Snak

Mere indhold efter annoncen
I samme stund har Lazio spillet sig på en øjeblikkelig 1. plads.
Ja, det synes umiddelbart meget vigtigt at Juve ikke mister indtægt.

Sjovt nok havde mange af de andre klubber allerede proklameret at billetter ville blive refunderet. Juve vil ikke være med til det og vupti, så er kampene udsat.
Jeg er normalt ikke meget for at indgå i sølvpapirhattenes rækker. Men jeg må indrømme, at dette her sgu´ lugter af urent trav.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Men i et overordnet perspektiv har El Classico bare en appel der er større end nogen anden rivalisering.


Enig.

Dog mener jeg ikke, at stemningen på tribunerne er, hvad det var for 15-20 år siden. Det er i hvert fald ikke mit indtryk.

Du nævner West Ham mod Millwall, men hvilken dybde har det opgør, udover at det er blevet filmatiseret? :-) Det er jo "bare" et opgør mellem to klubber, der har overraskende mange ligheder: arbejderklasse, arbejdshold, traditionelle klubber, hooligankultur, lokalt forankrede med videre.

EDIT: Men ja, godt gang i den.
Alverdens tifosi - og især interisti - er da også pt. i gang med at gå amok over beslutningen under hashtagget #CampionatoFalsato.

Med den aflyste kamp og sidste uges ditto mod Samp kan Inter nu se frem til et meget sammenpresset kampprogram frem til 24. maj - hvis man når hele vejen til finalen i Coppa Italia og EL. Især er maj næsten umenneskelig.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Hvordan fandt man med det samme frem til en dato til Juventus - Inter, mens man endnu ikke har fundet en dato til Inter - Sampdoria?
La prende Vecino.
Det er lidt irriterende at være typen, der hælder benzin på bålet, men... det hele virker sgu lidt underligt... ret bekymrende, hvis du spørger mig... Jeg er ikke helt sikker på, jeg vil vide, hvad sandheden er i det her...

Er meget enig i det citat, du kom med fra Liverani, Mag.
Den 13. maj var datoen for Inter - Samp, men den blev aldrig konfirmeret, da man ville afvente Inters skæbne i Coppa Italia og EL. Nu er den helt slem, da der pt. ingen ledige datoer er tilbage.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Mag:

Hvad er forklaringen på, at man fortsætter med at spille kampene i Serie B uden tilskuere, men ikke i Serie A? Kan eksempelvis se, at Cittadella spiller hjemme uden fans. Venezia og senere Chievo det samme.

EDIT: Der er jo ingen rød tråd? Ingen konsekvens? Det er altså lidt...

Kan godt være, det bare er mig.
Jeg har det også mærkeligt med at tage sølvpapirshatten på, men man kan gøre gøre sig sine tanker om, hvem det kommer til gode at Inter får et så sammenpresset og svært program til maj. Ligeledes skal det blive interessant at se, hvorvidt Juve vil presse lige så meget på for at få næste uges kamp i Bologna udsat.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Italiens sportsminister:

"For the sporting events, after the first few days total block, we authorized, on the request of CONI and FIGC and the FAs, the option to play with closed doors, letting them decide if they wanted to take up this option."

Man havde altså givet forbundet mulighed for at spille kampene uden tilskuere. Beslutningen er dermed ikke taget ud fra en sundhedsmæssig overvejelse.
La prende Vecino.
annonce