Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
-
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af gorillapik
Er det det? Er det ikke Locatelli der header den ind på ham?

Irrelevant
Skrevet af OC
Det var det sørme. Lad os se hvad selvsamme arbitrer of truth - som vi åbenbart skal stole blindt på fordi vedkommende skriver på engelsk - siger om beslutningen:

"Football Italia: Oh yes, it was a mistake, but if he had done the right thing, Roma still would´ve had to take the penalty."
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg tænker de har luret lidt i dommer bogen, OC. Med mindre FI selvfølgelig er del af samme pro-Juve sammensværgelse som dommerne.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Caroe
"It is an offence if a player scores in the opponents’ goal:
• directly from their hand/arm, even if accidental, including by the
goalkeeper
• immediately after the ball has touched their hand/arm, even if accidental"

Men der står jo ikke noget om at det er ulovligt hvis det sker efter den har rørt en holdkammerats arm?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Janus
Det er sjældent jeg har set så skidt pasningsspil Juventus side.
Skrevet af OC
Jeg tænker de har luret lidt i dommer bogen, OC. Med mindre FI selvfølgelig er del af samme pro-Juve sammensværgelse som dommerne.


Så må vi jo selvsagt stadig konkludere, at beslutningen er den forkerte, jvf. ovenstående.
La prende Vecino.
Skrevet af UdAfBusken
Hvad skete der med Zaniolo? Noget alvorligt?
Skrevet af Gustenv@rius
Selvsagt, OC, selvsagt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
Selvsagt, OC, selvsagt.


Godt godt.
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Caroe den sidste del af dit citat omfatter selvfølgelig også en holdkammerat.
Det ville ikke give meget mening at der kun skulle dømmes hands hvis man selv sparkede bolden ind efter at have rørt bolden med hånden, men ikke hvis det er holdkammeraten...
Skrevet af Caroe
Nej, det gør det ikke gorilla. Så havde der stået team-mate.
Det er faktisk en af de ændringer man tilsyneladende har lavet siden sidste år.

I den 20/21-udgaven stod der:
"after the ball has touched their or a team-mate’s hand/arm, even if accidental, immediately"

Mere om det på dette web-site:
https://www.theifab.com/news/annual-general-meeting-2021/
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Caroe
Alvidende Football Italia har også ændret deres artikel nu...
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af OC
Nej, det gør det ikke gorilla. Så havde der stået team-mate.
Det er faktisk en af de ændringer man tilsyneladende har lavet siden sidste år.

I den 20/21-udgaven stod der:
"after the ball has touched their or a team-mate’s hand/arm, even if accidental, immediately"

Mere om det på dette web-site:
https://www.theifab.com/news/annual-general-meeting-2021/


"Accidental handball that leads to a team-mate scoring a goal or having a goal-scoring opportunity will no longer be considered an offence."

Med andre ord; et tyveri.
Selvfølgelig sagt ud fra den underliggende præmis, at det er derfor Orsato dømte straffespark, hvilket der på nuværende tidspunkt intet belæg er for.

For nu er der bare tale om en dommer der frarøver et legitimt mål.
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Fair. Var faktisk ikke klar over den ændring.

Ændrer vel stadig ikke på at Orsato har vurderet forseelse for hånd og derfor fløjter straffet.
Skrevet af OC
Ændrer vel stadig ikke på at Orsato har vurderet forseelse for hånd og derfor fløjter straffet.


Hvor ved du fra at det er derfor han dømte straffespark?
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Fordi jeg kan læse tanker, naturligvis.
Eller fordi det virker oplagt hvis man ikke køber ind på Orsato/Juventus konspirationsteorier.
Skrevet af Caroe
Vi ved vel ikke hvorfor han dømte straffet? Som jeg ser situationen, fløjter han så hurtigt at jeg ikke tror det er pga. hands, men på grund af tacklingen fra Schez. Men det er jo bare min vurdering.

Og uanset hvad ændrer det vel ikke, at det var en fejldom at dømme straffet?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af OC
Eller fordi det virker oplagt hvis man ikke køber ind på Orsato/Juventus konspirationsteorier.


Du mener altså ikke at der kan være tale om en underkvalificeret dommer der fløjter for tidligt?
La prende Vecino.
Skrevet af gorillapik
Jeg har ikke nærstuderet situationen, så jeg vil nødig afgøre om det korrekt eller ej. Men hvis han vurderer at der er en forseelse for hands så er det ikke en fejldom.
annonce
0