and what is usually decided by ticket sales.

In total, Inter are expected to get under €100m.

In comparison, the club that finished bottom of the Premier League - Sheffield United - will get €105.6m.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Blate
Hvis ham Donnsrumma ikke vil acceptere det som klubben har lagt frem, kan han bare smutte. Det sku ikke for keeperns skyld man ser fodbold alligevel. Hvornår er de blevet så vigtige, dyre og løntunge.

Men godt nok vildt hvor mange penge de modtag i PL fremfor serie A.
Skrevet af Stankovic
Lad endelig Juve hente Donnarumma, så cirkus Raiola kan fortsætte hos dem. Naturligvis beder Raiola om en bedre kontrakt om 2-3 år, hvor der igen skal lægges et stort kontantbeløb til cirkuset. At man som fodboldklub gider indgå en aftale når man ved at man igen og igen skal stå på mål for grådighed fra spiller og agent, ja, det forstår jeg godt nok ikke. Send dertil gerne Szczesny til Inter.

Milan gør uanset hvad det fornuftige.
Skrevet af Gustenv@rius
@Z4E

“Juve skal holde lønbudgettet som alle andre, det må ikke stige næste Juve skal holde lønbudgettet som alle andre, det må ikke stige næste sæson”

Så det var altså bare varm luft fra din side. Godt så.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Har UEFA hjemmel til at udelukke Juventus, Barca og Real fra CL? Det er trods alt deres egen turnering.
Mojn do!
annonce
0