Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Du kan sgu lave en live transmission fra Franchi når de lokale hiver høtyvene frem fra gemmeren og jagter Corvino gennem byen, Mag.
Skrevet af La Mir!!
Har selv gået lidt med tanken os Mag. AltOmItaliensk fodbold havde noget videoPodcast. Jeg holdte ud i 1 minut inden jeg slukkede for det. Det var skræmmende ringe, på trods af indehaveren af hjemmesiden er meget passioneret Sampdoria fan og går utrolig meget op i Italiensk fodbold.

Lentini:
Ja, hans engelsk og bedrevidenhed kan godt blive lidt trættende i længden. Jeg kan os godt lide fodboldFM, men der er for meget PRL, Barca, Real, Neymar og Superliga.
Daje!
Skrevet af Lentini
Haha, det lyder som lidt af en fiasko, La Mir.

Findes den stadig på Tuben? Et grin værd måske?
Skrevet af Magnifico
Er du frisk, Lentini?... og andre?

Men hvad siger du, Lentini? La Mir!! har åbenbart også leget med tanken.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af La Mir!!
Lentini

Jeg tror muligvis, han måske har det på hans FB side.

Here you go!
http://altom-italienskfodbold.dk/category/aoif-tv/
Daje!
Skrevet af Lentini
@ La Mir

Ja, det er lidt mit problem med Amoyal. Det lyder lidt for meget som om han nyder opmærksomheden lidt for meget på Twitter. Men tror dog også han snakker til et større amerikansk publikum end europæere.

Så lige ham Samp-manden. Det var... tørt! Men nuvel, skal ikke kritisere en mand som rent faktisk ligger ansigt til.

@ Mag

Hvad har du tænkt dig?

Svensken har faktisk en podcast om italiensk fodbold ved Expressen. Hedder... Corvino.
Skrevet af Magnifico
@ Lentini

Har tænkt på et program om calcio på flow- eller net-tv... eller lands- eller lokaldækkende radio... eller en podcast.

Det kunne være ren con amore eller også er der reklameindtægter forbundet med det.

Ressourcen er calcio-nørderne herinde, som ved mere om calcio end alle andre. Dét er ubetalelig, autentisk content, som alle higer efter, men som ingen pt. kan levere.

Der er altså flere muligheder. Og jeg er helt åben for andres meninger, ønsker og input. Kan/vil heller ikke gøre det alene, hvis man endelig skulle kaste sig ud i det..

PS: Jeg har - i al beskedenhed - (også) lidt forstand på både medier og marketing :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Duck
Jeg har ikke noget personligt imod David Amoyal, i bund og grund har vi jo bare samme interesse for Serie A, men har det måske alligevel lidt stramt med, at han bliver behandlet som en eller anden form for berømthed eller Serie A-kapacitet på Twitter, blot fordi han videreformidler Di Marzios info/artikler på engelsk. Omvendt er han med til at informere om og udbrede interessen for Serie A med sin podcast og med en daglig storm af tweets. Det kan han jo sådan set godt være bekendt.

Hvis I laver en bold.dk.calcio podcast, så bliver jeg med sikkerhed fast lytter. Sæt i gang:)
Skrevet af Slettet(100659192308)
Jeg støtter også gerne op om en calcio podcast, dog vil jeg komme med et ønske, at det gerne må handle om andet end top 4 holdene.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Interforlivet
Jeg vil da også gerne lige supporte ideen om en ordentlig calcio-podcast på dansk. Det ville være superfedt, og jeg ville være en både fast og meget taknemmelig lytter - det tør jeg godt love jer.
Skrevet af Sandro Cois
En podcast kunne være fint, alt afhængig af indholdet.
Jeg har eks. for længst droppet Fodbold FM, fordi de overhovedet ikke beskæftiger sig med noget der interesserer mig.
Hvis der er noget jeg ikke gider, både i flow-tv, aviseartikler og podcasts, så er det det evige fokus på danskere. Det rager mig langsomt hvordan det går med Cornelius når han skal købe ind og hvad Atalantas fans synes om ham. Det ville for mig være 1000 gange mere interessant at høre om SPAL/Benevento og hvordan de har arbejdet sig op i Serie A via målrettet arbejde over længere tid, eller hvordan det går med genrejsningen af Parma eller Bari.

Det må og skal være andet end snak om top 4, transferrygter, som vi i forvejen allesammen har set og læst via DiMarzio, Pedulla, Gazzetta´en, TMW og så videre.

Lidt "ugen der gik", dybt fokus på historien for den enkelte klub, skæve personhistorier fra nutid og fortid og lignende er mere interessant. For mit vedkommende.
Skrevet af Acheron 3
En dansk Calcio podcast ville være super fedt. I det hele taget har jeg tit kigget efter nogle engelske men kan ikke rigtig finde noget af kvalitet.

Hvilke er det bedste på italiensk? Det må gerne være på YouTube.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Acheron 3
Enig. Den skal være være mere end bare det. Men selvfølgelig kommer man ikke uden om dem.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Promo
Meget enig med Cois, og jeg ville også være ivrig lytter såfremt der er nogen der finder på noget.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
@ Mag.

Jeg opretter en mail lidt senere i aften, hvis tid er. Så smider jeg den lige herinde, eller opretter en tråd i bold. Så kan du jo skyde fra hoften med idéstorm eller noget.

Ok? Så kan vi se hvad/om det bærer noget med sig.
Skrevet af Lentini
@ Mag

Good.

--------

Skrevet af Magnifico
@ Lentini

Got it. Skriver til dig via den :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Faberge
Hvis I er seriøse om at lave en podcast, så få lige Asker Hedegaard Boye med ombord. Han er skide dygtig og ved virkelig meget om italiensk bold. Han er heller ikke bleg for at dykke ned i fortiden og grave kuriøse historier frem.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Da jeg hørte Fodbold FM om opstarten til Serie A, var Emil B. Klintorp med. Han virkede ihvertfald til at vide, hvad der skete dernede og var dybt forelsket i landet.

Han har vist også "Fra Alperne til Etna" på twitter.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Magnifico
Tak for input, Faberge, Disco og alle I andre.

Smid meget gerne endnu flere inputs, tanker osv.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0