Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Donnarummas reaktion efter det afgørende straffe er virkelig mærkværdig.

Han går bare væk som intet - og det står i skærende kontrast til hans reaktion da Milan sikrede CL.
Skrevet af Martinovic
Donnarummas reaktion efter det afgørende straffe er virkelig mærkværdig.


Det er sjovt, at du nævner det. Jeg sad på kanten af sofaen, da jeg så straffesparkskonkurrencen og var helt oppe at køre.

Da Jorginho brændte sit straffespark, var jeg sikker på, at nu havde spillerne sparket de fem spark hver, og der skulle være omspark.

Da Dollarumma redder straffesparket fra Saka, tænkte jeg bare YES. Ny italiensk chance for at afgøre det. Der går lige fem sekunder, til jeg opfatter, at Italien har vundet EM. Det må være, fordi Dollarumma står som forstenet, og kameraet er på ham. Der kommer ingen reaktion, før kameraet skifter væk, og der kommer en helt euforisk stemning.

Sikke en lettelse og sikke en mærkelig oplevelse i de fem sekunder.

Fantastisk sæson for ham og ikke mindst Azzurri.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martnovic
Havde det på lige præcis samme måde - jeg havde simpelthen ikke fattet, at de havde vundet. Og det var helt klart pga Dollars (manglende) reaktion.

Nuvel, det er ikke noget han skal klandres for. Det har, sandt for dyden, også været en begivenhedsrig måned for ham. Ikke så sært, hvis der lige er en del der skal fordøjes.
Skrevet af ilsemprelaziale
Nogen gange bliver man overrasket når man ser hvor store profiler spillede tidligere i karrieren, vel og mærke uden at få deres gennembrud. Jeg var slet ikke klar over at Bonucci var i Inter tidligere i sin karriere.

Når jeg kigger tilbage på Lazio dengang så undrer det mig at klubben ikke satsede på Handanovic som var på lån fra Udinese. Man valgte istedet at bruge en 37 årig Peruzzi. Ja Peruzzi vil altid være et stort navn i Italiensk fodbold, men Lazio har altid haft et øje for gode keepere og den lige i den tid var der problemer på keeper posten.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af andib
Fedt med den italienske sejr.

Jeg så kampen med flere “halv-italienere”, som tager derned på ferie på lørdag. De skal nok få en fest.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af JuveFella
Så røg De Paul sgu til Atletico.. Flot køb af Atletico.
Skrevet af Caroe
Ilse: Roma ejede 50 % af Chiellini sammen med Livorno fra 2002-2004. Av.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Janus
Skrevet af Annaxx
Leder du efter en sexet pige til en varm samtale? så er du her - https://u.to/zQF1Gw
Skrevet af Martinovic
Jeg var ikke klar over, at turneringsformatet har ændret sig. Normalt starter de forfra fra runde 20, men de mødes på kryds og tværs i alle 38 runder.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jep - en ændring i denne sæson.

Kan ikke lige gennemskue baggrunden, eller formålet for den sags skyld.
Skrevet af Janus
Er det også sådan formatet er i Premier League? Mener at have læst at det nye format er med inspiration fra andre ligaer.
Skrevet af Martinovic
Ja. Jeg mener, at Italien er det eneste af de store ligaer, der har kørt med det format, at de mødes forfra i runde 20.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Når Serie A starter op igen bliver det stadig med begrænset kapacitet. Der tales pt om 50%. Lidt sørgeligt at det skal tage så lang tid at få åbnet helt op.
Skrevet af YNWA"96"
tariq panja
@tariqpanja
Something for the football romantics: Plans at an advanced stage for a one-off game between new European and South American champions: Italy-Argentina in Napoli to commemorate the life of Diego Armando Maradona


“Grande” :) !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af ilpolpopogba
Jeg har lige set en illustration over trøjesponsorer i Italien.

Juve suverænt nummer 1 - ingen overraskelse.

Men kan det virkelig passe at Fiorentina er toer på listen og får 5 mio euro mere end Inter (hhv. 25 og 20 mio euro årligt)? Det lyder virkelig absurd.

Er Fiorentina kommet til penge? er Inter fuldstændig i knæ ved forhandlingsbordet? laver Fiorentina en ‘sassuolo’? eller hvordan kan det være at scudetto-vinderen får en del lavere trøjesponsorat end en subtop klub?
la vecchia signora
Skrevet af andib
Kan du sende et link? Det lyder vildt. Fiorentina har været i midten i et godt stykke tid og at de lige pludselig skulle ryge op på andenpladsen lyder lidt for usandsynligt.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Antognoni
Det er jo Comisso´s eget firma, Mediacom, der er hovedsponsor i Fiorentina. Så mon ikke årsagen findes i den sammenhæng.
Skrevet af Gustenv@rius
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af ilpolpopogba
Okay så giver det bedre mening.

Jeg har vidst også være generøs at kalde Fiorentina for en subtop klub. I hvert fald hvis man ser på stillingen fra sidste sæson :)
la vecchia signora
annonce
0