Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Janus
Juventus har lige to kampe som de skal vinde og så følger ellers:

Chelsea
Torino
Roma
Zenit
Inter
Sassuolo
Verona
Zenit
Fiorentina
Lazio
Chelsea
Atalanta

Alle indenfor 8 uger. Jeg tror Juventus knækker på det kampprogram.
Skrevet af Fox@Mulder
@ Rossoneri

Tjaaa, det kan også være det ikke sker, men på papiret har de stadigvæk den bedste og dyreste trup, så mon ikke de får taget sig sammen.

@ FD

Jeg ser os i en tæt kamp med Napoli, Roma og Atalanta om 2 CL pladser. Før sæsonstarten havde jeg Atalanta et niveau over, men det jeg har set fra dem har ændret mit syn.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af TR1986
Jeg har Inter, Napoli og Lazio som de stærkeste. Lidt kontroversielt med Lazio, men jeg tror virkelig Maurizio Sarri passer rigtig godt til dem og formår at bygge videre på Inzaghis arbejde. Napoli har fået en lovende start og hvis de formår at holde de største profiler skadesfri, så kan det blive en historisk sæson. Og når jeg skriver største profiler, så er det især tre spillere. Insigne, Osimhen og Koulibaly.

Atalanta har et yderst interessant hold, men jeg tror deres placering afhænger af hvornår Muriel bliver klar igen. Han er en vigtig spiller for dem.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Interforlivet
@andib: Det kan godt være det bare er mig, men det synes jeg nu ofte er tilfældet.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg synes fortsat, man ikke kan konkludere en tøddel, før der er spillet flere runder. Der er vel reelt set kun ét hold, der har præsteret på et niveau, der berettiger dem til prædikatet "sikre på top fire", og det er Napoli.

Men hvis de render ind i et pointtab i de næste par kampe, så ændrer det billede sig ligesom også hos dem. Jeg venter lige, til der er gået otte-ti runder, før jeg konkluderer noget som helst, på baggrund af kampene.

Målt på trup og træner er det da klart, at Juventus stadigvæk bør være ret klare favoritter - og jeg afskriver dem bestemt heller ikke (endnu) som mesterskabsfavoritter, endsige en slutplacering i top fire. Der skal dog tydeligvis nogle andre boller på suppen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af andib
@Interforlivet

Måske, men så er det måske mere fordi jeg har fået set alle målene i denne runde. Der er i hvert fald to stk. i Verona-Roma, som jeg ikke synes man ser hver dag.

Vi er dog helt enige om, at der bliver scoret RIGTIG mange mål i serie a.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Interforlivet
@andib: Jeg er særligt vild med Pellegrinis. Det er ikke en type mål man ikke har set før, men fra den position og under de betingelser er det altså virkelig godt lavet.

Jeg synes hele tiden han har været lidt undervurderet i det italienske, så jeg nyder at se ham trives under Mourinho. Han er en fantastisk spiller efter min mening - bedre end mere hypede typer som fx Locatelli.
Skrevet af Janus
Pellegrini er afgjort en klassespiller. Sammenlignet med Locatelli er han selvfølgelig også et lige par år ældre. En skam Pellegrini missede EM med en skade ellers havde han nok også fået sit internationale gennembrud.

Det bliver også spændende at se om han forlænger med Roma eller han vil prøve noget nyt til sommer.
Skrevet af Caroe
Pellegrini er en fremragende fodboldspiller. Tidligere har han imo haft det problem at han ikke løftede holdets niveau. Når holdet spillede godt var han god - og tilsvarende var han dårlig når holdet spillede dårligt.

Det skal jeg love for har ændret sig. I første omgang siden sidste vinter, hvor han overtog kaptajnrollen, men så sandelig efter Mourinho har taget over. Lige nu spiller han mindst 1 niveau over alle andre i Romas trup.

Desværre for ham er han romer og det betyder, at tilhængerne forventer han spiller som Totti anno 2000... Det er en svær arv at løfte...

Ifølge Mou har Pellegrini sagt at han forlænger. Det håber jeg virkelig, for han ville være et kæmpe tab. Sæt ham på et europæisk tophold og så laver han 10+ mål og 15+ oplæg.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Interforlivet
@Caroe: Timingen er nok ikke så dum. Selvom fanbasen stiller store krav, så fornemmer man også at den vokser lige pt. hvor Mous ansættelse har sat gang i en masse optimisme i hovedstaden.

Som Roma-fan kan man håbe at Pellegrini deler den optimisme og samtidig ønsker at være ham der står i spidsen for Mous Roma.

Uden at vide nær så meget om det som du gør, tænker jeg ikke at det er helt usandsynligt at han har den lyst der skal til.
Skrevet af Fox@Mulder
Stærk start af Fiorentina - Inter kan takke Handanovic for de ikke er bagud.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Janus
Fiorentina spiller virkelig godt men det lignede godt nok et frispark på Skiniar.
Skrevet af Søren F er gud
Skal man være Inter-supporter for at tænke at der er frispark til Skriniar?
Skrevet af Vik-o
Som Milan fan vil jeg gerne medgive der kunne/skulle dømmes frispark
Skrevet af Slettet(220759222806)
Fin tænding.
Atletico. Dortmund. Atalanta. https://www.youtube.com/watch?v=9qo_3zSQD90&ab_channel=SVMM (Ilicic)
Skrevet af OC
´Kunne´? Gonzalez har ikke en jordisk chance i den duel, og bliver i stedet for belønnet med et mål for at skubbe Skriniar i ryggen.
La prende Vecino.
Skrevet af Janus
Frispark ja… klar og åbenlys fejl nok ikke. Det er vel det er gældende med den nye VAR linje.
Skrevet af Vik-o
OC rettede det efterfølgende
Skrevet af Fox@Mulder
Klart frispark i opspillet, efter min mening.

Føringen som helhed kan der dog ikke indvendes noget imod - Fiorentina har været klart bedst.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Biraghi heldig med det var udenfor feltet.
Mojn do!
annonce
0