Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Janus
TV2 Play viser bl a Alkmaar - Jablonec iaften. Men hverken Napoli, Roma eller Lazio. Hvor elendigt!
Skrevet af Martinovic
Sikker sejr til Roma.

Napoli foran 1-0 og så bliver Rui smidt ud, og nu er de bagud 1-2.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Og 1-3.

Ikke særlig godt. De stiller endda stærkt op.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Omvendt vil det være en stor fordel i Serie A hvis Napoli ryger hurtigt ud af Europa League.
Skrevet af Gustenv@rius
Small club mentality.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Stankovic
Helt enig med dig i din kommentar Rossoneri. Der er rigeligt med spilstop i forvejen.
Skrevet af TR1986
Skuffende indsats imod Spartak Moskva. Men jeg vil dog klart hellere vinde Serie A og ryge tidligt ud af Europa League end jeg vil vinde Europa League og blive nummer 3 i Serie A. Selvfølgelig vil man gerne vinde alle kampe, men førsteprioriteten er klart Serie A.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Janus
Det er desværre bare et fact, at det koster point i ligaen at nå langt i Europa.
Lazio have i forrige sæson, og Inter i sidste sæson kæmpe fordel af, at kun spille en kamp ugen med det stærkeste hold.

Om det er så "fight everywhere - win nowhere" eller "small club mentality" er sådan set ligegyldigt.

Napoli kan ikke vinde Europa League og Serie A i samme sæson og er derfor nød til at prioritere allerede nu.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso:
Spørgsmålet for mig er; hvad er prisen for at reducere mængden af forkerte domme? Og herunder om den pris er for høj ift hvad vi får til gengæld.
Det er ganske rigtigt kernespørgsmålet her, og det kan samtidig bruges til at udpensle hvorfor vi er uenige i denne sag. Jeg er nemlig helt med på det besværlige/problematiske angående "clear and obvious"-princippet idet rigtig, rigtig mange domme i fodbold beror på fortolkning. Det vil sige at det reelt set er et princip som kun gælder nogle af de domme og situationer som VAR har i fokus (som fx en hånd på bolden vs. en situation hvor bolden er ude over baglinjen). Jeg mener bare ikke at det faktum hverken diskvalificerer VAR som system eller brugen af "Clear and obvious"-princippet.

Tvivlsomme domme som fx i jeres kamp mod Atletico er stadig en del af spillet på trods af indførelsen af VAR. Men så længe disse fejl ikke er koblet op på et entydigt billede af rigtigt vs. forkert men mere et i retning af hårdt dømt vs. tyndt dømt, jamen så ser jeg intet problem i at VAR ikke skrider ind. Jeg ser med andre ord ikke et problem i at VAR eksisterer sideløbende med at vi stadig lever med tvivlsomme domme.

Samtidig er det mig stadig en gåde at modstandere af VAR har så travlt med at hive et argument frem der hedder: Spillerne "tør" ikke fejre deres scoringer, og det er ærgerligt. Ud af 100 mål scoret på en weekend er det vel 1-2 af dem der bliver scoret af en spiller som så venter med at juble fordi han er i tvivl om hvorvidt en forseelse er begået i opspillet til målet. Det sker jo vitterligt langt fra så tit som du (og andre) forsøger at få det til at lyde som om. Hvor tit er det fx sket for en Milan-spiller i denne sæson? Jeg kan ærlig talt ikke huske hvornår en Inter-spiller gjorde det sidst.

Så det der med at det fjerner underholdningsværdi og passion, det synes jeg ærlig talt er søgt at best og har udviklet sig til lidt af en floskel i hele VAR-diskursen.

Jeg er i øvrigt helt enig med dig i at challenges skal holdes ude da de flugter med sportsgrene som i forvejen har mange spilstop og dermed på ingen måde flugter med fodbold.
Skrevet af Faberge
Det er desværre bare et fact, at det koster point i ligaen at nå langt i Europa.
Lazio have i forrige sæson, og Inter i sidste sæson kæmpe fordel af, at kun spille en kamp ugen med det stærkeste hold.

Juventus, Bayern, etc. har da vundet adskillige mesterskaber i træk samtidig med at de er kommet langt i Champions League, så det er ikke noget faktum.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Janus
Juventus, Bayern, etc. har da vundet adskillige mesterskaber i træk samtidig med at de er kommet langt i Champions League, så det er ikke noget faktum.


Absolute tophold kan spille med i flere turneringer på samme tid men de har også en hel anden bredde i truppen end f.eks Napoli har.
Skrevet af Faberge
Eller også er det med til at holde et hold skarpt, når det deltager i europæiske turneringer mod de bedste.

Korrelation er ikke det samme som kausalitet.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Acheron 3
Det er i al fald en indstilling som altid på sigt vil koste dyrebare koefficientpoints. Desværre er den især udpræget i støvlelandet.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Rossoneri
@inter
Jeg er nemlig helt med på det besværlige/problematiske angående "clear and obvious"-princippet idet rigtig, rigtig mange domme i fodbold beror på fortolkning.

Jamen, så har du ikke forstået mit standpunkt.

Jeg mener at VAR (mange stop i spillet) repræsenterer flere ulemper end fordele - selvsagt ud fra min fuldstændige subjektive holdning til begerebet "underholdning".

Tvivlsomme domme som fx i jeres kamp mod Atletico er stadig en del af spillet på trods af indførelsen af VAR.

Hvilket kun yderligere understreger min pointe.

Jeg har ikke de universelle tal, men i flg. The FA, blev kun 4,5% af dommene omstødt ved brug af VAR i PrL i 19/20 sæsonen.

Med andre ord er 95% af VAR checks unødvendige (statistisk set).

Og det bestyrker blot min holdning til, at jeg hellere lever uden de 4,5% omstødte domme, mod en langt højere underholdningsværdi (igen, set fra min subjektive vinkel).

Jeg ser med andre ord ikke et problem i at VAR eksisterer sideløbende med at vi stadig lever med tvivlsomme domme.

Jeg er ikke helt sikker på hvad du diskuterer her (i relation til det jeg har skrevet).

Men hvis din pointe er, at VAR ikke kan fange alle fejl, er vi sådan set enige. Det er dog, som jeg ser det, bestemt ikke noget der styrker teknologiens sag.

Ud af 100 mål scoret på en weekend er det vel 1-2 af dem der bliver scoret af en spiller som så venter med at juble fordi han er i tvivl om hvorvidt en forseelse er begået i opspillet til målet.

Altså, jeg formoder at du selv kan se, at ovenstående er en "lidt" fjollet påstand.

Den ville jo indikere, at du ser samtlige kampe i Serie A, hvilket jeg godt tør vove pelsen og påstå, ikke stemmer overens med virkeligheden.

Min oplevelse er, at det sker i væsentlig grad.

Og derudover handler det også om oplevelsen for tilskuerne - både på stadion og bag skærmen.

Personligt sidder jeg i hvert fald for det meste og venter på, at målet endelig godkendes. Og her er pointen jo, at alle mål skal checkes af VAR.

Så det der med at det fjerner underholdningsværdi og passion, det synes jeg ærlig talt er søgt at best og har udviklet sig til lidt af en floskel i hele VAR-diskursen.

Det synes en smule arrogant, at du kategorisk skyder andres subjektive oplevelse ned som "søgt" og "en floskel".

Det er fint at din personlige holdning er anderledes, men er din pointe virkelig, at folk faktisk ikke mener det de siger...?

Jeg vil mene, at man skal have levet under en sten eller i et lyd- og lufttæt ekkokammer i lang tid, hvis man ikke har set og hørt de mange modtstandere af VAR, der har netop denne holdning.
Skrevet af Rossoneri
@faberge
Eller også er det med til at holde et hold skarpt, når det deltager i europæiske turneringer mod de bedste.

Helt enig.

Det er uden tvivl noget der er med til at udvikle spillerne markant og det ville være for ensidigt kun, at fokusere på fitness.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg kan sagtens se at 4,5% ikke er meget. Men i og med at der i de 4,5% fx findes sådan en annullering af et mål som vi så i kampen mellem Inter og Atalanta for nylig, er jeg personligt stadig for. Sådanne fejl føler jeg så stærkt for at undgå når nu man kan. Jeg er med på at du ikke er enig, og fred være med det.

Jeg beklager at min sidste pointe fremstod arrogant. Det var på ingen måde meningen. Men kan du ærlig talt ikke se pointen? Altså, kan du vitterligt huske hvornår en Milan-spiller (jeg spørger fordi jeg antager du ser langt de fleste hvis ikke alle Milan-kampe) undlod at juble spontant over en scoring pga VAR? Hvis ikke vil jeg mene det var et ret godt argument for at problemet i realiteten slet ikke er så væsentligt. Apropos de 4,5% så ville jeg da fx ikke være bange for at påstå at tallet for de mål på en weekend i VAR-ligaer hvor det sker er mindre.

Jeg er selvfølgelig med på at din grænse ikke behøver at stemme overens i begge henseender og at du derfor udmærket kan arbejde med en nul-tolerance hvad angår VARs ødelæggelse af fejringer. Men jeg mener bare stadig det er en legitim pointe at fremføre når nu argumentet om at det fjerner glæden ved de spontant fejringer er er så udbredt argument i debatten.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Sorry. Skriver på tlf og har lidt travlt med arbejde ved siden af. Så det bliver lidt rodet.
Skrevet af Rossoneri
@inter
No worries - fanger fint pointen.

Jeg vil da naturligvis også gerne undgå fejl - men bare ikke for enhver pris.

Og så synes jeg du bruger de 4,5% lidt "på hovedet" her.

Min anke mod VAR er selve præmissen bag systemet - at man indfører stop i spillet for at re-vurdere visse situationer.

Disse stop tager noget fra min oplevelse af en fodboldkamp og dermed forringes min underholdningsværdi.

Det regnestykke går meget væsentlig i minus i min bog, når jeg kan kosntatere, at der kun i ca. fem ud af 100 tilfælde reelt ændres ved udfaldet.

Desuden får du også fokuseret meget ensidigt på VAR vs rektioner/fejringer.

Sagen er jo den, at alle mål bliver tjekket af VAR og man (jeg) sidder hele tiden og forventer, at glæden ved et mål, meget vel kan være kortvarig.

Igen, så handler det om min underholdningsværdi.

Her kan jeg selvsagt ikke male med den universelle pensel, da det er helt og holdent personligt hvordan man definerer "underholdning". Jeg kan dog konstatere, at rigtig mange fans rundt omkring, deler den holdning jeg har. Iikke at det på nogen måde gør den rigtigt, men hvis vi accepterer præmissen om, at fodbold først og fremmest tilhører fansne, så mener jeg man bør tage et grundigt kig på fordele og ulemper ved VAR.
Skrevet af Interforlivet
Helt fint, Rosso. Jeg forstår hvor du kommer fra. Jeg deler som sagt bare ikke din oplevelse af at det forringer oplevelsen. Det gør det faktisk mere for mig hvis et mål står ved magt selvom man efterfølgende kan se på TV-billederne at der fx var offside eller at bolden havde været uden for banen i opspillet.
Skrevet af Gustenv@rius
Personligt har VAR ødelagt den spontane jubel og glæde, der før var ved en scoring, da man nu næsten hver gang der scores sidder og venter på om der skulle være begået en forseelse i opspillet, eller om spilleren er 1 millimeter offside.

Jeg var fortaler for VAR inden det blev indført, egentligt primært for at slippe for at høre på diverse kødhoveder, der på ugentlig basis mente at X klub kun vandt pga. dommerhjælp. Nu er det bare blevet en pestilens, og ødelæggende for den samlede oplevelse.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0