Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Ja, men han bør vel stadigvæk få gult? Eller kan VAR ikke dømme det i sådan en situation?
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Nej ikke når forseelsen ikke blev dømt.
Mojn do!
Skrevet af OC
Ja, men han bør vel stadigvæk få gult? Eller kan VAR ikke dømme det i sådan en situation?


Fabbri kan vel bare åbne øjnene, men det har han vist ikke forstået endnu.
La prende Vecino.
Skrevet af Slettet(220759222806)
Nej, han kan kun give gult hvis det blev omstødt til straffe. Eller hvis han ser den frisser i første omgang, som han nok burde have gjort.
Atletico. Dortmund. Atalanta. https://www.youtube.com/watch?v=9qo_3zSQD90&ab_channel=SVMM (Ilicic)
Skrevet af Martinovic
Godt nok kyniske Inter.
Mojn do!
Skrevet af Søren F er gud
Mon Dzeko lige så at han var på vej til at blive skiftet ud….
Så fin spilning til Barella inden udligningen og så er han jo klasse i feltet
Skrevet af Martinovic
Håbløst dommerarbejde.
Mojn do!
Skrevet af Ole K
Selv fra bagerste række burde man kunne se det frispark Bastoni laver. Torskedumt af Gonzalez dog. Der røg muligheden for point
Skrevet af Milanistar
Rødt kan nemt forsvares. Dommeren har allerede givet ham det første gule kort, så skal han ikke begynde at klappe ad ham bagefter. Der skulle naturligvis også have været gult til Bastoni, men det dømmer dommeren af mystiske årsager ikke.
Sempre Milan.
Skrevet af Interforlivet
Fremragende 1. halvleg af Fiorentina, og så viser Inter ellers bare klassen i 2. halvleg.

Jeg tror virkelig det bliver svært at vriste Scudettoen fra os i denne sæson.
Skrevet af Martinovic
I viser den kynisme, der skal til. Fiorentina var uskarpe og naive, og det udnyttede Inter fornemt.

Dzeko er også et godt køb. Tempoet i Serie A er ikke det højeste, hvorfor spillere på 35 plus stadig kan præstere.
Mojn do!
Skrevet af Ole K
Jeg tror virkelig det bliver svært at vriste Scudettoen fra os i denne sæson.


Det er måske en smule tidligt i sæson, men det ser da ikke helt skidt ud. Men lad os lige tage Oktober, hvor man møder Atalanta, Lazio og Juventus, med. Spændende hvor meget tabet af Lukaku betyder, når modstanden (måske) bliver hårdere
Skrevet af Interforlivet
@Ole K:
Det er måske en smule tidligt i sæson
Det er det da helt sikkert - deraf min brug af verbet "tro";)

For mig handler det om at Inter i denne sæson ser ud til ikke bare at fortsætte hvor de slap men rent faktisk at bygge på. 18 mål i 5 kampe er ikke set siden 1960/1961. Samtidig er der kommet større bredde i truppen særligt i angrebet og på wingbacks hvilket jeg ser som en kæmpe styrke sammenlignet med hvad man havde at gøre med sidste år. Og ja, man har mistet sine to største stjerner, men jeg tror det er en blessing in disguise fordi det gør at det nu er holdet der er stjernen.

For mig at se er det kun Juventus der kan nærme sig Inter rent kvalitetsmæssigt målt på en sammenholdning af spillertruppen og trænerbænken. Og jo længere de har tænkt sig at sejle rundt, jo mindre chance bliver der altså for at vristen titlen ud af Inters hænder. Det tror jeg i hvert fald.
Skrevet af Fox@Mulder
Tingene kan hurtigt ændre sig - for et par uger siden skulle Inter "kæmpe hårdt for blot at komme i top 4", nu er de favoritter til Scudettoen..... :)

Det er da en super fin start Inter og også Napoli har fået, men man har så heller ikke mødt en eneste rival - til sammenligning har Milan mødt Lazio hjemme og Juve ude og ligger med samme points som Inter, og ja jeg forudsætter vi slår Venezia hjemme iaften.

Når det er sagt har jeg personligt hele tiden haft Inter og Juventus som favoritter til mesterskabet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Slettet(501525220608)
@Fox

Jeg beundrer din store tiltro til Juve. Jo, de har på papiret stadig en af ligaens bedste trupper, men der er også kommet væsentligt mere konkurrence i toppen. Faktisk kan jeg ikke mindes en sværere serie a-sæson end den, som vi har gang i nu.

Juve er Juve, og jeg håber self at du får ret. Men det er kritisk allerede at være 10p efter førstepladsen.
Skrevet af Interforlivet
@Fox: Jesus fucking Christ. Jeg tror de fleste herinde efterhånden er med på at du ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men har du vitterligt så svært ved at læse og forstå at du er ude af stand til at differentiere mellem hvad den ene Inter-fan skriver og mener og hvad den anden Inter-fan skriver og mener? Sådan helt seriøst?
Skrevet af Ole K
men jeg tror det er en blessing in disguise fordi det gør at det nu er holdet der er stjernen.


Det er også helt fair at tro, og hidtil har det da også set mere end fornuftigt ud. Man må dog også formode, at der kommer mindre gode (og forhåbentligt længerevarende) spillemæssige perioder, og her bliver det interessant, hvad Inzaghi gør uden den belgiske enmandshær oppe foran.

Når det er sagt, så er Inter og Milan også mine scudetto-favoritter
Skrevet af Fox@Mulder
@Interforlivet

Gider ikke synke ned på dit ynkelige niveau. Eneste jeg skriver er at tingene hurtigt kan ændre sig og så efterfulgt af citater fra to forskellige Inter fans - og jo jeg kan godt differentiere. Ser du nogle steder jeg skriver ALLE Inter fans synes det ene eller det andet? Jeg skriver hvordan stemningen hurtigt kan vende - for et par uger siden var alle Juve fans sikre på at de ville snuppe mesterskabet, den tro vakler nok en smule nu.

At du har lyst til at overfortolke på ethvert indlæg må stå for egen regning - jeg kunne også overfortolke dine indlæg og konkludere du er en sørgelig Internet troll, hvis eneste glæde i livet er at skrive nedladende ting til andre brugere på et forum. Hvis du ikke bryder dig om hvad jeg skriver så luk øjnene og gå videre til næste indlæg, det kan selv du vel finde ud af.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Interforlivet
@Fox: Hvad er det du snakker om? Hvad er det for en stemning du refererer til? Hvor ser du andre Inter-fans end mig skrive at vi er favoritter til Scudettoen?

Det her handler om én ting: Dig der sejler rundt.

Der har ikke været nogen "vi får svært ved at komme i top 4"-stemning. Og der er ikke nogen "Nu vinder vi Scudettoen"-stemning. Der er brugere der holder med Inter som skriver hvad de synes og tror. Hvis du vil respondere på det, så læs for pokker hvad de skriver i stedet for at adressere os som en gruppe på baggrund af noget du selv finder på.

Det er fordummende og pisseirriterende.
Skrevet af Bolt
@Interforlivet

Skulle du ikke hoppe tilbage i din egen tråd, hvis det er den tone du lægger for dagen? Usmagelig og barnlig opførsel, helt ærligt. Stram op.
annonce
0