Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
en lang og kedelig dag endte i en lang og kedelig sætning - beklager OC, den skulle ikke gå udover dig.
Skrevet af Interforlivet
@Milanistar:
Faktum er, at Milan ikke skulle have haft straffespark - her dømmer Maresca forkert. Han dømmer til gengæld rigtigt ved ikke at give Roma et straffespark, hvilket fjerner i hvert fald én fejl fra ham. Så er det naturligvis hamrende uretfærdigt at Milan får et ufortjent straffespark, mens Roma ikke gør. Ligesom det er uretfærdigt at Juve fik det straffespark i sidste weekend. Er det træls? JA! Kan der gøres noget ved det? Ikke med tilbagevirkende effekt.
Respekt for det indlæg. Jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor du tilsyneladende skal være den eneste Milan-fan der kan nå til den erkendelse.
Skrevet af Martinovic
Mange ser et straffespark. Det samme gør dommeren. Gør det det til en fejl?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@inter
Af nysgerrighed, var straffesparket til Juventus helt korrekt sidste søndag?
Skrevet af MaggiMagg
personligt ser jeg et tydeligt straffespark på zlatan. han bliver ramt med hoften, ikke skulder, med nok kraft til at han mister balancen. ovenikøbet er han først på bolden. igen, det er det jeg ser, sikkert farvede briller (ligesom alle andre i denne sag).

mht. kjær episoden så underligt nok synes jeg ikke at der er straffe. kjær er først på bolden, rammer pellegrini minimalt, så pellegrini stadig har balancen og derudover var der ingen fare (ikke frarøvet en klar scoringsmulighed). igen, det er det mine ualmindeligt farvede briller kan se.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Nej, det synes jeg ikke. Kontakten er ikke stor/tydelig nok til at udgøre en forseelse ligesom det er umuligt at se om det der foregår foregår inde i eller uden for feltet. Samtidig er det selvfølgelig en skærpende omstændighed at den ikke bliver dømt i første omgang.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Det anede mig. Men hvorfor skal den så dømmes mod Milan?

Det forekommer mig at de fleste Inter-fans (der generelt er meget engagerede i disse episoder), vurderer dette med afsæt i noget der er sket i en helt anden kamp.

Det har jeg naturligvis forståelse for (isoleret set), men så man man jo også acceptere præmissen om, at man ikke diskuterer den pågældende episode. Man diskuterer snarere inkonsekvens.

Den diskussion synes jeg er yderst relevant - men det er ikke en vurdering af den pågældende episode ud fra reglerne.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Jeg beklager hvis jeg ikke har været tydelig nok i mine indspark. Jeg mener ikke der skal dømmes straffe til Roma i går. Jeg mener dog heller ikke at der skal dømmes straffe til Zlatan.

Der blev som bekendt dømt straffe til Zlatan mens der ikke blev dømt straffe til Roma på trods af at begge situationer langt fra var klokkeklare forseelser og altså langt hen af vejen lige tvivlsomme.

Jeg sidder med en fornemmelse af at Milan i sådanne kampe i Serie A har oplevet gennem de seneste 18 måneder at dommene falder ud til deres fordel nærmest uden undtagelse. Det mener jeg er odiøst - ikke på en måde hvor jeg foreslår at der er ugler i Serie A-mosen men på en måde hvor jeg mener det der foregår i den periode er uretfærdigt.
Skrevet af Martinovic
Ironisk nok i den periode hvor Milan igen er begyndt at blomstre.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Man ved også bare, at man argumentativt er ude at skide, når man forsøger at motivfortolke andre folks holdninger til, at de bunder i vrede over en hel situation, fra en hel anden kamp og med en hel anden dommer. Det er at tage whataboutery til et helt nyt, usselt niveau.

For mit vedkommende bunder mine holdninger i intet andet end, at jeg ikke forstår, at Milan kan få et tyndt straffespark, som ikke kan omstødes (fordi clear and obvious), mens Roma ikke kan få et lige så tyndt et, som ikke kan gives på efterbevilling (fordi clear and obvious) og at man alligevel kan tillade sig at være utilfreds med dommer.

Og bare for lige at skære det ud i pap; nej, jeg synes ikke, der var straffe til Juventus, lige så vel som jeg ikke synes der var straffe til Milan og Roma. Men jeg synes til gengæld også, at hvis der var straffe til Milan, så burde Roma også have fået et - men det kræver så nok også, at Maresca udvikler en dommerlinje.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af paolomaldini
Jeg synes, at den store forskel på de to domme i gpr var, at straffesparket på Zlatan bliver dømt på banen - hvilket kan forsvares, da det især i momentet lignede et klokkeklart og utrolig klodset straffespark. Dermed skal man via VAR kunne forsvare, at der udover en hver tvivl IKKE var straffe. Det synes jeg på ingen måder, at man kan.

"Forseelsen" mod Pellegrini bliver ikke dømt på banen og er dermed den modsatte situation. Var der dømt straffe på banen til Roma, kunne jeg ikke se, hvordan den skulle kunne trækkes tilbage. Men det blev det ikke.
Forza Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Men Paolo, det er jo netop debattens kerne.

Jeg er fortsat tilhænger af VAR som koncept, men efter en god anden sæson, har de pillet ved nogle grundlæggende ting, hvor clear and obvious så er det mest enerverende. Meningen med VAR er jo, at man i bund og grund skal gå impulsive og subjektivt begåede fejldomme til livs og give dommeren mulighed for at rette op på fejl. Det "clear and obvious" gør, er reelt set at tage disse impulsive og subjektivt begåede fejldomme og tage dem i yderste potens, fint eksemplificeret i går.

Her har man to sammenlignelige situationer (målt på forseelsens alvorlighed), der giver to vidt forskellige situationer. Milan får straffe, fordi Maresca dømmer den på banen og VAR ikke kan/vil omstøde det, mens Roma ikke får straffe, fordi Maresca ikke dømmer den på banen og VAR ikke synes, det er en klar og tydelig fejl. Vi er med andre ord ud i, at for Milan gav 2+2 = 4, mens for Roma gav 2+2 = en fuckfinger.

Det er jo ganske enkelt håbløst og kan umuligt være meningen med VAR.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg sidder med en fornemmelse af at Milan i sådanne kampe i Serie A har oplevet gennem de seneste 18 måneder at dommene falder ud til deres fordel nærmest uden undtagelse.

Og det er jo også fint nok.

Det bliver bare meget svært at diskutere om der er noget om snakken, når der ikke ligger noget data der bekræfter det. Og en "fornemmelse" er jo netop også i en meget anden ende af skalaen ift fakta.

Skrevet af paolomaldini
Forskellen er, at det - for mig at se - ligner et tydeligt straffespark på Zlatan, hvorfor det dømmes. Det ligner ikke et straffespark til Pellegrini. Så det er to situationer med modsat fortegn.

For øvrigt:
https://twitter.com/PioliMagic/status/1455260735018348556/video/1
Forza Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Tja, jeg har kun set overvejende (hvis ikke kun) Milan fans, der synes der var et tydeligt straffespark på Ibrahimovic. Konsensus blandt fans fra andre hold (deriblandt Romafans, selvfølgelig) på dette og andre fora synes dog at være, at straffesparket til Milan var ganske tyndt og at det til Roma ikke var meget tykkere. Eneste forskel var dog, at I fik jeres, mens Roma fik sorteper.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er at tage whataboutery...

Hehehe - elsker hvordan "whataboutery" bare er blevet et automatsvar, når man bliver forelagt sin dobbeltstandard.

...og at man alligevel kan tillade sig at være utilfreds med dommer.

Hvis man, ligesom mange andre - heriblandt en tidligere topdommer, anser, at de to domme omkring straffespark er korrekt og at der så samtidig er en række domme der går Romas vej, er det vel meget naturligt.

Man kan i øvrigt godt bare være generelt utilfreds med en dommer, grundet en dårlig håndtering af kampen.
Skrevet af paolomaldini
Og det vil VAR aldrig kunne rette op på. Der vil altid være et menneskeligt element i fodbold. Uanset hvordan man ser kampen i går, så tror jeg, at disse ting udligner sig over en sæson.

En dommerfejl var ved at koste Milan mod Verona, da Verona får straffe i stedet for et frispark til Milan.
Forza Milan!
Skrevet af Slettet(371249222104)
Heldigvis gav dommeren jer et ligeså tyndt tilbage :)

Det gjorde han ikke ved Roma i går :)
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/report-maresca-stopped-for-two-games-after-roma-vs-milan/

To kampe er for lidt. Han bør slet ikke få lov at dømme Serie A mere. Altid kontroversielt med ham.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Heldigvis gav dommeren jer et ligeså tyndt tilbage :)

Det gjorde han ikke ved Roma i går :)


Nej, han gav Roma 25 minutter i overtal, fordi han ikke gad dømme et frispark til Krunic.
Mojn do!
annonce
0