Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af thto
Det giver præcis lige så god mening at fremhæve netop de 6 måneder som det gør at du (og hakan og hvem som helst anden der måtte gøre det) fremhæver 18 måneder som gode.
Det der er fjollet her er at du i den grad er efter Caroe som nævner de 6 måneder, når du selv startede med at sige de 18 måneder (som du først en del senere trækker lidt i land på). Dermed har du jo selv brugt de 3½ måned hvor der ikke er kampe, men du har OGSÅ brugt de 2½ måned hvor han har scoret 1 kasse og 0 assist i for at vise at Hakan har været god. Når lige præcis de 6 måneder ihvertfald IKKE viser han har været god. Om de 12 andre måneder så har det.. det gider jeg slet ikke diskutere, for det er en smagssag. Men at sige 18 måneder er jo bare direkte forkert. Det er DET du burde tage til efterretning, istedet for at gå i kødet på Caroe for at tage fat i de 6 af månederne.

God dag og Forza Milan.
Brøndby og Milan..
Skrevet af Rossoneri
Men nu forholder det sig sådan, at jeg mener, at han også spillede rigtig godt i månederne forud for Corona.

Det står dig frit for at mene noget andet.
Skrevet af thto
Jeg mener Hakan har været under middel stort set under hele hans periode i Milan. Han er bestemt ikke en spiller der har løftet holdet. Han har i den grad været en medgangspiller, og i modgang kunne vi ligeså godt i flere kampe have spillet med 10 mand. Han var god efteråret 2020, hvor hele holdet var blændende.. og det er så det.. Men lad det ligge. Det er ikke det jeg opponerer imod. Jeg opponerer imod din stærke modstand mod at Caroe tog fat i lige præcis 6 af de måneder der indgik i din 18 måneders periode, uden du dermed automatisk også korrigerede din periode til 12 måneder - når nu vi kunne konkludere han ikke var god i de 6 måneder ( af forskellige årsager).
Brøndby og Milan..
Skrevet af Martinovic
Hakan blev jo heller ikke købt som nogen stjernespiller. Han blev købt, fordi han havde vist lovende takter i Leverkusen. Det bliver man ikke nødvendigvis en stjerne af.

I Milan var han god i efteråret 2017, hvor han lige var kommet til klubben. Det samme kan siges om Riccardo Rodriguez.

Fælles for begge er, at de i hele 2018 og 2019 faldt en del i niveau eller rettere ikke holdt det niveau, de var startet ud med.

Med Zlatans ankomst hævede Hakan niveauet betragteligt og var rigtig god i hele år 2020. I 2021 ramte han ikke rigtig niveauet. Det var i hvert fald ikke som året før.

I Inter kan det blive fugl eller fisk. Hvis han rammer niveauet fra sidste år, bliver han en succes, ellers ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
når nu vi kunne konkludere han ikke var god i de 6 måneder

Hahaha - det kan VI bestemt ikke konkludere.

For det første er det ikke en præmis jeg på nogen måde deler. For det andet, er det ikke en konklusion der kan drages - det er i høj grad en subjektiv vurdering.

Jeg mener at Hakan hævede sit niveau gevaldigt for godt 18 måneder siden. Det skal du være velkommen til at være uenig i.

Men at ophøje dine egne meninger til fakta, er regulært fjollet - for nu at bruge dine egne begreber.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Du glemmer lige, at det er blevet konkluderet, at Hakan ikke var god i årets første seks måneder.
Skrevet af Martinovic
Du glemmer lige, at det er blevet konkluderet, at Hakan ikke var god i årets første seks måneder.


Hans præstationer i 2021 har været en mellemting af præstationerne i 2018/19 og 2020.

Jeg synes ikke, han har ramt sidste års niveau, men det skyldes måske også, at han præsterede rigtig stærkt sidste år og derfor havde svært ved at leve op til de forventninger, som der pludselig var til ham.
Mojn do!
Skrevet af thto
Håbløst. Du vil ikke gå med på den præmis at Hakan ikke var god i de 6 måneder?
Gad vide om du kan gå med på han ikke var god i de 3½ måneder hvor der slet ikke var kampe!? Hvis vi falder ned til din tankegang t han rent faktisk var god i de 2½ måned, hvor han scorede 1 mål i 8 kampe, så er det vel ret beset stadig kun 14½ måned du så mener han var god? Det er svært at holde styr på hvd du egentlig mener..

Jeg fortryder jeg ikke bare forholdt mig tavs.. (og kom bare med joken om at du er du også ked af).. for som andre ofte pointerer her på forum, så er det håbløst at diskutere med dig.. desværre.. for du har også ofte spændende ting at byde ind med.. det her håbløse ordkløveri, er bare dræbende at læse..
Brøndby og Milan..
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Det var en joke, baseret på en anden brugers mening der blev ophøjet til fakta og med henvisning til din holdning om at han spillede godt, i hele 2020.

Men never mind.
Skrevet af Martinovic
Hvorfor skal det hele gøres op i stats?

Det er underordnet, om Hakan kun lavede et mål i otte kampe, når han i 2020 var god til så meget andet. Hans presspil er godt, og han har i mange kampe været god til at finde Theo, når han har taget sine dybe løb.
Mojn do!
Skrevet af thto
Beklager du ikke var med på at konkludere at det var faktum at han ikke var god "de første 6 måneder". Jeg aner iøvrigt ikke om det er årets 6 første måneder. Det har jeg slet ikke gidet undersøge. Jeg må desværre indrømme at jeg i den her diskussion nok mest bare går efter dig, fordi du så stædigt holder fast i at du ikke skrev noget forkert, samtidig med du langer ud efter andre. Så jeg aner ikke om det er 1, eller 7 eller 20000 kampe der er spillet de 6 måneder. Jeg svarer udelukkende ud fra de ting du og andre skriver. Og her er der skrevet at du mener han var god de 18 måneder.Caroe skriver han ikke var god de 6 måneder (ud af de 18), hvorefter ud næsten latterliggører ham fordi der jo ikke er spillet i de 3½ måned. Det er bare så tåbeligt i mit hoved.
Caroe skal ikke bevise en skid. Du skal derimod stå til ansvar for at DU nævner 18 måneder. Caroe viser dig jo så at det ikke passer - ihvertfald i de 6 måneder.. men det kan du ikke klare, så du starter dit ordkløveri, som er så trættende.

3½ måned uden kampe = hverken god eller dårlig, men det kan vel konkluderes han ikke har været god?

2½ måned med 8 kampe med 1 mål 0 assist = I mit hoved svarende til ikke god, hvis man er en bærende spiller. Men det er min fejl at din konklusion så er noget andet.

Brøndby og Milan..
Skrevet af Rossoneri
Håbløst. Du vil ikke gå med på den præmis at Hakan ikke var god i de 6 måneder?

Først og fremmest, skal jeg lige forstå dig ret. Er det "håbløst", at jeg ikke har samme holdning som dig?

Dernæst, er det et trickspørgsmål..? Men altså, selvfølgelig vil jeg ikke det, når jeg mener han spillede godt i perioden før corona.

Gad vide om du kan gå med på han ikke var god i de 3½ måneder hvor der slet ikke var kampe!?

Huh?! Nej, selvfølgelig vil jeg da ikke "gå med på", at han ikke var god i en periode hvor han ikke spillede.

Det svarer jo til at kritiserer spillere for ikke at score mål i sommerferien.

Som skrevet (og gentaget for bl.a. Arveprins Knud), kan jeg selvfølgelig heller ikke sige, at han imponerede i samme periode.

...så er det vel ret beset stadig kun 14½ måned du så mener han var god? Det er svært at holde styr på hvd du egentlig mener..

Synes du virkelig det? For jeg har nu meget præcist skrevet, hvad min holdning er, så det burde ikke være så kompliceret.

Prøver du bare at støve et kontrovers op, eller?

...for som andre ofte pointerer her på forum, så er det håbløst at diskutere med dig..

Nu var det jo dig der blandende dig i en direkte debat jeg havde/har med en anden bruger. Det er du naturligvis velkommen til, men du er vel med på, at du ikke har krav på, at man skal være enig i det du siger/synes (?)

Det står naturligvis også dig (og andre) frit for at mene, at det er "håbløst", at diskutere med mig. Det tager jeg med rimelig sindsro.

Jeg antager dog, at du er med på, at dine synsninger ingen nogen form for sandhedsværdi har. Samtidig kommer det vel (forhåbentlig) næppe som en overraskelse, at jeg også finder dine foregående indspark for håbløse/fjollede/indholdsløse (kald det hvad det du vil).
Det forventer jeg dog ingen umiddelbar konsekvens af.

...det her håbløse ordkløveri, er bare dræbende at læse..

Det står dig jo heldigvis frit for at scrolle videre, hvis det er så langt under din vanlige standard - sådan er verden jo så smukt indrettet.

Men nu valgte du jo selv, at indgå i en dialog der førte til "ordkløveri" - navnlig fra din egen side.

Og selvom du allerede har fået dig rodet ud i det her "ordkløveri", findes der heldigvis et simpelt trick til at stoppe det lige så hurigt som det startede - du kan bare flytte fingrene fra tastaturet....tadaaaa!
Skrevet af Rossoneri
...fordi du så stædigt holder fast i at du ikke skrev noget forkert...

Jamen, jeg har da ikke skrevet noget forkert (?)

Jeg har sagt at jeg mener, at Hakan har spillet godt over en periode på 18 måneder. I mit univers, handler det om hvornår perioden startede og sluttede.

Så er det selvklart rigtigt, at der ikke blev spillet fodbold i 3 1/2 måned, hvorfor man sagtens har argumentere for, at det ikke reelt handler om 18 måneder.
Med den regnemetode, skal man dog også regne sommerpause, skadesperiode osv fra.

Når man omvendt anfører, at Hakans stats over en præcist defineret seks-måneders periode ikke indikerer et højt niveau, anser jeg det som direkte misvisende, når der nu ikke er spillet fodbold i over halvdelen af den periode.

Om han har spillet godt i de godt 10 uger hvor der rent faktisk blev spillet fodbold, kan vi altid diskutere. Og vi behøver i øvrigt ingenlunde, at være enige.

Caroe viser dig jo så at det ikke passer - ihvertfald i de 6 måneder.

Nonsens.
Han har en holdning til at Hakan ikke har præsteret i de otte kampe han har spillet i perioden. Punktum.
Skrevet af OMG SIF
Nogen der ved hvordan Atalanta har stillet med Mæhle og Robin Gosens? Er det med Gosens som højre wingback og Mæhle i venstre side?
Skrevet af Martinovic
Nogen der ved hvordan Atalanta har stillet med Mæhle og Robin Gosens? Er det med Gosens som højre wingback og Mæhle i venstre side?


Omvendt. Gosens i venstre og Mæhle i højre. Mæhle har afløst Hans Hateboer, som har døjet med skader i den forgangne sæson.
Mojn do!
Skrevet af OMG SIF
Omvendt. Gosens i venstre og Mæhle i højre. Mæhle har afløst Hans Hateboer, som har døjet med skader i den forgangne sæson.


Tak! Virker som en habil duo.
Skrevet af Martinovic
Ja. Jeg tror dog ikke, at Gosens fortsætter i Atalanta efter dette EM. Han har et år tilbage af sin kontrakt og er blevet attraktiv for større klubber.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Føj.. Italien er kommet i den giftige halvdel.
Det havde været langt bedre at slutte som nr 2 i gruppen.

Belgien / Portugal i en kvartfinale - og måske Frankrig / Spanien i en evt semifinale.

I den anden halvdel er Holland og Tyskland / England nok de stærkeste
Skrevet af Slettet(042125212608)
Holland har klart været de bedst spillende af de hold der er i den anden vej til finalen og tror godt de kan gå hele vejen dertil, kan hvertfald ikke se hvorfor de ikke skulle kunne det. Tyskland & England har ikke vist en skræmmende styrke… De to sidste skal prise sig lykkelige, for de ville næppe have haft en chance for at spille sig i en finale i den modsatte vej.

Men puha tanken om at der kan stå Belgien og Frankrig på menuen i en evt. kvartfinale og Semifinale… men så kan man jo også med rette kalde sig berettiget vinder hvis man slår dem.
Skrevet af Flying Dutchman
Holland har været okay kørende, men også i den (næst)nemmeste pulje. Jeg mangler endnu at se os præstere mod en modstander af rang (med al mulig respekt til Østrig, Ukraine og Nordmakedonien). Med ditto respekt til Tjekkiet og Danmark/Wales, så er det jo heller ikke fordi vejen til en eventuel semifinale er helt så bumlet, som den er i den anden halvdel af turneringen.

Det skrevet, så er jeg personligt ikke tryg ved tanken om at møde Tjekkiet eller vinderen af kampen mellem Wales og Danmark. Disse tre hold har alle mere kvalitet end dem, Holland lige har mødt i puljen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0