Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af gorillapik
Caroe: hvis Orsato har vurderet det kan det jo også forklare hvorfor han fløjter straffe. Men det er er jo ikke Orsato og OC uden sølvpapirshat
Skrevet af Pete2
Oc - JA du spørger om dommeren fratog Roma et mål.

Det er jo indlysende han gjorde det
Skrevet af OC
@Pete

Hvor gør jeg det?
La prende Vecino.
Skrevet af La Mir!!
Så det lige igen. Ligner han først fløjter, da bolden er i kassen.
Daje!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Pete

Læs hele diskussionen frem for de enkelte indlæg.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Caroe
Til gengæld kan det undre at Orsato har så meget fokus på at spillerne ikke løber ind i feltet (så meget at han bliver ved med at fortælle det til spillerne mens han fløjter) og alligevel tillader Chiellini at løbe ind i feltet før det bliver sparket.

https://www.youtube.com/watch?v=jfk2FFKeD60&ab_channel=TheFutbolista

Omspark.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Pete2
Oc se din tekst 21:34 - du må da vide hvad du selv skriver
Skrevet af Flying Dutchman
Sådan rent hypotetisk:

Hvad var der sket, hvis Orsato´s straffe var blevet omstødt ved VAR? Altså, hvis han havde dømt straffe, der så annullerede Abrahams scoring, hvorefter VAR så ville have fået Orsato på andre tanker?

Havde Abraham´s mål så fået lov til at stå?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
@Pete

Jeg tror du skal lægge de våde varer fra dig for nu.
La prende Vecino.
Skrevet af OC

Hvad var der sket, hvis Orsato´s straffe var blevet omstødt ved VAR? Altså, hvis han havde dømt straffe, der så annullerede Abrahams scoring, hvorefter VAR så ville have fået Orsato på andre tanker?

Havde Abraham´s mål så fået lov til at stå?


Nej, naturligvis ikke. Også derfor er det horribelt dommerarbejde.

Selv hvis vi leger at der er hånd på, er der ikke én god grund til ikke at lade situationen udspille sig.
La prende Vecino.
Skrevet af Promo
@ Caroe, I har også en spiller i feltet på samme tid som Chiellini. (på dine billeder løber han ind lige bag Orsato)
Ikke at jeg tror at sådan noget udligner hinanden, så der skulle nok have været dømt omspark. (Eller, hvis Roma-spilleren var først, frispark til Juventus)
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Flying Dutchman
Nej, jeg har også på fornemmelse, at målet havde været annulleret - hvilket havde været vanvittigt.

Dommerne skal simpelthen blive bedre til at lade spillet køre videre og slå koldt vand i blodet.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Ole K
Nu fik jeg ikke set den særligt detaljeret, men var der ikke rimelig meget hands af Mkhi efter han bliver tacklet?


Det bed jeg slet ikke mærke i, men du har da helt ret. Altså er straffesparket jo helt korrekt
Skrevet af OC
Det bed jeg slet ikke mærke i, men du har da helt ret. Altså er straffesparket jo helt korrekt


Er det det? Er det ikke Locatelli der header den ind på ham?
La prende Vecino.
Skrevet af Caroe
Ikke at jeg tror at sådan noget udligner hinanden, så der skulle nok have været dømt omspark. (Eller, hvis Roma-spilleren var først, frispark til Juventus)


"a player of both teams offends, the kick is retaken unless a player commits
a more serious offence (e.g. ‘illegal’ feinting)"

Omspark.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Promo
@Caroe

I stand corrected.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Caroe
Havde Abraham´s mål så fået lov til at stå?


Hvis fløjten lyder inden bolden ryger i kassen, så kan der aldrig dømmes mål af VAR efterfølgende.

@OC: Det er svært at se om det er Locatelli eller Mkhis hånd/arm der gør det. Spørgsmålet er så om det er strafbart hvis Mkhis hånd/arm rører bolden.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af OC
Jeg ville ikke blive overrasket hvis D´Ambrosio snart får gult, sådan som han kører, Orsato.

Det er svært at se om det er Locatelli eller Mkhis hånd/arm der gør det. Spørgsmålet er så om det er strafbart hvis Mkhis hånd/arm rører bolden.


Enig. Men det at er vigtigt at pointere, at der absolut ikke er nogen grund til ikke at vente til situationen er overstået. Jeg har sjældent set en dommer dømme et straffespark så overilet, mens bolden stadig er i en farlig situation.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
“ Mkhitaryan fell onto the ball when he was brought down by Szczesny and it hit his hand.

Handball when leading up to a goal by the attacker is always considered punishable, whether it is intentional or not.

So, the referee could not have allowed the Abraham goal and had to stop play at the moment of the penalty anyway.”


Altså dømte Orsato helt efter bogen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Altså dømte Orsato helt efter bogen.


Ah, hehe, er det virkeligt såre simpelt?

Er det de gode folk hos Football Italia vi her gør til suveræne overdommere, eller hvem?
La prende Vecino.
annonce
0