Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
.
Skrevet af Beezzz
Zlatan får gult fordi han reagere efter han bliver svinet til på grund af hans baggrund.

Kessie må tage et straffespark ledsaget af "abelyde"

Reina får gult fordi han tager til hovedet efter at blive ramt i hovedet af en mønt kastet fra modstandernes fans.

Kun i Serie A.


Det er grotesk og problemet starter højt oppe. At en mand som Tavecchio så sent som 4-5 år siden blev støttet af flere klubledelser (og genvalgt) selv efter hans grotesk racistiske kommentarer siger det hele.
Det er et kæmpe samfundsproblem, der er ekstremt tydeligt til fodbold.
Skrevet af Milanistar
Jeg ved ikke om Zlatan filmer - jeg tror simpelthen bare at han bliver skubbet ud af balance imens han er i høj fart, hvilket ikke er film, men som heller ikke nødvendigvis er en forseelse. Enig i at straffespark skal være sværere at få så man undgår disse situationer, og forstår godt hvis Roma føler sig bortdømt lige i forhold til de to situationer.

Ærgerligt at det ikke blev til en helt ærlig og reddelig sejr, for vi kunne godt have været foran 2-0 inden straffesparket. En god kamp (spillemæssigt) var det dog!

Det er på tide med nogle sanktioner, i hvert fald. Det må også være prekært for Romas spillere af afrikansk afstamning - føler de sig ikke også truffede ovenpå sådan en omgang?
Sempre Milan.
Skrevet af MaggiMagg
beklager bois, det gik vist lidt for stærkt for mig denne gang.
Skrevet af Beezzz
Jeg ved ikke om Zlatan filmer - jeg tror simpelthen bare at han bliver skubbet ud af balance imens han er i høj fart, hvilket ikke er film, men som heller ikke nødvendigvis er en forseelse.


Ja, jeg er til en vis grad enig, men det fald er i hvert fald så at spille på det. Det kunne være fedt, hvis man kom et sted hen, hvor spillerne ikke overspillede alt. Et problem der dog skal løses af dommerne fordi de ofte ikke fløjter ting, hvor spillerne ikke overgør kontakten.
Skrevet af Milanistar
Enig. Jeg lagde godt mærke til flere situationer her til aften hvor spillerne enten overgør situationerne, eller simpelthen bare stopper med at spille og slår ud med armene indtil dommeren dømmer et frispark, som ikke nødvendigvis var der. Det er mega kynisk, men sådan er elitesport. Tror det er svært at lægge en linje overfor uden at skulle dele kort ud til højre og venstre.
Sempre Milan.
Skrevet af Janus
Som opfølgning på den ophedet diskussion i går aftes er de største italienske sportsaviser enige i at Roma burde have haft et straffe til sidst men også at der var mange andre dårlige beslutninger blandt dommerene.

https://football-italia.net/ref-watch-italian-papers-highlight-var-and-marescas-mistakes-in-roma-milan/
Skrevet af Fox@Mulder
@Janus

Jeg mener sagtens der kan dømmes straffe til sidst, men samtidig mener jeg heller ikke kampen nogensinde skulle være kommet dertil at den situation skal blive afgørende.

Samme aviser er enige om at Romas angreb (hvor Theo får sit andet gule kort), skulle være afbrudt pga. frispark til Krunic. Var kampen sluttet 11 vs 11 tror jeg ikke der var blevet spænding om resultatet - dertil ville/kunne Mourinho/Roma simpelthen for lidt.

At Milan får 7 gule kontra Romas 3 giver heller ingen mening i mine øjne - specielt med tanke på de to hold lavede cirka lige mange frispark og at ingen af dem Milan lavede var grove frispark bagfra osv. Flere Roma spillere virkede overtændte og brokkede sig fra første fløjt, uden det fik konsekvenser.

En klassisk Maresca præstation hvor han taber kampen og ellers formår at få iscenesat sig selv.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Gds mener simpelthen at der skulle være straffe til Zlatan, og de mener begge at roma skulle have straffe… nuvel, der skal strammes op på reglerne for straffe. Det er alt for nemt at få et straffespark i så fald. I øvrigt er jeg glad for at de udpeger det manglende frispark til Krunic.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Den var allerede kaldt inden kampen, at Maresca ville få en hovedrolle.

Dumpekarakter til ham og ikke mindst til forbundet for overhovedet at give ham kampen.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(371249222104)
Tuderiet ville ingen ende tage da de følte at dommeren snød dem mod Atletico men Milan lever højt på billige straffe mod Verona og i går.

Samtidig værd at huske de fik 20 straffe sidste år.

Dobbelt så mange som de andre store hold.

At Roma slutter med 10 mand er mig også en gåde.
Skrevet af Rossoneri
Man KAN dømme straffe i mange forskellige situationer.

Jeg kan dog ikke rigtig se hvordan man kan klandre Maresca eller VAR i de to situationer.

I situationen omkring Zlatan, er der kontakt inden Ibanez rammer bolden. Det er oplagt hvorfor Maresca fløjter.
For at han skal ændre den dom, skal det være "clear and obvious", at den oprindelige dom er forkert. Det mener jeg åbenlyst ikke man kan argumentere for.

Maresca skal ikke ud og vurdere hvorvidt der er straffe eller ej. Han skal vurdere om der helt åbenlyst ikke er straffe.

I situationen omkring Kjær, kan jeg også se hvorfor han ikke dømmer. Det er en duel som Kjær vinder. Al kontakt i feltet er naturligvis ikke lig en forseelse.

Her er tilfældet omvendt.
Ingen af os ved hvad der bliver sagt, eller ikke sagt, fra VAR-rummet. Men virkeligheden er, at han kun skal kaldes ud hvis det KAN være en "clear and obvious error".
Det mener jeg, igen, ret åbenlyst, at der ikke er tale om.

At der så i sidste uge er dømt i en nogenlunde lignende situation, er jo komplet ligegyldigt. En enlig situation skaber selvsagt ikke præcedens for en generel fortolkning af et regelsæt.

Ser man på regelsættet står der ingen steder, at en sådan situation SKAL give straffe. Dermed skal Maresca ikke kalde den i anden omgang - ej heller skal VAR-rummet kalde ham ud.

Situationen omkring Theo er en åbenlys fejl, men desværre kan der ikke ændres på domme ifm gule kort. Havde det været et direkte rødt kort, måtte man klart forvente, at det var blevet omstødt.

Eneste tidspunkt hvor VAR for alvor fejler, er ved Veretouts nedslagtning af Tonali. Det er et oplagt rødt kort og ubegribeligt, at VAR-rummet ikke kalder Maresca ud for at se den igennem igen.

Det sagt, så er Maresca en elendig dommer. Jeg synes han mister grebet om kampene og spillerne bliver ofte forvirret over hans inkonsistente linje. Ting der gav gult kort i første halvleg, gav end ikke frispark i anden.

Han lider af det samme som mange andre italienske dommere - det synes at han har behov for, at være i centrum.
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg sidder med en klokkeklar fornemmelse af, at hvis situationerne havde været med omvendt fortegn, at bold.Milan flokken havde været helt op i det røde felt, måske nogle enkelte brugere fraregnet.

Jeg synes, Roma blev snydt i går og at dommeren dømte for mange nemme frispark Milans vej. På et tidspunkt tæller jeg tre gange i streg, hvor først Calabria, derefter Saelemaekers og siden Leao bare lægger sig ned ved den mindste berøring og får et frispark.

Maresca havde ikke styr på en skid.

Som sædvanligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Tuderiet ville ingen ende tage da de følte at dommeren snød dem mod Atletico men Milan lever højt på billige straffe mod Verona og i går.


Måske Milans var tyndt mod Verona. Måske Milan fik en kompensationsdom med sig, fordi Verona slet ikke skulle have haft deres. Hvem ved.

Samtidig værd at huske de fik 20 straffe sidste år.

Dobbelt så mange som de andre store hold.


Ak ja, en ny bruger, som bringer et eller uddebatteret emne op. Velkommen til.

At Roma slutter med 10 mand er mig også en gåde.


De sluttede med 11.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@washandbo
Say no to drugs!

Der er ingen der "tuder" - hvad skulle der da også være at tude over? Dommeren og VAR-teamet fra Atlético-kampen blev efterfølgende suspenderet, så der har jo nok været noget om snakken. Og så ser jeg frem til en gennemgang af de straffespark Milan fik uberettiget sidste år….

Eller, var det egentlig bare fordi du ville droppe ind med en infantil troll-kommentar?
Skrevet af Slettet(371249222104)
Sikke de kære Milan fans kan.

Personlig mudderkastning og hånlige kommentar.
Gå efter bolden ikke manden.

Faktum er at Milan fik en gave i går ligesom de gjorde mod Verona og mange gange sidste år.

Sidst men ikke mindst.

Der skulle have stået at det var mig en gåde at Roma ikke ender med 10 mand på banen.
Ergo hvordan de slap for et rødt kort.

Hav en dejlig dag i dejlige høflige Milan fans.
Skrevet af Martinovic
Med det niveau du lægger for dagen, kan du ikke forvente andet.

God dag til dig.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hahaha - trolden springer op af sin æske, med tåbelige kommentarer og flæber så over tonen.

Jammerligt!
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Muligvis, som jeg tidligere har skrevet mener jeg både der kunne være dømt straffe til Roma, men omvendt forstår jeg også godt han ikke dømmer den.

Mht. vores straffespark så har Rossoneri allerede så fint gennemgået, hvorfor han ikke trækker sin kendelse tilbage - videobillederne viser simpelthen ikke at det er en klar fejldom og dermed er han kva reglerne nødt til at fastholde sin oprindelige dom.

Jeg synes, Roma blev snydt i går og at dommeren dømte for mange nemme frispark Milans vej. På et tidspunkt tæller jeg tre gange i streg, hvor først Calabria, derefter Saelemaekers og siden Leao bare lægger sig ned ved den mindste berøring og får et frispark.

Omvendt lavede Milan kun få frispark flere end Roma, heraf ingen grove, og alligevel fik vi mere end dobbelt så mange gule kort - det synes jeg ikke ligefrem indikerer en dommer som dømte vores vej?

Maresca havde ikke styr på en skid

Det er vi til gengæld helt enige om, men det var jo forventet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Slettet(371249222104)
Sikke da en logik.

Må være den logik Milan fans bruger når de føler sig bortdømt.
annonce
0