Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Hmm, interessant. Tak for lidt insiderviden. Så meget følger jeg jo ikke Roma, at jeg er inde i finesserne.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af La Mir!!
Spændende, hvad der kommer til at ske til sommer. 3-4-1-2 er ikke EDF’s opstilling, han vil nok gerne have minimum 2 wings der arbejder indad og nok en kreativ midtbane spiller, så han komme til at spille sin 4-3-3. Om Schick så bliver ofret der, ved jeg ikke, men han passer ikke ind i en 4-3-3.
Daje!
Skrevet af Barbuti
Efter 1-0 sejren i Ascoli på mål af veteranen Calaió er Parma nu provisorisk på 2. pladsen i Serie B, som giver oprykinng til den række, hvor alle ved vi hører hjemme.
Lad os se udfaldet af kampene imorgen, Palermo har en tricky udekamp mod Cittadella, mens Frosinone skal til Avellino, der kæmper for at komme fri af nedrykningsdyndet.

Herefter har Crociati et ganske overkommeligt slutprogram, hvor man blandt andet har de tre bundhold - Cesena, Pro Vercelli og Ternana.

Jeg havde shu egentligt afskrevet oprykningen for en måneds tid siden, men man er vågnet op til dåd mens Palermo og Frosinone har hængt noge ti håndbremsen på det seneste.
Om vi så har fundamentet til at rykke op allerede, er et helt andet spørgsmål.
Det er kun 2½ år siden vi spillede Serie D.

Det ville være helt vildt hvis 42 årige Alessandro Lucarelli fik lov at spille Serie A igen.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Acheron 3
Jeg tror at der er mange der håber på Parma. Personligt foretrækker jeg også dem og Palermo til de to sidste pladser. Empoli giver jo nok ikke slip på førstepladsen længere. Perugia kunne også blive fin at få op igen. Det er efterhånden en del år siden at de sidst var i Serie A. Så må Venezia vente lidt endnu. Men alt andet end Frosinone og Cittadella. Lad os få nogle klubber op, hvor der også følger lidt opbakning med.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Eller bare gå ned på 18 hold hurtigst muligt.
Mojn do!
Skrevet af TR1986
18 hold er jeg egentlig også tilhænger af. Men så skal alle Serie A hold også træde et par runder tidligere ind i Coppa Italia turneringen.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Enig med Foggy. Der er lige lovligt langt fra top til bund i Serie A. Og ja ja, forskellen er i og for sig ikke meget større end i La Liga eller Bundesligaen - men det er ikke noget argument.

Omvendt havde jeg nødigt været Benevento foruden i år - de har været et frisk pust.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af KasparNissen
Benevento har været et frisk pust, agreed.

Hellere 18 hold og mere konkurrence end 20 hold, hvor der nogle gange lige er lidt for langt mellem top og bund.
Grande Inter!
Skrevet af Magnifico
Ja, 18 hold, tak. Og det kan ikke gå stærkt nok.

Der er trods alt for langt mellem top og bund - og indtægterne i Serie A spredes ud på for mange hold.

Den tidligere FIGC-præsident Tavecchio havde 18 hold i Serie A højt på agendaen - samt for øvrigt også 18 hold i Serie B. Men med hans afsked er forslaget gået i glemmebogen. Forbundet har dog stadig øjnene stift rettet på Bundesligaens succes, og her er der netop 18 hold i et land, der er 37% større end Italien.

Jeg er såmænd enig i, at Benevento har været et frisk pust med passionerede tilhængere på lægterne. Men... 14 points efter 34 kampe er bare ikke Serie A værdigt.

Personligt ser jeg også meget gerne Parma tilbage i Serie A. Klubben hører til dér.

Empoli rykker næsten helt sikkert også op. Og deres offensive, målrige stil er spændende. Tilskuertallet er dog ikke videre imponerende. Men set fra et toskansk synspunkt er en oprykning ikke så tosset.

Den sidste plads kunne godt gå til Palermo eller Perugia for min skyld.

Men set fra et rent tilskuersynspunkt vil jeg advokere for at få Bari tilbage i Serie A. Vi taler om Italiens 9. største by og det klart bedst tilskuersnit i Serie B. De tre mest besøgte kampe er Bari-Foggia (33.567), Bari-Palermo (21.671) og Bari-Pescara (18.526). Den mest besøgte kamp uden for San Nicola er såmænd også med Bari, nemlig Salernitana-Bari (18.526).

I playoff-kampen mellem Bari og Latina i 2014 var der næsten 51.000 tilskuere til kampen. Vi skal tilbage til Napoli´s tid i Serie B for at finde tilsvarende tilskuertal.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, de netop skal skæve til Bundesligaen med 18 hold. 17 og 18 rykker direkte ned og nummer 16 møder nummer tre fra Serie B i to kvalkampe.

Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Jeg er også mest stemt for BL-modellen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Magnifico
Og så kunne man samtidig rydde op i Serie B og få tilsvarende 18 hold.

Den nuværende struktur med hele 22 hold, to direkte oprykkere, op til 6 hold i oprykningsplayoff, tre direkte nedrykkere og to hold i nedrykningsplayoff er alt for omfangsrig og bøvlet.

Så ja, kopiér Bundesligaen og 2. Bundesliga 1:1. Det virker.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Bare generelt det der bøvlen rundt med play-off kampe, er noget Djævelen har skabt.

Wæk mæ a lort!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Det samme gælder de såkaldte slutspil. Med Superligaen som det værste eksempel. Hold kæft en uoverskuelig rodebutik.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Magnifico
Problemet med 18 klubber er nok at få det gennemført. Forbundet tør næppe - og kan måske heller ikke - bare presse det ned over klubberne. Det skal formentligt afgøres med de nuværende 20 Serie A-klubber. Jeg ved ikke, om dette bare ville kræve 51% majoritet. Men lad os antage dette. En ændring fordrer dermed tilslutning fra 11 klubber.

Hvis denne sæson kun havde 18 hold og vi for tankeeksperimentets skyld dermed fjernede de to nederste, Verona (25 points) og Benevento (14), så ville Crotone (27) og Spal (28) være nedrykkere, og Chievo (30) komme i 2 nedrykningskampe.

Men helt op til Bologna (nr. 11 med 38 points) ville være i potentiel nedrykningsfare, selv med kun seks runder igen. Så adskillige hold vil nok se skeptisk på en nedskæring, da de dermed lettere kunne komme i fare.

De øverste 10 klubber ville nok være positive overfor en reduktion. De er alt andet lige altid i Top 10. Men hvilken af de resterende 10 klubber ville stemme for og bryde solidariteten blandt Bund 10?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af TR1986
Er der en her der ved hvorfor Juventus-Napoli på søndag ikke står listet under bold.tv? Der står på Canal 9 at de sender den på søndag.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Acheron 3
Ifølge Sofabold.dk sender Canal 9 den.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af TR1986
Tak Acheron, det tænkte jeg nok.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Promo
TVSporten.dk har den også listet med Canal 9, så mon ikke det bare er bold.tv der ikke er opdateret endnu.

Edit: mht. den tidligere diskussion så jeg også at både Serie A og B skulle blive skåret ned så der kom mere fokus på kvalitet frem for kvantitet. Især idéen om at kopiere Tyskland viker på mig som en rigtig god idé.
Udover det så håber jeg også stadig at Italien snarest muligt får rykket de forskellige professionelle klubbers reservehold ind i de rigtige rækker lige som i Spanien, så disse spillere har større mulighed for at udvikle sig, frem for 700 lejeophold, eller udelukkende primavera bold.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Magnifico
frem for 700 lejeophold

UEFA kigger pt. på om alle disse lejemål skal fjernes helt. Der er i forbundets øjne for mange, der spekulerer i det, bl.a. for at omgå Financial Fairplay. I så fald kan det være, at der sker noget mht reservehold og disses deltagelse i højere serier i Italien, hvor man jo idag ikke har reservehold, kun primavera.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0