Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Vild sæsonstart af Napoli. Det skal være i år, hvis de skal vinde Scudettoen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fortjent de vandt. Gassen er ved at gå af Fiorentina, der ellers startede sæsonen flot.
Mojn do!
Skrevet af Caroe
Det vi dog kan konstatere er, at det ikke er nødvendigt at skrive, da ordet "commit" i sig selv henviser til en aktiv handling.


Og hvordan kommer du frem til det? Commit kan betyde mange ting, men det betyder ikke nødvendigvist at det er en "aktiv handling" (hvad end det så betyder..), som "deliberate" netop gør.

Nej, hvordan kommer du frem til det? "Careless" betyder "hensynsløst" - der findes ingen relation deri.


Ja ok, hensynsløst kan selvfølgelig både være aktivt eller passivt. Men det er ikke rigtigt at sige, at der ikke er en relation. Selvfølgelig heller ikke rigtigt, når jeg sætter lighedstegn mellem det - kan jeg godt se.

Til gengæld er det tydeligt i Laws of the Game, at det bl.a. skal tolkes som en ubevist handling. "Careless is when a player shows a lack of attention or consideration when making a challenge or acts without precaution. No disciplinary sanction is needed"

Det er en præmis du selv opstiller.


Tja, du skriver selv lige nedenunder, at der ikke skal dømmes frispark, hvis det sker hændeligt. Så jeg vil bestemt ikke mene, at det er en præmis jeg selv opstiller.

Eller hvis det sker hændeligt.

Der findes jo ikke nødvendigvis et offer i en situation.


Nej, der står altså ikke noget i Fodboldloven om at der ikke skal dømmes frispark, hvis noget sker hændeligt. Og så kan man jo diskutere hvor hændeligt det er, når Handanovic selv bringer sig i en dum situation.

Nej, der findes ikke nødvendigvis et offer i en situation, men jeg mener klart at Defrel er et offer i situationen. Og han var ikke blevet et større offer, hvis Handanovic "aktivt" havde stoppet ham. Han blev frataget en oplagt scoringschance og så kan han være fløjtende ligeglad med om det var overlagt eller ej.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Promo
Candreva´s mål mod Udinese minder mig ret meget om Pogba´s dommedagshammer mod selvsamme modstander for en god håndfuld år siden.
https://www.youtube.com/watch?v=zlOwIoUGV9k
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Martinovic
Hold da ferie et mål. Han oplever sin anden ungdom i denne sæson.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
jep er sq godt tæsket ind
Skrevet af Flying Dutchman
Luften ser ud til at være gået af Atalanta-ballonen. Udover kampen mod Inter, har de ret beset ikke spillet en god kamp endnu i sæsonen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Nickdkinter
Ja kunne godt være der gik en del af deres luft. Men man må også rose Milan. De gør det godt pt
Skrevet af OC
Udover kampen mod Inter, har de ret beset ikke spillet en god kamp endnu i sæsonen.


Omvendt kan man sige, at Milan modsat Inter er lykkes med at henholdvis presse Atalanta langt oppe på banen i første halvleg, og så stå dybt i anden med en tomålsføring.

På den anden side er man blevet yderst begunstiget af to gigantiske, personlige fejl af Musso og Freuler. Uden dem og større skarphed fra Zapata eksempelvis kunne Atalanta godt have ført.

Milan er dog disciplinerede og nok det bedste kontrahold i ligaen sammen med Napoli.
La prende Vecino.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Vi er godt nok ikke heldige med de dommere den seneste tid.
Skrevet af Old Bull Lee
Det er helt vildt at se to så kæmpe forsvarsfejl hos en top-3 kandidat. Målet til 3-0 starter også med et totalt mistimet forsøg på en tackling af Theo.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
6 sejre og 1 uafgjort - og allerede overstået udekampe mod Juventus og Atalanta, samt en hjemmekamp mod Lazio.

Fornuftig start, men målet er selvfølgelig fortsat bare en CL plads.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af La Mir!!
«Scimmia di merda»
«Fucking monkey».


Skulle der ifølge Koulibaly blevet råbt ned mod ham. Hvor er det utroligt idioterne bare bliver ved. Forhåbenligt kan Viola og co. være ligeså effektive som Juve, til at identicifere dem der råbte ned mod KK og give dem livslang karantæne fra stadion.
Daje!
Skrevet af Janus
Ja, det er virkelig beskæmmende for Serie A at der er nye episoder med racistiske tilråd efter hver spillerunde. Det må være på tide en gang for alle at tage problemet seriøst.
Skrevet af andib
Skulle der ifølge Koulibaly blevet råbt ned mod ham. Hvor er det utroligt idioterne bare bliver ved. Forhåbenligt kan Viola og co. være ligeså effektive som Juve, til at identicifere dem der råbte ned mod KK og give dem livslang karantæne fra stadion.
Barone har heldigvis også været ude og undskylde overfor Napoli og deres spillere og videomateriale er givet til politiet. Idioterne skal ALDRIG ind på Franchi igen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Janus
Endnu en kedelig sag er dukket op efter kampen.

https://twitter.com/capuanogio/status/1445304622042730501

Under interviewet med Vlahovic kan man tydelig høre tilskuerne synge zingaro - sigøjner - mod ham.
Skrevet af Janus
Episoden stammer fra kampen mod Atalanta i Bergamo. Ingen sanktioner imod Atalanta efterfølgende.
Skrevet af Magnifico
Netop.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Det forekommer at der skelnes lidt mellem modtagerne af racistiske tilråb, hvilket jeg personligt mener er beskæmmende - og ikke mindst en kæmpe fejl. Det er oplagt med til at skabe mere polarisering i samfundet.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Spot on. Og det er jo det helt store problem. At komme racisme til livs kræver en helhjertet indsats fra både forbund og klubber. Den findes ikke i Italien, og det er ganske rigtigt beskæmmende at bevidne.
annonce
0