Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Interforlivet
@Acheron: Jeg var så tæt på at sætte X ved Atalanta. De faldt meget i kadence i den sidste del af foråret, så det kommer faktisk ikke bag på mig at de skranter lidt her i starten af sæsonen.

Jeg tror personligt de misser top 4 i år. I det race har jeg mere fidus til både Roma, Lazio, Napoli og Milan. Inter og Juventus anser jeg som sikre top 4-hold.
Skrevet af OC
Hvorfor fik Tonalis mål lov til at stå? Det giver selvfølglig ikke mening at have regler hvis dommeren vælger at ignorere dem.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@oc
Den må jeg have misset - hvad var udfordringen med målet?
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg har lige set highlights igennem en håndfuld gange - hvad er det du kan se?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Janus
Tror OC mener reglen om medspillere der stiller sig ved muren skal flytte sig inden frispark udføres. Det skete ikke. Milan spillere stod stadig ved muren da Tonali sparkede.
Skrevet af Rossoneri
Mit bud vil være, at Milan-spillerne skal være en meter væk (korrekt @oc?).

I så fald synes jeg egentlig der er en sag.
Skrevet af OC
Præcis. Cagliari-spillerne var (naturligvis) også agiterede.
La prende Vecino.
Skrevet af Old Bull Lee
hehe.

Fox: Juvefans mener de er det bedste hold i ligaen

Polpo: Hvem i alverden har sagt det?

Fox: Finder lige en del eksempler frem.

Polpo: Jamen jeg skrev det før Ronaldo blev solgt og Locatelli ikke blev skiftet ind...

- Merdafans farer stadig rundt i sit fatamorgana
"Old Lull Bee"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Lidt grinagtigt at se Inter fans gå helt i panik og melde det ville blive svært at nå top 4.

Det er alligevel svært at tage seriøst, når det kommer fra en bruger der i hele foråret stort set hver dag pev over, at Milan ikke ville ende i top fire - på trods af at man havde de klart bedste kort dertil.

At du i øvrigt synes, det er "grinagtigt", at Interfans så drømmene smuldre ved, at man sælger to store profiler og generelt synes at være i store økonomiske vanskeligheder, siger vist mere om dig end noget som helst andet. Slutteligt er der kun spillet to kampe; jeg har stadigvæk Juventus som favoritter til mesterskabet og jeg er stadigvæk ikke sikker på en top fire til Inter. Det er meget fint, at vinde over en nedrykningskandidat og Hellas Verona, men lad os nu se hvad der sker, når de bedre modstandere skal mødes.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Den første del vil jeg lige blande mig udenom.

Men jeg er omvendt meget enig med dig i, at det selvfølgelig er ALT for tidligt, at drage nogen som helst form for konklusion.

En sæson er lang og billedet kan skifte mange gange frem til maj.
Skrevet af Flying Dutchman
Præcis. Det er selvfølgelig overraskende, at Empoli slår Juventus, men sådanne resultater sker hver eneste sæson - der bliver simpelthen kogt for meget suppe på for få runder.

Hvis nogle at topholdene snubler i næste runde, mens Juventus vinder, er Empoli kampen og "krisen" allerede glemt igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Atalanta render i øvrigt med Teun Koopmeiners - til omkring 15 mio. €. Det ligner endnu et scoop; Koopmeiners er forholdsvis ung, men allerede vanvittigt dygtig.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Ja, det ligner lidt af et scoop (igen igen).
Skrevet af La Mir!!
En gut Roma også var efter, men måtte trække sig ud af løbet, da man ikke kunne komme af med Nzonzi/Villar/Diawara.
Daje!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved at Milan også har fulgt ham i mere end et år. Sidste sommer faldt valget dog på Tonali i stedet, da den mulighed pludselig opstod.
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Jeg er nu ikke enig i vi i foråret havde de bedste kort ift. at ende i top 4, men lad os lukke den her.

Enig, Juventus er favoritter og det ændrer et nederlag til Empoli ikke på. Bookmakerne ber også helt klare i spyttet. Det bliver dog spændende at se hvordan de to næste forholdsvis svære kampe ude mod Napoli og hjemme mod os forløber.

Ift. jer så er tabet af Lukaku og Hakimi selvfølgelig markante, men I har SÅ meget kvalitet i truppen overall at I nok skal nå Top 4 uden problemer. Det er selvfølgelig fair nok du er i tvivl, det er jeg ikke.

Teun Koopmeiners kan let ende med at gå for 40M om 2 år. Atalanta er uden tvivl nogle af de bedsye købmænd i hele Serien A - det er vildt godt set nogle af de handler de laver.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Iøvrigt vanvittig positivt "problem" Italien står med snart.....

Tonali ligner én der har tænkt sig at indfri forventningerne i denne sæson, Zaniolo er tilbage og i forvejen har man Barella, Locatelli og Jorginho - og længere fremme en Chiesa der bare bygger på.

Kan man løse angriber problematikken må man betegnes som blandt de 2-3 største favoritter til VM titlen næste år.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Det er underordnet om du er enig eller uenig. Du pev uafbrudt i fire måneder og var frygtelig bange for, at I ikke ville ende i top fire. Så er det da topmålet af dobbeltmoral, at du så nu synes det er herre skægt, at Inter, efter sådan en brat opbremsning i processen, vel at mærke efter et suverænt mesterskab, har nogle fans der er bekymrede om klubbens fremtid, både den umiddelbare og den langsigtede.

Ift. jer så er tabet af Lukaku og Hakimi selvfølgelig markante, men I har SÅ meget kvalitet i truppen overall at I nok skal nå Top 4 uden problemer.

Yes yes, det er super fint og whatever. Men nu er fodbold i bund og grund meget simpel; man skal score mål for at vinde kampe, og vi har mistet 31 mål og 20 assists i Lukaku og Hakimi. Jeg er med på, at det tab bliver delvist opfanget af nogle af nyindkøbene, mens Lautaro og midtbanen gerne må steppe up, men der er stadigvæk lang vej op til det tabte. Det kommer selvfølgelig også til at betyde, at Inter scorer færre mål, vinder færre kampe og får færre point. Dér ligger for mig et usikkerhedsmoment, som gør, at jeg ikke er sikker på top fire. Når de første ti kampe er spillet og man har mødt noget kvalificeret modstand, er vi formentlig klogere - men indtil da er det nok en god idé, du holder dig fra at grine af de Interfans, der ser et par issues i horisonten.

Ikke mindst qua din egen historik.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Selvfølgelig er der usikkerhed, og det er mange mål og assists som er forsvundet. Man kan så sige at af de 51 mål/assists så har I på blot 2 kampe fundet de 6 svarende til over 10%

- Hakan mål + assist
- Dzeko mål + assist
- Correa 2 X mål

Omvendt har vi mistet 25 mål/assists fra Hakan UDEN at erstatte ham - så ud fra din tese burde vi jo om nogen male fanden på væggen og mene Top 4 er meget meget usikker.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0